![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: (:papierkowa robota Kate:)
No, no, no... Cóż za bydgoskie klimaty
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#572 |
CraftMod
|
Jakie to ładne! A jaki fajny znak firmowy..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
no wlazłam na chwilkę no i jak ja mam wyjść nie chwaląc mojej kochanej Kate...nie znam twojego miasta ale oczyma wyobraźni zaczynam poznawać...śliczna karteczka...
![]() a co do podpisu ahhh to K Twoje ładniejsze od mojego ale muszę przyznać że podobny znak firmowy mamy... ![]()
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
Kate, jak zwykle śliczne! Wszystkie Twoje prace są takie.... Twoje.. oryginalne. Skąd Ty bierzesz tyle pomysłów?
![]() A ja mam pytanko takie małe.... Skąd wziąć taką tekturkę marszczoną (w harmonijkę)? wiecie o co chodzi? Taka by mi się przydała, ale nie wiem skąd ją wytrzasnąć... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Przyczajenie
|
Dziewczyno Ty jesteś genialna !! Niesamowite wyczucie koloru, kształtu. Świetne pomysły na każdą okazję.Niesamowita precyzja i dokładność wykonania. Jak Ty to robisz??
Kurcze otwórz jakaś prywatną firmę internetową z robieniem kartek okolicznościowych na zamówienie ![]() ![]() Naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem twojej twórczości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Rozeznanie
|
Ja to mam pecha -zawsze jak napiszę każdej z osobna, staram się, ma być ładnie, pełnymi zdaniami to mi się tak zawsze dzieje, że to znika i po ptokach...tym razem się nagle okazało, że nie jestem zalogowana -jakieś bzdury grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr
![]() Wybaczcie kochane ale poodpowiadam zdawkowo: -wszytkim dziękuję za komentarze i pochlebne opinie, jak zwykle lejecie miód w moje oczy i uszy i serce ![]() ![]() ![]() ![]() -o podpisie naznaczającym kartkę -uważam, że nie po to się staramy, wymyślamy, robimy wszystko by było jak najpiękniej by potem tego nie naznaczyć swoim znakiem rozpoznawczym...już się spotkałam z tym, że ktoś przypisał sobie coś co ja zrobiłam i bardzo mnie to poirytowało...nie cierpię takich sytuacji...dlatego dziewczynki wymyślajcie jakiś znaczek i prędko naznaczcie nim każde dziełko, aby potem uniknąć jakichś przykrych sytuacji ![]() -o spichlerzach -taka krótka wycieczka po Bydzi w załączniku, tak abyście wiedziały co miałam zamiar pokazać na mojej kartce (czyli "co autor miał na myśli) -o żywych kolorach -nie wiem co alexis miała na myśli, bo mam w repertuarze kartki różowe, krwisto czerwone teraz ni to granat ni to fiolet...fakt, że nieszczególnie mieszam kolory a jak już to w obrębie tej samej tonacji:P, ale inaczej nie potrafię, bo kłóci sie to z moim poczuciem estetyki i tego nie zmienię ![]() -o przyklejaniu paseczków -kropelka kleju magic stop na jakąś kartkę czy podkładkę stop biorę paseczek stop maczam brzeżek w kropelce stop w odległości co pół centymetra mniej więcej stop na brzeżku powstają maleńkie kropleczki kleju stop które wbrew pozorom stop super przytwierdzają stop ten o to cieńki paseczek papieru stop ...jeszcze raz całusy ![]() Edytowane przez Kate Polak Czas edycji: 2007-09-20 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zadomowienie
|
Spichrze na kartce jako żywe
![]() Piękna karteczka! i znak firmowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
kompletnie się nie zrozumiałyśmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Rozeznanie
|
sorka
![]() ![]() ![]() pomyliłam Cię z alexis...ostatnio dużo nowych wizażanek i mylicie mi się nieco ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ciekawy pomysł na kartkę
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#581 |
Rozeznanie
|
Kate dziękuję, że napisałas jak przykleić te zawijaski
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Wtajemniczenie
|
Kate śliczne kartki zawijaski mniej więcej tak jak ja przyklejasz
![]() chociaż często gęsto przyklejam tylko zakręcony koniec (tylko że on wtedy jest zaśniej skręcony ![]() Ehh popadnę w kompleksy :P
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Witam Kasieńko,
Twój wątek śledzę już od dawna i dzisiaj ze zdumieniem odkryłam, że nic tutaj nie napisałam a to ogromne przeoczenie jest. Pamiętam jak nie mogłam wyjść z podziwu nad ilością zaproszeń jakie wyprodukowałaś na bal. Teraz powalił mnie na łopaty Twój jakże cudnej urody album ślubny ![]() Ostatnie karteczki również przepiękne. Gratuluję pomysłowości i talentu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Rozeznanie
