wieczorem jadę do wrózbity - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-02-04, 21:12   #31
olka_222
Zakorzenienie

Dot.: wieczorem jadę do wrózbity

Cytat:
Napisane przez allicjaa
A przepowiadziała Ci to jak zdasz maturę ? Potem np. jakieś studia czy coś w tym stylu ?

czekamy na wrazenia ze spotkania
olka_222 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-04, 21:56   #32
Domina
Zakorzenienie

No właśnie, jak było? Opowiadaj
Domina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-04, 22:39   #33
kretka1984
Rozeznanie

kiedys jak bylam z takim chlopakiem z ktorym sie pare razy spotkalam w parku to podeszla do nas cyganka zeby jej przypalic papierosa..no to dalismy jej zapalki a ona sie przysiadla i powiedziala ze powróśy..nie chcielismy, ale w końcu w sumie wyszlo ze co nam to zalezy..nie mowila wyraźnie, ale to co zrozumialam sie spelnilo nawet nie zwracalam na to uwagi dopiero po jakims czasie sobie przypomnialam ze sie sprawdzilo wszystko najpierw opisala pierwszą wielka milosc tego chlopaka jak wyglada i ma na imie i jakies ******ly z zycia wziete, potem powiedziala ze mnie jakby to powiedziec "wystawi" wroci do tamtej ze w najblizszym czasie wyjedzie za granice i jescze bylo pare rzeczy ale juz nie pamietam to bylo dawno,
ciekawe jak one to robią
Stary 2006-02-04, 22:53   #34
aniess
Zadomowienie

GG do aniess

Ja nie wierzę. Ale gdyym miała sama okazje, to napewno bym poszła, po co? Nie wiem, le mogłoby być ciekawie

Dlaczego nie wierzę? Bo moja mama już kilka razy była u wróżki. Pierwsza powiedziała, że w wakacje 2004 zakocham się w narkomanie, który mnie wciągnie w nałóg- oczywiście nic takiego się nie stało
Kolejna za to podobnie stwierdził, że to mój aktualny chłopak w okolicach wkacji 2004 wpadnie w nałóg Też coś nie wyszło

Kolejna nie była już tak optyistyczna i stwierdziła, że pół rodziny nam wymrze, co także (odpukać!) się nie spełniło
Stary 2006-02-04, 23:15   #35
yedanna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniess
Ja nie wierzę. Ale gdyym miała sama okazje, to napewno bym poszła, po co? Nie wiem, le mogłoby być ciekawie

Dlaczego nie wierzę? Bo moja mama już kilka razy była u wróżki. Pierwsza powiedziała, że w wakacje 2004 zakocham się w narkomanie, który mnie wciągnie w nałóg- oczywiście nic takiego się nie stało
Kolejna za to podobnie stwierdził, że to mój aktualny chłopak w okolicach wkacji 2004 wpadnie w nałóg Też coś nie wyszło

Kolejna nie była już tak optyistyczna i stwierdziła, że pół rodziny nam wymrze, co także (odpukać!) się nie spełniło
Aniess... krótko mówiąc cyganki uważają że masz wrodzoną skłonność do nałogowców a Ty robisz im na złość Hihihi... No już umów się z jakimś z nałogami, to przynajmniej okaże się, że pieniądze nie poszły na darmo
Stary 2006-02-04, 23:29   #36
bemolka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ViViean
wiesz, jeśli usłyszę jakieś złe wróżby to będę się raczej starała żyć jakoś inaczej, żeby to co złe sie nie spełniło
a to takie błędne koło, bo skąd wiesz że wróżbita tego nie przewidział i to zle odnosi sie do zmiany życia

osobiscie raczej wolałabym nie znac przyszłości, jak ktos napisał - po co sie zadręczac na zapas
bemolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 08:19   #37
wiolafrytka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez allicjaa
A przepowiadziała Ci to jak zdasz maturę ? Potem np. jakieś studia czy coś w tym stylu ?
tak przepowiedziała ze zdam mature, pojde na studia i takie tam
wiolafrytka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-02-05, 08:55   #38
Domina
Zakorzenienie

Ja strasznie boję się cyganek. Kiedyś idąc do miasta zaczepiła mnie taka jedna i mówi że mi powróży. Uciekałam gdzie pieprz rośnie a na koniec krzyknęła mi że mam szczęście w miłości co nie jest niestety prawdą
Domina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 09:01   #39
Naja84
Rozeznanie

Podziwiam ... ja usłyszłama ( dawno temu) ze mój PIERWSZY mąż zginie w wypadku samochodowym - do dziś nie mamy samochodu i wszedzie jezdzimy busami i pociągami ....

[*]
Naja84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 09:30   #40
kretka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Naja84
Podziwiam ... ja usłyszłama ( dawno temu) ze mój PIERWSZY mąż zginie w wypadku samochodowym - do dziś nie mamy samochodu i wszedzie jezdzimy busami i pociągami ....
dlatego sie nie powinno slyszec zlych rzeczy u wrozek przeciez to paranoja jakas..z domu sie nie wyjdzie bo przeciez wypadek samochodowy moze tez byc taki ze samochod potraci pieszego , samochod uderzy w autobus i wiele wiele innych przypadkow. moi znajomi chodzili do wroza , twierdza ze sie im wszystko sprawdza ale tak ogolnie to on sie ich pyta czy mowic zle rzeczy czy nie...
a ja sama nie wiem czy bym poszla, cza pokaze
Stary 2006-02-06, 14:08   #41
ViViean
BAN stały

Na samym początku napiszę, że ten wróżbita pochodzi z południa polski. Dokładnie z Lipnicy. Jego nazwiska nie znam, po prostu na CPN-ie spytaliśmy o wróżbitę i juz wszyscy wiedzieli, o kogo chodzi.

Co do wróżenia to nie zadawalismy mu żadnych pytań. po prostu rozkładał karty, które wcześniej kazał przełożyć na trzey (panna lewą ręką, mężatka prawą). No i wróżył. Niczego złego nie usłyszelismy, ale wierzę w to, co mówił, bo powiedział dokładnie to co było w przeszłości to co jest teraz. Nie pytał nas przy tym o nic. Powiedział wszystko, co widzi w kartach. Zahaczył nawet o temat naszych sąsiadów
Tak wiec ja dowiedziałam się, że w tym roku z mojej strony będą dwa wesela, będziemy na uroczystości komunijnej i jeszcze będę trzymała dziecko do chrztu teraz tylko czekać, kto sie w rodzinie przyzna, że jest w ciaży. Nikt z mojej strony w najbliższym czasie nie umrze i chorób poważnych też nie będzie. Jedynie jedno nasze dziecko będzie często chorowało na gardło. Mamy troje dzieci - zgadza sie. Ale wiecej mieć nie będziemy. Zawsze będziemy razem. W przyszłosci będziemy z mężem prowadzić działalność gospodarczą na większą skalę, a mąż zrezygnuje wtedy z aktualnej pracy. Szykuja sie wyjazdy za granicę. Napierw z mojej rodziny wyjadą trzy osoby później ja. Mój mąż też wyjedzie za granicę. W tym roku zaczniemy budować dom. Jedyne, co nie było optymistyczne to to, ze ze stronymeza umrze jakis starszy schorowany mezczyzna, od razu pomyslałam o tesciu, ale to podobno ktos z dalszej rodziny. No i podobno dwóch kumpli mojego tza to fałszywi ludzie wiec ma uwazac. Zgodziło sie nawwet to, ze zrezygnowałam kiedys ze szkoły i teraz koncze inna i nie spełniły sie mojemarzenia, ale podobno wszystko ma sie dobrze potoczyc. to chyba tyle, licze, ze spełni sie chocby mała czesc tych wszystkich dobrych rzeczy.
ViViean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-02-06, 14:20   #42
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ViViean
Mamy troje dzieci - zgadza sie. Ale wiecej mieć nie będziemy.
no to problem antykoncepcji macie z glowy

mam nadzieje ze wszytsko wam sie ułozy bez tego wrózbity

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 15:27   #43
Gabi2
Zakorzenienie

GG do Gabi2

no to chyba raczej dobrze widzi Waszą przyszłość, chyba spadł Ci kamień z serca że nie usłyszałaś czegoś strasznego o bliskich?
Gabi2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 15:43   #44
aszalak
Raczkowanie

a mogłabyś napisać ile kosztuje taka wizyta u wróżbity????
aszalak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-06, 20:44   #45
ViViean
BAN stały

nie kieruję sie tak do końca jego przepowiedniami, bo wiadomo, że żeby było dobrze trzeba sie również starać. U tego wróżbity nie było akurat jakiegoś określonego cennika a raczej wolne datki.

Paula78 -->> Mimo wszystko pigułki idą w ruch
ViViean jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-10-09, 11:11   #46
sylwiabmw
Przyczajenie

Czy mogę prosić numer do wróżbity w Lipnicy???
sylwiabmw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-13, 19:21   #47
aneta1967
Przyczajenie

Kontakt do Wróżbity Bogumiła

Czy miałby ktoś kontakt do jasnowidza Wróżbita Bogumił? Słyszałam, że to najlepszy wróżbita w Polsce i pilnie potrzebuję jego rady. Z góry dziękuję za pomoc
aneta1967 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-03, 20:46   #48
tabarka000
Przyczajenie

Smile Dot.: wieczorem jadę do wrózbity

hej dzisiaj bylam u pana Stefana i jestem bardzo zadowolona. Ciężko było trafić. W lipnicy dolnej jest szkola ktora jest szara i mozna ją rozpoznac dzięki małym placu zabaw i znakiem ,,uwaga dzieci". Pan Stefan na początku opowiedzial mi o mojej przeszlosci i wszystko sie zgadzało! A mówił rzeczy ktorych nie wiedzialam a pozniej kiedy zapytalam mamy to rzeczywscie to wsyztsko sie zgadzało. Mówił same dobre rzeczy polecam placi sie ,,co laska"

Edytowane przez tabarka000
Czas edycji: 2015-10-03 o 20:48
tabarka000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-04, 18:05   #49
Silloe
Zakorzenienie

Sama wybrałabym się do takiego wróżbity
Silloe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości