![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: korekta zeber
mam 16lat. rok temu mialam maly wypadek dokladnie upadek i zwichnelam 6 zeber jedno wrocilo na swoje miejsce 5 odstaje. 3 rzebra odstaja po drugiej sotronie serca a nastepne dwa na dole...mialam rehabilitacje nosilam pas scskajacy nic nie pomoglo. odczowam kazde zmiene pogody. bylam u 5 lekarzy kazdy mowi ze powinnam miec operacje ale ona jest ryzykowna dla mojego zdrowia bo jeszcze sie rozwijam, i ze moge nie miec dziewci bo nie rozwinie mi ise w srodku, nie wiem co mam robic... prosze o szybki kontakt na poczcie karolina10-93@o2.pl dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Przyczajenie
|
Chciałabym odświeżyć bardzo stary temat i dowiedzieć się czy ktoś z obecnych jest po operacji albo ma kogoś bliskiego po niej i dokładnie, krok po kroku, wie co trzeba zrobić aby do niej skutecznie doprowadzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
W szpitalu im. Kopernika w Łodzi, na oddziale chirurgii klatki piersiowej, Pan Profesor Kozak koryguje odstające żebra u kobiet.
Edytowane przez wsr215 Czas edycji: 2013-12-12 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
znalezienie kogoś kto to robi to nie jest problem. chodzi o to, jak do tego doprowadzić. wyżej, ale dawno temu pisali o badaniach. rentgen mam, nie wiem czy coś na nim widać bo nie widziałam "normalnego". byłam u torakochirurga i w sumie nie powiedział mi nic dobrego, wyglądał jakbym coś nawymyślała, a zdjęcia ze starszych odpowiedzi odpowiadają temu jakie ja mam żebra więc coś jest na rzeczy. wysłał mnie niby na TK, mam w styczniu, mam nadzieję, że pójdzie to dalej bo bardzo bym chciała operację, już kilku lekarzy mnie, niemalże, wyśmiało a moja lekarka się przeraziła jak jej pokazałam czemu chce skierowanie do chirurga.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.