![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: 1000 kcal- kto ze mna?
Hejka laseczki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
osobiście jestem za jedzeniem tego na co ma sie ochote jednak tylko po trochu i delektując się, bo tak naprawdę najsamczniejszy jest pierwszy kęs. powodzenie;d |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
pierwsze 3 dni zawsze sa najgorsze
pozniej krysys mija a po diecie wcale nie mam ochoty jesc tyle co wczesniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Raczkowanie
|
Okrzyczcie mnie, jestem zła bo skusiłam się na ptasie mleczko a potem już poszło czekolada, ciastka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
Czesc. Dzisiaj miałam gości i cały plan rozpoczęcia 1000kcal nie wypalił ale obiecuję ze jutro tj 13.02.2006
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja niedawno wstałam i zaraz zaczynam godzine jazdy na rowerku później wanna ciepła woda + kremy wyszczuplajace a później śnadanko Dziś 3 kromki chleba(pełnoziarnistego) z serkiem wiejskim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Witam!
Wreszcie watek dla mnie ![]() Tez probuje jesc tylko 1000-1200kalorii dziennie, lecz nie zawsze mi sie to udaje:P ale wczoraj postanowilam, ze od dzis wezme sie za siebie! wiec jestem z wami ![]() dzis zjadlam jogurt z musli i 3 steropiany suche(chlebki) ![]()
![]() |
#39 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() melduje ze wczoraj wszystko zgodnie z planem i w koncowym rozliczeniu wyszlam na 960 kcal ![]() czuje ze rweszcie mi sie uda niestety clay czas mam w domu pelno slodyczy , tort , ciasta rozne czekoladki ale przeciez nie umre nei zjadajac ich prawda :P no a dzisiejszy plan wyglada tak : sn; platki z mleckziem 2sn; kaszka smakija ob; jajecnzica i pomidorki k; serek bakus i marcheweczka i jabluszko i wychodzi mi rowny 1000 kcal teraz trzeba tylko trzymac sie planu i cwiczyc , cwicyzc i jeszcze raz cwiczy ![]() a jak tam u was ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
aajjii trzeba cwiczyc silna wole
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
hello
to moze i ja sie dolacze ... Agnieszka ... 21 lat ... 166 cm ... 70 kg ... Na tysiaczku jestem od niespelna 3 tyg i jest -3 kg ... czyli startowalam z 73 kg ... Jutro moje mierzonko po 3 tyg dietkowania ... zobaczymy jak to bedzie wygladalo z cm ... Od 3 tyg. nie jadlam chleba, slodyczy ... szlo dobrze az do wczoraj gdzie niestety nagrzeszylam nieskromnie ale trudno ... uszy do gory i dalej wio ![]() Moze dodam ze nie cwiczylam przez ten okres ... probuje zebrac sie w sobie i wyruszyc na silownie i basen ... Milego dzionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Jak narazie jest niezle , na śniadanko zjadłam kromkę pumpernikiela z serkiem wiejskim i trzema plasterkami ogórka.No i wypiłam kawę z mlekiem.Na drugie zjadłam pomarańczę.Zobaczymy co będzie dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
cześć Wizażanki! i ja i ja z Wami! przyłączam sie oczywiście do tego super wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Ja waże 62 kg, wzrost 164 cm. Moim celem, jest zgubic od 8 -10 kg. Jem w granicach 1400 kcal, juz
![]() nadzieje, ze mnie nie wykluczycie z Waszego grona ![]() Oczywiście marzy mi się jeść mniej, ale to za jakiś czas, żeby nie było szoku ![]() Myśle ze od marca zaczne diete 1000 - 1200 kal, wiecej w dni kiedy bede ćwiczyc. Przeglądając wasze wypowiedzi, też w innych wątkach, to widze że bardzo dużo się ruszacie, obym ja też nabrała systematycznośc i nie bała się spocić ![]()
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
hej!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zadomowienie
|
Ellebox dietka 1400 jest ok
![]() ja sie kieyds odchudzalam na 1500 i tez adnie schodizlo 2-3 kg miesiecznie ![]() a ja poszperalam troszke i sprubuje jutro dietke nielaczenia bo fajnie brzmi i na niej te ztrezba jesc do 1000 kcal wiec akurat i bede ja stosowac przez 2 tygodnie a potme wymienie tylko snaidanka bo do 12 je sie tylko owocki no ale jakos przezyje zwlaszcza ze mam jzu mnowstwo pomyslow na takie nielaczeniowe obiadki ![]() wlasnie zjadlam 2 kosteckzi czekolady ![]() ale w 1050 kcal sie zmieszcze i tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Najważniejsze to nie dac się zwariować, wydaje mi sie ze wszystko jedzone z umiarem nie zaszkodzi a nawet poprawi humor!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
jestem na tej diecie juz 8 dzień. do tego ćwiczę codziennie jednak coraz mnie mam siły. wcześniej bez problemu mogłam ćwiczyć ok 1,5 godz a teraz po 30 minutach wysiadam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez buckfast_superbee Czas edycji: 2006-06-22 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Ja juz dzis dobilam do 1000 kalorii
![]() ![]() ![]()
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
Dobrze... melduje, ze zjadlam tylko 605 kcal... w pracy bylam wiec nie krzyczcie
![]()
![]() |
#53 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tez jestem na 1000kcal juz prawie miesiac....i musze sie przyznac, że tez troszke cwicze ale to jest własciwie nic: 3x w tygodniu rwerek 30-40 min na zerowym obciażeniu-wogle sie nie męcze Zasadniczo jak sie spozywa tak mało kcal to nie powinno sie wogóle cwiczyc bo tak sie wykańcza organizm.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Takie myslenie jest złe, jezeli wczoraj nagrzeszyłas to trudno, od jednorazowego wyskoku od czasu do czasu nie przytyjesz, a nie powinnas sie karac tylko nastepnego dnia jeśc zgodnie z dietką ![]() Takie małę wymadrzanko ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
Feminity nie karam sie tak tylko po prostu tak wyszlo
![]() W pracy nie mialam kiedy zjesc a na noc po prostu nie bede sie opychac ![]()
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z aerobiku i jestem wypąpowana.Ale pierwszy dzień mogę zaliczyć do udanych zmieściłam sie w normie .Zjadłam ile trzeba ,popołudniu byłam na długim spacerze a wieczorem na aerobiku.Oby tak dalej.A co tam u Was dziewczyny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Ja też jestem bardzo zadowolona z dziisejszego dnia. Nie przekroczyłam 1000 wiec narazie wszystko zgodnie z planem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Wof...ja wierze, że sie nie głodzisz Nati, tak wyciełam to zdanie z kontekstu bo to było dobre żeby może innym(nie oswiconym zaiste) uzmysłowic, że tak nie wolno
![]() ------------------------------------ a ja tak sobie policzyłam, że jak tego 19 lutego bede wazyc 62 to juz 19 marca jak dobrze pojdzie to 58/59 a 19 kwietnia 55 i na tym stane;-) Oczywiscie to sie spełni jak bede przestrzegac dietki, a nie tak jak to ostatnio robie ![]() ...pozyjemy zobaczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
jejku ja nie wiem co jest ale nie przekraczam dziennie 900 kcal i jestem najedzona. czasem nawet wychodzi mi 700 ale nie wiem czy to dobrze, bo chyba metabolizm mi słabnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Rozeznanie
|
Siemka...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.