|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymienie ciuszki na perfumki ,kosmetyki
z kosmetyków wypatrzyłam jeszcze( niektóre z wymian kosmetyki)
-smackers - Cotton Candy (taki chyba cukierkowy) -podkład Max Factor- z lustereczkiem- została wieksza połowa -balsamik do ciała Little black dress z avonu nowy-75ml -tusz do rzes dwustronny Paloma i to co w wątku mi sie bardzo podobają spodnie białe i spódniczka
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
oj sliczna ta spodniczka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=1140293743 u mnie z kosmetykami troszke krucho
moze napisz za co jeszcze ewentualnie moglabys ja wymienic pilizzz |
|
|
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Re: Wymienie ciuszki na perfumki ,kosmetyki
znalazłabys cos za biale spodnie? a jak nic z ciuchow to napisz za jakie kosmetyki bys je oddala
|
|
#39 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Ewent. jeżeli masz termoloki to również chętnie przygarne |
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:blyszcvzyk avonu ma taki natuaralny kolorek (troche rozowy na ustach) 70% blyszczyk max factor (dwu fazowy) tzn blyszczyk w pędzelku i taki nablyszczjący ma rowniez takie naturalny kolor raczej 50-0%cien LOOK delikatny - jasniutki fioletowy lub rozowy ale bardziej fiolet 90 % samoopalacz do twarzy avon cały - 1 raz uzyty musialabymzoabaczyc w domu bo tewraz jestem u chlopaka bo mam komputer niesprawny i nie pamietam wszystekiego jak cos to jeszcze naopisze:
|
|
|
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:blyszcvzyk avonu ma taki natuaralny kolorek (troche rozowy na ustach) 70% blyszczyk max factor (dwu fazowy) tzn blyszczyk w pędzelku i taki nablyszczjący ma rowniez takie naturalny kolor raczej 50-0%cien LOOK delikatny - jasniutki fioletowy lub rozowy ale bardziej fiolet 90 % samoopalacz do twarzy oriflame1 raz uzyty musialabymzoabaczyc w domu bo tewraz jestem u chlopaka bo mam komputer niesprawny i nie pamietam wszystekiego jak cos to jeszcze naopisze:
|
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:blyszcvzyk avonu ma taki natuaralny kolorek (troche rozowy na ustach) 70% blyszczyk max factor (dwu fazowy) tzn blyszczyk w pędzelku i taki nablyszczjący ma rowniez takie naturalny kolor raczej 50-0%cien LOOK delikatny - jasniutki fioletowy lub rozowy ale bardziej fiolet 90 % samoopalacz do twarzy oriflame raz uzyty musialabymzoabaczyc w domu bo tewraz jestem u chlopaka bo mam komputer niesprawny i nie pamietam wszystekiego jak cos to jeszcze naopisze:
|
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
to popatrz jeszcze Wolałabym jednak wymienić spódniczke na coś wyjątkowego Kosztowała ponad 300zł. i właściwie jest nowa z metkami. Kupiłam bez przymierzenia i okazałą sie za mała ale jest przepiękna . Postaram sie zrobić zdjęcie na sobie (zobaczysz jaki efekt daje)
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
a co to sa termolki?
![]() ![]() i gdzie mozna je kupic bo jakby sie wranglerki nie zwolnily to moge kupic tylko co to jest
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Witaj
Podoba mi się ta bluzka: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1140297372 Jaki ma dokładnie kolor i wymiary? Zobacz czy coś u mnie wypatrzysz
|
|
#51 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Chetnie wymienie sie z Toba na blyszczyk avonu , podkład Rimmel, płyn Astora i krem pod oczy Gosh |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
wranglerki sa wolne. Chcialabym biale spodnie i rozowe buciki, na tym najbardziej mi zalezy
co Ty na to?? chcialabys za te dwie rzeczy cos tzn np. wranglery .. i np. wybralabys cos?
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
a czego szukasz
mam sporo probek roznych kosmetykow zwlaszcza kremikow moze jakis balsamik lub cos podobnego pozdfrawiam
|
|
#56 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
ojjj
a tak strasznie byly dla mnie wazne !! ale pech .. no nic .. wielka szkoda, spodenki tez wpadly mi w oczko, jednak strasznie mi zal. Dam znac jeszcze bo musi mi dac jedna dziwczyna znac, co z fotkami z maila. jednak jak sie butki zwolnia, albo poprostu beda aktualne prosze dac znac.. bo jestem naprawde zainteresowana. Oczywiscie bez zastanowienia sie dalabym za nie co bys chciala czy wranglery czy depilator. Pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

moze napisz za co jeszcze ewentualnie moglabys ja wymienic pilizzz
aktualne

zapraszam