|
|
#31 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Gdzie akryle w Gdańsku?
Witam!!A ja polecam z całego serca P.Irenę tel.506 077 349.Robi piękne i trwałe paznokcie .Trzymaja sie super , nie podchodza powietrzem....Jak dla mnie jest mistrzynią na całe Trójmiasto!!Pracuje ona na Ujeścisku , ul. Łudzka 46.Naprawdę ja polecam z czystym sumieniem!!!
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Zdecydowanie moge polecic 3 miejsca, gdzie zrobicie paznokcie nie tylko piekne, ale i trwale:
MONIKA I PAWEL WOJECCY-STUDIO WENUS okolice ul.Kosciuszki ( studio bardzo sterylne i profesjonalne, sympayczne malzenstwo z duza fantazja i doswiadczeniem-maja liczne kursy i wprowadzaja na biezaco wszelkie nowosci-jedny minusik, to, ze ceny sa nieco wyzsze niz gdzie indziej, ale jesli dla kogos cena nie gra roli-polecam w 100%!!!), MONIKA z SALONU ARTEMIDA na Przymorzu przy Czarnym Dworze oraz BOGUSIA z SOLAR-CAFE na Morenie ul. Zylewicza Obie panie robia ladne, ksztaltne paznokcie zarowno zelowe jak i akrylowe-ceny przystepne. Jestem baedzo wybredna klientka jezeli chodzi o paznokcie i wierzcie mi-widzialam wiele prac"profesjonalistek"-dlatego z cala pewnoscia moge polecic wyzej wymienione osobki )))
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
up up up
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile kosztują żele franch u pierwszego małżeństwa?
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Przyczajenie
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-16 o 23:16 |
|
|
|
|
#37 |
|
Konto usunięte
|
Czemu tak mało propozycji z Gdańska czy w ogóle 3miasta? Tak mało wizażanek stąd jest?
Może ktoś polecić jakieś stylistki istniejące np na 'wysepce' we Wrzeszczu lub w okolicy dworca we Wrzeszczu? |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
BAN stały
|
/reklama/
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2009-03-24 o 18:11 |
|
|
|
|
#39 |
|
BAN stały
|
/.../
Edytowane przez Agoosia Czas edycji: 2009-03-24 o 18:10 |
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też jestem ciekawa
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
powod jest chyba taki, że dziewczyny same nie mogą się reklamować a innych przecież nie podadzą...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Joasia Rozwadowska, i żel akryl- byłam u niej na szkoleniu i co tu duzo gadac.... jest świetna
Sztuka kosztuje, i bardzo dobrze |
|
|
|
|
#43 |
|
BAN stały
|
Ktoś może coś napisać o wcześniej podanej stronie do gabinetu (to znaczy o tym właśnie gabinecie)?
www.nel-gabinet.pl ceny mnie kuszą ale nie posiadają galerii paznokci a interesuje mnie frencz na stopach (akryl lub żel) a zależy mi na zgrabnym naturalnym paznociu - zero łopat i gruuubych płatów. |
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
można jakieś inne namiary na dobre manicurzystki w Gdańsku? boję się że pójde gdzieś i zrobią mi... łopaty
|
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
O tak Joasia Rozwadowska robi świetne pazurki.Ostatnio byłam u niej na warsztatach
![]() ![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
gorąco polecam tą stylistkę http://paznokciemoniki.dzs.pl/ zrobiła mi jak na razie najładniejsze/najlepiej wykonane i jednocześnie najtańsze jakie miałam paznokcie french
![]() robi w domku i pewnie dlatego takie przystępne ceny , fotki na stronce są jej
|
|
|
|
|
#47 |
|
Przyczajenie
|
Zapraszam
![]() VIOLET SUN-Studio Paznokcia Pruszcz Gdański , ul. Powstańców Warszawy 18A http://paznokcie-ola.blog.onet.pl |
|
|
|
|
#48 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli macie ochotę na rewelacyjne paznokietki żelowe to proponuję "królestwo Paznokci" w Gdańsku na ul.Szarej to jest przed pętlą tramwajową na Kartuskiej. Na pewno nie pożałujecie.
|
|
|
|
|
#49 |
|
BAN stały
|
TWOJA CHWILA gabinet dla dłoni i stóp
Gdańsk Żabianka ul. Gdyńska 4 58 352 29 24 www.gabinettwojachwila.pl info@gabinettwojachwila.p l Ja polecam ten gabinet, paznokcie french kosztuja 80 zł Posiadam znizki 10% jakby ktos chciał. wtedy french 72złPromocja polega rowniez na polecaniu osob, od kazdej nowej poleconej zyskujesz dodatkowe 10%. A teraz cos o pazurkach. Dlugo, wlasciwie bardzo dlugo szukalam osoby ktora zrobi mi profesjonalnie pazurki. Za kazdym razem po 2 tyg zawsze mi ktoregos brakowalo, a teraz miesiac i sa wszystkie Szczegolnie polecam tą Pania, paniom ktore maja krotka płytke... albo obgryzione bo po wyjsciu z salonu paznokcie wygladaja pieknie... Ja robiłam akryl, ale jest tez możliwość nałożenia żelu. Pani robi bardzo dokładnie. Pozrawiam Ps. Cennik CENNIK Dłonie Manicure podstawowy……………………………………… ……….. 25 zł ( usuniecie skórek, opiłowanie paznokci plus odżywka, krem nawilżający) Manicure rozszerzony …………………………………………………5 0 zł - z maseczką ( m. podstawowy + peeling + maseczka + masaż) - z parafiną ( m. podstawowy + peeling + parafina + masaż ) - spa ( m. podstawowy na ciepło z elementami aromaterapii + masaż) Kąpiel parafinowa …………………………………………………… . 25 zł ( peeling + krem głęboko nawilżający+ okład z ciepłej parafiny ) Maska na dłonie …………………………………………………… …. 25 zł ( z peelingiem+ krem) Peeling dłoni …………………………………………………… ……… 10 zł ( z kremem nawilżającym) Masaż dłoni …………………………………………………… ………. 10 zł ( z kremem nawilżającym) Opiłowanie naturalnych paznokci………………………………….. 5 zł Malowanie …………………………………………………… ………… 5 zł Malowanie frencz …………………………………………………… …10 zł Malowanie artystyczne ( zdobienie)…………………………………5 - 30 zł Żel silikonowy (zabezpieczający naturalne paznokcie)……………………….25 zł Żel silikonowy frencz …………………………………………………. 35 zł Akryl na naturalnych paznokciach …………………………………50 zł Akry frencz na naturalnych paznokciach …………………………60 zł Przedłużenie paznokci akrylem ……………………………………..70 zł Przedłużenie paznokci frencz akrylem ……………………………80 zł Dopełnienie odrostu akrylem ………………………………………...40 zł Odnowa frencz akrylem ………………………………………………65 zł Żel na naturalnych paznokciach…………………………………… . 55 zł Żel frencz na naturalnych paznokciach…………………………….65 zł Przedłużenie paznokci żelem…………………………………………75 zł Przedłużenie paznokci frencz żelem……………………………….. 85 zł Dopełnienie odrostu żelem…………………………………………….45 zł Odnowa frencz żelem…………………………………………………. .70 zł Zdobienie w akrylu / żelu ……………………………………...10 – 70 zł Odnowa akrylu / żelu …………………………65 –135 zł / 70 –140 zł ( zmiana zdobienia) Naprawa uszkodzonego paznokcia ……………..0,10 ceny paznokci Odświeżenie paznokci sztucznych między dopełnieniami …….20 zł ( opiłowanie odrostu , poprawienie kształtu, nabłyszczenie) Ściągnięcie sztucznych paznokci ……………………………………30 zł ( z odżywką ) Stopy Pedicure podstawowy …………………………………………………5 0 zł ( usunięcie skórek, opiłowanie paznokci, usunięcie zrogowaceń, plus odżywka, krem ) Pedicure rozszerzony…………………………………… ……………..80 zł - z maseczką ( m. podstawowy + peeling + maseczka + masaż) - z parafiną ( m. podstawowy + peeling + parafina + masaż ) - spa ( m. podstawowy na ciepło z elementami aromaterapii + masaż) Kąpiel parafinowa …………………………………………………… ..30 zł ( peeling + krem głęboko nawilżający+ okład z ciepłej parafiny ) Maska na stopy…………………………………………………… ……30 zł ( z peelingiem+ krem) Peeling stóp……………………………………………………… ……...15 zł ( z kremem nawilżającym) Masaż stóp …………………………………………………………….. 15 zł Opiłowanie naturalnych paznokci…………………………………… 5 zł Malowanie …………………………………………………… ………… 5 zł Malowanie frencz …………………………………………………… ...10 zł Malowanie artystyczne ( zdobienie)…………………………………5 - 30 zł Żel silikonowy (zabezpieczający naturalne paznokcie)……………………….25 zł Żel silikonowy frencz ………………………………………………….35 zł Akryl na naturalną płytkę ……………………………………………50 zł Żel na naturalną płytkę………………………………………………. 55 zł Akryl frencz na naturalną płytkę ……………………………………60 zł Żel frencz na naturalną płytkę……………………………………… 65 zł Przedłużanie akrylem …………………………………………………7 0 zł Przedłużanie frencz akrylem …………………………………………80 zł Dopełnienie odrostu akrylem ………………………………………...40 zł Dopełnienie odrostu żelem…………………………………………… 45 zł Odnowa frencz akrylem ……………………………………………... 65 zł Odnowa frencz żelem…………………………………………………. 70 zł Zdobienie w akrylu / żelu ………………………………………..10-60 zł Odnowa akrylu / żelu ……………………………..65-125zł/70-130 zł ( zmiana zdobienia) Naprawa uszkodzonego paznokcia ………………0,10 ceny paznokci Odświeżenie paznokci sztucznych między dopełnieniami……..20 zł ( opiłowanie odrostu , poprawienie kształtu, nabłyszczenie) Ściągnięcie sztucznych paznokci ……………………………………30 zł ( z odżywką ) Galeria zdjęć http://www.kosmetomania.pl/index.php...bum=55&nrstr=6 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam teraz w Gdańsku i robiłam pare razy paznokcie akrylowe w salonach kosmetycznych i u dziewczyn w domu (częsciej sama, bo zajmowałam się tym kiedyś) i niestety moge więcej powiedzieć na temat gdzie NIE IŚĆ: np. "Świat Alicji" Gdańsk Przymorze, jeszcze jakiś salonik w bloku, bodajrze na Zaspie to było. Chyba miałam pecha
Edytowane przez agusia5144 Czas edycji: 2010-08-01 o 16:52 |
|
|
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Polecam zajrzeć na bloga paznokietki-inezki.bloog.pl. Dziewczyna moze nie jest profesjonalistką ale pazurki trzymały mi się tak długo aż po prostu nie odrosły. BARDZO tanio a naprawdę polecam.
Edytowane przez ouii Czas edycji: 2010-08-04 o 21:10 |
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
szczerze polecam Karoline z Przymorza.robi paznokcie bardzo dokladnie i profesjonalnie.trzymaja sie nawet piec tygodni bez dopelniania! ceny ok 70-80zł.
to jest jej strona www.kaya252.zor.pl |
|
|
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ten salon na sobótki nazywał się może Gracja?? proszę o odpowiedź czekam wytrwale:P |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, że piszę nie w tym dziale, ale zbieram podpisy...
Bardzo proszę o podpisanie petycji http://www.thepetitionsite.com/635/0...ztowanemu-psu/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

)))

ile kosztują żele franch u pierwszego małżeństwa?

robi w domku i pewnie dlatego takie przystępne ceny , fotki na stronce są jej