|  2006-01-24, 19:58 | #31 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-09 Lokalizacja: ostr 
				 | 

Dot.: tusz do rzęs Air Max Astor

Może jeszcze któraś wypróbowała ten tusz? Bo ja dalej nie wiem - kupić czy nie kupić...    | 
|     |   | 
|  2006-01-24, 20:33 | #32 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

A ja własnie szukam nowego tuszu, czy myślicie że ten Astor jest lepszy od Lash Expansion Maybelline? MagJa pisz koniecznie o każdej nowości, teraz siedzę w domku i się uczę więc bądź moim nosem i wyszukuj wszyściutkie nowinki kosmetyczne   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-01-24, 20:59 | #33 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-01-24, 23:09 | #34 | 
				 | 

No to serdecznie gratuluję   A nie wypatrzyłaś przypadkiem nowej kolekcji Manhattan w Firlicie? 
				__________________ Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-11-02 o 10:38 | 
|     |   | 
|  2006-01-24, 23:39 | #35 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  Przynajmniej na Długiej była jeszcze ta wcześniejsza kolekcja. | ||
|     |   | 
|  2006-01-25, 09:00 | #36 | 
| Zadomowienie | 

PO kilku dniach malowania rzęs Astorem musze przyznac , ze nadal przeszkadza mi to ze szczoteczka jest twarda. co powoduje ze malowanie nie jest przyjemne, szczoteczka moglaby byc gestsza, na szczescie nie rozmazuje sie i nie kruszy, i podoba mi sie to, ze czern jest gleboka, coz, dla mnie zadna rewelacja, pewnie na tym jednym sie skonczy, juz lepszy byl Rimmel podkrecajacy, byl wyrazniejszy niz Astor. pozdrawiam....

| 
|     |   | 
|  2006-01-25, 09:29 | #37 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2003-04 
				 | 

Ale maja piekne szczoteczki-jesli na zywo sa takie same to biore. Dobrze, ze juz mi sie tusze koncza   Zdawajcie dziewczyny relacje, czy warto. Kiedy MF ma sie pojawic w sklepach? 
				__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie. Siegfried Obermeier | 
|     |   | 
|  2006-01-25, 09:45 | #38 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2005-05 
				 | 

Kupilam wczoraj ten tusz Astor-jest taki sobie.Wczesniej z Astora uzywalam tego z Lycra i bylam nim zachwycona-do niczego sie nie moge przyczepic.W tuszu Air Max efekt jest taki sobie-tzn rzesy sa uniesione,grubsze,troche podkrecone...Ale ten efekt jakis taki nijaki jest  Moze dlatego mam takie wrazenia,bo ostatnio namietnie uzywam Loreala Volume Shocking i po nim mam taaaaaaakie rzesy  Szukalam jednak jakiegos tuszu na codzien,ktory bedzie dawal podobny efekt ale bedzie latwiejszy w nakladaniu.Ten Astor na pewno nie spelnia moich oczekiwan i to pewnie bedzie moje pierwze i ostatnie opakowanie,potem wracam do tego z Lycra  Podsumowujac-tusz nie jest jakis tragiczny,ale tez nie powala na kolana.. 
				__________________ "Chcę być częścią tego, co nadejdzie"- Coco Chanel | 
|     |   | 
|  2006-01-25, 19:49 | #39 | 
				 | 

A czemu ta szczotka z MF jest taka żółta?  porównajcie dla mnie Astor z Lash Expansion Maybelline- zastanawiam się czy nie wrócić do niego i teraz nie wiem już   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-01-25, 20:29 | #40 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-01-26, 15:37 | #41 | |
				 | 

Cytat: 
  Przyglądałam się jej dzisiaj i na pierwszy rzut oka: koilor brązowy jest czarrny  a szczoteczka ma krótkie włoski jak u Rimmel Volume Flash- a może ktoś porównałby Astora do tego Rimmela właśnie jeśli nikt nie chce do L.E. Maybelline?   
				__________________ | |
|     |   | 
|  2006-01-26, 20:20 | #42 | 
| Zakorzenienie | 

a ja tak troche z innej beki  w jakiej cenie jest ten tusz astora z lycrą? zamierzam go kupić jak tylko skończy sie mój AVONowy (odziwo dobry- wzmacniająco-odżywczy) a i jakie są po nim efekty- zalezy mi na tuszu na dzień, ale bez efektu sztucznych rzęs... Dzieki za pomoc i pozdrwiam   
				__________________ Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej   | 
|     |   | 
|  2006-01-26, 23:17 | #43 | 
				 | 

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10539 tutaj masz o nim 62 opinie. 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-01-31, 00:02 | #45 | |
				 | 

Cytat: 
  Zachłanna jestem i albo kupię duet albo nic   | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2006-01-31, 00:12 | #46 | 
				 | 

we czwartek mieli jeszcze płyn w Rossmannie na Dietla lub po drugiej stronie w Apropos (dokładnie nie pamietam   ) A swoja drogą tamten Rossmann to jakoś mało popularny chyba jest bo kosmetyków są zawsze pełne półki a nie to co przy Bagateli  Przypomniało mi się - jak zobaczyłam tytuł tego watku wcześniej to pierwsza myśl jaka mi przyszła do głowy była o tanich butach sportowych z bazaru w których latałam chodząc do podstawówki dobrych parę lat temu, bo one się AIR MAX nazywały właśnie   
				__________________ Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2006-01-31 o 00:19 Powód: dopisek | 
|     |   | 
|  2006-01-31, 00:15 | #47 | |
				 | 

