|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Anna Sui
A ja mam i używam Dolly Girl... zapach świetny: lekki, świeży, bardzo trwały ( i na mnie i na mamie, która mi go ostatnio podbiera
![]() A historia moja taka: najpierw zobaczyłam opakowanie...hmm... różowe, zawijaski, flakonik z główką... pomyślałam, że w życiu takiego paskudztwa nie kupię! a potem powąchałam i pomyślałam, że może być nawet w butelki po mleku "pakowane" ŚWIETNY ZAPACH!!! Tylko nie mam zielonego pojęcia, gdzie go na Dolnym Ślasku można kupić
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Anna Sui - gdzie poza netem???
Witam!
Zakochałam się w zapachu Anny Sui Dolly Girl, który w zeszłym roku przywiozłam sobie z UK. Niestety w Polsce (przynajmniej do tej pory) nie potrafię go znaleźć... A jeśli już się pojawia to w sieci w formie testerów, a od nich odstrasza mnie informacja, że nie mają korka. Czy wiecie może, gdzie można ten zapach znaleźć? Czy któraś z perfumerii go ma? Czy gdzieś w necie są perfumy, a nie tylko testery? Z góry dziękuję za pomoc
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Anna Sui - gdzie poza netem???
Cześć
Polecam zajrzeć na Strawberrynet - tzw. Truskawę: EdT, 75ml EdT, 50ml mleczko do ciała, 200ml. Więcej informacji o Strawberrynet w odpowiednim wątku (KLIK).
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Anna Sui - gdzie poza netem???
Dzięki Rachela
![]() Ale widzisz ja sobie właśnie poczytałam o Strawberry i kilka wątpliwości mam: - nie mam karty kredytowej, więc co z zapłatą - jakieś cło się tam pałęta (chociaż jest też napisane jak go nie płacić albo dostać zwrot) - jakoś nie mam zaufania do zakupów przez net ( poza allegro z kilkoma stronami i sklepami miałam probemy) I stąd w tytule maila, gdzie poza netem, no chyba, że od kogoś znajomego albo poleconego, można je kupić - że tak poweim w realu
|
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Anna Sui
dzis kupilam dolly girl 0 lil' starlet za 65 zł w tk maxx w bielsku-białej, w ciemno. Pamietam, że kiedyś to w uk testowałam a dzis ta cena mnie skusiła. Flakonik kiczowaty a zapach całkiem całkiem. W sklepie byly tez zele pod prysznic i balsamy po ok 30 zł.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.