|
|
#31 | ||||||
|
Przyczajenie
|
Dot.: Co kochane wizażanki o tym sądzą?
Cytat:
co?? (Nie żebym spodziewała się po tobie czegoś pozytywnego ale już pomijając to że mem ma być prostym kawałkiem gówna, tak się składa że akurat ta prostota w nich jest śmieszna ale to za wielopoziomowe dla ciebie więc i tak pewnie nie zrozumiesz xD) Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
"ale o co chodzi hihi" no tak... Cytat:
Edytowane przez czajka1488 Czas edycji: 2016-08-31 o 15:43 |
||||||
|
|
|
|
#32 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co nie zmienia faktu, że mimo prostoty memów, lepiej się je ogląda jak są wykonane starannie a nie na odwal się twarz wycięta w paintcie lub nieudolnie w gimpie czy photoshopie. A różowo-żółte paski to raczej nie wizażowe kolory jeszcze te fioletowo-białe okej ale z tymi różowo-żółtymi to nietrafiony pomysł.
Edytowane przez b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 Czas edycji: 2016-08-31 o 15:49 |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Bo nie rozumiem o co masz ból tyłka. Komuś się nudziło i zrobił głupkowate memy i lamentujesz, że nikt się tym nie przejął. Jeszcze jakby było czym
Zajmij się swoim życiem zamiast przywiązywać wagę do takich głupot. Polecam wyjdzie Ci to na zdrowie.
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
|
|
|
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Kiepska gra aktorska.
![]() Ale jak już się tak świetnie bawimy, to jestem bardzo ciekawa, jaka byłaby według ciebie satysfakcjonująca reakcja wizażanek na ten wątek?
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Cytat:
Ja przejrzałam pierwszą stronę (nie wiem, czy było ich wiecej), wzruszyłam ramionami i przeszłam nad tymi memami do tak zwanego porządku dziennego. Dlaczego miałabym się tymi memami podniecać?
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
Słabiutko. Ja bym dodała jeszcze coś o tym, że kosmetyki to cały świat, mam problem - wizaż namąci, albo coś lepszego, nie będę sprzedawać pomysłów.
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem ciekawa, jakiej reakcji autorka tu się spodziewała.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

jeszcze te fioletowo-białe okej ale z tymi różowo-żółtymi to nietrafiony pomysł.