![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: True Match L'oreal
dziewczyny,ale piszcie na co go stosujecie, na tłusty filtr czy raczej cosik matującego? corney, a masz wiele do ukrycia? jkieś naczynka, przebariwenia, bo piszesz, że dobrze kryje
![]()
![]() |
#32 |
BAN stały
|
Ja smaruję buzię przed nałożeniem True Match takim fajnym wynalazkiem - żel-krem nawilżający Happyderm też L'Oreal (bo nie używam inych kosmetyków zarówno kolorowych jak i do pielęgnacji). Super nawilża zostawia delikatny film na buzi przez ok 10-20 minut i lekko matuje.
A na skorze mam troszkę plamek - przebarwień posłonecznych, małą blizne nad brwią i czasem jakieś zaczerwienienie - a jak się machnę tym podkladem to wszystko ladnie sie wyrównuje - ale nie oczekujcie cudów jak ktoś ma naprawde duże przebarwienia czy trądzik. Moje plamki są 1 ton ciemniejsze od skóry. Jak jestem bez makijażu to jakoś się strasznie w oczy nie rzucają. A że jestem zagorzałą fanką L'Oreala bede go polecać wszystkim bo ma niesamowicie bagaty asortyment. A i mam jeszcze Atopowe Zapalenie Skóry - i mi nie szkodzi a nawet pomaga!!!! Mimo wszysko same oceńcie!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Wklejałam ten post wwątku dla bladolicych, ale pozwoliłam sobie skopiować go i tutaj
![]() ![]() ![]() 1. DMM Maybelline, Ivory ![]() 2. Wspomniany LP MF, Fair 100 3. Kolastyna Satin Make-up (cudo, ale dla murzyna chyba ![]() 4. Perfect Wear Avonu- ivory. I pytanie za 100 punktów: czy true Match C1 przypomina LP, bo piszecie, że C1 jest bardzo jasny, ale różowawy. ![]()
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
L'Oreal Star Secrets
Hej dziewczyny! Zastanawiam sie nad kupnem paletki cieni do oczu L'Oreala Star Secrets. Mam jasno brazowe wlosy i brazowe oczy, ktora palte mi polecacie, a moze lepiej kupic osobno cienie w innych kolorach? Dolaczam zdjecie
![]() (Wprawdzie zdjecie jest sprzed dwoch lat, ale kolor oczu i wlosow mi sie nie zmienil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dot.: L'Oreal Star Secrets
Up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Ja proponowalabym Ci odcienie brązu i beżu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
I znowu up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
L'Oreal, Super Liner Carbon Black
Od pewnego czasu czaje sie na ten liner:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=23323 Niestety to nowosc, wiec nie ma jeszcze recenzji, dlatego zakladam watek. Testowalam go juz po wielokroc w sephorze i zarowno efekt, latwosc aplikacji (przynajmniej ja sobie radze) oraz to, ze jest delikatny dla moich oczow mi odpowiada. Cena nie niska, ale tez nie zaporowa. Typowa dla marki. W sephorze jest po 38zl, w rossmanie promocja 32zl, a na kwc widze 30zl. Ale wracajac do meritum. Czy ktoras z Was juz go miala? Jakie wrazenia? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
![]()
Nigdzie nie moge znalezc tych blyszczykow
![]() chodzi mi konkretnie o nr 115 bubble gum (taki cielisty) gdzie w Warszawie mozna go dostac? moze komus w w oko? Byly kiedys na allegro ale obecnie nie moge ich znalezc , blagam pomozcie uwielbiam go !!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Dot.: l'oreal błyszczyki colour juice gdzie???
ja mam 3 z tych blyszczykow i kazdy z allegro bo tez nigdzie w sklepie nie moglam go znalezc...najbardziej cielisty z moich to pina colada nr chyba 100 ale wejdz na allegro to na pewno znajdziesz
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
W Bydgoszczy pojawia sie od czasu do czasu w Rosmannie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
sprawdzaj co jakis czas albo najlepiej napisz do tych osob ktore maja te blyszczyki z pytaniem czy jest mozliwosc ze beda mieli akurat ten bo jestes zainteresowana kupnem ale niestety nie maja go w obecnej ofercie
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
? Nowy tusz L'oreal- Beauty Tubes ?
Natknęłam się na ten tusz dzisiaj w kosmetycznym i mnie bardzo zaciekawił, jest to jakaś nowa odmiana Double Extension która ma tworzyć na końcówkach rzęs jakby "rurki" (stąd Tubes) czyli tym samym znacznie je wydłużyć... Niestety nie znalazłam jeszcze żadnych recenzji a na KWC też go nie ma. Czy ktoś zna już to cudo?
![]() Tak on wygląda: http://www.allegro.pl/item337080474_...uty_tubes.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ? Nowy tusz L'oreal- Beauty Tubes ?
Ooooo zaciekawił mnie ten tusz. A jakie ma niby wlasciwosci? Wydluza? Pogrubia? Czy co?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że nie będzie tak sklejał, jak jego pierwowzór...też jestem ciekawa, co to
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Można znaleźć recenzje po angielsku.. Ta, którą czytałam, była bardzo pozytywna. Lubię zwykłe Double Extension, więc może, może... *tylko po co mi kolejny tusz?*
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Widzialam to cudo w swephorze za 55 zl..tez sie zastanawiam czy fajny..wydaje mi sie ze ma bardziej kleista konsystencje (przynajmniej z tego co ogladalam) niz jego pierwowzor(mialam carbon black)..no i ma chyba jakies mikro wlokna ktorych carbon nie posiadal.W rossmanie jest teraz promocja i kosztuje chyba 47 zl.Jak ktos dorwie to prosze pisac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem czy go widzialam czy nie bo nie przygladalam sie ostatnio co proponuje loreal ale ja nie jestem za bardzo zwolenniczka takich podwojnych tuszy
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Konto usunięte
|
Mnie nie ciągnie do tuszów z bazami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
No ja wlasnie tez nie lubie tuszy z bazami. Kiedys mialam i sie strasznie sparzyłam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Mam ten tusz. O ile lubię Double Extension, o tyle ta wersja Double tubes jakoś tak nie bardzo do mnie trafiła.
Te tubki, o których mowa widać przy zmywaniu tuszu. Ja zmywam tusz wacikiem nasączonym ciepłą wodą i pojawia się wtedy masa tubek z tuszu. Jeśli chodzi o efekt jaki tusz daje, to jak dla mnie skleja on za bardzo rzęsy,brzydko wygląda. Więcej tej wersji nie kupię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
ojej ,jak wyglądają takie tubki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Dla znajacych angielski tutaj pozytywna recenzja:
http://www.kissandmakeup.tv/2008/03/...preview_l.html
![]() |
#58 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
L'oreal Star Secrets Kit
Ktoś miał? jakieś opinie? Dopiero zgłosiłam na KWC...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
Dot.: L'oreal Star Secrets Kit
Co to w ogole jest? Bo po zdjeciach to cos ciezko sie zorientowac?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: L'oreal Star Secrets Kit
Palety: 3 cienie do powiek+szminka+róż do policzków. Pojawiły sie w rossmanie w gazetce sylwestrowej za 45 zł bodajże, a teraz(przynajmniej w poznaniu) można je spokojnie tam dostać za ok. 35 zł. Są to nowe propozycje kolorystyczne a nie cienie i szminki star secrets "upchnięte" w paletę. Zacgecaja mnie szczególnie tym, ze cały zestaw kosztuje mniej niż trójka cieni a "na oko" cienie w palecie maja tę samą gramaturę co cienie zwykłe, a dodatkowo jest szminka i róz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.