![]() |
#31 | |
Rozeznanie
|
Dot.: codzienne www/ maniu199:D
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Rozeznanie
|
Dot.: codzienne www
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Tradycyjnie Wizaz, poczta, czasem (ale juz bardzo rzadko) kafeteria, a dzis znalazlam swietna stronke --> http://www.worth1000.com/galleries.a...play=photoshop (duzo fajnych, smiesznych, strasznych i dziwnych zdjec
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
a więc przede wszystkim onet,żeby troszke poczytac co sie dzieje na świecie,wizaż,polki.pl i forum gazeta.pl
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Rozeznanie
|
a ja się staram pamiętać o Pajacyku i Polskim sercu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Raróg
|
rushradio.org
youtube.com webshots.com bash.org.pl
🌹14 lat z Wizaż.pl ![]() Nie mogę chodzic, ale nie wolno mi prosic o pomoc... ![]() Edytowane przez Laura2112 Czas edycji: 2006-08-14 o 02:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Witajcie,
Dosłownie dziś miałam zamiar zapodać taki sam watek na forum ![]() Tak więc jesli chodzi o stronki to: -wizaz -www.fototok.tkb.pl - forum fotograficzne -forumy związanie z pracą Pozdr. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Wtajemniczenie
|
www.wizaz.pl
www.dogomania.pl i po za tym typowo bassetowe stronki, czasem gazeta.pl, od czasu do czasu blog mojej córki (trzeba trzymać rękę na pulsie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Rozeznanie
|
obowiazkowo
najpierw: * gg * forum.gazeta.pl * wizaz * poczta na wszystkich serwerach na ktorych mam ![]() a potem roznie, jakies blogi, wiadomosci na onecie, czasem program tv ![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Sprawdzam poczte, wchodze na wizaz i na strone www.pracuj.pl, czytam na onecie wiadomości ze swiata bo rzadko ogladam tv, czasami szukam czegoś przez google i to wszystko.
Dziewczyny na których forach na gronie najczęściej się udzielacie? Smoczyca wysłała mi zaproszenie, jestem zalogowana, ale właściwie tam nie wchodze i sie nie udzielam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
... choć nie Westwood
|
Ostatnio też często wchodzę na allegro, przy czym najczesciej ogladam dział "moto"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja rodzicielka to ma pomysły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
poczta, wiadomosci na onecie i wp
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Po kolei wygląda to tak:
1. sprawdzam pocztę, odpisuje 2. wchodze na Allegro, zdrowie i uroda, sprawdzam dla przyjemności jakie nowe mazidła się pojawiły 3. następnie przeglądam Moto Allegro, to bardziej z obowiązku, acz lubie 4. potem jest Wizaż ![]() 5. gazeta.pl forum moda oraz forum uroda 6. i blog jednej dziewczyny, której co prawda nie miałam okazji poznać, ale darzę niesprecyzowaną sympatią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
- sprawdzam 2 skrzynki na gazecie
- 1 na onecie, przy okazji sprawdzam, co w świecie słychać - czytam nowe watki na www.grono.net (udzielam sie na wiekszości, do których należę) - wizaż obowiązkowo - wiecznie coś szukam na google - sprawdzam moj blog i czytam blogi znajomych - ostatnio opiekuję się moja v-dzidzią na grzendzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Pierwsze, co robię to -> poczta
Potem (niekoniecznie w takiej kolejności ![]() *onet *wizaż *allegro *google (non stop czegoś szukam ![]() *grono *stronki hiszpańskie *fora na gazecie *parę ulubionych blogów *stronki parapsych., ezoteryczne Co nie znaczy, że codziennie to wszystko czytam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja proponuje umieszczanie linkow do Waszych ulubionych stron do linkowni - o ile juz tego nie robicie. Bedzie wszystko w jednym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Moje codzinne www:
1. Wizaż 2. Onet 3. Gazeta.pl 4. Grono
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Onet.
Wizaż. SkyNews ![]() rozkład jazdy łódzkiego mpk a ostatnio odwiedzam wiele stron związanych z moją pracą ale to nic ciekawego ![]() PZDR ![]()
![]() |
#50 |
Mrs Mrau
|
Wizaż
![]() Onet (fotoreportaże,pogoda,fil m) Tłumacz na Wiem.onet wojaczek.wiersze.v24.pl/ poema.art.pl Czasami allegro (uroda ![]() tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Rozeznanie
|
Ja bardzo dużo stron dziennie oglądam, ale oto te które odwiedzam regularnie:
wizaz.pl wp.pl onet.pl o2.pl interia.pl wikipedia.pl allegro.pl nie.com.pl forum.bezele.pl hip-hop.pl google.pl teksty.org cgm.pl filmweb.pl biblionetka.pl tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
poczta
grono.net www.cocacola.pl www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠ forum www.cyberfoto.pl wizaz.pl forum moda na gazecie forum Beauty www.kamilo.net/forum/ interia, wp badź onet zeby sprawdzic co na swiecie slychac serwis pupile.com ostatnio tez na str www.hollywoodrag.com czasami allegro
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Króluje wizaż, ale jest też pare innych stron, które obowiązkow odwiedzam codziennie
![]() Ostatnio znowu swojego bloga :P, a także kilka innych zaprzyjaznionych. Sprawdzam pocztę. Czytam wiadomości na onecie lub hodze (to ze względu na brata, który tam pracuje ![]() Przeglądam grono i forum gazety: uroda, moda, zwierzęta, telewizja. Ale to w umiarze i tylko z ukrycia bo atmosfera tam nieciekawa.
![]() |
#54 |
BAN stały
|
fajna strone ostatnio zmnalazlam
http://royy.net/~wimana/html/ancient.htm nawet jesli to fantazje, to fajnie sie czyta. ogolnie lubie takie rozne sf, fantasy więc bede do niej wracac. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
to ja troszke przynudze
![]() www.mail.tlen.pl - ![]() www.google.pl - podstawa ![]() www.di.com.pl - dziennik internautow www.amnezja.org - codziennie nowe programy www.chip.pl - wiadomo www.pcworld.pl - takze wiadomo www.webhelp.pl - forum www.kasart98.com - forum www.filmweb.pl - co ciekawego sie pojawilo www.tdt.org.pl - torrent www.torrentspy.com - wyszukiwarka torrentow www.napisy.info - www.napisy.org - czy pojawily sie juz napisy na ktore czekam www.gsmonline.pl - o telefonach www.telix.pl - tez o telefonach dla rozluznienia www.fun.from.hell.pl www.rotten.com www.joemonster.org www.allegro.pl ostatnio : www.lh.pl - domeny ... szukam jakiejs fajnej www.cba.pl - forum (darmowe konta www) www.bunkrowiec.com www.polskanaweened.onet.pl szukam miejsc gdzie mozna pojechac rowerem ( do 100 km ) no i na koniec zasiadam na wizazu i tak tu siedze i pisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zadomowienie
|
obowiazkowo:
wszystkie z watku 'pajacyk i serduszko' wizaz ![]() allegro moja blog:jezyk:
![]() |
![]() |
#60 |
Wtajemniczenie
|
Ja to prawie tylko i wylacznie WIZAZ....
![]() Juz taka monotonna jestem. Czasami zagladam na fora o paznokciach na te polskie i wloskie tez. Poza tym szperam po sklepach internetowych w poszukiwaniu jakichs fajnych, oryginalnych kosmetykow, albo koszulek, albo ksiazek... ![]() Poza tym w ciaglym ruchu sa wyszukiwarki - google. PS Acha, codziennie odwiedzam tez moje wirtualne dzieci na grzendzie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:29.