![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jakie odzywki polecacie?
większość odżywek białkowych jest niesmaczna i radzę jeść twaróg lub jajka, bo naprawdę niektóre odżywki ciężko wypić zwłaszcza z wodą dobre w smaku odżwki ma np syntrax, ale są bardzo drogie. Osobą, które ćwiczą rekreacyjnie i nie mają ułożonej diety odżywek nie polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Pingwin a kto powiedział, że mają być smaczne?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Inch, czyli już jakiejś spróbowałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
ja jestem strasznym wybredziuchem, ale białko z wodą przelatuje mi przez gardło bez większego problemu, chociaż przeważnie pije je z mlekiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Jeśli cieżko przechodzą Wam standardowe odżywki z wodą, śmiało polecić moge moim i nie tylko moim zdaniem absolutny numer jeden pod tym względem na rynku....
http://www.nutrition-shop.pl/index.p...r&id_dir=12549 W Polsce dostępne od niedawna, smakowo biją na głowę konkurencje, łatwo sie rozpuiszczają i skład również godny uwagi. Niestety do poziomu smakowego dopasowala sie cena i to moze stanowic pewna bariere ... ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Witam, (pytanie do Mike'a):
znalazłam na allegro taki oto "fut burner" http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84121942 , ile razy w tygodniu trzeba uprawiać aerobik, aby spożywanie tego odniosło jakiś skutek? I czy w ogóle ten specyfik jest dobry, może są lepsze? Bardzo dziękuję za odpowiedź ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Im wiecej jestes w stanie tym efekty beda szybsze (oczywiscie przy zalozeniu dobrej diety). Produkt spozywaj w dwoch dawkach, na czczo i przed trneingiem. Przez allegro bym nie kupowal, powinnas byc w stanie znalezc ten sam produkt w sklepie internetowym taniej. Co do składu jest to bardziej łagodna, opisanego wcześniej TS - dawki są mniejsze, w zamian dodano karnityne i tyrozyne (niestety ze wzgledu na prawo w bardzo malych dawkach) wiec reasumujac raczej sklanialbym sie ku wczesniej opisanym produktom.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
A jak trening mam rano ok 9 to jak mam przyjmować? Wstaję ok 7.30. Zakładam, że zaraz po przebudzeniu zażyję 2 tabl. Potem idę na areobik. A właśnie, czy przed areobikiem mam jeść śniadanie, czy już po??? A następnę tabl. wieczorem ,czy przed obiadem?Prosze o radę i przepraszam za swoją ignorancję w tym temacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jedna porcja na czczo w takim ukladzie, lekkie sniadanie i trenineg, godzine po treningu cos wiekszego. Druga porcja w ciagu dnia, miedzy posilkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Jejku wielkie dzięki
![]() czyli mogę nabyć coś takiego? http://www.kulturystyka.sklep.pl/pro...aps1290mg.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Tak. Polecam zaczynać od niewielkich dawek i kontrolować reakcje organizmu
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!!!!
![]() ![]() ![]() Jestem tu od niedawna ale ten temacik znacznie mnie zainteresował ![]() ![]() Ja postanowiłam spróbować(nie mam nadwagi, ale chciałam troche schudnąć i ładnie wyrzeźbić ciało). Po zażyciu tableteczki (oczywiscie zgodnie z zaleceniami znajomego sprzedawcy) śmigałam na rowerku jak szalona i miałam mnustwo siły i energi-czułam sie naprawde super. Ale niestety później nie czułam sie dobrze (miałam problemy z koncentracją w szkole, serce mi waliło jak oszalałe i ogólnie czułam sie nieswojo ![]() Ale mysle ze jeszcze spróbuje, bo od tamtej nieudanej próbie minął rok i może teraz będzie ok. Zycze wszystkim powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Midi, mam taki WPI, o jakim wspomniałam na poprzedniej stronie. Ty się przymnierzasz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Rozeznanie
|
kupiłam thermo speed extreme, zaczynam brać od poniedziałku lub wtorku
![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Mike, tak w ogole to super, ze jest tutaj ktos taki jak Ty, bo masz naprawde sporą wiedze na temat tych wszystkich odzywek..ja sama dopoki nie natknelam sie na tego posta w ogole nie pomyslalam o konsultacjach, po prostu jakis czas temu poszlam do sklepu i powiedzialam panu "poprosze cos na spalanie tluszczu" i on mi to dal...teraz mam kilka pytac i poprosze, jesli znajdziesz tylko troche czasu o odp.
- Po pierwsze zakupiony przeze mnie produkt to "Thermo fat burner' firmy Trec Nutrition...ja osobiscie chce by pomoglo mi to troche zrzucic kg..no i moze nieco miesni na brzuszku by przybylo, czy bedzie to mialo takie dzialanie? - Po drugie pan w sklepie powiedzial, ze najlepiej to laczyc z jakims tam innym produktem, ale go nie kupilam, bo juz nie mialam pieniedzy, czy to prawa, ze lepiej takie produkty z czyms laczyc? z czym? i czy jesli nie lacze to tak sa efekty? - Po trzecie...nie chcialabym by mi jakos duzo przybylo tych miesni, nie chce wygladac jak kulturystka...po prostu chce miec ladny brzuszek? Czy w zwiazku z tym ten produkt jest odpowiedni? Dodam takze ( zebys nie muslal) ze cwiczenia wykonuje na codzien cwiczonka na miesnie brzucha ( jakies 150 sklonow dziennie), hula hop ( 2 razy po 15 min) i stepperek ( 2 razy po 1700 krokow) Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
aha i jeszcze mam male pytanie o zazywanie...bo akurat na moim produkcie jest napisane by to robic na jakies 30 min. przed posilkiem i tak robie, ale czytajac powyzsze wypowiedzi, zastanawiam sie czy nie lepiej po prostu od rana co iles godzin.?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Konto usunięte
|
pijam mxpro - czekoladowe, znosne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
A co powiecie na tema Thermo Fat Burnera? 90 tabletek/49zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Podbijam watek, ponieważ interesuje mnie jakie odżywki, suplementy polecacie poczatkującej, 19-latce w rzeżbieniu sylwetki?
Dążę do delikatnego wzrostu masy mięśniowej ciała i redukowania zbędnej tkanki tłuszczowej ![]() Pozdrawiam ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Osobiście nie polecam odżywek, bo są niepotrzebne, wystarcza w zupełności normalne produkty.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
![]()
Dzięki za odpowiedz
![]() Czyli ZDROWE odzywianie, białko z naturalnej żywności wystarczy. Cieszę się, bo nie chiałabym faszerować się jakąś zbędną chemią ![]() Milego dnia!
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
a co myslicie o isolate firmy trec?
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
nie jest zły, ale ma sporo węgli. Miałam arbuza - smak był znośny. Ale najfajniejsze jest to. że nie trzeba miksować, bo ropzuszczalność jest świetna. Podobny typ, doskonały jak dla mnie - nectar syntrax, zarówno smak jak i skład, ale drogi...
Odzywki tylko kiedy trenujesz naprawdę solidnie polecam. Inaczej - można sobie wiecej krzywdy zrobić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
odżywka krzywdy nie zrobi, ale poza okresem potreningowym jest raczej zbędna
ewentualnie przydaje sie w sytuacjach kryzysowych
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Konto usunięte
|
oj wierz mi pingwin, że znam takich co sobie odżywką sporo krzywdy zrobili - i nie mam namysli zakrztuszenia się nierozpuszczoną grudką w koktajlu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
orenda np. co sie stało?
z tego co wiem w tym isolate to włąsnie nie ma wielu wegli.... i to jest tego plus. same prawie białko
moje ubranka na wymiane ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=187039 wejdz i zobacz i ksiązki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=186983 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Konto usunięte
|
w założeniu izolat taki właśnie powinien być, ale treca...taki nie jest
![]() W jego przypadku najlepiej wziąć bezsmakowy, bo ilośc białka jest sporo większa. hehe ja tu nikogo przed odżywkami nie przestrzegam, ale naprawdę uważam, że trzeba sie albo na dietetyce (biologii, chemii itd.) nieco znać albo miec dobrego mentora w tej dziedzinie. Uwazam, że duzo bezpieczniej "pobierać" białko z codziennej żywności niż w skoncentrowanej formie. Tak krótkofalowo to mogą być "problemy" ![]() Fakt, że wszystko jest dla ludzi, ale każdy organizm reaguje inaczej, a niestety nie każdy zna doskonale swój organizm by stwierdzić czy dzieje się cos złego. Ale się rozpisałam ![]() PS. Isolate Treca nie jest zły, jak na nie izolat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
nie rozumiem czegos... tam na ulotce jest napisane ze dosc mało tych wegli a ty ciagle upierasz sie ze duzo..... skad to niby wiesz?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Konto usunięte
|
hehe upieram się Tobie na złość
![]() A tak na serio przy porówniu składu z innymi izolatami trec wychodzi cienko (cały czas piszę o smakowym) nie pamietam dokładnie ale jest coś koło 10 g węgli na 100g - moim zdaniem to sporo. Jeżeli nie rzeźbisz się profesjonalnie albo pasjonalnie ![]() Uparciuch ze mnie, co? ![]() Pozdrawiam serdecznie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
oj Orenda Orenda trochę przesadzasz
ale oczywiscie normalne produkty sa lepsze a chipsy to więcej szkody w organiźmie robia niż odżywka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.