|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2006.02.15 zwykłe dzienne "niewiadomoco"
Cytat:
Waham sie właśnie miedzy tym Sephora nr 9 a tym do cieni Sephora Professionnel Mam zagwostkę, bo oba mają dobre recenzje Tylko cena inna... Podobają mi się też te ścięte nr 7 i 8, recenzje dobre, ale tak się zastanawiam, co ja zrobię z tyloma pędzlami A ten do różu tak wygląda jak na zdjęciu, czy jest też inny, taki skośny?
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
YanneferD
fajny lekki i świeżutki make-up'ik ale faktycznie na końcach mogłaś bardziej wyciągnąć pod skosem...ogólnie wielki plus + |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten do różu wygląda tak jak na zdjęciu, jest taki półokrągły, lekko spłaszczony, na żywo mi się podobał, wielkość w sam raz. Tym pędzelkiem nr 8 zdaje się (z tej fotki trzech pędzli z KWC) nałożysz dobrze cienie kremowe, on jest płaski i dość sztywny więc chyba dobry do takich cieni. Tym mniejszym (też jest płaski) np. rozmażesz kreskę na powiece lub inne takie własnie sprawy wymagające mniejszego pędzelka. Ja np. tym małym, o którym rozmawiałyśmy na PW rozcieram własnie kreski robione kredką lub cieniem żeby wyglądały bardziej miękko. Do pokrywania większych obszarów powiek nie jest najlepszy, do tego lepszy jest ten nr.9 |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Pati.cosmo - dziękuję
![]() Cytat:
) to koleżanka zadzwoni jak bedzie w Sephorze i powie mi czy są (bo u Ciebie nie było tego SP), jaka jest cena tego SP etc. Wymęczę ją trochę albo da mi do telefonu panią z Sephory A Ty masz oba, ten nr 9 i ten do cieni Sephora Professionnel, bo już się pogubiłam... ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yenek bardzo CI ładnie w takim naturalnych makijażu. wyglądasz tak świeżo, tak naturalnie. tylko pozazdrościć .
|
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Gonuś, Ty Parówczaku
![]() Madie, dziekuje serdecznie, już wszystko kumam, bo przez chwilę myślałam, że mam jakieś rozdwojenie jaźni ![]()
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
Yen, to mój ulubiony z Twoich makijaży. Wyglądasz naturalnie, lecz z klasą
, wcale nie jest to "niewiadomoco" Pozdrawiam.EDIT: aaa, i oczywiście pytanie o kosmetyki na zdjęciu - proszę napisz, co to jest to ładne w paseczki;> - firma, nazwa koloru - oraz czy kuleczki rozświetlające to APC?![]() Proooszę |
|
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Oluolu, dziękuję
Kuleczki to oczywiście APC , a cienie to Body Shop, kolor 01 warm W którymś z poprzednich postów podawałam, gdzie je można obejrzeć z bliska Niestety nie wiem, czy są jeszcze dostępne w sprzedaży - kupowałam je ze dwa lata temu...Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Ach ten Body Shop
- niestety, zanim będę miała znów możliwość pobuszować w ich sklepach, to jeszcze trochę czasu minie :/ Czemu czemu CZEMU nie ma ich w Polsce?? ![]() A te kulki APC kuszą i kuszą A tyle ostatnio wydałam pieniędzy na kosmetyki! Ustaliłam sobie szlaban na kupowanie , ale oglądać i planować mogę ![]() Pozdrawiam również. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.

Mam zagwostkę, bo oba mają dobre recenzje
Podobają mi się też te ścięte nr 7 i 8, recenzje dobre, ale tak się zastanawiam, co ja zrobię z tyloma pędzlami
A ten do różu tak wygląda jak na zdjęciu, czy jest też inny, taki skośny?

A Ty masz oba, ten nr 9 i ten do cieni Sephora Professionnel, bo już się pogubiłam...