|
|
#31 |
|
Wtajemniczenie
|
yyy co za fryzjer Tobie to zrobił ?? Albo fotka słabo oddaje efekt, albo cięcie jest kiepskie. Długo się przyglądałam Twojemu zdjęciu "przed" i "po" i doszłam do wniosku, że blond to Twoja mocna strona. Ponadto nie ta długość. Bez urazy, ale ta fryzura jest w ogóle bez wyrazu ... Udaj się szybciutko do jakiegoś fryza, który zrobi coś z tym nieudanym cięciem. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#32 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha jeśli chodzi o grzywkę to polecam ala Jaga bo taka na całej lini czoła a w dodatku długa nie będzie dobrze wyglądała do Twojej twarzyczki.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jestem po wizycie u fryzjera - zobaczcie efekt
Witam ponownie
nie było mnie długi czas, w którym m.in byłam ponownie u fryzjera. wklajam nowe fotki. Mam grzywkę i myślę że obecna fryzurka jest lepsza od poprzedniej (fotki z poprzedniej fryzurki na samymym początku tematu). Czekam na Wasze opinie Pozdrawiam Edytowane przez blackrose4u Czas edycji: 2007-10-22 o 14:57 |
|
|
|
|
#34 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak uważacie lepiej mi w takiej fryzurce??
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
na pewno lepiej niż po ostatniej wizycie.czegoś mi tu jednak jeszcze brakuje,nie potrafię się tylko określić o co mi dokładnie chodzi
|
|
|
#37 |
|
Raczkowanie
|
no...po drugiej wizycie o wiele lepiej
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
cieszę się że jest lepiej
i ja też o wiele lepiej się czuje w tych włoskach ![]() czekam oczywiście na dalesz opinie |
|
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma porównania. Teraz wyglądasz bardzo ładnie;-)
|
|
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
bałam się grzywki ale nie żałuje, trochę szkoda mi takiej długości włosów że będę musiała czekać aż odrosna ale zmiany są potrtzebne
|
|
|
|
|
#41 |
|
Moderator
|
O wiele lepiej wygladasz w tej fryzurce,ale dodalabym balejaz z cieniutkich pasmow,jasny i ciemny blad
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
jasne -teraz jest bardzo ładnie!!podoba mi się-zmiana korzystna-każda kobieta lepiej sie czuje jak raz na jakis czas zafunduje sobie zmiane wygladu
jest ok.a odrastaniem wlosów się nie martw-urosną szybko, nawet się nie spostrzeżesz-przy wiosennym słoneczku ![]() tak sie zastanawiałam nad lekkim kolorem-może wizazystki mają rację,,,delikatny baleyage- tylko gdzieniegdzie fachowo nałożone pasemka dodadzą efektu fryzurce-uzupełnią tego co brakuje. pomyśl nad tym! nie żeby cała głowę ufarbować i zniszczyć sliczne włosy-tylko takie pasemka nadałyby uroku i refleksu
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie przegladnelam caly watek i tez uwazam, ze zmiana jest korzystna! Twoja buzia nabrala wyrazu
Rozumiem, ze obawiasz sie eksperymentowac z wlosami, ze moze cos sie nie udac, ale z drugiej strony wlosy zawsze odrosna |
|
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Drogie Wizażystki-powiem Wam szczerze-że blackrose znam osobiście i pierwsze ścięcie włosków było na serio konieczne-moze faktycznie to zdjęcie na samym początku wątku tego nie oddaje-ale włosy były na końcach bardzo zniszczone i nierówne i w realu wygladało to niezbyt ciekawie
) teraz jest lepiej-sa zadbane-wydają sie gęściejsze ) |
|
|
|
|
#45 |
|
Rozeznanie
|
teraz jest super!
