|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
Pokaż wyniki sondy: ile flakonów posiadasz aktualnie? ![]() |
|||
ani jednego |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 1,59% |
1 |
5 | 3,97% |
2-5 |
46 | 36,51% |
6-10 |
36 | 28,57% |
11-15 |
14 | 11,11% |
16-20 |
8 | 6,35% |
21-25 |
6 | 4,76% |
26-30 |
3 | 2,38% |
31-35 |
4 | 3,17% |
36-40 |
0 | 0% |
41-50 |
0 | 0% |
powyżej 50 |
2 | 1,59% |
Głosujący: 126. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: moja kolekcja perfum - część II
Moje zbiory - widzę, że wcale nie tak duże ;-)
Nu YSL EDP Baby Doll EDT Euphoria CK EDP Absolu Rochas EDP Alchimie Rochas EDP Sun Moon Stars Karl Lagerfeld EDT Madness Chopard EDP Pure Wish Chopard EDT Cashmere Mist Donna Karan EDT Eau Belle Azzaro EDT Envy Gucci EDT Romance Ralph Lauren EDP Daring Isabella Rossellini EDP Neonatura Cocoon YR EDP Neonatura Seve YR EDP Yria YR EDP Naomi Campbell EDT Intense Hugo Boss (w drodze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Wtajemniczenie
|
pelna lista, ciagle w uzupelnieniu
![]() 1.Murmure Van Cleef&Arpels 2.First Van Cleef &Arpels 3.Coco Mademoiselle Chanel 4.Omnia Bulgari 5.Twice Iceberg 6.Extravagance Givenchy 7.Romance R.Lauren 8.Organza Indecence 9.Samsara Guerlain 10.L'instant de Guerlain 11.DKNY Women 12.DKNY Energy 13.Pure Poison Dior 14.Hypnotic poison Dior 15.Jaipur Boucheron 16.Infiniment Chopard 17.eau de parfum Gucci 18.Flowerbomb Viktor&Rolf 19.J'adore Dior 20.Miss Dior Cherie Dior 21.Narciso Rodriguez for Her 22.Obsession Night C.K 23.Essential Angel Schlesser 24.Initial Boucheron 25.Cacharel Amor Amor 26.Clinique Simply 27.Desnuda E.Ungaro 28.Splendor E.Arden 29.Classique JPG 30.Lanvin Aperge 31.Esencia Femme Loewe 32.Agent Provocateur 33.Poeme Lancome 34.Wish Chopard(zamiast klasyka jest pink ![]() 35.Herve Leger 36.Stella Rose Absolute 37.Stella Sheer 38.Euphoria C.K 39.Theorema 40.Le Feu 41.Mandragore A.Goutal 42.Automne Micallef 43.The Parfum Ch.Jourdan 44.Les Belles niebieskie 45.L'or Rouge 46.Slonik Kenzo 47.Hermes un jardin en mediterranee 48.Scent intense 49.Scent Gloss 50.Poison 51.Angel 52.Mahorka 53.Le Feu Light 54.Tiger Kenzo 55.S.L Datura Noir 56.S.L Douce Amere 57.S.L Bois Vanille 58.Caron Nocturne 59.Safari R.Lauren 60.In black J.del Pozo 61.L Lolita Lempicka 62.Etra Heliotrope 63.Celine Oriental Summer 64.Etro Reving 65.Flowerbomb Extreme (Arabska ksiezniczka byla jednak nie do noszenia ![]() 66.Histoire d;eau Mauboission 67.Eau de Merveilles wersja Constellation 68.N.Rodriquez EDP ... Edytowane przez evee Czas edycji: 2006-05-05 o 10:00 Powód: dokladka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
No to i ja sie wpisze
![]() 1. Sunflowers (moje pierwsze ukochane perfumy jeszcze z podstawowki) 2.Green Tea - uwielbiam!! nie wyobrazam sobie bez nich lata ![]() 3.Addict -Dior absolutnie boskie i MOJE!! 4.Addit eau Fraiche razem z klasykiem to zapachy, ktorych szukalam cale zycie ![]() 5.212 Carolina Herrera 6.Roccobarocco -Mouse jeszcze sa moje ale chyba lada dzien poleca do milej forumki ![]() 7.Gucci edp II - sliczne i kobiece 8.Hypnotic Poison- uzalezniona od nich jestem od daaaawna ![]() a niedlugo kilka przybedzie, czekam na PAna listonosza ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
