|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień: Różności, kosmetyki i miniatury: Sephora, Lancome, Angel, Clinique.
Hej,
Za obydwie Alterny chętnie przygarnełabym : Estée Lauder Revitalizing Supreme Wszechstronny krem do twarzy 15 ml NOWY Lancôme Énergie de Vie Liquid Care 5ml NOWE x 2 sz Clarins HydraQuench Krem intensywnie nawilżający-cera normalna i sucha 15 ml NOWY zaplombowana tubka! Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask Żelowa maseczka z ogórkiem 15 ml Clinique Moisture Surge Intense poj. 7 ml Jak patrzyłam po cenach na allegro ,patrząc na moje i Twoje rzeczy to mi akurat cenowo wychodzi prawie równo (moje alterny bez wysyłki 200 zł) ale spray jest niepełny,bo zostało 2/3 Jak się na to zapatrujesz ?
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrzesień: Różności, kosmetyki i miniatury: Sephora, Lancome, Angel, Clinique.
Spoko,mogę dorzucić puder i próbeczkę
![]() Jeśli się zdecydujesz to zapraszam na pw. |
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, mogłabyś mi tylko jeszcze podać kod bazy?
|
|
|
|
|
#34 |
|
benetti
|
Hey coś u mnie za żel effaclar i Givenchy Ange ou Demo Le secret edp 4 ml i ew:
10, The Body Shop odżywka bananowa 250 ml NOWA!! 11, MAC roż well dressed ubytek minimalny z pudełkiem ? |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
hej moze cos u mnie za
Too Faced Shadow Insurance Original baza pod cienie do powiek pij. 5 gram NOWA x 2 sztuki
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
może tym razem coś znajdziesz za któryś kosmetyk z poniżej: * MAC roż well dressed * Marc Jacobs Beauty Highliner blacquer * Sephora peeling cukrowy 200ml * Clarins olejek do ust HONEY |
|
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
Znajdziesz coś u mnie za olejek do ust clarinsa? Czy jest nowy, fabrycznie zapakowany?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za:
2.Marc Jacobs Beauty Highliner blacquer 0,37g NOWY!! 5338A 3. Benefit they're real push up liner 0,10 g NOWY!! 5XA 10, The Body Shop odżywka bananowa 250 ml NOWA!! 13, Make Up For Ever xl czarna kredka 0,5 grama NOWA 1. Yves Rocher Energizujące mydło peelingujące Mandarynka & Cytryna & Cedr 200 gram NOWE w folii. 2. La Roche Posay Effaclar żel 400 ml NOWY |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
cos za odżywkę bananowa i tusz Burberry?
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Hej,
Coś u mnie za: Clinique zestaw tuszplus take the day off 3,5 grama + 15 ml NOWY Clarins Be Long Mascara 3 ml NOWA ma naklejkę potwierdzającą to że nie była otwierana.
|
|
#41 |
|
only smart shopping
|
Podoba mi się kilka pozycji u Ciebie, znajdziesz coś w zamian?
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

?