![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: na przekór...
Jak "na szybko" to bardzo udanie
![]()
![]() |
#32 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() buziaki za opinię ![]() oLaSku, Ewuńka, destiny, chilanes, LyraPotter, Manolitko, karo-la dziękuję Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Już Ci to mówiłam kiedyś- takie kolorki powoduja, że tęczówka robi Ci się niesamowicie turkusowa
![]() P.S. Czy myślisz, że te dwa cienie APC 23 i 24 pasowałyby do mnie? Mam na nie ochotę ale jakoś boję się, że będą leżały nieużywane ![]()
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli ma być stonowany na sucho, nie trę powiek, dobrze dociskam aplikator, ale nie zbyt mocno... Robią się placki-prześwity. ![]() Niestety po dwóch-trzech godz. cień spada i zaczyna się robić satynowo-matowy. Generalnie traci efekt i kształt. ![]() Nie wiem od czego to zależy? Czy cień na dłuższą metę jest do kitu, czy ja popełniam błąd? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Troszeczkę dalej w kierunku wew. kącika oka pociągnęłabym ciemny cień nadając tylko lekki zarys. Odstąpiłabym od kredki wew. oka w kolorze brązu. W zamian za podkreślenie pod linią rzęs jasnym cieniem, np. cytrynowym (nie mylić z żółtym) ![]() Myślę, że takie połączenie byłoby całkiem wiosenne ![]() Bardzo delikatny róż na policzkach ożywiłby troszeczkę twarz. ![]() Wiesz, masz bardzo ciekawy kształt oczu, więc w każdym makijażu będzie Ci bardzo dobrze. ![]() Pozdrawiam Cieplutko |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sucho robią się łyse placki przy nakładaniu. A już nie daj Bóg coś poprawić, bo wtedy mam murowaną "łyską polankę" na powiece. Na mokro cień spada po x godzinach. Matowieje, traci kształt jaki mu nadałam. ![]() NIE wiem co robię źle w obu przypadkach, że cień tak się zachowuje? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
调解人
|
Cytat:
Aga, a co do tego, że w czerwieni nie każdemu dobrze, to już chyba wiem o co chodzi. Cerę mam jaśniutką i chłodną zdecydowanie, natomiast z licznymi przebarwieniami, które ten czerwonawy kolor własnie eksponuje ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Ja nakładam zwykle pędzelkiem ale czasem tez zauwazam że jak chcę coś bardziej rozetrzec to "łysieje"
![]() Pawdę mówiąc Aga, liczyłam że mnie odwiedziesz od ich zakupu no ale już trudno jakoś przeżyję ten wydatek ![]() Dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Aga...widzialam wiele Twoich makijazy, ale w rozowym Twoje oko wyglada bosko !!! Naprawde bardzo ladnie to wyszlo
![]() (Podobno róż najbardziej pasuje do oczu brązowych, ale w moim przypadku to się nie sprawdza) |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
mam cień w kolorze jaśniutkiej limonki ale na moich oczach to nieporozumienie ![]() Co do samego makijażu nie miał być wiosenny ![]() Bardzo dziękuję za cenne uwagi ![]() Pomadko, rzyrafko- też nakładam zwykle cień bazowy (jakiś matowy prasowany beż) , ewentualnie przy pudrowaniu twarzy sypkim pudrem APC muskam powieki, ale nie za dużo bo wtedy skóra w tym miejscu traci przyczepność. Meariel, fakt-w przypadku przebarwień i pajączków czerwień jest niebezpieczna i albo nieprawdopodobnie starannie tuszujemy wszelkie niedoskonałosci (choć nie ma 100% pewności że i tak nie przebiją ) albo dajemy sobie spokój ![]() Julliet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
wszystko poprawnie i bez większych zarzutów, ale szyja... woła o pomstę do nieba za różnicę w kolorze!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
jak zwykle ciekawie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Aguś, Ty to potrafisz wprawić człowieka w kompleksy...
![]() Im częściej patrzę na twoje makijaże, tym rzadziej patrzę na siebie w lustrze...bo przy Tobie, to nie mam na co patrzeć... ![]() A Twojej wprawnej ręki to bardzoooo Ci zazdroszczę... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też tak czasem mam , właściwie częściej od kiedy widzę na MM jak piękne makijaże potrafią robić dziewczyny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
świetnie Ci Aguś w tych kolorkach
![]() przed chwilką ogladałam makijaż Mony i powiem że jak patrze na wasze makiajże to tak czuje jakby już wiosna nadchodziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | ||
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() ![]() chaniu, nie musisz tak krzyczeć ![]() Cytat:
Aguś, makijaż nie był z założenia wiosenny ![]() dziękuję Wam serdecznie za opinie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Ok, no to zabieram glos, bo obiecalam, ze zabiore
![]() Makijaz Agus jak zwykle fanastyczny, a poniewaz nie chce byc goloslowna (na przekor ![]() ![]() 1. kolory - swietne zestawienie bezu i fioletu i delikatnego,cieplego rozu,ktore niesamowicie wydobywa kolor Twojej przepieknej teczowki 2. Brawo zapodkreslenie konturu oka - eye-liner plus kredka w Twoich rekach tomistrzostwo swiata 3. wycieniowanie kacika oka - ech, chcialabym tak umiec.... bardzo podoba mi sie tez jak zrecznie przeszlasztej rozowawej kredki na eyeliner w kaciku -oko pieknie podkreslone ale nie zatracone kolory ani nie rpzygaszony roz czernia... 4. brwi - mialam Ci juz kiedys o tym napisac - pieknie podkreslasz ich ksztalt a jednoczesnie wydaja sie bardzo naturalne 5. cera - kwasiki i hauschka musza Ci bardzo sluzyc (super ![]() ![]() 6. usta - to colubie - delikatnie, dyskretnie i bardzo dziewczenco ![]() To by bylo na tyle dzisiaj ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.