![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Singielka!!!
Masz racje nie znajdę nikogo bez przeszłości byleby ten ktoś juz miał ta przeszłość zamknięta.
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Nigdy wcześniej nie przeszkadzało mi ze nie mam nikogo mam dużo znajomych, swoje zainteresowania często wychodzę z domu. Ostatnio jednak złapałam jakiegoś dola niedługo skończę 24 lata, prawie wszystkie koleżanka maja facetow a ja sama od zawsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyno masz dopiero 24 lata, inwestuj w siebie a facet sam się znajdzie. Jedna z moich koleżanek jako 19 latka miała faceta przez 2 lata a po nim totalna pustka i rozczarowanie samotnością, aż do czasu gdy spotkała swojego obecnego narzeczonego. Są super parą, pasującą do siebie i godna pozazdroszczenia ale zanim to się stało to ona musiała pokochać siebie i swoją samotność. Wiem, wiem, trucie starej ciotki ale taka jest prawda. Parcie na posiadanie faceta wywołuje odwrotny sutek --> samotność. Życzę Ci powodzenia a ja przenoszę się do wątku nr chyba z 15 "rozstanie z facetem" bo mimo iż wiem, że jest palantem to strasznie za nim tęsknię. To mnie wkurza, że nie można ot tak przestać kochać ![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Konto usunięte
|
Miałam 26 lat jak poznałam obecnego męża. W ciągu dwóch lat zdążyłam wyjść za mąż i zajść w ciążę z naszą pierworodną
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że też kiedyś nie potrafiłam być sama, na siłę musiałam być z kimś mimo że decydowałam się na osoby, które na mnie nie zaslugiwaly lub ja do nich nie czułam tego czegoś. Miłość przyszła (obecny mąż) kiedy zaakceptowalam swoją samotność i w pełni zaakceptowalam siebie ![]() Polecam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
Wiem, że troche może panikuję i użalam się nad sobą, ale naprawde mysle ze nikogo sobie pewnie nie znajde. Czasem łapie z tego powodu lekkiego doła bo wszyscy wokół w zwiazkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Ja jestem w twoim wieku i tez nikogo nie mam.mimo,ze mam troche doswiadczen z facetami,ale nje za dobre.ciagle ktos niby sie kreci wokol mnie,ale jak jest w moim typie to nic nie wychodzi,a jak nie jest to nie moge sie uwolnic od takiego. A badoo nie polecam,serio nie poznasz tam partnera zyciowego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyczajenie
|
Nie mam konta na żadnym portalu, jakoś chyba bym tak nie mogła, może kiedyś się przekonam do tego. Na imprezy chodze ale jakoś ostatnio nie spotkałam nikogi interesującego
---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- A masz nieprzyjemne doświadczenia z badoo? Bo słyszałam ze właśnie sporo ludzi sie tam poznało i sa ze soba już długo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
Lepiej byc samemu niz z byle jełopem.niektorzy faceci to tyle stresu potrafia zafundowac,ze az trudno sobie wyobrazic. Ja juz nie szukam nikogo. Moze sam sie wkoncu nawinie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Przyczajenie
|
Ja w sumie nigdy nie szukałam i nie miałam parcia na faceta ale teraz kiedy wszyscy wokół w zeiazkach jakoś tak mi smutno.A Ty skąd jesteś?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
Ja mieszkam w takim malym miescie kolo Bydgoszczy. Tam to serio same odpady juz zostaly i nie licze na to ze znajde kogos normalnego. zauwazylam ostatnio,ze na moim osiedlu jest duzo kawalerow w okolicach 30tki, niektorych niestety mialam okazje poznac.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
A planujesz tam mieszkać? Praca Cię tam trzyma ? Ja mieszkam w dużym mieście u wydaje mi sie ze juz tez nie trafie na żadnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Nie chce tu mieszkac. Tak mi ludzie tutaj obrzydzili to miasto, czuje sie jak na wsi,taka jest tutaj mentalnosc. Wlasnje mam zamiar zmienic prace i poszukac w Bydg. Ale jednak nie mam gwarancji,ze bedzie mnie stac samej sie utrzymac jak sie wyprowadze na swoje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Przyczajenie
|
Rozumien Cie, może uda Ci sie przeprowadzic. Trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:44.