![]() bardzo ładnie Ci z ta grzyweczka i ta dlugosc na pierwszej fotce <w pierwszym poscie> równiez było Ci slicznie, dlugie wlosy sa sliczne tak na marginesie: masz geste wlosy????? |
|
|
|
|
#46 |
|
Wtajemniczenie
|
czy mam gęste włosy no bezpośrednio po umyciu. Ale tak nacodzień raczej nie za bardzo. jak mam spęte w kucyk to tak średnica ok 2cm...tak obrazowo
|
|
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
hmmm czykawie czy sie zaimowal jak ciebie obcinal.wnosie chyba dulbal.normalnie nic niewidze to jakis chyba zaprzeproszeniem chu..zier a nie fryzier.no szkoda gaczat .spulczuje tobie:/muwie oten wczesnieszej focie o o fryzierze.teraz masz dardzo lanie pieknie wygladasz
![]() pozdrawiam! |
|
|
|
|
#48 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz jest po prostu przeslicznie !!!!!!masz w tej fryzurce delikatniejsza twarz zmianaaaaaaa suppppppppperrrrrrrrrrr
|
|
|
#49 |
|
Przyczajenie
|
ja jestem za jeszcze krotszymi wloskami mama mam do podbrodka i sa super
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
szczerze mi sie niepodoba!!! powinnas sobie rozjasnic wloski i bardziej modna fryzurke zrobic np .cos szałowego dziwnego
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
o rozjaśnieniu czy o jakimś kolorku pomyślę napewno ale to dopiero na wakcaje albo troszkę wcześniej. Jeśli o coś bardziej "szałowego" to raczej nie dla mnie, lubię to u kogoś ale samej mi to nie odpowiada...
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() witamy mężczyznę![]()
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
|
Hm...szczerze mówiąc to na pierwszym zdjeciu bardziej bylo Ci do twarzy z ta fryzurką.Moim zdaniem powinnaś wloski rozjasnić na kilka kolorow np. blond i jakis orzech, a jesli chodzi o sciecie to zrobic coś z grzywką.Jesli nie jestes przekonana to moze postrzęp ta grzywke i zaczesz na bok...no to na tyle...pozdrawiam
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
No właśnie, dzieczyny wspominały... "czegoś mi brakuje", to vicky zdaje się.
No, co ja na to :-masz bardzo ładną twarz -jako okularnica stwierdzam, że te oprawki tobie nie pasują! -... znowu poprę poprzedniczki - jeszcze skrocić włosy. Pamiętam cię z innego wątku... Tak jak sobie ciebie wyobrażam, to włosy di ramion, pocieniowane na długości ( bo masz raczej cienkie włoski?) i grzywka tak po skosie, ale ścięta, nie zostawiona swojemu losowi... Niech ci ją kto ładnie po skosie wystrzępi ![]() Poza tym: czemu ty chowasz za tymi wielkimi szkłami takie piękne, ciemne oczy?! Jesteś krotkowidzem? Masz śliczne oczy! |
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
Troszkę wydałaś chyba na tych fryzjerow, ale, przepraszam, afekty raczej mierne - z winy fryzjera. Niestety też sto znam.... strzyżenie "na odpieprz", strzyżenie rutynowe, "a może tak... albo tak...". Poki co w Polsce usługi fryzjerskie są wygorowane cenowo, ale nie jakościowo.
OffTop: Heheheh, aliksander, jesteś super! ![]() Napisz sobie może w sygnaturce, że jesteś "out of town" . Nie będziesz musiał ciągle przepraszać za pisownie (ktora czasem faktycznie trudnym orzechem do rozgryzienia jest )
|
|
|
|
|
#56 |
|
Wtajemniczenie
|
siss włoski mam no nie za cieknie, przed obcięciem były bardzo cieniutkie. No niestety pierwszy fryzjer zawalił sprawę, a teraz staram się powoli przywrócić włosom jakiś wygląd. Chcę tak stopniowo. Jeśli chodzi o grzywkę to jest to moja pierwsza w życiu (nie liczą we wczesnym dzieciństwie) no i bałam się tak mocno zaryzywkować. Ale pewno że jak pójdę znowu za jakiś czas to cosik z nią zrobię. A mówicie że włoski jeszcze skrócić?? A może je wyrównać i zostawić takie do ramion i grzywka?
P.S tak myślisz że oprawki mi nie pasują?? Szczerze to usłyszałam pierwszą negatywną opinie na ich temat...ale oczywiście szanuje Twoje zdanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:51.

nie było mnie długi czas, w którym m.in byłam ponownie u fryzjera. wklajam nowe fotki. Mam grzywkę i myślę że obecna fryzurka jest lepsza od poprzedniej (fotki z poprzedniej fryzurki na samymym początku tematu). Czekam na Wasze opinie