![]() |
#31 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: Sysunia19- OSZUSTWO na TARGOWISKU! Prosimy o interwencję!!
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
w szoku jestem - i to podwójnie
- jak mozna tak oszukiwać ![]() - jak mozna byc tak naiwnym i wysłac trzecią paczke, jak dwie poprzednie nie doszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
złosiu - tak jak w sprawie panny Hill dotrałeś do komendy policji sprawa została zgłoszona przez władze więc większe prawdopodobieństwo zainteresowania się tą sprawą
napewno większ eniż każda z nas pójdzie do swojej komendy policji i zgłosi to niektóre z nas ieszkają w małych miasteczkach i takei zgłoszenie wywoła ogólny śmiech i brak zainteresowania dlatego też pomyślałyśmy aby władze zrobiły pierwszy krok tym bardziej że mają tu wątek jej gdzie się z nami umawiała, dane możemy podać, wątek nasz gdzie zgłaszamy oszustwo i jak trzeba to również dowody nadania paczek udostęonimy Zdaje mi się że bardziej wiadygoni w takich sprawach jesteście wy jako ADMINI tego portalu czuwający nad porządkiem niż my jako zwykli userzy czyż nie tak
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
AgaZ już wypowiadała się w tej sprawie po doświadczeniach z panią Hill. Wówczas podjęła decyzję, że Targowiska istnieją pod jednym warunkiem - nikt z redakcji nie będzie tracić tygodnia na tropienie oszustów w roli prywatnego detektywa...
Dlatego odmawiam angażowania redakcji w bezsensowną wymianę korespondencji z policją i prokuraturą, podczas gdy żadna poszkodowana nie zgłasza się na policję/prokuraturę. Powtarzam: - redakcja Wizaż.pl NIE JEST STRONĄ W TEJ SPRAWIE. Stroną jesteście Wy. - uwagi odnośnie wyśmiania zgłoszenia oszustwa (przestępstwo ścigane z urzędu) nie rozumiem; jeśli policja tak zareaguje, należy złożyć doniesienie na prokuraturę, że policja nie wypełnia swoich ustawowych obowiązków. EOT. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z całym szacunkiem, ale dla mnie nie do pomyślenia jest fakt, iż można napisać coś takiego: "Czyżby admini się bali czy co ? Prosimy o interwencje ! ŚmiałO!". EOT, dyskusji na ten temat prowadzić nie mam zamiaru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Może i jest indeks przekupek ale to nic nie daje , miała pozytywy i co ?? oszukała nas , trzeba było się wymieniać z osobami wzbudzajacymi zaufanie?? no coment |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Rozeznanie
|
Uff, a ja miałam sie z nią wymienić, tylko ta spódniczka co chciałam była zarezerwowana(przebyłysk uczciwosci?!).
Dziewczyny, nie ma na co czekać! Jeżeli chcecie odzyskać swoje ciuchy,a nie biernie siedzieć i czekać na dalszy ciag wydarzeń to zróbcie coś! Nie przejmujcie się niczym, sysunia19 złamała prawo i policja ma OBOWIĄZEK wam pomóc! Jeśli ktos stracił jedną bluzeczkę, to w sumie ta bieganina na policję wydaje sie zawracaniem głowy, ale w przypadku np.3 wymian, to wybaczcie,ale naprawdę jest sie o co starać. Ale to wasz wybór, ja tylko dobrze radzę. Jakos dziwnym trafem nie wierzę, w nagłe nawrócenie sysunii. PS. Zadna z was nie jest z miejscowosci, w której mieszka Sysunia,albo z pobliza? Bo zahaczyć o tą "miłą" panią i porozmawiac z nią(jeśli by się dało,w co tak śreeednio wierzę), by nie zaszkodziło ![]() Pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Ja powiem tak. Nie siedzimy i nie czekamy na dalszy ciag wydarze. Działamy i idzie wszystko w dobrym kierunku. Jak ktos juz napisał Sysunia sie doigrała.
Co do Adminów tak oczywiscie rozumiem was- nie macie co sie wtracac ale mozecie pomyslec nad paroma zmianami zeby zwiekszyc bezpieczenswto targowiska. Nie macie pomysłów? Zalozcie sonde moze jakies wizazystki cos wymysla. Mowienie ze nic do tego nie macie jest niepoowazne i zle swiadczy o szefostwie tak znanego portalu. I tyle narazie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ale numer az sie wierzyc nie chce ,że dziewczyna ma 19 lat ,na allegro ma 2 negatywy wiec zapewne to ona.
Macie jej adres ,dzwoncie,macie gg,zbierzcie sily i zrobcie cos z tym ,nie mozna tak tego zostawic! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Tu chodzi po prostu o to że zostawiliście naszą sprawę a innymi sie zajmowaliście. Bo to naprawde oszustwo na wielką skalę, ale nie wiem czy zdjacie sobie z tego sprawę, no ale nic. Bo to że na policje iść by wypadało to my wiemy. Jakoś sobie poradzimy ;d nie ma to jak zgrana grupa wizazanek ;d
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Na targowisku każdy odpowiada sam za siebie i swoje decyzje podejmuje na własną odpowiedzilaność, nie wiem jaki interes miałby np. Zło w poszukiwaniu złodziejki zmechaconego sweterka. Ta dziewczyna bana już dostała, więc któryś moderator zrobił co do niego należy, w jakiś sposób zabezpieczył forum przed oszustem. Za niedługo musiałoby powstać forum "Rutkowski"?
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Ja moge powiedzieć tylko uff bo zastrzegłam sobie że to ona mi pierwsza paczke wyśle a ta paczka idzie od poczatku stycznia - no coment
Moge też powiedzieć przykro mi, bo faktycznie kontakt z nia ył miły i nie spodziewałabym sie takiej oszustki! Dziewczyny zgłoście to, nie może tak być że ona na innym portalu też oszuka niewinnych ludzi skoro na allegro też jej sie to udało. Trzymam kciuki za pomyslnośc akcji! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||||
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, rozumiem Wasze rozżalenie,że Sysunia19 okazała się oszustką, ale nie widzę żadnego uzasadnienia dla narzekań na moderatorów i właścicieli portalu. W regulaminie obu Targowisk jest wyraźnie napisane, że wymieniamy się na własną odpowiedzialność, że portal nie dyponuje odpowiednimi zabezpieczeniami przed takimi oszustami.
Szczerze powiedziawszy, dziwi mnie trochę jak można wysłać 3 paczki do niesprawdzonej osoby, nie dostawszy wcześniej od niej żaden przesyłki albo wystawić pozytywa przed otrzymaniem paczki (w ten sposób wprowadza się przecież inne Wizażanki w błąd!). Moim zdaniem oczywiście nie powinnyście odpuścić Sysuni, która jest zwykłą OSZUTKĄ I NACIĄGACZKĄ- ale powinnyście to zrobić już same, bez udziału władz portalu. Sysunia jest już zbanowana, nie widzę jak moderatorzy i admin mieliby Wam dalej pomóc. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Każdy z nas ma swoje życie prywatne, nie żyjemy wyłącznie dla portalu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłoście sprawę do odpowiednich organów, z naszej strony zrobiliśmy wszystko, co mogliśmy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2006-02-02 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.