![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowa bluzeczka
Baby u Ciebie spodobał mi się ten koronkowy komplecik ale rozumiem że Ci sie to nie bardzo opłaca, chyba że może czegos z kosmetyków szukasz.Ta czarna koszulka do spania tez jest fajniusia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Rozeznanie
|
może jednak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Rozeznanie
|
nO to w takim razie co bys chciala , jak to czego szukalas juz masz?
![]() ![]() ![]()
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Nasteczko podobaja mi się te sztruksowe rybaczki ale pewnie sa bardzo malutkie, moge poznac wymiary?Oprócz tego ta podwójna bluzeczka(to czarny kolor?)monitor trochę mi kolory przekłamuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
te rybaczki to takie 34/36 a ta bluzeczka to jest czarna ma paseczki jasno rozowe i czarne ale chwilowo jesst zarezerwowana , nic wiecej sie nie podoba? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm no jesli obie rzeczy tobie sie podobaja to jedną mozemy wymienic na bluzeczke a za drugą czegos posuzkasz tylko czego hihi a w gre wchodzą ciuszki czy tylko kosmetyki?? bo jesli chodzi o ciuszki to hmm moze jakies paseczki?? tuniki?? bluzeczki takie "imprezowe" a z kosmetykow to hmm bym musiala miec liste przed oczami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Rozeznanie
|
Nasteczko czy w takim razie moge prosic o rezerwacje tych dwóch rzeczy a ja najpóźniej jutro załącze zdjęcia ciuchów.Z kosmetyków tak na szybko to mam puder brązujący Sephory, samoopalacz Tilia, odzywkę do włosów Rigenol 75ml, perfumki Naj oleari(czy jakoś tak )zostało jakies 35ml(tester)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
okej nie ma sprawy zarezerwuje ci te rzeczy a ty tą bluzeczke zieloną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.