od pierwszej sondy przybyły mi dwa zapachy, czyli mam teraz:
1. Hugo Boss - Deep Red 2. Cacharel - Gloria 3. Cacharel - Amor Amor 4. Dunhill - Desire 5. Burberry - Brit 6. Giorgio Armani -Acqua di Gio 7. Issey Miyake - L'eau de issey d'ete (zdobyłam kolejneee, yeaaaaah ! ![]() 8. Rochas - Lumiere 9. Nina Ricci - L'air du temps W poprzedniej części sondy zapomniałam wymienić jeszcze całej masy avonowskich wynalazków, które łapały kurz i w końcu je porozdawałam koleżankom i kuzynkom
#35 |
Zakorzenienie
|
U mnie 29 sztuk, a 4 w drodze
![]() ![]() ![]() Nie liczę oczywiście 2 uroczych podróbek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Nieeee... dostałam w prezencie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że teść zakupił te "perfumy" w dobrej wierze i nawet nie wie, z czym miał do czynienia. I dlatego właśnie trochę mi smutno, że tylu ludzi pada ofiarami oszustów nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Ja tylko nie wiem, co mam zrobić z tymi podarkami... ![]() ![]() ![]() Może ktoś chętny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Homyk, jest tutaj wątek (w tytule coś o Bi-Es), w którym dziewczyny piszą, że używają odpowiedników - może zajrzyj tam do nich ze swoją propozycją
![]()
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie chciałabym tylko rozpętać jakiejś "podróbkowej burzy", rozumiesz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie sądzę aby była z tego burza ![]()
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ano właśnie ![]() ![]() ![]() Nad jednym z tych zapachów się zastanawiam - to podróbka (a przynajmniej na taką wygląda) All about Eve. Sądzę, że to podróbka, bo pływają w nich jakieś farfocle ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
Na mnie kolej
![]() ![]() 1. Angel 2. Noa Cacharel 3. Les Belles piernikowe 4. Les Belles zolte 5. Laura Biagotti Tempore Donna 6. Le Feu sztuk dwie ![]() 7. Kenzo kwiatek czerwone 75 ml ![]() 6. L'Occitane roza 7. Agent Provocateur 8. Escada Magnetism 9. Jessica Simpson - Dessert Treats Cupcake (nie smiac sie, zachcialo mi sie infantylnego zapachu! ![]() 8. Bath and Body Works Tutti Dolci Sugar Wafer 9. Parfum oil Bathed and Infused Lea 10. Parfum oil Beauty for you Butter Milk Bath 11. Molinard Caramel Gingerbread 12. Parfum oil Dreamesscents Honey Cream Elixir 13. Parfum oil Dreamesscents Curacao 14. Parfum oil Dreamesscents Lait Creme 15. Comptoir sud Pacifique Amour de Cacao 16. L'Artisan Parfumeur Jour de Fete 17. Demeter Chocolate Chip Cookie 18. Fendi Theorema 19. Ungaro Apparition 20. Guerlain Terracota Voile D'Ete 21. Aqua Allegoria Winter Delice 22. Fiorucci 23. Malizia BonBons Milk Shake 24. Malizia BonBons Sweet Vanilla 25. Malizia BonBons Sugar Baby 26. Greenladysoap - Rahat Loukoum 27. Dolce & Gabbana Sicily 28. L'Occitane wanilia 29. YSL Babydoll ![]() ![]() ![]()
#45 |
Zakorzenienie
|
mi na dniach przybyły dwa zapachy Versace V/S i D&G czerwona, a miałam przystopować
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Moja kolekcja to :
Alchimie Rochas(kocham je) Diesel Plus Plus (świeże,delikatne na letni poranek) Dolce & Gabbana Light Blue (no comment) Escada Magnetism (na randke) Carachel Amor Amor (do spryskania szaliczka i sweterka od razu cieplej) Estee Lauder Intuition (do malej czarnej i kieliszka czerwonego wina) Chanel no 5 (klasyk-to trzeba mieć) Puma Jamaica (wielki błąd)
#49 |
Zakorzenienie
|
up up przyznawać się babeczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
To sobie odświeżę, u mnie ciągle zmiany. Teraz rzucam palenie i wszystko mi inaczej pachnie, a czasem smierdzi
![]() wszystko z ubytkami od 10-15 % 1. So pretty Cartier 100 ml - chyba teraz za intensywne ![]() 2. Helmut Lang 50 ml ( bardzo seksowne) 3. Joy Jean Patou 75 ml (lubię tę różaność ) 4. En Joy Jean Patou 75 ml (też lubię ) 5.Bath & Beauty Jill Sander 125 ml( jest tam coś takiego , co mnie zniewala, nie wiem co to za skladnik, po popsikaniu się tym, zawsze mam wrażenie, że właśnie wyszłam spod prysznica ![]() 6.Cristalle Chanel edp 100 ml( tak, niestety) 7.First Van Cleef & Arpels 100 ml 8.Jean Luc Amsler Eau de toilette 100ml( fajny świeżuch) 9.Eau des Merveilles Hermes 100ml ( uwielbiam ,zostało mniej niż połowa ![]() 10.La perla Shinny Creation 50 ml ( dla mnie jak narkotyk) 11.La perla La perla 50 ml 12.Thoerema Laggero Fendi ( pieprz, który lubię ) 13.Ralph Cool Ralph Lauren 30 ml ( świezuch , który mnie urzekł, czeka na wiosnę ) 14.Trouble Boucheron ( to na pewno jest miłość ) 15.C`est la vie Christian Lacroix 50 ( nieco mydlane perfumy) 16.Liagora Albin du Roy ( zapach niepodobny do do innych, unikat) 17.Light Blue 100 ml ( chyba mi starczy do końca życia) 18.Kenneth Cole BLACK 50 ml ( och jak wiedżmowato się w nich czuję ![]() 19.Organza Givenchy 100 ml ( zawsze chciałam mieć ten zapach, psikałam się nim , kiedy tylko mialam okazję, a jak kupiłam to mi się odpodobał, moze przez to niepalenie, inaczej go odbieram ? Chyba doczeka się wymianki ![]() 20.ROMA Laury Biagotti ( na mnie vanilia z pieprzem ![]() 21. Cabochard 30 ml próbki: Echo, Sensation,Brit Red,Noa Fleur, reszta pofrunęła w świat ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2006-02-07 o 02:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
![]()
ROZ-ter-KO gratuluje podjęcia walki z tym świństwem
![]() ![]() Myśle,że powinnas narazie wstrzymac się z ewentualnymi wymianami...poczekać,aż organizm ochłonie...zdystansuje się do nałogu...teraz podejrzewam,że żyjesz w napięciu,Twoje ciało ma prawo wyolbrzymiać co niektóre rzeczy...dlatego ja radziłabym w tym czasie sie wyciszyć...dać sobie trochę czasu... (płuca na regeneracje potrzebują aż 5 lat)...to taka moja mała sugestia... Domyslam sie,że Ci ciężko...bo każda taka walka wymaga dużego zaangażowania,koncentracj i...dlatego 3 mam kciuki ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Meriamon
![]()
#53 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() P.S. Ja nabierząco aktualizuje swoj post odnośnie kolekcji ![]() Ostatni okres był nie małym spełniem wish listy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
cytat:
Nad jednym z tych zapachów się zastanawiam - to podróbka (a przynajmniej na taką wygląda) All about Eve. Sądzę, że to podróbka, bo pływają w nich jakieś farfocle ![]() ![]() ![]() Moj All about Eve ma juz 4 lata i nic w nim nie pływa. |
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Raczkowanie
|
Ja miałam All About Eve dość dawno, ale z tego co pamiętam też był jakiś taki...mętny
![]() Cytat:
Edytowane przez gypsy_woman Czas edycji: 2006-02-03 o 18:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Moja kolekcja to
![]() 1.Organza Indecence 100ml 2.JPG 2 - 40ml 3. Sarah Jessica Parker - Lovely - 50ml 4.Lilia Bella - 75ml 5. Hot Couture - 50ml 6. Jessica McClintock (o ile się nie mylę ![]() 7. Azzura Azzaro - 50ml 8. Les Belles żółte 100ml 9. Les Belles niebieskie 100ml 10.Les Belles Belle de minuit 2X 50ml 11.Escada Ibiza Hippie - 30ml 12.Escada Island Kiss - 50ml 13. Coco Mademoiselle EDT - 100ml 14. Guerlain - Colour of Love - 50ml 15. Jennifer Lopez - At first Glow - 50ml 16. Sephora - piwonia 17.Bruno Banani - Not for everybody 18. Un Amour Patou - 30ml 19.Casmir Pink - 30ml 20. Le Feu - 50ml 21. Versace Crystal Noir - 90ml 22. Lolita Lempicka Midnight - 80ml 23. CC - Contradiction - 100ml 24. Dior - dior me dior me not - 50ml 25. Armani Mania - 75ml 26. Ralph Lauren Glamours - 100ml 27. Stella McCartney - Stella Sheer 2005 - 100ml 28. -=-- Rose Absolute - 100ml 29. Delice - Oriflame - 50ml 30. Nina Ricci - Love in Paris - 50ml 31. Nike - up or down - 50ml 32.Sotto Voce - 25ml (zostało malutko ![]() 33.Woda z yves rocher - zielona herbata -125ml 34. The healing garden - woda mandarynkowa - 60ml Możliwe ,że o czymś zapomniałam ![]() Po za tym: Mnóstwo próbek i 18 miniaturek. Niedługo do listy dojdzie Escada Collection , les belles zielone. Robię chętnie próbki jakby ktoś chciał ![]() Serdecznie Pozdrawiam!!!!. |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
moja 'kolecja' to malutka jest przy Waszych...
mam kilka flakonów Davidoff Cool Water - eau de toilette demonstration (testery - żaden nie jest pełny :P) Davidoff Cool Water - eau de parfum podróbka Davidoffa z niewiadomych źródeł i jeszcze Oriflame - Fire kiedyś używałam l'eau par kenzo, ale mama przejela ten zapach kiedy ja sie stanowczo przerzucilam na davidoffa ![]()
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
moja tez wyglada blado, bo jak tu konkurowac np. z evee..??
no,ale jako ze zaczynam dopiero przygode z perfumami ( i tylko dzieki Wam i Wizazowi-ah, czytanie Waszych przeslicznych opisow wywoluje u mnie dreszcze..), wiec mam prawo miec uboga kolekcje ![]() 1.ultraviolet p.rabanne 2.premier jour nina ricci 3.laguna s.dali (8 ml) 4.l eau par kenzo (8 ml) 5.mahora (2 ml-to chyba sie juz nie zalicza..) i kilka z nizszej polki typu exclamation, b.u. tease, pur blanka-ale to raczej zawalacze miejsca... ![]()
#59 |
Zakorzenienie
|
a ja w ramach chomikowania dokupiłam jeszcze jedną butlę allure (100 ml edp)
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
1.Wish 75ml
2.Casmir 50ml 3.niebieski Casmir 30 ml 4.Azzaro Visit 75ml 5.Mira bai 50ml 6.All about eve 75ml 7.Eternity 30ml 8.Nature millenaire 50ml 9.Very irresistible 30 ml 10.Champs Elysees 30ml 11.5 miniaturek Givenchy( ysatis, organza, fleur d'interdit, eau de givenchy, amarige) W drodze ![]() 12.Esencia de duende 30 ml ![]() ![]() ![]() 13.Hypnotic poison 50ml ![]() 14.mania(nowa) 50ml ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.