|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
trochę mnie nie było a tu taka dyskusja.......
ale to dobrze wątęk się rozwija. No cóż nie będę teraz się spierać czy jest dobrym aktorem. Ja go lubię i większość filmów z jego udziałem. A i zespół w którym grał o ile dobrze pamiętam nazywał się Dogstar podobno się rozpadli bo chłopaki chciały wydać płytę tylko Keanu się niezgodził. |
|
|
|
|
#32 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak to fajnie się znowu poczuć jakby się miało 15 lat... Cytat:
a to mnie zaskoczyłaś... no pewnie by mu to w karierze filmowej przeszkodziło... ładny jest, a to w przypadku Hollywoodzkich gwiazd najważniejsze a Adwokata Diabła i Drakulę się nawet da oglądać, więc jest nieżle
|
||
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Keanu Reeves
Cytat:
Czy żeś piernik, czy żeś śpik - wklejaj fotki Kenia w mig!
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, ja chyba jestem troszki wredna
, smfff..!(Aa - i bardzo fajnie wyglądał w Billu i Tedzie).
|
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
ostatnio tak staro się czuję
zaje***e fotki!! takich to bym chyba nie znalażła... ehhhh, ten uśmiech....
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Spadam, bo ja tu sobie urządzam śmichy-chichy, a jutro się weźmie za mnie Pan Od Fizyki - i dla odmiany - to on się ze mnie ponabija (Boziu, nie pozwól mu na to!!).
Ale jutro tu wrócę! (Poszukam, poszukam... Mam nadzieję, że się otworzą płyty, bo długo leżą, fakt)..
|
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
będzie dobrze - ciesz się, że pan a nie pani... zawsze można wytłumaczyć takiemu, że w końcu kobiety nie mają zdolności abstrakcyjnego myślenia
![]() ja miałam panią... to było babsko... teraz już nie wiem co to "ból fizyczny" pozdrowionka
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Oj baby, gdyby był taki zły jako aktor nie grałby w filmach kinowych u takich reżyserów i z taki partenarami. Skończyłby w jakimś taśemcowym serialu typu "moda na sukces"
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie ujął swoja niebanalną, oryginalną urodą i miłością do siostry, dla której kiedy ciężko chorowała zrezygnował z grania w filmach oraz z życia towarzyskiego! To się nazywa facet-anioł!
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
ehhh...
jak pisałam - do hollywoodzkich produkicji nie trzeba mieć wielkiego talentu, aurodę i owszem. Aranko - dlatego właśnie pisałam, że każda mamusia by chciała takiego zięcia śliczny jest, podkreślę to jeszcze raz. zwłaszcza u Aeterny na pierwszej fotce
|
|
|
|
|
#41 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
no to teraz trochę fotek. Najpierw z młodośći K.R
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
ciekawe czy wiecie który to Kenu na tym zdjęci z czasów szkoły
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja go uwielbiam - za tą jego dzikość, zbuntowanie, całą tę atmosferę chaosu dookoła niego... Nie lubię cukierkowych facetów jakich pełno w komediach romantycznych. Nie tylko ja. Producenci wyłapują taką tendencję. Tym bardziej, że to wizualnie - bardzo pociągający (wg mnie) mężczyzna. A u porządniejszych reżyserów - nie grał wielkich ról - tak naprawdę. Bo niby gdzie i u kogo..? Że w Draculi - tu grał uwodzonego przez przeterminowane panny gryzipiórka... Speed - to nie jest wielki film - wg mnie. Na fali - bardzo fajny film. Ale tam grał śmigającego na desce, pięknego, 25 letniego młodziana. Adwokat diabła - recenzje też miał (film) mierne. Zresztą, grał tam wyjątkowego du.pka - Keniu wbity w garnitur, równie wiarygodny jak nieziemska i niepospolita uroda tego rudego (trwałego) czegoś, co przy końcu rozbiera się i eksponując szerokie ( )silikony powyżej chudych żeber, wprawia w zachwyt ( ) pana Paczino...Wiele filmów, w jakich sie pojawił, to zwykłe holyłódzkie produkcje, jakich wiele. Że zrobił karierę - w to nie wątpię. Ale to, że film - komuś się spodoba - nie znaczy jeszcze, że jest wartościowy. W szczególności już, gdy spodoba się masowej publiczności (moja opinia). I prawda jest taka, że po fali filmów lat 90-tych - byłoby z nim (Keniem)naprawdę kiepsko. I tylko Matriks trochę go odkurzył - uratował - na jak długo (..?). Gdyby nie Matrix, i cały ten boom na ten film - byłby dzisiaj - jak Charlie Sheen. Niebytem.
