|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak uświadomić sobie, że nastał koniec?
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#32 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja osobiście jestem właśnie zwolenniczką odczarowywania miejsc, rzeczy i czynności przypominających ex. Płakałam pierwszy, drugi, czwarty raz przy wejściu do galerii handlowej, ale już za kolejnym nie budziło to we mnie takich emocji, a teraz nawet o tym nie myślę. Tak samo mam z piosenkami, filmami i innymi czynnościami. Prócz pamiątek po nim, których się akurat pozbyłam, bo wiedziałam, że tych rzeczy już na pewno używać nie będę. No ale to już kwestia co komu pomaga
|
|
|
#34 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#35 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
A co do rzeczy związanych z nim.. Pochowałam je. Nie potrafię ich wyrzucić, ale nie zaglądam do nich. Dostawałam od niego piękne listy jeszcze za czasów wspólnego chodzenia do szkoły. Mam nadzieję, że za ileś tam lat będę potrafiła czytając je uśmiechnąć się i wspomnieć ,,A to była moja pierwsza miłość". ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
Cieszę się, że zawsze mogę się tutaj wygadać i że przyjęliście mnie tak ciepło. To również dodaje mi siły. Dziękuję! ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Najgorszy jest ten strach o przyszłość i właściwie tylko o tym ostatnio myślę. Że nikt już mnie tak mocno nie pokocha... Że nie będzie tej wyjątkowości, że nie będę dla nikogo pierwszą, więc nie będę wyjątkową i szybko sobie odpuszczą, że w ich głowach będą byłe, te pierwsze... Że trafię na takiego faceta, który będzie mnie ranił..., lub takiego, który interesowałby się innymi kobietami nawet będąc ze mną. Te myśli pojawiają się każdego wieczoru i nie wiem czy dobrze zrobiłam...
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
lokalna gwiazda
|
Ja nie darzę swoich byłych szczególnym sentymentem. Nie wspominam, nie rozmyślam. A z pamiątek - mam jedno zdjęcie byłego, który był ładnym chłopcem o egzotycznej urodzie. Nic nie czuję, gdy patrzę.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:53.