![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podklady i pare innych rzeczy :)
z kosmetykow mam malo... na wymiane jedynie:
*Sunsilk zielona odzywka *Celebre Avonu puder do ciala *zel do twarzy Avonu *czarna kredka to z tych nieuzywanych... ps. dokladka w moim watku ![]()
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
Witaj, czy za Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm znajdziesz coś u mnie?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99478 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Tusz do rzęs Diviniora Guerlain użyty może ze 3 razy, kolor piękny soczysty brąz (brun braise nr 31) wydłużająca i pogrubiająca z pudełeczkiem, http://www.guerlain.com/index.asp?pa...illage/&logo=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Sweeney interesuja mnie cienie Avon 10 i 11, przy czym w szczegolnosci trojeczki, czego szukalabys w zamian?
Moge zaoferowac np. odsypke cieni APC lub sypki rozowy Rival De Loop,krem Soraya brazujaco-rozswietlajacy z drobinkami zlota<uzywany>,krem pichtowy na dzien i na noc Pichta ProOil <male zuzycie>, kosmetyki do wlosow np. odzywka plynny jedwab bez splukiwania GlissKur <zostalo ok.70%>,czy mleczko dodajce objetosci wlosom Sunsil <nowe>,lub preparat do prosotwania L'oreal studio FX-taki jasnoniebieski,lub tez balsam rozswietlajacy do ciala Nivea <takze uzywany>. dysponuje tez innymi rzeczami,ale poniewaz nie zalozylam watku kosmetycznego to potrzebowalabym jakiegos uszczegolowienia,zeby nie zasypac cie sterta bezsensownych propozycji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zadomowienie
|
zajrzyj do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=1412547 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
okej pozwole sobie zaznaczyc rzeczy, ktore wpadly mi w oko
![]() tyle ze zaznaczylam 2 podklady, szukam dobrego podkladu, mam sucha dosc cere i luszczy mi sie buzia, dlatego stosuje kremu bambino dla dzieci, szukam takiego podkladu, ktory nie zluszczy mi skory i nie bedzie strasznie ciemny, bedzie tez taki choc troche odzywczy. I tuszu szukalam fakt z rimela albo mejberlina, ale czy ten co zaznaczylam skleja rzesy? pozdrawiam i przepraszam za klopot
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
gdyby zwolnila sie 19, zerknij prosze do mnie, moze cos znajdziesz:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=99077 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Konto usunięte
|
bylabym zainteresowana 19. Tusz MAX FACTOR 2000 CALORIE czarny, raz uzyty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
hey interesuje mnie
3. Podkład REVLON COLORSTAY, kolor 08 WARM BEIGE, zostalo hmm z 6 cm brakuje niecale 1,5cm 4. Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 tusz rimmel extra lash cienie avon podwojne brazy ![]()
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
Cześc, interesuje mnie podkład revlon.Mam 3 podkłady na wymianke, oraz wiele innych rzeczy.Najbardziej właśnie jest mi potrzebny podkład bo jakoś ostatnio nie mogę trafić na odpowiedni.Zerknij do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=103821 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Tuszu MF 2000 Calorie juz nie ma
malinQa - raczej nie darieczka - niestety nic paulucha - u Ciebie spodobal mi sie jedynie acne-derm mimi44 - niestety nic ![]() Ewelinka83 - u Ciebie bylabym zainteresowana : ***Olay-krem pod oczy NOWOŚĆ nie używany -korektor pod oczy oriflame zostało 1/3 -Kremowy żel do mycia twarzy OLAY z mikrogranulkami 150 ml nowy nie używany Nie wiem co z tego jest aktualne ![]() Kasiulek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
![]()
cześć znajdziesz coś u mnie za numerek 4? jak mozesz to odpisz mi u mnie w wątku oki? bo nie lubie szukac tyle osób o coś pytam,
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Mogłabym zaproponować za Twój podklad Żel do mycia twarzy Olay i korektor.Mogłabym ewentualnie jeszcze dorzucić jakieś miniaturki z Vichy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
a ze mna cio? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
paulucha - u Ciebie spodobal mi sie jedynie acne-derm
a co bys byla w stanie oddac za acne derm??? najbardZiej interesuja mnie podklady ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Rozeznanie
|
sweeney - co z naszą wymianką? Czekam na odzew od ciebie.
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
czyznalazłabyc cos u mnie za:
. Podklad MAYBELLINE SMOOTH RESULTS, kolor 010 Ivory, praktycznie nowy, uzyty raz, ale nieodpowiedni do mojej alergicznej cery |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
"Hej
Podoba mi sie pare rzeczy u Ciebie ![]() ![]() Powiedz dokaldnie co Cie interesuje a potem ja bede dobierala sobie cos u Ciebie ![]() pzdr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Gość
|
Coś z tego mnie interere
![]() Tusz do rzes GOSH MAXIMUM VOLUME, kolor ciemy braz, uzyty ok 5 razy, mokr Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 10. 11. Cienie Avon, podwojne i potrojne, niestety nie wiem jakie to kolory bo mam manie zdzierania nalepek , ale odcienie raczej takie jak na zdjeciu, zuzycie niewielkie 15. Zel do mycia Twarzy NEUTROGENA CLEAR PORE, zuzycie widoczne na zdjeciu więc looknij do mnie czy może coś Tobie wpadnie w oko !!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Gość
|
Coś z tego mnie interere
![]() Tusz do rzes GOSH MAXIMUM VOLUME, kolor ciemy braz, uzyty ok 5 razy, mokr Podklad L'OREAL TRUE MATCH, kolor C3, beige rose, zostala ok. 1/3 10. 11. Cienie Avon, podwojne i potrojne, niestety nie wiem jakie to kolory bo mam manie zdzierania nalepek , ale odcienie raczej takie jak na zdjeciu, zuzycie niewielkie 15. Zel do mycia Twarzy NEUTROGENA CLEAR PORE, zuzycie widoczne na zdjeciu więc looknij do mnie czy coś wpadnie Tobie w oko!!! http://www.wizaz.pl/forum/showthread...67#post1710767 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.