![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Adresy Lumpeksów
oo dzieki za gdynie!!!!!!!
![]() ![]() dodam jeszcze (adresow nie znam oczywiscie ale postaram sie wytlumaczyc) na koncu swietojanskiej ...a takim pawilonie w uliczce w lewo...nad sklepem sporzywczym ---nie wiem czy to duzo mowi hihihi i morska-podobno fajne jeszcze nie bylam.....od poczatku estakady 3 przystanek....i sa dwa po jednej i drugiej stronie ulicy.
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
a gdzie Wrocław
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
na hali??szok pierwsze slysze....jak bede w maju w polsce to napewno tam pojde poszukac.
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za Trojmiasto
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
OPOLE
Fashion - Wszystko na wagę , Nowy Sklep w Opolu.... sob, 2006-01-21 18:08 — Fashion Przy ulicy Kośnego 15 w Opolu został otwarty kolejny sklep sieci Fashion - Wszystko na wagę . Sklep ma w ofercie odzież renomowanych firm : Gap ,Zona ,Next ,Bay . W kazdy poniedzialek sa dostawy towaru , w sobote wysprzedaz .Np. za koszule meska trzeba zaplacic 5 zl w poniedzialek , a korzystajac z wysprzedazy ok . 2 zl Sklep czynny jest Od poniedzialku do piatku w godz 9.00 , 17.00 W sobote 9.00 do 14.00 UWAGA.... Towar nie sprzedany w tym sklepie mozna kupić na Oleskiej 117 w Opolu...po 10 zł/kg brutto... RACIBÓRZ pod Dworcem PKP (po pojawieniu się konkurencji na Ogrodowej pojawiło się więcej ładniejszych ciuszków i tańcze ceny) Ogrodowa nad Restauracją Mexico po południu tłok straszny na wycenie trochę drogo Żółkiewskiego 22 obok Videoworld wycena - odziez angielska
![]() ![]() 09.04.2012 córa ![]() 19.04.2017 ![]() 31.01.2018 ![]() 06.02.2019 Kropek ![]() Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2007-04-25 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
To zależy od lupeksu, w niektórych jest dostawa tylko raz w tygodniu, najczesiej w poniedziałek, jesli to lumpek z rzeczami na wagę to w dniu dostawy cena za kg jest najwyzsza. Troche mnie to wkurza, bo ja w poniedziałki nie mam czasu, a poyniej gdz mam troche wolnego to juz jest mało fajnych rzeczy :-/ Niektóre mają dostawę dwa razy w tygodniu, albo jedną dużą w poniedziałek i dotowarowanie w jakiś inny dzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny-Wrocław, Wrocław ?
![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
![]()
GLIWICE???
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Natii4 a czy rzeczywiście sa tam fajne ubranka? ,jeszcze nie byłam:/>
![]() |
#43 |
Konto usunięte
|
Lumpeksy, ciucholandy - Legnica
Chyba takiego nie było wątku i pomimo, że nas niewiele na forum to moze sie to rozkręci bo legnica aż takim małym miastem nie jest .... no to prosze o podawanie adresów lumpków , dni dostawy i jak ktoś chce to jakieś info czy cuś
![]() ![]() ja zaczne chociaż nie znam adresów dokładnych: 1. NMP - savia - Milion ciuchów - dostawy ?? - chyba największy w legnicy (przynajmniej z tych co znam) 2. Kamienna (koło dużej bramy widocznej z mostu na wrocławskiej) - dostawy ?? - niedawno powstał więc za bardzo nie wiem czego sie po nim spodziewać, dosyć malutki ale przytulny ![]() 3. Kamienna - w podwórku (jak sie wchodzi tą dużą bramą) - dostawy ?? - jest część z wyceną i częśc na wage 4. Wrocławska (okolice numerka 50 - jak sie z mostu zejdzie kolo poczty) - dostawy ?? - też dosyć niedawno powstał, sympatyczna obsługa, towar raczej średni (zresztą jak w całej legnicy) ale pare razy trafiły mi się fajne ciuszki 5. Kręta (obok szperlandi czy jak to sie tam nazywa) - dostawy ?? - byłam tam tylko raz i nic ciekawego nie znalazłam, dużo babć było dlatego mnie nie zachęcił :P 6. II Armii wojska polskiego (obok przystanku) - dostawy ?? - dosyć spory lumpeks, raczej wycena ale dosyć tanie ciuszki 7. gwiezdna/górnicza 3 lumpki w takim 2 piętrowym sklepie - jeden waga i wycena, drugi wycena raczej sama , 3-ci szafa .. pani ma naprawde fajne rzeczy, dużo nowych ale w sumie to już nie wiem czy to wszystko z lumpeksu bo za te nowe to sobie sporo życzy ;/ na razie tyle.... mam nadzieje że ktoś pomoże i doda tutaj coś od siebie może z innych regionów legnicy do których nie zaglądam a powinnam :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lumpeksy, ciucholandy - Legnica
