Kozaki EMU - zbiorczy - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-13, 15:24   #571
faa
Zakorzenienie

GG do faa
Dot.: Kozaki EMU nadal modne?

http://www.wskrzat.pl/index.php?acti...g&id_asort=277 tutaj są orzechowe ale inny model niestety
a ja dziś dostałam swoje emu i cm więcej w łydce i były by za małe

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 15:44   #572
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bójka Pokaż wiadomość
no właśnie szukałam na tej stronie i na deezee, ale niestety nie mają koloru orzechowego jedynie zostało allegro...kupowała któraś z Was może u toto11?
z tego co kojarzę to ona123ona kupowała
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:38   #573
ona123ona
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bójka Pokaż wiadomość
no właśnie szukałam na tej stronie i na deezee, ale niestety nie mają koloru orzechowego jedynie zostało allegro...kupowała któraś z Was może u toto11?
Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
z tego co kojarzę to ona123ona kupowała

tak kupowalam! Bójka NIE POLECAM!! tzn buty dojdą ale dopiero po 1,5 miesiaca czekania.... tragedia!!!! chyba, że masz czas, i stalowe nerwy bo niestety koleś jest niepoważny, z reszta poczytaj komentarze, raczej nie zdarzyło się zeby buciki nie doszły ale naprawde czas oczekiwania przekracza ludzkie granice.... więc jesli masz możliwość kupuj u innego sprzedawcy !!!
ona123ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 16:45   #574
Bójka
Zadomowienie

ona123ona dzięki bardzo za informacje, tak też coś podejrzewałam po przeczytaniu komentarzy... może znajdę gdzieś indziej
Stary 2007-12-13, 17:34   #575
malinoweoczy
Raczkowanie

http://schaffa.pl/produkt260,2.html nie wiecie może czy ona mają taki kolor czy jak w opisie, brązowy..? nie chciałabym się zdziwić po dostaniu paczki :P
malinoweoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 17:48   #576
meri99
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to meri99

Cytat:
Napisane przez ona123ona Pokaż wiadomość
tak kupowalam! Bójka NIE POLECAM!! tzn buty dojdą ale dopiero po 1,5 miesiaca czekania.... tragedia!!!! chyba, że masz czas, i stalowe nerwy bo niestety koleś jest niepoważny, z reszta poczytaj komentarze, raczej nie zdarzyło się zeby buciki nie doszły ale naprawde czas oczekiwania przekracza ludzkie granice.... więc jesli masz możliwość kupuj u innego sprzedawcy !!!
ja to uwazam ze powinnas cos z tym naprawde zrobic... ja bym do tego kolesia zadwonila i zrobila mu taka jazde ze by sie nie pozbieral... tak to jest wplacac przelewem... ja zawsze biore przy odbiorze zeby miec pewnosc ze bedzie ok...
no Milewska jest wyjatkiem ktorej sie udalo szybko i sprawnie zalatwic zakupy za przelwem

Pagan Poetry

~~~~Film...moja miłość~~~
meri99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 18:59   #577
Natix
Zadomowienie

Dziś ochrzciłam moje EMU Na początku nie umiałam w nich chodzić, ale po kilku rundkach już je kochałam! SĄ CUDOWNE Nie obcierają i nie uciskają. A jakie ciepłe...mmm... bajka!
Natix jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-13, 20:07   #578
kubulinka
Raczkowanie

A ja dzisiaj z Schaffy zamówiłam sobie
Już je chcęęęę!

olejuję od: 2.12.
kubulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:14   #579
killkate
Raczkowanie

ja kupilam butz EMU czarne z tej strony http://schaffa.pl/kategoria3.html. jestem pewna, ze sa oryginalne, tylko nie wiem jak rozmiar. zamowilam 38, bo taki nosze, ale napewno sie rozbija. jak do mnie przyjda to wstawie zdjecie na nodze.
killkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 20:26   #580
kubulinka
Raczkowanie

Te , tak?

Ja zamówiłam te same i też noszę 38. Ale zamówiłam 37. No bo właśnie - rozchodzą się na pewno a nie chcę, żeby mi jakoś mega klapały na nogach.

Stary 2007-12-13, 20:50   #581
kasia92r
Przyczajenie

sory ze wysylam trzeci raz ale blagam odpiszcie bo bardzo zalezy mi na czasie, dzieki wielkie

tore buty lepiej kupic?
-http://www.uggstopuggboot s.com.au/uggs.aspx
-http://www.uggaustralia.c om/ProductDetails.aspx?gI D=w&categoryID=283&produc tID=5815&model=Classic+Ta ll

i czy warto kupowac taka wkladke?
-http://www.uggaustralia.c om/ProductDetails.aspx?gI D=w&categoryID=184&produc tID=9501&model=Replacemen t+Insoles-+Womens
kasia92r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-13, 21:55   #582
Bójka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia92r Pokaż wiadomość
sory ze wysylam trzeci raz ale blagam odpiszcie bo bardzo zalezy mi na czasie, dzieki wielkie

tore buty lepiej kupic?
-http://www.uggstopuggboot s.com.au/uggs.aspx
-http://www.uggaustralia.c om/ProductDetails.aspx?gI D=w&categoryID=283&produc tID=5815&model=Classic+Ta ll

-http://www.uggaustralia.c om/ProductDetails.aspx?gI D=w&categoryID=184&produc tID=9501&model=Replacemen t+Insoles-+Womens
te linki coś nie za bardzo działają
Stary 2007-12-14, 06:34   #583
kubulinka
Raczkowanie

No mi też nie działają... Więc nie mamy nawet jak się wypowiedzieć...

Jacieeee.... ja chce już moje EMU! Nie mogę się już doczekać ich...

Stary 2007-12-14, 09:08   #584
wesolek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez malinoweoczy Pokaż wiadomość
http://schaffa.pl/produkt260,2.html nie wiecie może czy ona mają taki kolor czy jak w opisie, brązowy..? nie chciałabym się zdziwić po dostaniu paczki :P
Ja mam koło siebie sklep schaffa i oglądałam te buty i sa brazowe-ciemny brąz troszke inny niz na zdjęciach na ich stronce bo tam wszystkie zdjęcia sa jakby szare ale buciki są ładne i o wiele tańsze nawet w sklepie.Ja nadal czekam już ponad tydzień na swoje emu zamawiane na allegro juz 2 raz bo musiałam wymienić na mniejsze a takie same są własnie w schaffie,tańsze o 20 zł a właściwie o 40 bo musiałam płacic jeszcze za przesyłkę w obie strony no i zaoszczędziłabym sobie czekania i nerwów.Szkoda,ze do piero tak późno dowiedziałam sie o tym skklepie od mamy.Teraz zamówiłam jej na gwiazdkę te buty http://schaffa.pl/produkt451.html o 100 złoty tańsze niz w sklepie.
wesolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 14:40   #585
kubulinka
Raczkowanie

faa czy dostałaś jakiegoś maila potwierdzającego zamówienie? Bo ja na razie nie, a powinnam chyba? Tata wczoraj zrobił przelew przez internet więc wydaje mi się, że już do nich wpłynął. A ani nie odpowiadają na maile ani nie można się dodzwonić... Co jest grane?

EDIT: Dodzwoniłam się! Wyślą albo jutro albo w poniedziałek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-14, 14:53   #586
Sc-laja
Zakorzenienie

Też właśnie zamówiłam z Schaffa.pl
Ale fajnie zaoszczędzić sobie prawie 100 zł przed świętami
Ja zamówiłam czarne, noszę 39 więc wzięłam 38 Mam nadzieje że będą dobre
Ile kosztuje ten środek do butów zamszowych w Deichmannie?

Sc-laja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 15:04   #587
kasia92r
Przyczajenie

