|
|
#31 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: bielizna ślubna - pomóżcie wybrać!!
Cytat:
z trzech pierwszych zdjęć zdecydowanie nr 2, oczywiście najlepiej gdyby jednak był ecru, ten ostatni który pokazujesz też jest śliczny ale jeśli 2 tony ciemniejszy to nie dobrze , wszystko rozgrywa się o to że nie daj boże jakaś część ramiączka lub czegoś innego się wysunie i co wtedy w pierwszym przypadku zestawu nr 2 suknia będzie wyglądać "staro" i żółto i przy śnieżnobiałym zestawie bielizny a w drugim bielizna staro. Kolor to bardzo ważna rzecz, musicie znaleść coś w jakim odcieniu perłowym lub kremowym, ja sama miałam taki zestawik... gorsecik, stringi i pas do pończoch oczywiśce pończony również ercu (moje miały przepiękna koronkę), tylko nie pamiętam firmy , ale wyglądało z sukienką super, jak znajdę coś w necie to wkleje chyba że w domu sprawdzę metkę swojego zestawu pozdrawiam Tysia
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" W i N -córeczki mamusi
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o pończochy do ślubu to stanowczo odradzam te w kolorze białym!!! Sama niestety popełniłam ten błąd w moim ubiorze ślubnym. Chociaż były to najbardziej delikatne pończochy, jakie są w sprzedaży i na żywo wyglądały całkiem ładnie, to na zdjęciach wyszły, jakbym maiła nogi w gipsie. Wiecie, coś ala Hillary Clinton. Lepiej dobrać jakieś ładne, cieliste, niezbyt ciemne pończochy, dopasowane do naturalnego koloru skóry ( niezbyt opalone ), a na pewno będzie ok.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
mi tam sie bardzo podoba drugi zestaw...taki ladny kroj i bialutki
)naprawde radze wziasc drugi
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
dziwczyny a co myslicie o takich podwiązkach: http://www.ceneo.pl/ProductsComparis...oductID=153197
??? |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
noo dziewczynki, żadna nie ma zdania na temat podwiązek???
|
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
up up
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.

, wszystko rozgrywa się o to że nie daj boże jakaś część ramiączka lub czegoś innego się wysunie i co wtedy
, ale wyglądało z sukienką super, jak znajdę coś w necie to wkleje chyba że w domu sprawdzę metkę swojego zestawu

)naprawde radze wziasc drugi