|
jesteście bosssssssssssssssssssssss ssssskie
dziękuję ![]() ![]() ![]() Castilko kopiuję Ci część mojej przywatnej wiadomości do tejże wielbicielki ![]() ...to pierwszy mój album, ale wszystko wymyśliłam sama i zrobiłam sama...nie był robiony na niczym gotowym...wszystkie kartki z papieru wizytowkowego byly poklejone i pozszywane na końcu by stworzyć album...okładka oparta na kartonie owinięta swetrem (by była bardziej miękka) i satyną. Co do stron to tak jak na zdjęciach w kolejności: -moje życzenia -dwie strony o miłości -strona o przyszlej pani mlodej i o panu mlodym (znaczenie ich imion) -strona o pocałunkach -strona o byciu razem -strona o zawarciu zwiazku malzenskiego w kosciele -kolejna podobnie, bo tylko wklejone nuty ave maria -strony z przysiegami w kopertkach (Ja Bartosz biore sobie Ciebie Paulino...i na odwrót) -strony o wymienianiu obrączek -strona o zonie -strona o mezu -dwie strony o rodzicach -strona weselna, albo ogólna bardziej -strona z tortem weselnym -strony poswięcone wpisom gosci weselnych. Narazie tyle wskazówek jak bedziesz chciala wiedzioec cos jeszcze odpisze a miare mozliwosci ![]() pozdrawiam ! powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zadomowienie
|
Kasiu no cóż mi pozostaję jak pokłonić się nisko
![]() NO RZĄDZISZ DZIEWCZYNO!!! Jestem pod ogromny wrażeniem takiego wkładu pracy. Od dzisiaj jesteś oficjalnie moim guru do spraw albumów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
Ja kupiłam już gotowy ładny album z pustymi stronami, ale problem mam ogromny! W moim miasteczku nie ma kolorowych papierów, z resztą wstążeczek też niebardzo:/ Załamka. Ogólnie wszystko wszędzie jest drogie a kasy brak, no nic... może jakoś dam radę. Mam prośbę do Ciebie Kate.. mogłabyś wkleić takie nutki zeby sobie wydrukować, jak masz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Rozeznanie
|
Ja guru??? W kwestii albumów??? Castillka chyba gorączkujesz ![]() ![]() Nie przesadzaj, jak dla mnie to Filusia rządzi, wymiata i robi wszelki wyczes ![]() ...no ale mimo gorączki dziękuję -jesteś najsłodsza ![]() ![]() Xiążeczko nie pękaj, często bez wielkiej kasy można zrobić coś super...jak nie ma papierów to wydrukuj tak ja to zrobiłam...pościągałam papiery a potem zmieniłam im kolor na pożądany w programie graficznym (paint shop pro np)...podobnie z nutami, które Tobie wklejam (początkowo były białe:P)...jak wydrukujesz, trochę je poplam, pognieć i będą fajnie wyglądały ![]() Mimo tego, że na wizażu mamy żałobę
![]() Kubuś Puchatek Dwulatek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
Kate moja kochana a wiesz w jakiej dziedzinie jesteś dla mnie mistrzynią...mistrzynią robienia rewelacyjnych karteczek bez użycia jakiś profesjonalnych zabawek...no ten papier podziurkowany wygląda świetnie...misiek jest pierwsza klasa...piękna karteczka dla młodego facecika...
![]()
![]() |
#589 |
CraftMod
|
Śliczna karteluchna, po prostu słodziuchna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Świetna ta karteczka na 2 urodziny .
![]() ![]()
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Wszystko jest u Ciebie piekne. Misiowa karteczka na dodatek słodziutka.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Zadomowienie
|
piękne wielkie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
ale piekny misiuuuuuuu
![]() ![]() aj lof ju ![]()
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
Śliczna kartka, wesolutka
![]()
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
Jak zwykle pięknie! Przesłodkie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
piękne kartki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Zadomowienie
|
Kate-brawo!
![]() ![]() Nadrobiłam zaległości i jestem pod wrażeniem .Album bardzo ładny,piękna kolorystyka,ciekawe pomysły na wykonanie poszczególnych stron.Kartki śliczne..tylko podziwiać i ewentualnie wykorzystać pomysły dla własnych potrzeb,bo warto!!!Dzięki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zadomowienie
|
Śliczna misiowa karteczka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
![]() ![]()
![]() |
#600 |
Zadomowienie
|
Ojejciu jejciu jaki ślicniuchny misiacek jeeeeeeeeeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.