![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 2
Cytat:
Może krople no nosa potrzeba. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cycek mi zaraz peknie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Konto usunięte
|
Witam się w nowym wątku
![]() zabcia odciągaj, może kataru trochę się przez płacz pojawić ale jak się nie odciąga może dziecko dostać zapalenia ucha. Katarkiem to idzie raz dwa. Nie zapomnij o nawilżaniu noska. Można też użyć na noc kropli nasivin, tych najsłabszych. |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Mam tylko fride..
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Koniecznie zakup katarek. W aptece można kupić.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | ||
Zakorzenienie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;65607591]Witam się
![]() My nosimy 68/74 Fiazo zdrówka dla dzieciaków Madzia jak się czujesz? Jak Hania po wizycie u okulisty? Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Dziękuję. Że pytasz ![]() Ja kaszell mam. Wszystko schodzi mi niżej i taki nie fajny odrywajacy kaszel mnie męczy :/ ale jest lepiej. Oczko Hani od razu poprawa! Terazv żałuję że tyle zwlekalam. 4min płaczu i po sprawie. Hania płakała, może max 4min nastawilam się na,płacz. Zabieg był dla jej dobra, to nie przekluwanie uszu dla mojej fanaberii wizualnej tylko kwestia zdrowia. Zabcia baty za pisannie mi, że to straszny zabieg ![]() U ortopedy po usg bioderek kontrolnym ok. Pytałam o leżenie na brzuszku i o tym, że nie trzyna główki do góry. Ma,orientacyjnie czas do 6m-ca. Poten można się zacząć martwić. Cytat:
![]() Praca na pewno przejdzie ![]() ![]() Cytat:
![]() Hania też czasem po kąpieli przy ubieraniu płacze. Uznaję, że jest znudzona ![]() Haneczko przykra sprawa z babcią. Starsi ludzie tak już mają, im nie przetlunaczysz :/ Paulina na pewno nie ubierasz źle cKrzysia ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#36 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu chyba nie uzylam tego slowa ![]() Ale pomyś- dzieki mnie nastawilas sie ze bedzie zle i dzieki temu milo zostalas zaskoczona. To jak z filmem ktos ci powie, ze beznadziejny i wtedy moze ci sie spodobac. A jak ktos bedzie chwalil w najlepsze to sie zawiedziesz ![]() ![]() Mi opowiadała to znajoma, ktora chyba jest wrazliwa na wszelkie takie akcje. Nie powinnam pisać nic na podstawie jej opini. Tylko własną. Mam nadzieje, ze wybaczasz ![]() Nie wiem, czy iść spac z Mała na klacie, czy ja odlozyc na te kilkanaście minut zanim znów się nos zatka, czy nie spać czy co..ehh
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
Madziu dobrze ze już po wszystkim i teraz bedzie juz wszystko ok
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zlapalam siuski ale malo bo refleks w nocy slaby plus bol glowy.boje sie ze za malo.tak 1,5 lyzki stolowej to stsrczy?? Wiecie,jak podaje przeciwbolowe to jest spokoj,czyli,co-zeby?? ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Tez mam fride i z nasivinem jakos idzie. Owszem krzyk jest ale dajemy rade.
![]() |
#39 |
Zakorzenienie
|
Pikpik pielęgniarka nie położna, ona przychodzi po 12tyg. Nie wiem ile to w pojemniczku 1,5 łyżki, ale jeśli zwykłe badanie bez posiewu to powinno wystarczyć
Sofinka ładna waga i kciuki. Madzia super że zabieg udany i bioderka ok. Jeszcze trochę i wrócisz do zdrowia. Zabcia ja bym spała z małą na brzuchu. Ja to mam dylemat czy wypada w nocy odpalać odkurzacz. Coś zalega mu w nosie i by mu ulżyło 5:30 mega kupa i koniec spania. Teraz leżymy bo jeszcze za wcześnie wstawać. Zaraz tatuś z pracy wróci to pójdziemy do salonu. U mnie Tomek śpi body długi rękaw i tulik, na nóżki kocyk |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Rozeznanie
|
Witam z rana
![]() Haneczka szkoda Twojego meza ze babcia go tak olewa, ale niestety juz ten wiek ze jak sobie cos ubzdura to nie popusci. My rowniez dolaczamy do klubu ZM -zakatarzonych maluchow. Juz od kilka dni mu furgotalo w nocy w nosie, na wieczor robilam mu inhalacje i jakos to bylo. Dzis o 5 karmienie a on biedak oddychac nie moze. Gluty rzadkie poszly, inhalacja zrobiona, ksuazka pod materac i masc majerankowa pod nosek. Mam nadzieje ze nie wrodzil sie z tym do ojca ze na wakacje chory. Oczywiscie u meza tradycja zachowana i przeziebiony :/ wczoraj cieszylam sie ze wroci w koncu z pracy o normalnej porze bo znowu ostatnio robil po 14 h, a ten goraczka, katar i kaszel :/ nagonilam go zeby od razu zjadl, myl sie i do wyra grzac dupke. Jedynie co mi pomogl, jak mu malego polozylam na lozku to go zabawial zeby nie plakal. Jak tu wypoczac z dwoma marudnymi i chorymi chlopami :/
#41 |
Zadomowienie
|
Jak to byli z ta gorączka Od jakiej temerarury podać lek ????
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | ||
Rozeznanie
|
Wiecie, ten problem z kupkami był jednak chyba od Wit D. Trzy dni nie daje, wczoraj musialam koło południa pomoc małemu z kupka, a wieczorem sam zrobił taka bardzo wodnista, a teraz już normalna
![]() ![]() Wszystkie karmimy piersią, czy są jakieś mamy które podają mm? Co myślicie o przepajaniu? Myslalam że kp się nie dopaja, a mm tak. Ale teraz skoro jesteśmy kp a 2x dziennie mm dokarmiamy to nie wiem czy powinnam dopajac czy nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Franus też ma katar, myslalam że alergiczny, ale kaszelek się pokazał ostatnio też. Posiadamy tylko gruszkę i nie chce schodzić ten katar za bardzo. Dlatego się rozglądam i też chyba będę kupować ![]() Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:03 ---------- Ania a co z Twoim cyckiem.? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
Soffinka - po szczepieniu?? Od 38,5
![]() Madzia, super, ze juz po wszystkim i Hani lepiej! Och i chyba okazuje sie, ze zle ubieralam Krzysia, mam straszne wyrzuty sumienia! Ubralam go wczoraj w pajacyk i jeszcze spi, pobudka byla jedna o 5... Jestem w szoku i smutno mi strasznie bo moje dziecko chyba marzlo ![]() ![]() A ja jestem masakrycznie chora i modle sie, zeby Krzysia nie zarwzic bo w sb jedziemy do rodzicow a w nd chrzciny!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
Do 37,5 jest normalna. To może tak od 38? Lub trochę więcej? Obserwuj jak widzisz że bardzo źle się czuje to podaj. A jeśli gorączka koło 38 ale się bawi itd to bym się wstrzymała
![]() A co się narobiło? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Pikpik - nam powiedzieli ze musi byc co najmniej 10 ml moczu. Ostatnio zanieslismy tylko 6 ml (poziom byl tuz pod kreska w pojemniczku) i zrobili, ale na wyniku napisali, ze niemiarodajny bo tylko 6 ml
|
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Glupia ja! Zachchciało mi sie pampersa zmieniać o 7:/ Zamiast spokojnie spać
![]()
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Ale uśmiechy są mega.. i te rozmowy,więc naładowałam szybko baterie, a na drzemke razem z Gabrysią poĺże się później
![]()
![]() |
#49 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jejku, co to za choróbska tu u nas ostatnio! Zdrówka! ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Paulinagm nie przejmuj się
![]() Zabcia ja przyklejalam małemu ten woreczek i szlam karmić a on w tym czasie zrobił siusiu ![]() Masz jeszcze jeden w zapasie? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ---------- Australia a dopajasz karmiąc mieszanie? Wysłane z mojego HTC Desire 310 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ---------- Uff znalazłam jak wyłączyć ten podpis bo mnie delikatnie denerwował już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Nie dopajam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Lena to chyba nie do mnie odnośnie woreczka
![]() Australia a przechodziliście katar? I dostałam okres, jak u Ciebie? Juz myslałam ze nie przyjdzie ![]()
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jestem.w☠☠☠☠iona..bo inaczej tego nie da się opisać.
Wczoraj wieczorem dogadalismy sie z tz ze jedziemy rano zalatwuct up. Ja wstaje rano. Ogarniam Mala o on sobie śpi... wstal przed 8 i kazał się zbierac. Więc ubralam Maję w kombinezon i siebie. Nawet się nie malowalam...i co jedziemy a tu wszędzie korki. Pytam nie na innej drogi nie. Sam dobrze wie ze w 30 min to nigdy nie dojedziemy do up. Powiedziałam ze teraz to nie ma sensu. Zwrócił. Maja zdarzyła się poplakac i usnac...a ja się do niego nie odzywam...przecież po co mam zawozic pismo od którego bede sie odwoływać....kur..wa po to żeby mieć ubezpieczenie i jak zachoruje móc iść do lekarza Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#55 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- Cytat:
![]() Facetom czasem coś na mózgu siada i mają zaburzony odbiór ![]() ![]() Także ten, głową do góry, szkoda nerwów. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz on poszedł spać aaaa kto zostaje z Maja oczywiście ja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Katar prawie codziennie wyciągam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
I ma wolne i co... poklocilismy sie. Jeszcze mi mówi ze nie wyobraża sobie mieszkania u mnie. To powiedziałam żeby sobie mieszkał u rodziców (o przeprowadzce oczywiście im nie powiedział) i będzie obraza i fochy.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zadomowienie
|
Jestem pod sala rozpraw trzymajcie kciuki
Na wokandzie jako świadka podali nawet mojego lekarza prowadzącego ciąże ![]() Myslalam ze to bedzie zwykle przesłuchanie a to rozprawa juz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.