Cytat: 
 A co do Rossmana na Dietla - faktycznie zwykle tam wszystko jest  i dlatego najczęściej tam robię zakupy  Szkoda tylko, że ochroniarz denerwujący mnie pod Bagatelą właśnie tam się przeniósł  A już myślałam, że się od niego uwolnię... | |
|     |   | 
|  2006-01-31, 00:22 | #48 | 
				 | 

nie pamietam ceny   A ochroniarz na Dietla to był jakiś gówniarz/dresiarz i chamsko sie patrzył jakbym chciała wynieść całą szafę Rimmela conajmniej   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2006-01-31, 10:52 | #49 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 

__________________ Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej   | |
|     |   | 
|  2006-01-31, 13:07 | #50 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     |   | 
|  2006-01-31, 15:58 | #51 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  a szkoda, bo ja bardzo lubie produkty Astora i glownie dlatego skusilam sie na ten tusz. Szczoteczka jest twarda jak nie wiem co, i w dodatku jeszcze tego plynu nie dostalam, ale juz wiecej nie dam sie wyrolowac  Zakupiłam moj ulubiony tusz z Lycra za 24,90 i jest ok   | |
|     |   | 
|  2006-01-31, 19:56 | #52 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Albo trzeba było Volume Shocking użyć i zatrzpotać rzęskami to by sam od podmuchu sie wywalił (reklama w TV  ) ehh.. takOM szanse przegapić... 
				__________________ Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej   | |
|     |   | 
|  2006-01-31, 22:59 | #53 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja jeszcze tuszu nie nabyłam (szefunio odwołał dzisiejsze spotkanie, więc po sam tusz nie chciało mi się lecieć) i po Twojej opinii mam na to coraz mniejszą ochotę. Zwłaszcza, ze dziś w Sephorze oglądałam Zaskakujący tusz do rzęs i tak mnie pozytywnie zaskoczyła  jego szczoteczka, że teraz myślę nad nim. I mam dylemat  bo chyba jednak wolałabym nie-czarny tusz, a ten Sephory jest tylko czarny... Z drugiej strony ten Astor brązowy też jest prawie czarny... No i szczoteczkę ma rzadszą, i Ty jeszcze mówisz, że twardą...  I co teraz  A powiedz mi jeszcze jak z tym pogrubianiem u niego tak naprawdę? Mogłabyś porównać efekt do efektu osiąganego innymi tuszami?? Byłabym wdzięczna   | |
|     |   | 
|  2006-02-01, 11:59 | #54 | 
| Zakorzenienie | 

MagJa- no nie zachęcam do zakupu, mimo iz czesto tu polecam produkty Astora, to ten wg mnie jest absolutnym niewypałem  Szczoteczka jest bardzo twarda, naprawde z taką twardością szczoteczki jeszcze nigdy sie nie spotkałam  Poza tym jest  rzadka - zaluje, ze nie sprawdziłam jej wygladu w sklepie, bo bym juz po samym wygladzie szoteczki tego tuszu nie kupila - ja po prostu zobaczylam nowy tusz, a ze wlasnie bylam po zakup jakiegos nowego machinalnie jak zobaczylam Astora wrzucilam do koszyczka i na drugi dzien w domu przezylam rozczarowanie - z tym pogrubieniem u mnie to jest lipa - troche owszem nadaje kolorku czarnego, ale pogrubienie jest srednie, a podkręcenie hmm...sredniawe  w ogole tusz jest jakis dzwiny, poniewaz jak po kilku godzinach zobaczylam moje pomalowane rzesy nim w lustrze to doznalam szoku  - po prostu ten tusz jakby znikał  jak poprawilam to nawet bylo ok, ale po jakims czasie znow zrobilo sie to samo... Dlatego zakupilam tusz z Astora z Lycra i teraz tym sie maluje  Tusz z Lycra jest dla mnie bardzo dobry, piekna gesta szczoteczka, ładne pogrubienie i podkręcenie. A ten nowy Air Max -   | 
|     |   | 
|  2006-02-01, 16:07 | #55 | |
				 | 

Cytat: 
  W takim razie jednak go nie kupię, kupię Sephorowy zaskakujący tusz chyba... O ile jakiś inny nie wpadnie mi w międzyczasie w oko   | |
|     |   | 
|  2006-02-01, 17:18 | #56 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  to chyba się jutro udam na rynek do sephory i sobie pooglądam   | |
|     |   | 
|  2006-02-01, 21:30 | #57 | |
				 | 

Cytat: 
  W KWC ma już całą masę opinii   | |
|     |   | 
|  2006-02-02, 00:58 | #59 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     |   | 
|  2006-02-02, 12:04 | #60 | |
				 | 

Cytat: 
  Moja Mama go używa. Testowałam i jes naprawdę dobry:  swietnie podkręca i nie skleja, ładnie rozczesuje i nawet wydłuza, ale jeśli liczysz na pogrubienie to niestety nie tutaj   
				__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

?
 ?