|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sylwester 2016
A ja lubię Sylwestra. Wpadnie stała ekipa, piwko, dobre jedzonko i dobra zabawa. Zawsze miałam udane zabawy sylwestrowe, ale zazwyczaj są to domówki. I to dwa razy u mnie.
Lubię gotować dla innych.
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Z TZtem lecimy do Krakowa, najprawdopodobniej ktoras knajpa przy rynku, ale jeszcze nic nie zaklepane, wiec wszystko moze sie zmienic. Bilety lotnicze juz mamy, bo w ostatniej chwili moze nie byc. We wrzesniu na 30 grudnia zostalo raptem 3 ostatnie bilety na stronie ryanair.
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zadomowienie
|
Również uwielbiam! Od lat organizujemy lub chodzimy na imprezy (przeważnie domówki) z których potem idziemy na miasto.
W tym roku jestem w wyjątkowej sytuacji i rozważam inne możliwości. Czasami już obmyślam w co się ubiorę Chcę zarówno wyjazd w góry, jak i koncert, bal sylwestrowy i wyjazd zorganizowany i to wszystko naraz Sylwestrze, bądź przełomowy!
|
|
|
|
|
#34 |
|
Przyczajenie
|
marzy mi sie sylwester w gorach. dzwonilam po kilku pensjonatach i terminy są juz pozajmowane od sierpnia
znalazłam kilka ofert i jestem na etapie wybierania najbardziej koknurencyjnej oferty, porównania opinii na forach, fb i portalach z opiniami
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-10-18 o 22:51 Powód: Link. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.

Lubię gotować dla innych.

Sylwestrze, bądź przełomowy!
znalazłam kilka ofert i jestem na etapie wybierania najbardziej koknurencyjnej oferty, porównania opinii na forach, fb i portalach z opiniami