![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
Dot.: *CUDO* Ciuszki na wymianke :):)
Jak pisałam, kolejna choc nie wielka dostawka.. miała być większa i m8iała byc na mnie, ale niestety nie zalatwiłam sobie aparatu cyfrowego
![]() 1.Fioletowy golfik byłam w nim raptem kilka razy jest miły w dotyku. Wiecej pytań na gg ![]() 2.Czerwona bluzka w cętki (czy mazy, ciężko powiedziec )z rozciągliwego materiału, dekold jak widać ma w serek ![]() ![]() ![]() 3.Golfik, który jest dość krótki, jak dla mnie za ![]() ![]() ![]() ![]() 4.Niebieska gładka bluzka ze smokiem, uzywana ![]() 5.Pasek czrny z czerwonymi paskami 6.Czerwona gnieciona koszula na guziki miałam ją 1 raz na sobie, ale nie jest nowo kupiona, wygląda ładnie, ale trzeba takie lubieć ![]() 7.Ciepły miły sweterek z zameczkiem i kołnierzykiem miły materiał. Mniej więcej opisalam moje ubranka, mam nadzieje że w krótce bede mogla zrobic sobie w nich zdięcia żeby było wam łatwiej ... pozdrawiam.
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-02-08 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
bylabym chetna na te bluze. w jakim jest stanie/ bede w poniedzialek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1138800326 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
Cinko znajdziesz cos za bluzeczke devil i opaske croppa?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=90606 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
no wiec tak jak obiecalam zdjecia okularkow... na tym jednym zdjeciu wyszly takie ciemne,bo to od flesza.. ogolnie sa one przezoczyste,lekko jedynie podfarbowane... natomiast tak jak pizse, od flesza sciemnialy ;p
a szerokie,ciezko wymierzyc,ale niecale 16cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
No nie powiem, okulary mnie sie podobają , może wybierzesz coś u mnie
![]() ![]() w rezerwacji są : Dwa paski (czerwony i biały ) : Brenda_19 Biała torba w ciapki : Bassienkaw Natomiast pozostale rzeczy jak narazie są wolne, więc zapraszam ![]() kolejna dostawa już za niedlogo ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-02-09 o 22:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
Przekupka: 102 pkt / 100% pozyt.
|
nie żebym sie czepiała (no moze jednak troche) ale mogłabym odpisywac na post, nawet jak nic nie znajdujesz. chciałabys zeby Ciebie tak ktos olewal?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
![]()
OK
zostaje przy paskach i torebce za te butki ![]() odezwij sie na PW to podamy sobie adresiki i dokonamy wymianki wielka BUZKA ![]()
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
znajdziesz cos u mnie za peeling i czarne spodnie?
TO MÓJ WĄTEK NA WYMIANĘ ciuszki na stronie 1,3,4,5,6,7,8,9 https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...light=kikiriki a ten link jest do wątku z kosmetykami https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post1152218 KIKIRIKI ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
Kurcze pilnie poszukuje białych spodni!! najlepiej jak to będą biodrówki, ale nie ważne jaki materiał byleby byly białe, jeżeli ktoś takie ma to zapraszam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() buZiaaaaakiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
jestes tez niska tak jak ja a ja mam biale spodenki na zbyciu!!sa w ideaknym stanie!!!zajrzyj na str1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: **cudeńka** Ubranka Na Wymianke :)
kochana te spodenki baiale nie sa sportowe SA ELEGANCIKIE11!!!MAJA POSZERZANE NOGAWKI, mzona je zaprasowac na kant ja tak nosilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
![]()
Podoba mi się:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1138891610 i http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1138891610 loooooknij do mnie ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=95476 pozdroooooooooofki
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
![]()
oprocz paseczkow i torebki nic nie znalazłam.
szukam golfow M i spodni 28/32 pozdrawiam. ps. myslalam ze te 3 rzeczy sa zarezerowane dla mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam tez białe spodnie ![]()
![]() |
#48 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kurde ... szkoda, że żadko sie spotyka takie spodnie dzinsowe niskie biodrówki i w dodatku białe za takie mogłabym wiele dać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zapraszam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
cinkapooh:
ta bluzeczka(taka rozowa) o ktora sie pytalas w moim watku nie nalezy do mnie...
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
narazie slonko nic nie znalazlam, a masz jakies kosmetyki jeszcze?
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Jak obiecalam zrobiłam sobie fotki we wszystkich ubrankach jakie wystawilam wcześniej aby widać było jakie są
![]() ![]() ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-02-08 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-02-08 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Zadano mi pytanie o opaske z firmy cropp
![]() dlugość:53 cm (dokładnie wymierzone) szerokość:5,5 cm Hm cięzko powiedziec jaki to materiał, no jest gruby. Opaska jest rozciągliwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
No a ja wciąż dokładam a wy nic nie chcecie! Może teraz komuś się coś spodoba
![]() Mam do zaoferowania!! 1.Spodniczke z koronki czarna używana 1-2 razy na impreze, idealnie sie prezentuje dla dziewczyn, które są odwazne ![]() 2.Kremowa bluzeczka z chipciem. Uzywana raz i raz wyprana ![]() 3.Nibieskie, a raczej jasno blękitne rybaczki. Uzywane pare razy ![]() ![]() 4.czarny T-shirt z ósemką stan dobry. 5.bardzo krótka bluzeczka na ramiączkach z Tweetym w kolorze szarym. 6.Czarna bluzeczka na grubszych ramiączkach z modnymi szfami, stan BDB. 7.Szara bluzeczka z krzyżykiem, bardzo wygodna stan bardzo dobry ![]() 8.Bluzeczka czarno różowa ![]() ![]() Serdecznie was zapraszam ![]()
Edytowane przez cinkapooh Czas edycji: 2006-02-11 o 22:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:32.