|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: tokio hotel kontra blog27
czemu wszyscy porównują tokio hotel i blog 27, reety... na każdym forum to jest, oklepany wątek :/.
a ja lubię piosenki tokio hotel, chociaż już nie należę raczej do dzieciarni (może dla niektórych tak, ale to ich sprawa ), a blog 27 nie znoszę... fuj. poprzebierane za coś-podobnego-do-avril-lavigne trzynastolatki, udające jakieś wielki bunty. A co do chudości chłopaków z tokio hotel - chyba i tak są grubsi ode mnie hehe. ale ja jednak mam trochę bardziej dziewczęcą figurę niż oni . O ich wyglądzie się nie wypowiem, chociaż piercingi bardzo mi się podobają.
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. |
|
|
|
#32 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Ah co sie z tą młodzieżą dzieje to ja nie wiem...Ci z Tokio Hotel to jakies wychudzone dziewczynki.Znowu z blog27 to one są tragiczne.Przechodzą same siebie.Ja nie wiem kto to badziewie lubi.Brak mi słow.
|
|
|
|
#34 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#35 |
|
Zadomowienie
|
a ja siedzę i się zarykuję
wątek świetny i niektóre wypowiedzi wspaniałe ![]() co do tematu to nie cierpie i jednych i drugich nikt mnie nie orzekona, że ten chłiopak z TH to chłopak
|
|
|
|
#36 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Kurczę, ja jakaś niedoinformowana jestem, bo o jednych i drugich słyszałam tylko na forum - nie widziałam ani jednego teledysku, nie słyszałam ani jednej piosenki
Muszę to nadrobić ![]() Zaraz poszukam sobie czegoś |
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do Blog 27. Nastolatki, które za wszelką ceną chcą pokazać jakie to one dorosłe. Ostry makijaż, własne stroje itd... Słyszałam ich wersję Uh la, la, la i jescze jakąś piosenkę... moim zdaniem nie jest tragicznie, ale nie zachwycam się nimi, nie powalają swoim śpiewam, znam wiele osób, które śpiewają o wiele lepiej od nich... Z dwojga złego jednak Blog 27 są lepsze... |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejne gwiazdki jednego sezonu, normalka, za parę tygoni lub miesięcy boom przejdzie i będzie spokój, nie ma co przeżywać.. |
|
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja znam adres bloga dziewczyn z blog27..
kto chce adres?
|
|
|
|
#40 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko co za wstyd
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
buhahahahha
u mnie w klasie panienki (17 lat ) sie tym cieszyły to sie zastanawiałam oco chodzi bo nic innego nie słyszałam tylko "SRAAAJ" Sory jak uraziłam kogos kto przepdam za jednym albo drugim
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie to |
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() One serio z Polski są?? ![]() Weszłam na oficjalnego bloga matko, jakie straszydełka ![]() I ich muzyczka na blogu leci, więc jakąś próbkę mam
|
|
|
|
|
#45 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
I one po 13 lat mają, mówicie??
![]() Galerię zdjeć sobie jeszcze obejrzałam dokładnie Przestylizowane, sztuczne i śmieszne. Faktycznie, najwyraźniej chcą wyglądać na baaaardzo zbuntowane.A ich angielskiego po pewnym czasie nie mogłam już słuchać
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#48 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Żałuję, co mnie podkusiło?!
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja kurcze stanę w obronie (odrobinkę
) naszych rodzimych panienek z Blog'a 27 Ich muzyka dla mnie jest taka hm.. do zniesienia Rytmieczne to to, wpada w ucho i co chyba jest dla mnie ich największą zaletą: POTRAFIĄ śpiewać po angielsku, nie razi tak jak "i aren bi.." <z akcentem amełykańskim > pani Sonnet.Dla tego nawet na początku, że to kolejny zespolik zza granicy, a tu proszę ! To im się chwali.. co do "buntowniczego image'u"-> szajs ale właśnie coś takiego nasza równie zbuntowana młodzież gimnazjalna i podstawówkowa kupi i tematyka imprezowania ciekawe kiedy zaśpiewają, że "alkohol leje sie stumieniami.." lub "otwieram wino z moim chłopakiem " to będzie hardcore ![]() zaś Tokio Hotel... NIENAWIDZE!! Cytat:
Najmłodsza z całego tu wymienionego grona, ma najciekawszy głos, nie śpiewa o imprezach i ciężkim życiu + nie robi z siebie lolitki/buntowniczki/mrocznej panny z asymetryczną fryzurką wydaje się być sympatyczna
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#51 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z "Oficjalnego bloga zespołu blog 27": Cytat:
albo proszą panienki z Blogu o zabranie ich ze sobą:A to chyba jakaś ściema;DPonownie ze strony Blogasek: Cytat:
Dałabym foty, ale nie wiem, czy można zamieszczać linki
|
|||
|
|
|
#52 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie to bez znaczenia który gorszy bo i tak żadnego nie słycham
|
|
#54 |
|
Raczkowanie
|
dla mnie to bez znaczenia który gorszy bo i tak żadnego nie słucham
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziękuję serdecznie za oba zespoły... Totalna kicha.
|
#56 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Obciach. Oba zespoły są do (przepraszam za wyrażenie) d u p y Widziałam zdjęcie blog27 bez makijażu. I już wiem, dlaczego AŻ tak się malują
|
|
#57 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jej piosenki mi się bardzo podobają. A co do dziewczynek z Blog27 to są jeszcze młode panny myślę, że ktoś im ten wizerunek zaproponował a one bardzo się zapaliły bo chciały być fajne a wyshło niespecjalnie. Co do Tokio Hotel to śmiech mnie bierze jak słyszę te ich cieniutkie głosiki przed mutacją :P. Mój kumpel myślał, że Bil to dziewczyna i powiedział " czy te wszystkie laski w dzisiejszych czasach muszą kłasć tyle tapety?? "
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem dwie kichy(jak to ładnie ujełam
) U mnie w klasie prawie wszystkie dziewczyny(do których nie należe) kochają TH .Och,Bill,Tom itp..nie znam . A chłopaki sie z tego tak nalewają ze cos. Np. w czwartek pewien kolega chodził po korytarzu z przyklejoną kartką : Love Tokio Hotel A co do Blog 27 to muzyka nawet fajna ale teksty normalnie całkiem..do pozałowania.. Jednak ja bardziej nie lubie blog 27 A co do Amy Diamond to jest super.. . I ma o duzo duzo ładniejszy głos niz one i oni..
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Za dużo tego nie słyszałam i bardzo dobrze
Ale Blog27 jest jeszcze do zniesienia, taki przeciętny zespolik (też na początku myślałam, że zza granicy), za to TH... brrr. Ale ich kariera skończy się szybko, mianowicie w momencie, gdy chłopiec zacznie przechodzić mutację :P
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Nie przepadam ani za jednaym, ani za drugim, ale gorsze jest Toki Hotel - pedałki z makijażem
... Toż to profanacja rocka!!!A tokio Hotel przynajmniej "Dobre, bo Polskie"! Ekhem, znaczy... Polskie Hehehe
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.

), a blog 27 nie znoszę... fuj. poprzebierane za coś-podobnego-do-avril-lavigne trzynastolatki, udające jakieś wielki bunty. A co do chudości chłopaków z tokio hotel - chyba i tak są grubsi ode mnie
. O ich wyglądzie się nie wypowiem, chociaż piercingi bardzo mi się podobają.

Jeszcze je pewnie na eurowizje dziececa wysla i mysle, ze nawet mialyby szanse
Matko co za wstyd