|
|
|
|
#45 |
|
Wtajemniczenie
|
a co z fizyką?? |
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzę na awatarek Anki (najprawdopodobniej Las Vegas Parano) - jak to jest, że o aktorstwie Johny'ego Deep'a - faceta w zbliżonym wieku, i też bardzo atrakcyjnym - nie powiem tyle złego (w sensie dorobku atystycznego) - co o Keniu..?
Ale - Deep grał jednakże w dużo porządniejszych projektach, nie zawsze komercyjnie sławnych. Może i Reeves nie jest najgorszym aktorem - ale - filmów przesadnie fortunnie to chyba nie dobierał. Mam do Kenia bardzo dużą słabość - ale i tak czasami jak patrzę, na to, co robi na ekranie (raczej jak to robi) - mam ochotę udławić się chrupką. Wszyscy przyjaciele się ze mnie śmieją (zawsze się ze mnie nabijali). Z mojego idola.
|
|
|
#47 |
|
Rozeznanie
|
u mnie fascynacja była jak oglądałam"Speed"i "Speed niebezpieczna szybkosć"(chyba z 10 razy )
POZDRÓFKA![]() P.S http://images.google.pl/images?q=KEA...=&start=0&sa=N
|
|
#48 |
|
Wtajemniczenie
|
masiek! ja zgdałam - ale przyznaję - drogą eliminacji to tego dochodziłam
ja nie lubię "Na fali"! kiedyś tak baaardzo chciałam obejrzeć tą produkcję (właśnie przez Kenia i to był błąd - bo pod ręką miał kasetę z "Fortepianem" Campion i mi go skasował! mam uraz do tego filmu przez to... |
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Panu, że prąd mam w małym palcu (elektryczności i magnetyzmy różne takie tam) - bo mnie Keniu zeelektryzował..!
|
|
|
|
#51 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nie zwróciłam uwagi na to, że Keniowi w garniturku nie do twarzy... ale to m,oże przez to, iż pociągają mnie faceci pod krawatem
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, zaraz nie do twarzy.
Tak go odziali i już. Niewiarygodne to dla mnie w roli karierowicza prawnika tutaj takie. I jeszcze mu założyli na kończyny dolne te ohydne buty z wężowej skóry. Co to było w ogóle ..?Czepiam się filmów Keneła - w sensie takim, że za bardzo to on mi nie pokazał, że takim dobrym aktorem jest. A czy Deep..? - musiałabym się zastanowić. Podrapać w głowę, i przypomnieć, co on tam wymaścił. Ale - na pewno nie ma na koncie tylu chałek, co Keanu. Bo Dżonego jakoś oglądałam bez zażenowania. A Kenia - nie zawsze.
|
|
|
#53 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najpierw sobie zgadywałam, a potem patrzę, a tu napisik jest na dole, no!!
|
|
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanwaiałm się jeszcze nad tym panem u samej góry, pierwszy z prawej, myśląc, że nie dziwię się, że rzucił szkołę
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Tak czy siak - milutki był...
![]() Pewnie szybciuśko stracił cnotkę (!)
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie wężowa skóra! dobrze, że mi przypomniałaś!!
niezła kiszka a co do Deepa... hmmm... nie lubię Dziewiątych wrót - początek obiecujący,ale potem... Co gryzie Gilberta ok - chociaż DiCaprio w tym filmie był lepszy, no i Arizona Dream
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do fizyki: na pana to by bardziej babka podziałała... a jeszcze jakbyś się w gust wstrzeliła to byłoby słodko... tylko jak tu wytłumaczyć facetowi, że Cię np Pamela zeelektryzowałą... hmmm... może ma magnesy w tym silikonie... |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pytać o fizykę
Obiecanki, macanki, a głupiemu... ![]() Ale, słowo się rzekło, kobyłka u płota..!
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mogłyśmy zapomnieć o małym Buddzie, Dziewczęta...
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

a to mnie zaskoczyłaś... no pewnie by mu to w karierze filmowej przeszkodziło...

)silikony powyżej chudych żeber, wprawia w zachwyt (