8. Asnyka (kolo biedronki), dostawy .. nie pamietam kiedy są :/ Towar na wycene i moim zdaniem niektóre rzeczy dośc drogo. Kiedys bylam i z ciekawosci patrze: bluzka na ramiaczkach czarna z lajkry i z przodu tylko jakis chinski napis - 12zl.. a zajedwabista czerwona skóra (ala plaszczyk) w naprawde świetnym stanie 60zl!!!! Niestety byla za mała
![]() 9. Złotoryjska (kolo Koszuta).. wycena i waga bodajze.. czasami mozna trafic cos fajnego ![]() NIEAKTUALNE Edytowane przez Anecka Czas edycji: 2012-09-05 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Konto usunięte
|
10. Złotoryjska tam dalej (w kierunku asnyka) jest jeszcze jeden (taki po schodkach) też nie wiem kiedy dostawa i nie wiem czy można coś trafić bo tylko raz byłam :P
11. Rynek, koło takiego dużego przejścia (w strone ryneczku jak sie idzie) tam są w czwartki dostawy , ale nigdy na dostawie nie byłam , a jak przychodze to raczej przebrane ... no albo po prostu kiepski towar Eh te lumpeksy w legnicy są do kitu ... wprawdzie i tak lepiej zapłacić za bluzke 10 niż 50 zł ale wyceniają tak kosmicznie rzeczy naprawde zniszczone :/ no żeby jakieś super "na topie" były te rzeczy to też nie powiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Jest tez lumpel niedaleko reala, tzn tam kolo sklepu "wszystko za 5zl", nie bylam tam ale kolezanka mojej mamy tam czesto kupuje i mowi ze sa tam chyba nowe tez rzeczy i dobre ceny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Wtajemniczenie
|
12. Izerska (na wsprost Żabki), dostawy w poniedziałki
- rzeczy bardzo ładne i wiele oryginalnych, ale niestety bardzo drogo ma wycenione, tylko niektóre są w boxie na wagę i też można coś fajnego wyszukać ![]() 13. Pomorska (na wprost domu kultury Atrium) - dostawy w środy - ciuchy fajne, na wagę. Sprzedaje młoda fajna dzewczyna. 14. Przy rondzie Niepodległości na Piekarach C ( dawny bank śląski) - dostawy ??(wtorki lub środy) - dużo fajnych ciuchów, chociaż nie są tanie, już wycenione na wieszakach. Dużo fajnych ciuszków dla dzieci |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
CABIN CREW
|
lumpeksy warszawa
moze ten temat juz byl... ale mam malo czasu bo niedlugo wybieram sie do stolicy...i mam ochote pobuszowac po warszawskich lumpeksach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Konto usunięte
|
nie ma nic więcej w legnicy ? pisać , pisac !
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
O ile mi wiadomo to lumpex z ul Krętej ,Cmentarnej ,Paderewskiego i ten obok przystanku na przeciwko reala to jeden właściciel .Polecam ten na Krętej bo można na prawdę tanio kupić fajny ciuch ale niestety trzeba się nachodzić . Pani Basia -ekspedientka -wykłada codziennie nowy towar ale przechwytywany jest niemal z reki więc trzeba trafić na ten moment . Cmentarna i Paderewskiego - ceny kosmiczne !!! Wole kupić coś w galerii na wyprzedaży ,nowe i niedużo droższe .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Wtajemniczenie
|
A gdzie jest dokładnie ta Kręta, bo nie kojarzę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
koło reala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Przyczajenie
|
A moze ktos wie gdzie w Chorzowie ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
A wiecie gdzie są jakieś lumpki w Legnicy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
A KIELCE???
ja polecam- tylko nie znam ulic wiec opisze ![]() # na podkarczówce w pawilonach na przeciwko lidla po schodach w dół- dostawa w czwartki # chyba ulca sloneczna kolo "fabryki" maxi pizzy z tyłu w pawilonach- nowy towar we wtorki # na orkana w pawilonach kolo przystanku- bardzo ładne torebki ale ceny od 20zl # na piekoszowskiej na rogu chrobrego w domu- tylko ze wycena wiec najtaniej nie jest # taka ulica od warszawskiej w strone biblioteki wojewodzkiej jakby sie chcialo isc (krotka uliczka)- ciuchy fajne ale ok.20-30 zl # na bodzentyńskej z ciuchami dla dzieciakow ale czasem fajne bluzki tyle mi sie przypomniało.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie gdzie w Białymstoku jest Wzorcownia????
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Które lumpki w trojmiescie polecacie?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.