|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam kurtki zimowej czarnej krótkiej
A ja Ty widzisz wymianę?Kurtka za 1 bluzkę, wydaje mi sie troche mało....
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
Hej szukajac znalazłam Twoj watek :P przepraszam wiem, ze jest na temat kurteczki, ale nie umialam znalezc innego a tu pewnie bedziesz zagladać. Co do stanika jest wolny, czerowny, push up, rozmiar C80. A co do firmy, to on raczej nie jest firmowy
moja mama kupila mi go na studniowke, ale jest za duzy nie ma metki, bo myslałam , ze jednak bedzie dobry, ale jest nie uzywany. Odpisz czy jestes zainteresowana na moim watku i jeszcze raz najmocniej przepraszam, ze zasmiecam Twoj watek pozdrawiam ![]() ![]()
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Oh, powiem Ci, że ja nie wiem, nie pytałam mamy gdzie go kupiła, podejrzewam, ze chyba nie jest z jakiejs drogiej firmy, nie chce Cie okłamać bo to nie o to chodzi. Moge się jednak jutro zapytac kolo poludnia zadzwonie do jej pracy i się zapytam
i napisze
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
Manilia
![]() jeśli te bluzeczki są w bdb stanie to się chętnie wymienię na czarny golfik i Jackpota. Na wysłanie umówmy się na poniedziałek, wcześniej nie dam rady, bo jutro pracuje do 14, a w soboty poczta jest u nas czynna tylko do 12. Chętna byłabym też na te długie jeansy, co chciłabys za nie dodatkowo?
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
...
Edytowane przez manilia Czas edycji: 2007-01-22 o 09:03 |
|
|
|
|
#39 |
|
Rozeznanie
|
Okej pytalam mame , to zwykly stanik bez zadnej firmy mowila ze kupila na takim targu
wiec z tego co napisalas, ze dla Ciebie wazne gdzie kupuje sie stanik wiem, ze nie ma szans ok. milego wieczorka pa
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie ja napisałam , że była na mnie za mała? to rozm 36-40, wiadomo, że na 36 bardziej luźna, na 40 dopasowana. napisałam , że mało noszona , bo przeszkadzały mi w niej piórka które jednak czasem przez wewnętrzną podszewkę sie wydostają, bo to prawdziwy i puch i ma do tego prawo.
manilia chciałbym dziś wiedzieć czy się decydujesz, bo jest jeszcze pare chętnych osób na ta kurtke i przed wiosną chciałabym ją komuś wysłać.
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
już wysyłam, czekam na Twój
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.

moja mama kupila mi go na studniowke, ale jest za duzy
pozdrawiam
i napisze