|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: WROCLAW: Szkoła Marzeny Daleckiej (OPINIE, WRAZENIA, ITP.)
Dziewczyny ponawiam pytanie
![]() Czy ani jedna z Was nie poszukuje wspólokatorki do mieszkania we Wrocławiu?
|
|
#572 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
Mam mały dylemat co do wyboru szkoły wizażu we Wrocławiu... Waham się pomiędzy Akademią Wizażu i Stylizacji, a szkołą Marzeny Daleckiej. Byłam zdecydowana na AWiS, jednak po przeczytaniu opinii o tej akademii, gdzie większość z nich była zdecydowanie negatywnych, nabrałam sporo wątpliwości.. Którą szkoła waszym zdaniem jest bardziej godna polecenia i bardziej profesjonalna???? Z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
#573 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, chętnych do szkoły marzeny daleckiej. Szkoła jest świetna
|
|
|
|
|
#574 |
|
Przyczajenie
|
Witam ponownie!
Dostałam dziwną odpowiedż, że jestem złośliwa. Życzę głębokiego przemyślenia.
|
|
|
|
|
#575 |
|
Przyczajenie
|
Poczytałam trochę o szkole Daleckiej, szczególnie na innych forach i jednak się nie zdecyduję. Za duże zamieszanie.
|
|
|
|
|
#576 |
|
Przyczajenie
|
Przeczytałam o tej szkole, również na innych forach i jednak się zdecyduję. Za duże zamieszanie.
|
|
|
|
|
#577 |
|
Przyczajenie
|
to się zdecydujesz czy nie, bo jakieś niejasności wprowadzasz? poza tym jakie zamieszanie i na jakich innych forach coś czytałaś? Bo ja nie znalazłem innych.
|
|
|
|
|
#578 |
|
Przyczajenie
|
Witam, jestem nowa na forum ale chciałam wypowiedzieć się na temat szkoły M.Daleckiej.
Była w kilku szkołach kosmetycznych (a wybór nie mógł być inny jak szkoła Daleckiej) i w żadnej nie podobało mi się tak bardzo jak w właśnie w tej szkole.Na zajęci nie biega się po całym Wrocku wszystko w jednej siedzibie BOSKO!!!a co do wypowiedzi że jest straszne zamieszanie to sprawdźcie jak jest w innych szkołach ja już miałam zajęcia w innej policealnej szkole i wiem jak jest w innych szkołach.Pozdrawiam przyszłe słuchaczki do zobaczenia we wrześniu. |
|
|
|
|
#579 |
|
Przyczajenie
|
Hura! Prawie wszystkie ze szkoły zdały egzamin państwowy z kosmetyki!!!
Jednej się noga potknęła a tak to cały komplet, jestem przeszczęśliwa, mega zadowolona i pełna nadziei! Szkoła Pani Daleckiej naprawdę dobrze uczy i przygotowuje do zawodu kosmetyczki, czasem trzeba było ostro przysiąśc z anatomii, chemii kosmetycznej czy z pracowni kosmetyki ale warto było, czuję się bardzo dobrze przygotowana do zawodu i myślę, ze reszta moich koleżanek myśli tak samo
|
|
|
|
|
#580 |
|
Przyczajenie
|
Hej, jestem przyszłą słuchaczką tej szkoły(zapisuję się na wizaż z charakteryzacją) co do zamieszania to proponuje sprawdzić inne szkoły policealne, jestem po WSF tam to dopiero jest koszmar.Na zajęcia biegamy po całym Wrocku, sprzęt koszmar
. Na początku nauki było bardzo dużo a na koniec została nas garstka.U Daleckiej wszystko jest na miejscu co jest ogromnym ATUTEM.Do zobaczenia we wrześniu
|
|
|
|
|
#581 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Mnie czeka to w tym roku i też mam nadzieję, że będzie taka zdawalność
|
|
|
|
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Ja zaczynam od września Wizaż Szkołe mają w fajnym miejscu rzeczywiście nie trzeba biegać na koniec Wrocławia ![]() Też chciałam iść na kosmetykę ale nie wiem czemu zaczełam rok temu w profesji ( chyba dlatego że pierwszy semestr był za darmo ;p i za mało czytałam na forum..niestety) i walę głową o ściane że tam poszłam po 2 semestrze kasa wyrzucona w błoto niby super nauczyciele Inaczej mówiąc mam nadzieję że szkoła Marzeny Daleckiej pozwoli mi zapomnieć o tym koszmarze
|
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Czy któraś z dziewczyn wybierajacych się na kierunek technik usług kosmetycznych(zaocznie) dostała już maila z planem??
|
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
Ponoć planu jeszcze nie ma i tego kto jest w jakiej grupie też nie wiadomo
|
|
|
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Atomowka_ob3 Czas edycji: 2011-12-15 o 14:22 |
|
|
|
|
#587 |
|
Przyczajenie
|
Technik usług kosmetycznych - I rok, tryb zaoczny
Witam Was wszystkie, wybieram się na pierwszy rok do Szkoły Marzeny Daleckiej na technika usług kosmetycznych zaocznie i proponuję wstępną integrację internetową
poznajmy się jeszcze przed zjazdem Ada Edytowane przez Arphira Czas edycji: 2011-09-22 o 11:56 |
|
|
|
|
#588 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny! zauważyłam na fejsbuku Szkoły M. Daleckiej, że organizują takie jednodniowe warsztaty z makijażu, kreowania wizerunku i chyba fashion za śmieszną sumę
plakat wygląda profesjonalnie, zdaje się że ciągną tłumy, bo kiedy się zapisywałam na makijaż, to Pani mnie na termin za 3 tygodnie wpisała, bo powiedziała, że już na wcześniejsze nie ma miejsca Zobaczcie sobie na ich szkolnym fejsbuku, może razem się wybierzemy? Art Visage się nazywają te warsztaty
|
|
|
|
|
#589 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Czy ktoś wybiera się może na zaoczny kurs kosmetyczny/ nabór styczeń 2012? /
|
|
|
|
|
#590 |
|
Przyczajenie
|
Ja się wybieram, ale na studium
ktoś jeszcze może ma takie plany?
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#592 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkie wizażanki
i z góry przepraszam, jeśli te wszystkie pytania, bądź ich część, już gdzieś w tym wątku padła, ale po przeczytaniu 10ciu ostatnich stron oczy wypadają z orbit ze zmęczenia i nie mam siły czytać kolejnych ![]() Mam sporo pytań odnośnie 2-letniego studium na technika usług kosmetycznych w systemie dziennym. Chcę się tam wybrać po maturze. A więc: 1. Kiedy dokładnie zaczyna się semestr (mam na myśli ten, po poborze wrześniowym)? 2. Ile dni w tygodniu w systemie dziennym są zajęcia, i czy te dni są "napakowane" (mam na myśli ilość zajęć) czy przychodzi się na max 4h i nic więcej? 3. Odnośnie zajęć: nigdzie na stronie nie znalazłam takiego spisu, a strasznie mnie to interesuje, mianowicie z jakich przedmiotów są prowadzone zajęcia? 4. Ilu osobowe są grupy? 5. Czy ktoś wie, czy w najbliższym czasie są organizowane jakieś dni otwarte, albo czy mogę sobie po prostu przyjść, wypytać o więcej rzeczy na miejscu i zetknąć się ze szkołą? ![]() z góry dziękuję za odpowiedzi i wybaczcie, jeśli już wcześniej zostały zadane. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#593 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Milllky
jestem akurat na III semestrze ale na zaocznych, dwa lata temu nie zostały otworzone dzienne ponieważ była zbyt mała liczba osób chętnych... semestr zaczyna się jakoś już pod koniec września, nie wiem jak to na dziennych jest ale my mamy w sobote zajęcia praktyczne a w niedziele wykłady (50/50) . zajęcia jakie są w programie to anatomia, kosmetologia, dermatologia, fizykoterapia, dietetyka, psychologia, podstawy przedsiębiorczości, higiena, ratownictwo, chemia kosmetyczna, pracownia chemii kosmetycznej i pracownia kosmetyczna(zajęcia praktyczne) no i do tego moduł który sobie wybierasz wypisałam wszystkie przedmioty z I,II i III semestru. jeśli chodzi o grupy to są różne 20-30 0sób. o dniach otwartych nic nie słyszałam ale spokojnie możesz się wybrać do szkoły i na 3 piętrze jest sekretariat i tam pani ci wszystko wyjaśni i może nawet oprowadzi (zależy na jaką trafisz)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#594 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki, loczusiek24
może faktycznie wybiorę się tam w najbliższym czasie. szkoda, że nigdy jeszcze dzienne nie ruszyły, mimo tego że chwalą się nimi na stronie i robią złudne nadzieje
|
|
|
|
|
#595 |
|
Przyczajenie
|
tzn dzienne są tylko akurat wtedy nie wyszły może w przyszłym roku będą
) trzeba po prost sę dowiadywać i liczyć że będzie więcej chętnych trzeba się liczyć też z kosztami bo niestety na dziennych płaci się więcej:/
|
|
|
|
|
#596 |
|
Rozeznanie
|
mogę prosić o jeszcze jakieś opinie?
Warto? Jestem na I semestrze kosmetologii u Czamary i myślę nad zmianą na szkołę policealną. Dobrze mi idzie, ale samą szkołą jestem zawiedziona... A nie ma za bardzo innej alternatywnej uczelni z kosmetologią we Wrocku (poza Nowowiejską...)A i jeszcze mam prośbę, o napisanie czego uczy się w trakcie I i II semestru. ja na razie umiem tylko masaż twarzy, tylko to było w I semestrze Edytowane przez pannaporanna Czas edycji: 2012-01-01 o 13:52 |
|
|
|
|
#597 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy któraś z Was wybiera się na roczne studium wizażu od lutego 2012 w szkole M. Daleckiej?
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ,wlasnie chce sie zapisac do marzeny daleckiej na kurs wizazu, ale on trwa dwa dni ? to ten kurs robilas kolerzanko ?czy duzo wynioslas,jak jest z cwiczeniami malowania,ja z teoria nie mam porblemu duzo czytam ,napewno duzo wiecej dowiem sie jeszcze ale z praktyka troszku gorzej ,narazie przecwicylam malowanie na 1 kolerzance ,raz na halloween to malowalm jak popadnie ![]() a drugi raz na party juz szla to sie dosc staralm,mowila ze jest zadowlona ja jednak nie widzialm ladnego efektu, choc bylo dopiero widac go na zjdieciach (cienie do powiek bo uzywalm delikatynch kolorow) wiec chcialabym sie nauczyc tajinkow uzywania pedzli oraz cieni i i ch laczenia w ladny sposob ,bo jak widze kolorowa plaetke to bym nalozyla kazdy jeden cien a puzniej wlasnie juz nie wiem ktory nakladalam po ktorym i drugie oko klopot pomalowac ![]() czekam na odpowiedz pozdrawiam wizarzanki
|
|
|
|
|
|
#599 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez Dzidka87 Czas edycji: 2012-01-17 o 12:24 |
|
|
|
|
#600 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:54.

Życzę głębokiego przemyślenia.

. Na początku nauki było bardzo dużo a na koniec została nas garstka.U Daleckiej wszystko jest na miejscu co jest ogromnym ATUTEM.Do zobaczenia we wrześniu

Mnie czeka to w tym roku i też mam nadzieję, że będzie taka zdawalność