|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknie Maggie Sottero
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Reese czy Pelicano????
Dziewczyny jak wiecie jestem posiadaczką Reese i kocham Maggie Sottero za nią...
Powiedzcie mi w takim razie co to za suknia???? http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=106.pelicano Jestem w szoku jest identyczna! ![]() Nie wiedzialabbym o tym gdyz slub mam za sobą...lecz dzwonila do mnie dziewczyna ze chce przymierzyc suknię pelicano, którą wystawiłam na sprzedaz. Prawie się z nią pokłóciłam, ze to pomylka bo ja reese MG wystawilam, ale nie dawalo mi to spokoju i wpisalam PELICANO i co wyskoczylo... nasza REESE Ktoś wie o co chodzi?? Edytowane przez MARINA Czas edycji: 2011-11-15 o 15:13 |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reese czy Pelicano????
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Reese czy Pelicano????
Raczej nie
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
Maggie Sottero Brianna
zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-11-16 o 10:57 |
|
|
|
|
#576 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maggie Sottero Brianna
Tu nie wolno nic sprzedawać
heh heAle jeśli mówimy o sprzedaży to ja właśnie wczoraj o 23.00 pożegnałam się z moją Reese i jakos tak mi ciężko na sercu... Na szczęście kupiła ją fajna i symatyczna dziewczyna i mam nadzieje, że będzie się czuła najpiękniejsza na świecie w tym dniu tak jak ja się czułam... eh A co do PELICANO ..to uważam , że PRONOVIAS zrobiło podróbę Reese Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2011-11-16 o 10:58 |
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
A tak z ciekawości dziewczyny
Ile kosztuję ta suknia z MS ?
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Duuuużo
Te którymi ja się interesowałam kosztowały od 5tys. wzwyż ...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od salonu, w Madonnie w Krakowie w 2011 - 4190 zł, w Tychach identycznie w salonie Evita.
Edytowane przez anies5 Czas edycji: 2011-11-16 o 14:17 |
|
|
|
|
#580 |
|
Przyczajenie
|
Jeśli ktoś będzie miał do sprzedania model Caprice to proszę o PW
.
|
|
|
|
|
#581 |
|
Przyczajenie
|
zakaz handlu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-02-10 o 12:35 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
cześć
dołączam do poszukiwaczek sukienki tej jedynej wymarzonej no i od razu także do grona wielbicielek Maggie Sottero ![]() Mnie się najbardziej podoba Nora, ale niestety widziałam tylko zdjęcia Jest jakaś szansa Norę zobaczyć tak w najbliższym czasie na żywo, czy jakieś salony ją mają?? |
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
To witam w klubie Miłośniczek Sukni NORY!
Pytasz, które salony ją mają- zależy skąd jesteś, tzn. dokąd jesteś w stanie dojechać. Ja jestem z południa i głównie tu szukałam tego modelu. Z tego co wiem, to pod koniec roku 2011 model Nora był w salonie sukien w Paniówkach (obok Gliwic) i miał być jeszcze w Jeleniej Górze (gdzieś obok Opola?? . Suknia kosztuje ok. 4-5 tysięcy zł. Ja prawdopodobnie ze względu na cenę będę szyła na wzór u krawcowej. Sama jeszcze jej nie mierzyłam, ale mam zamiar wybrać się do salonu, żeby obejrzeć na żywo i przymierzyć. A kiedy Ślub?
|
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
Ślub 8.09.2012
jestem z Wielkopolski, ale dojechanie do Wrocławia, Łodzi większych problemów mi nie sprawi. Też chyba uszyję sukienkę, z drobnymi zmianami, ale wzorowaną na Maggie, będzie jedyna, wyjątkowa no i od razu szyta na miarę
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
i ja dołączam do wielbicielek Maggie Sottero
moim number 1 jest NOVA
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jestem z Opolskiego i też poszukuje suknie Sottero jednak z kolekcji Sottero& Midgley. Czy któraś z Was widziała na śląsku (Katowice, Gliwice, okolice ) lub we Wrocławiu te modele Adorae http://www.sotteroandmidgley.com/dre...tyle=JSM1307LU Sloan http://www.sotteroandmidgley.com/dre...tyle=JSM1480BB Veronica http://www.sotteroandmidgley.com/dre...&style=ASM3591 Z Maggie Sottero wybrałbym Genevieve http://www.maggiesottero.com/dress.a...10&style=J1431 Doreen http://www.maggiesottero.com/dress.a...0&style=AL3328 Trzeba przymierzyć
|
|
|
|
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
mak8 czekam na sprawozdania z etapów
masz już krawcową wybraną? Mam kilka zdjęć sukien szytych na wzór Nory, jakoś mnie nie powaliły, ale mam nadzieję, że jest to kwestia dobrej krawcowej i materiałów.Polina86 suknia ładna, zapewne wymagająca (figurka musi być), ale wydaje mi się nieco przyciężkawa... Mierzyłaś? kasiulek850505 modeli z tej kolekcji nie widziałam, ale wynika to z tego, że się tym poprostu nie interesowałam. Suknie też piękne, najbardziej podoba mi się Veronica i Dorren. Nasz ślub jest 07.07.2012 r. Na sprowadzenie sukni MS to i tak już chyba za późno, więc pozostaje rzeczywiście szycie. |
|
|
|
|
#588 |
|
Raczkowanie
|
z figurką nie ma problemu- dlatego właśnie taki fason wybrałam
akurat tej nie mierzyłam bo niestety w żadnym salonie jej nie mają mierzyłam inne- bardzo podobne- wszystko zależy od materiału... Dlatego zastanawiam się czy nie uszyć sukni właśnie na wzór NOVA. Tylko trochę się boję, że nie będzie taka jaką chcę P.s.kasiulek850505- Sloan piękna! Edytowane przez Polina86 Czas edycji: 2012-01-17 o 13:44 |
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie, to jest ten problem przy szyciu. W salonie widzisz, co kupujesz, a przy szyciu- już nie. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Z okolic Wrocławia nie znam żadnej krawcowej, ale przy Katowiach juz tak
Tą, u której będę pradopodobnie szyła znalazłam właśnie z polecenia, widziałm suknie uszytę przez nią, bardzo mi się podobały. Mam nadzieję, że moja też taka będzie Jednak chciałabym wybrany model najpierw przymierzyć. Tak samo jak Ty, mierzyłam jedynie podobnie, a 'ta jedyna' może przecież prezentować się inaczej! A kiedy Wasz ślub?
|
|
|
|
|
#590 |
|
Raczkowanie
|
21. lipca 2012
|
|
|
|
|
#591 |
|
Przyczajenie
|
Ja na swoim slubie mialam suknie wlasnie od Maggie Sottero. Poczatkowo bylam zdecydowana na Miri http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=R1120 ale po podpieciu trenu rozmyslilam sie zdecydowalam na klasyczna Debbie http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1436. Suknie MS sa cudowne, z klasa, pieknie zdobione a do tego lekkie.
|
|
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Maggie Sottero
A propos cen sukni Maggie Sottero. Wie ktoś ile kosztuje model Kendra i SaBelle?
|
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
Ooo;> A masz może jakieś zdjęcia? ;> <prosi>
|
|
|
|
|
#595 |
|
Przyczajenie
|
Ja też mam ślub 08.09.2012r. Zakochałam się w sukniach od Maggie Sottero, mnie udało się kupić na wyprzedaży model salonowy więc zapłaciłam 2000zł zamiast 4000zł i uważam, że miałam wielkie szczęście. A o to mój model http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3440
Pozdrawiam wszystkie przyszłe Panny młode
|
|
|
|
|
#596 |
|
Raczkowanie
|
EWi223, krój sukni bardzo mi się podoba, jedynie materiał mi nie bardzo przypadł do gustu, wolę lżejsze
Tak, miałas bardzo duże szczęście kupić suknię MS za taką cenę. Powiedz, gdzie mają takie wyprzedaże?
|
|
|
|
|
#597 |
|
Przyczajenie
|
Hey, suknie kupowałam w listopadzie w Krakowie w pasażu bielaka jest sklep Madonna. Wtedy była końcówka już modeli wyprzedażowych, ale obsługiwała mnie miła pani, która znalazłam jeszcze dla mnie takie modele. Podobno największy wybór przecenionych sukienek jest w wakacje, że wtedy zaczynają się promocje. A co do materiału to jest to tafta i co urzekło mnie w sukienkach maggie sottero to to, że nie są ciężkie a materiał się super układa. Ma ona super tren który pięknie porusza się za osobą. Jak ją zmierzyłam od razu wiedziałam, że to ta jedyna
|
|
|
|
|
#598 |
|
Przyczajenie
|
Coś tu ucichło, czyżby tyle pracy przed ślubem?? A jak tam sukienki?? Kupione, szyją się??Moja się będzie szyła, na razie wybrana krawcowa i wstępny projekt
oczywiście bardzo zbliżony do Nory
Edytowane przez mak8 Czas edycji: 2012-04-14 o 23:15 |
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mam do was pytanie, znalazlam suknie na all wydaje mi sie ze to mg? moze wiecei co to jest ew jak sie nazywa ten model? http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna...385238459.html
|
|
|
#600 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

heh he
Ile kosztuję ta suknia z MS ?

mierzyłam inne- bardzo podobne- wszystko zależy od materiału... Dlatego zastanawiam się czy nie uszyć sukni właśnie na wzór NOVA. Tylko trochę się boję, że nie będzie taka jaką chcę