![]() |
#31 |
Rozeznanie
|
Dot.: Biustonosz sportowy SHOCK ABSORBER - dobieranie rozmiaru
Dziewczyny, chcę kupić biustonosz shock absorber do joggingu, level 4. Niestety w żadnym sklepie w moim mieście nie mają bielizny tej firmy, zdecydowałam się na zakupy przez allegro. I mam dylemat, skoro z Triumph'a noszę rozmiar 75D, to powinnam kupić 32DD czy raczej 32E?? Może są tu dziewczyny które posiadają takowy a noszą podobny rozmiar??
![]()
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Może komuś pomoże : na codzień noszę 60F a shock absorber mam w rozmiarze 65 F i jest idealny. W 60 F bym się na pewno nie zapięła. Moje wymiary to pod biustem 69, w biuście 87
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Rozeznanie
|
Pandek, widzisz, wszyscy doradzają żeby raczej brać mniejszy obwód, a w Twoim przypadku lepszy był jednak większy niż zazwyczaj nosisz
![]() ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam taki sam rozmiar, jak zwykłych biustonoszy. Najlepiej przejdź się do jakiegoś salonu bielizny (o ile jest w pobliżu) i poprzymierzaj sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
BAN stały
|
Biustonosz do ćwiczeń
Ostatnio chodzę intensywnie na fitness i zumbę i mam pytanie...
Dziewczyny, w jakich biustonoszach ćwiczycie ? Otóż mam troszkę większe piersi i szczerze mówiąc bardzo mi to przeszkadza jak podczas ćwiczeń albo tańca skaczą na prawo i lewo ![]() ![]() Są niby specjalne staniki sportowe, tylko ja się na nich kompletnie nie znam. Nie wiem czy faktycznie coś pomagają i jeśli tak to jaki wybrać..czym się kierować itd. Pomożecie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biustonosz do ćwiczeń
masz jakies linki?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
miałam kiedyś (jak trenowałam judo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
BAN stały
|
Cytat:
a jak wyglądała góra ? bo w necie widziałam staniki trochę bardziej zabudowane lub z wycięciem na miseczki tak jak na przykładowych zdjęciach. który jest lepszy? ma to jakieś znaczenie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Korzystałam przez jakiś czas z Shock Absorbera, a obecnie biegam w staniku z Pure Lime. Zdecydowanie widze różnicę, niż jak biegałam w zwykłym staniku. Biust tak nie skacze i nie boli po bieganiu.
Ogólna zasada stanika sportowego to, jak już było napisane wcześniej, szerokie ramiączka i szeroka część podtrzymująca biust. Przy wyborze warto też pomyśleć do czego ma służyć- w shocku są różne poziomy podtrzymania biustu (od stanika do jogi, poprzez rower, aż do jazdy konnej i biegania) Jeśli masz okazję to idź do sklepu i przymierz kilka- zobaczysz w jakim się najlepiej czujesz i który Ci najbardziej odpowiada. We wro jest fajny sklep z bielizną, niedawno mieli wyprzedaże i np shock byl za 160zl, a pure za 120, dodatkowo pani ekspedienka bardzo pomocna była- dobrała odpowiedni rozmiar, pomogła wybrać model. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() najpierw myślałam, żeby kupić stanik przez neta, ale teraz myślę, że to był zły pomysł - najlepiej tak jak mówisz, przymierzyć i zobaczyć w którym jak się czuję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
mój był bardzo podobny do 1
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
ja mam deco z frei 65gg- jako zwykły i na to zakładam taki:
http://allegro.pl/triumph-triaction-...928629856.html i jest idealnie ![]()
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz mam dwa takie jak na pierwszym zdjęciu (kupione o dziwo w h&m ![]() i są super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() w tym tygodniu wybieram się do sklepu stacjonarnego, jednak przez neta nie będę ryzykować. muszę przymierzyć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Wtajemniczenie
|
a tak z ciekawości: dawno kupione i za jaką cenę? jakoś nigdy mi się w oczy w h&m nie rzuciły sportowe staniki a też jestem na etapie szukania czegoś odpowiedniego na fitness
![]()
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Ja mam z Nike, podobny do tego z 1 zdjęcia. Tylko, ze mój jest podwójny. Nie mam dużego biustu, ale biegałam w tym moim i jest duża róznica w przeciwieństwie do zwyklego biustonusza. Dodam, ze mój z nike kupiłam w sh za 1 zł
![]() ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
byłam w piątek w h&m i potwierdzam że nadal są te staniki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pomóżcie-dobry biustonosz sportowy
Hey dziewczyny, czy któraś z was używa biustonosza sportowego BRUBECK ?? Szukam odpowiedniego dla siebie i nie wiem jaki wybrać. Dużo cwicze : joga, siłownia, areobic, jeżdżę na rowerze, biegam i postanowiłam kupić odpowiednia bieliznę. Zastanawiam się na razie marką BRUBECK, NIKE, REEBOK, H&M. Pomoże mi ktoś ??
http://allegro.pl/biustonosz-sportow...021438402.html http://allegro.pl/brubeck-top-biusto...010851330.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pomóżcie-dobry biustonosz sportowy
nie miałam nigdy tej firmy, ale powinien dobrze trzymać biust, pamiętaj żeby wziąć ciaśniejszy pod biustem a większą miseczke żeby dobrze zebrać pierś
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Dot.: biustonosz sportowy
Dziękuje za odpowiedz ! Chyba kupie ten brubeck i raczej wybiorę swój rozmiar bo jak kupie mniejszy pod biustem to bolą mnie żebra jak ćwiczę i to mi przeszkadza.
![]() Edytowane przez demona177 Czas edycji: 2011-12-31 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zakorzenienie
|
Witam, chciałam sobie kupić stanik shock absorber i niestety nie było całej rozmiarówki w sklepie. Na pewno obwód 65 ale jaki rozmiar miseczki, jeżeli w biuście mam 91cm? Czy rozmiar 65F, będzie właściwy. Gdzieś przeczytałam, że trochę inne rozmiary dziewczyny kupują niż im wychodzi z tabelki jeżeli chodzi o te biustonosze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
biustonosz sportowy
Za kilka dni rozpoczynam ćwiczenia na siłowni. Mam do zrzucenia ok. 15kg
Nastawiam się na intensywny trening. Zastanawiam się, czy jest sens w moim przypadku inwestować w sportowy biustonosz. Mam miseczkę 70 FF. Biustonosze sportowe w sklepach stacjonarnych w moim mieście kształtują się w cenach od 150zł ( w sumie większość ok. 200zł). Jak na mój stan finansowy i dodatkową kasę, którą wpakuję w siłownię to duży wydatek. Zastanawiam się, czy ćwicząc w normalnym biustonoszu (pomijając kwestie małej wygody) nie zrobię sobie krzywdy w postaci ,,zwisów''. Co o tym myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Szara Eminencja
|
Cytat:
![]() Swój kupiłam za 6 zł w lumpeksie. Możesz też poszukać na allegro, czasami trafiają się okazje. Mam taki sam rozmiar jak ty i zmiana stanika to naprawde + 100 wygody podczas ćwiczeń ![]() Edytowane przez wykrasana Czas edycji: 2012-01-12 o 08:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.