ktore buty lepiej kupic?
-http://www.uggstopuggboots.com.au/uggs.aspx
-http://www.uggaustralia.com/ProductD...l=Classic+Tall

-http://www.uggaustralia.com/ProductD...nsoles-+Womens

teraz powinno dzialac
Stary 2007-12-14, 15:33   #588
talajka4
Raczkowanie

te pierwsze jakoś dziwnie wyszły... mi sie podobają te drugie, tradycyjne ugg'i, wkładka nie jest Ci juz potrzebna,ponieważ w srodku masz juz grube i ciepłe futerko jeszcze taka mała rada- pomysl,czy na zimę nie lepiej kupić ciemniejsze buciki, ponieważ one strasznie szybko się brudza... i każdą smuge widac... wiem bo sama mam jasne, mimo to ciemne emu, ktore posiadam- tak szybko sie nie brudza, a przynajmniej tego nie widać... ciągle czyszczenie jasnych bucików również je niszczy ..
[nie sprecyzowałaś w zasadzie jaki kolorek Cie interesuje, dlatego odwołałam się do tych jasnych ugg'ów
ale ogolnie wybór niezły! takze jestem za tymi drugimi!
Stary 2007-12-14, 16:32   #589
Manehajera
Zakorzenienie

Cytat:
bedziesz zamawiala z tej strony butki? moze dolacze sie do zamowieni?
Manehajera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 19:46   #590
kasia92r
Przyczajenie

chodzilo mi oczywisce o kolor brazowy bo w takim jasnym na polska chlape to na jeden raz bardzo chetnie bym z toba zamowila ale przesylka bedzie do stanow a nie do Polski niestety...
Stary 2007-12-14, 22:25   #591
killkate
Raczkowanie

kubulinka tak te. ale jak pytalam sie czy moge wymienic na 37 to mi powiedziala, ze 37 juz nie ma, byc moze to Ty mi je sprzatnelas ^^ ale zobacze moze 38, bedzie dobre, moze mi noga jeszcze urosnie? xD albo kupie wkladki czy cos podobnego.
chcialam spytac jeszcze o ten sklep shaffa, czy zamawialyscie na poczte czy na kuriera? bo ja zamowilam, ze najpierw place, potem wysylaja, ale sie boje i zastanawiam sie czy nie zaplacic przy otrzymaniu. jaka jest gwarancja ze jak zaplace to buty spokojnie do mnie dotra? czy komus zdarzylo sie cos nieprzyjemnego z ta firma??
killkate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:42   #592
faa
Zakorzenienie

GG do faa

Cytat:
Napisane przez killkate Pokaż wiadomość
kubulinka tak te. ale jak pytalam sie czy moge wymienic na 37 to mi powiedziala, ze 37 juz nie ma, byc moze to Ty mi je sprzatnelas ^^ ale zobacze moze 38, bedzie dobre, moze mi noga jeszcze urosnie? xD albo kupie wkladki czy cos podobnego.
chcialam spytac jeszcze o ten sklep shaffa, czy zamawialyscie na poczte czy na kuriera? bo ja zamowilam, ze najpierw place, potem wysylaja, ale sie boje i zastanawiam sie czy nie zaplacic przy otrzymaniu. jaka jest gwarancja ze jak zaplace to buty spokojnie do mnie dotra? czy komus zdarzylo sie cos nieprzyjemnego z ta firma??
ja zamówiłam we wtorek rano i wzięłam, że płatne przy odbiorze i już w czwartek je miałam i wysłali mi maila, że nie włożyli mi paragonu i, że go prześlą pocztą i teraz tylko czekam na paragon więc narzekać nie mogę wszystko było szybko np. na buty z allegro czekałam jakieś 2 tygi i nie dostałam paragonu a jak napisałam, że czemu nie ma to odp, że mam podać dane i napisałam to znowu odp, że o co mi chodzi i dałam sobie spokój a emu kosztowały 429 zł ;/

https://www.instagram.com/izka_em/
faa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-14, 22:51   #593
kubulinka
Raczkowanie

killkate a kiedy zamawiałaś?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-12-15, 08:52   #594
wesolek
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kubulinka Pokaż wiadomość
faa czy dostałaś jakiegoś maila potwierdzającego zamówienie? Bo ja na razie nie, a powinnam chyba? Tata wczoraj zrobił przelew przez internet więc wydaje mi się, że już do nich wpłynął. A ani nie odpowiadają na maile ani nie można się dodzwonić... Co jest grane?

EDIT: Dodzwoniłam się! Wyślą albo jutro albo w poniedziałek
Dostałam odrazu maila potwierdzającego zamówienie wprawdze nawet na dużo razy chyba ze 4 a zamówienie było jedno.Napisałam do nich,ze chyb a cos jest nie tak to odpisali mi ,ze nie ma problemu ,ze zamównienie jest tylko na jedną parę.Wczoraj wpłaciłam do nich pieniędze na konto i pewnie w poniedziełek albo wtorek będą i nie mam pojęcia czy wtedy sie odezwą.Tylko,ze ja mam odebrac buty u nich w sklepie więc muszę miec jkaieś potwiedzenie od nich aby wydali mi właściwie byty.Zobaczymy jak to bedzie i dam znac.
wesolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 12:44   #595
kubulinka
Raczkowanie

No ja jestem w sumei ciekawa, czy dostane jakieś potwierdzenie, bo niby Pani w sklepie powiedziała mi, że buty wyślą, ale na maila nie mam potwierdzenia przyjęcia, tylko takie coś, że przyjęto zamówienie i taka tabelka w tym jest? To to czy coś jeszcze Ci wysłali, wesołek?

EDIT:

DZIEWCZYNY! Rozmaiwałam przed chwilą przez telefon z Panią z Schaffy bo coś mi nie dawało spokoju i zadzwoniłam jeszcze raz. No i dodzwoniłam się do Pani, która to wszystko obsługuje. I czego się dowiedziałam? Że NIE MA już żadnych czarnych Emu wysokich. Zamówienia albo będą anulowane, albo będzie dostawa kolejna ale wtedy Emulce po świętach Kurcze, do kitu. W ciągu godziny mam dostać telefon od tej pani i się dowiem, czy kasa z powrotem czy czekać na butki z nowej dostawy..

Stary 2007-12-15, 13:14   #596
talajka4
Raczkowanie

dziewczynki, a tak wracając do tematu- czy EMU nadal są modne..
widziałam dziś na miejscie kobitke po 40stce w swietnych emulcach, orzechowe z wywijanym futerkiem ja śmigałam w czarnych,ale widziałam też młodą laske [z 16-18 lat] w błękitnych, całkiem ślicznych EMU

zatem sądze,ze nadal są modne, i wiecie co mi się podoba!? to, że tak mało osób je ma... w kowbojkach czy białych kozakach lata pełno dziewczyn...a my!? oryginalne i stylowe ha ha
Stary 2007-12-15, 14:40   #597
201712071518
Konto usunięte

Cytat:
ja mam te drugie wlasnie klasyczne i takie jasne wiec chodze w nich tylko w suche lato
sa generalnie troche miekksze niz emu stinger (bo to mniej wiecej ta sama klasa) i maja w porownaniu do emu jeszcze moim zdaniem troche zawyzoną numerację.
201712071518 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 14:45   #598
Sc-laja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubulinka Pokaż wiadomość
No ja jestem w sumei ciekawa, czy dostane jakieś potwierdzenie, bo niby Pani w sklepie powiedziała mi, że buty wyślą, ale na maila nie mam potwierdzenia przyjęcia, tylko takie coś, że przyjęto zamówienie i taka tabelka w tym jest? To to czy coś jeszcze Ci wysłali, wesołek?

EDIT:

DZIEWCZYNY! Rozmaiwałam przed chwilą przez telefon z Panią z Schaffy bo coś mi nie dawało spokoju i zadzwoniłam jeszcze raz. No i dodzwoniłam się do Pani, która to wszystko obsługuje. I czego się dowiedziałam? Że NIE MA już żadnych czarnych Emu wysokich. Zamówienia albo będą anulowane, albo będzie dostawa kolejna ale wtedy Emulce po świętach Kurcze, do kitu. W ciągu godziny mam dostać telefon od tej pani i się dowiem, czy kasa z powrotem czy czekać na butki z nowej dostawy..
O nieeeee a ja zamówiłam właśnie czarne
Ale jak wyślą z tej dostawy po świętach to w starej cenie czy już bez rabatu? Ja nie dostałam jeszcze maila z tą informacją i nie mogę się dodzwonić

Sc-laja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-15, 15:18   #599
kubulinka
Raczkowanie

No i już wszytsko wiem. Pani przemiła, wszystko mi wyjaśniła co i jak i w poniedziałek będę wiedziała, czy będą czy nie. Bo jak będą to przyjadą z Niemiec z jakieś hurtowni. Szef Schaffy dzwonił przy tej Pani do przedstawicielki EMU na całą polskę. Więc teraz trzymać kciuki, ja chyba będę chodziła do poniedziałku z kciukami, żeby się udało i znalazły się dla mnie malutkie, cieplutkie i samotne EMUsie, które przyjadą do mnie z Niemiec. TRZYMAĆ KCIUKI!

Stary 2007-12-15, 15:50   #600
sylwia7
Raczkowanie

Co za roznica czy modne czy nie????A zreszta kto dyktuje mode??Ja nigdy nie ubieram czegos co jest "modne" a mi sie nie podoba.Sama ubieram to w czym sie dobrze czuje i dobrze wygladam...Zaczelam chodzic w Ugg pare lat temu i sa swietne teraz mam dwie pary Emu Hip bo akurat ten model mi przypadl do gustu. Sa niezastapione i mimo ze wiele osob twierdzi ze sa okropne to dla mnie sa po prostu super...Trzeba do nich tylko dobrac odpowiedni ubior i wyglada sie rewelacyjnie.....tak jak ja w moich skarbach.......
sylwia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości