![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Re: Help! Które okulary? oto lin super okularki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Sorry!
![]() Gdybym była pewna, że w Gliwicach kupię te jedyne i najpiękniejsze to moze bym nawet pojechała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Re: Help! Które okulary?
Hej Elimaj!
Niestety nie mogę śledzić Wizażu na bieżąco ![]() A może - za namową Sarenki - zrobisz jeszcze sesję w jakichś "zwariowanych", kolorowych okularkach?? ![]() demonik
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Dzięki za opinię, ale namieszałaś trochę
![]() ![]() Więcej zdjęć nie zrobię, bo jak pisałam na wstępie i tak przejdę do historii w moim miasteczku! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Chyba najlepiej wyglądasz w 1
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
No to uzasadnię swój wybór
![]() 5 i 7 - bo są kanciaste, w dodatku lekko uniesione do góry, ładnie podązają za linią brwi, co jakoś tak "rozwesela" spojrzenie (w przeciwieństwie do nr 4 i 6). To tyle ![]() demonik
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
wg mnie najlepiej pasują do Twojej twarzy okularki na fotkach 5 6 i 7
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Ojej, Fachowca nie posłuchać?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Rowniez jestem za 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś jeszcze zechce się wypowiedzieć? Bardzo mi zależy, żeby trafnie wybrać. Okularnice wiedzą jak to ważne...
Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
elimaj napisał(a):
> Czy ktoś jeszcze zechce się wypowiedzieć? Bardzo mi zależy, żeby trafnie wybrać. Okularnice wiedzą jak to ważne... > Pozdrawiam! To ja jako naczelna okularnica się wypowiem ![]() Stawiam na numery 1 i 7 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
sarenka napisał(a):
>[jakby co mogę sfotografować moje - mają taki kształt, że kto je przymierza wygląda w nich OK]. Pstryknij - dobrze? ![]() Bo ja też mam zawsze problem z wyborem oprawek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
A ja głosuję za 1 i 2, 3 i 7
![]() ![]() 1- "niewidoczne okulary"- fajnie byłoby, gdyby pałączek łączący szkła był jaśniejszy i neutralny w kolorze, by całość pasowała do idei maksymalnie niezauważalnych okularków ![]() 2- prosta górna linia oprawki podkreśla pięknie, wyraziście zarysowane brwi (zaokrąglone je w pewnym sensie powielają i tłumią); całość wygląda zadziornie, nowocześnie, elegancko ![]() 3- kształt zbliżony do nr 2, ale przez minimalne zaokrąglenie krawędzi, oprawka dodaje Ci łagodności i romantyczności ![]() 7- tutaj kojarzysz mi się z pilotem (czy pilotką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
jako soczewkowiec
![]() ![]() fajny pomysł z tą sesją ![]() ![]() Króliczek ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
< odgłos chrupania sałaty i miarowo poruszające się uszy >
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Miały być okulary, a są okulary i ich właściciel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Są mniej więcej takie [i mniej więcej takiego koloru] - tu lepiej widać.
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Z "wyrazistych" ciekawie wyglądają jeszcze takie [oczywiście zdaję sobie sprawę, że wiele zależy od kształtu twarzy, urody (delikatna/wyrazista)] - ale warto przymierzyć coś w tym stylu, aby się przekonać
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Króliczku (mogę tak czule
![]() ad.2 podobaja mi się, ale odkąd je pierwszy raz założyłam nie opuszcza mnie przekonanie o ich "ekstrawagancji", bo ja lubię uchodzić (tak właśnie: uchodzić ![]() ad.3 kolor niebieskozielony, może nawet zalatuje turkusem (wybaczcie mi plastycznie jestem raczej upośledzona, mówienie o kolorach sprawia mi trudność), całkiem mnie zainteresowały, choć oprócz koloru nie ma w nich nic ekstra ad.7 żeby były w innym kolorze!, bo ich barwę widać najlepiej (jedyne pełne oprawki), cyrkonię uważam już za przesadę, chyba, że jak piszesz jako typowo imprezowy zamiennik (póki co mam problem z funduszem na parę podstawową ![]() To tyle. Chwilowo postanowiłam wyluzować, bo wybieranie pod presją nie ma sensu. Więc jeśli ma ktoś jeszcze chęć poradzić - czekam. Wielkie dzięki dla wszystkich! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Fajne okularki wklejasz Sarenko. Twoje najfajniejsze. Mierzyłam też kilka bardziej wyrazistych, w większości fatalnie. Ale dziś poszłam do jedynego sklepu, gdzie nie jestem spalona (tzn. w którym nie robiłam sobie zdjęć
![]() Jeszcze jedno: jak dobrać kolor oprawek, żeby pasował do ubrań? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
elimaj napisał(a):
> Jeszcze jedno: jak dobrać kolor oprawek, żeby pasował do ubrań? ![]() ![]() > ![]() Ja sobie żartowałam, mi też zdarza się "wychodzić" w okularach - dlatego wybrałam kolor "naturalny" i nierzucający się w oczy. Wydaje mi się, że na okulary w mocnym kolorze pozwolić sobie może ktoś kto ma bardzo-ulubiony-kolor [np. czerwony i wiele czerownych ubrań], albo ktoś kto ma już jedną parę "klasyków"
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
Fajne te Twoje okularki
![]() ![]() Chociaż właściciel też niczego sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Wtajemniczenie
|
elimaj napisał(a):
> Króliczku (mogę tak czule ![]() Oczywiście, że tak ![]() ![]() > To tyle. Chwilowo postanowiłam wyluzować, bo wybieranie pod presją nie ma sensu. Więc jeśli ma ktoś jeszcze chęć poradzić - czekam. I dobrze, Elimaj ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Hej! Wyciągam wątek z głębin wizażu. Chcę podziękować wszystkim, którym chciało się przejrzeć moje zdjęcia i podpowiedzieć. To dużo dla mnie znaczy. I jest bardzo pomocne. Ale ostatecznej decyzji jeszcze nie podjęłam. Kuszą mnie okulary nr 2. A co kupię zobaczymy... Dać Wam znać co z tego wyszło?
Pozdrawiam! I wielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Raczkowanie
|
Elimaj, oczywiście, że dać nam znać!! Tylko spróbuj się od tego wymigać!
![]() ![]() ![]() Czekamy na relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
mnie się podobasz wtych z napisem "people" i w tych na zdjęciu poniżej
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
??? Rzęso, wprowadzasz zamieszanie!
![]() Dzięki, że zechciałaś się dołączyć z opinią. Nawet tak nietypową - jesteś chyba jedyna, która poparła oprawki nr 4!!! Jak już kupię, zrobię szkła i opracuję makijaż do nich to wkleję rezultat końcowy. Ale nie spodziewajcie się cudu! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
![]() Ja zdecydowanie obstawiam ostatnie opraweczki ! ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
hihihi, 4 to te niżej chyba, prawda? ładniej Ci w 3, w tych z napisem, pasują do Ciebie i do wszystkiego, jeśli chcesz oczywiście takie "zwykłe", nie robiące wokół siebie szumu
w tej 4 troszkę bardziej , hmmm ... melancholijnie? często polecano Ci 1 i 2, według mnie 1 jest O.K., ale 2 niezbyt mi się podoba 5, 6 - nie podobają mi się, ale jak widać różnych opinii nie brakuje a 7 całkiem interesująca, choć w innym stylu
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.