![]() |
#32 |
Rozeznanie
|
![]()
Mnie można zaliczyć do "maniakalnych oglądaczy MTV"
![]() ![]() ![]() -JACKASS i spółka totalna polewka ![]() - Nowożeńcy ,Carmen i DAve ![]() - penetratorzy ,wanna come in,Made, Dissmissed ![]() - laguna beach - All access...czy jakoś tak( ![]() - Pimp my ride (niemiecka wersja pimp my farrad?! też parę odcinków ![]() - MTV wkurza .... - lata 70-te ![]() - real world (missy7-- a ty na awatarku przypominasz ,mi dziewczynę która była w którejś edycji real world . normalnie klonIK ![]() ![]() noi OCZYWIŚCIE MUUUUUZZYYYKKAAA!!!! ![]() A TAK w ogóle to coraz częsćiej lecą same powtórki wszystkiego i zaczyna mnie to denerwować.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Dot.: MTV Polska- programy rozrywkowe...
Też sie pomału staje maniaczką tych programów
![]() studentka szkoda że nie ma fotki tej uczestniczki , chętnie bym zobaczyła ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
![]()
Missy7 tak mi się skojarzyło bo kiedyś widziałam Twoje fotki w którymś z wątków
![]() ![]() ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Pimp my ride, real world, all access(tak to sie pisze??), nowozency(chyba najlepszy program
![]() ![]() ![]() Nie lubie made, wanna come in ->strasznie to sztuczne, zaklad czy cos takiego, mtv wkreca ->polowy wkreconych ludzi nie znam, lata 70. A tak poza tym to programy moze i bylyby fajne, gdyby nie to, ze caly czas "leca" powtorki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, tak, Most Wanted było świetne i Simone, i P. King, Mtv Unplugged, a przede wszystkim swietna muzyka. Łezka się w oku kręci ![]() IMHO dzisiejsze polskie Mtv to bezmyślna papka dla (delikatnie mówiąc)mało wymagajacych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Rozeznanie
|
Na I miejscu dla mnie jest Jackass z Johnym Knoxwilem (tak się pisze?) gość jest mmmmiodzio. Tak swoją drogą kiedyś na TVN chyba o 3 w nocy był Jackass pełnometrażowy
![]() Lubię też bardzo "Viva la Bam" ![]() Fajne jest MTV Made ![]() All Acces jest ok Lata 70 są spoko Pimp My Ride tylko dla Xzbita Nie pogardzę też Zakład gdzie można ponaśmiewać się z ludzkiej chciwości na kasę P.S. Sama myślałam, żeby taki wątek założyć, ale wydawało mi się, że raczej nie oglądcie takich programów ![]()
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Stare MTV wróć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Na MTV leci własnie "Wanna come in" z gejami
![]()
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Widziałam parę razy
![]() a z mtv oglądam,jak mogę: -Mtv MADE -Pimp my ride -czasem Penetratorów i Dismissed ![]() lubię też"Chcę miec znaną twarz"oraz czasem"True Life",kiedyś namiętnie oglądałam Power Girls i Real World ![]() amen ![]()
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
Ja wprost uwielbiam idiotów z Jackassa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
wczoraj w "Pimp My ride" znowu kupili kolesiowi nowy samochód, bo ten jego nie nadawał się wogóle do niczego (chyba tylko na złom) Chłopak miał samochód (2 samochody?
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś bardzo lubilam pimp my ride, ogladalam tez penetratorow i Dissmised - niektore odcinki byly naprawdę fajne. Podoba mi sie tez, jak pokazuja dom kogos slawnego, ale jakos nie moge na ten program trafić. Natomiast nie znoszę zadnych reality show, szczegolnie real world, czy jakos tak.Idiotyczne jest tez te oblalanie mitow na temat jakichs glupot i Nowożeńcy. Aha, ciekawe jest tez o bogatych gwiazdach (najbardziej mi sie podobal odcinek o "Przyjaciolach").
Зачем мы давим на тормоз, не на газ? 'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.' /Terry Pratchett/ Edytowane przez lir391 Czas edycji: 2006-03-12 o 08:21 Powód: + |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
lubie sie czasem odmóżdżyć i obejrzę Penetratorów, Dismissed, i Wanna come in. ale zastanawia mnie podejscie tych ludzi do życia, w USA chyba nikt nie szuka stałego związku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
KWC
|
Oglądałam Tiil death Do Us Part z Carmen Electra i jej narzeczonym Navarro, Newlyweeds z Simpsonówną, czasem Pimp My ride. Moje ulubione to: Chcę mieć znaną twarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | ||
Rozeznanie
|
Ja też lubie oglądać Mtv,zwłaszcza w zamulone popołudnia niedzieli jak i z moim TŻ.Lubie RoomRiders (Penetratorzy), 'DissMissed' (Odpadasz), Pimp My Ride (Odpicuj Mi Bryke), Nnewlyweds (Nowożeńcy), One Bad Trip (Zła wycieczka), Made i All Acess heh no to sie wysiliłam :P
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Wtajemniczenie
|
nIe powiem zebym oglądała regularnie, ale jak się trafi to lubię:
Barkerowie Nowożeńcy Made Carmen i Dave kiedyś takie coś o "robieniu" chirliderek było, też to lubiłam Pimp my ride All Acess MTV wkręca Punk't penetratorzy ...i chyba to tyle, ale pewnie jeszcze sobie coś przypomnę ![]() Lubię też na niemieckim czasem oglądnąć "date my mum",a le nie wiem czy w Polskiej wersji też będzie fajne Za to nie lubię: Wanna Come In Jaccas Chcę mieć znaną twarz Real World ... a najbardziej mnie denerwuje to że to ciągle się powtarza ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
A ja dzis widzialam taki program ("Date my Mum"?) ze koleś spotykal sie na randkach z trzema matkami i na podstawie tych spotkań wybierał dziewczyne..
No komedia po prostu ![]() ![]()
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zadomowienie
|
Najbardziej lubie oglądać Nowożeńców
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetne są komentarze i miny tego chłopaka, który wybiera ![]() Wcześniej matki właśnie opowiadają często jaka to ich córka podobna do Jessici Alby czy Sandry Bullock, a potem taki zonk. Chociaż przyznam, że nie zawsze. A ostatnio w "Date my mom" facet wybierał sobie po randach z mamami chłopaka ![]() Inny program, na który ostatnio trafiłam (tylko nie wiem czy leci też na polskiej stacji) to "Next". Randka z kilkoma facetami (ale nie na raz) i wybiera się sobie partnera w pewnym momencie przerywając ten "ciąg". Do bani ![]()
![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Program "Next" widziałam 2 razy i nie załapałam z początku o co w nim chodzi ![]() "Date my mom" jest niezły ![]() ![]() Ale najbardziej denny jest chyba "Dismissed" ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Od niedawna moim ulubionym programem na MTV jest "Ryki z bryki". Już dawno sie tak nie uśmiałam! Oglądałam 2 odcinki, dla mnie ten program jest numerem 1
![]() By może dla tego, że widząc tych ludzi, czuje się, jakbym patrzyła na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
ja czasami ogladam Made i All Access
![]() Pimp my ride... tez kilka razy widzialam... ale ostatnio obilo mi sie o uszy, ze to nie jest tak pieknie jak wyglada z tymi wspanialymi przerobionymi autami... i tak juz sie wczesniej zastanawialam, ze wszystko fajnie ale to nie instytucja charytatywna zeby tysiace dolarow pakowac komus w auto ot tak... tylko dlatego, ze to szrot... a pozatym nie wiem jak to sie przyjmnie w Europie... my tu mamy o wiele bardziej oste wymagania co do stanu auta i mozliwosci podrasowania... no i zdecydowanie nikt z nas nie ma takich rupieci jak oni tam pokazuja... przeciez niektore to az wstyd... a potem zaszpachtluja, zamaluja i cacuszko... pamietam jak pokazali auto w ktorym mieszkala szczurza rodzina... jak mozna czyms takim jezdzic :/ ... Cytat:
![]() ![]() "My super sweet 16" ... to tez widzialam... straszne... tak rozwydrzone i rozpieszczone jak sa te dziewczyny to wlosy deba staja... maja po 16 lat... a zachowania wielkich gwiazd i to od tej najgorszej strony... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Ja jak włanczam MTV i juz jakos ogladam co leci czy to penetratorzy czy Made(swoja droga bardzo ten program lubie) ale ostatnio musze przyznac ze ogladałam z mojim TŻ "Ryki z bryki" czy jakos tak ubawilismy sie setnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jest wersja Pimp cokolwiek... gdzie robia ubikacje, pokoje, szafy i co tylko komu do glowy przyjdzie... to juz jest zupelnie porabane...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do MTV, to cieszę się, że nie mam już kablówki. All Access można było obejrzeć, zresztą każdy z tych programów mozna było obejrzeć, ale tylko jeden raz. Kiedy włączałam MTV po 17.00, to do samej nocy leciały już tylko powtórki tych programów, zero muzyki...Music Television??!! Z czasem stało się to na prawdę żenujące...co przyznało nawet kilka osób publicznych. Oczywiście, mówimy o polskiej MTV.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.