![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Byłe tableciary plotkary II
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zadomowienie
|
pomidorko to smutne ze tak wam sie sylwester zakonczył
![]() a kasi babci pewnie nic nie jest pewnie poszła wyszalec sie znowu a tel w domu zeby nie przeszkadzał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko super, ze sie wyszaleliscie
![]() ![]() hmmmm a moj Sylwester wygladal tak: lezelismy z M w lozku i ogladalismy filmy ![]() ![]() ![]() szkoda, ze @ przypadla akurat na Sylwestra ![]() ![]() ![]()
#574 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
A ja bez barw wojennych
![]() ![]() Cały dzień w wyrku leżymy i filmy oglądamy ![]() ![]() ![]() ![]() Asiu, ale chociaż przyjemnie spędziliście sylwka razem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
o widze ze juz dziewczyny na necie i dopoczely
![]() u mnie pierwszy w tym roku sylwester bea rewelacji miedzy 22 a 23 usnelam hehehe ale kobiecie w ciazy mozna wybaczyc ogladalismy film przy swieczkach i nagle chlap hehe ale na 24 sie obudzilam i kolo 1 znow chlap hehehe niestety czesto mi sie zdarza usnac doslownie w sekunde ![]() pomidora no to przykro mi z powodu kolezanki echhh.... ale no coz smierc nie wybiera dnia ani godziny jak widac... wkleilam nowy avatarek tym razem juz moj brzuszek ![]() a teraz lecem zjesc slatjke z kurczakiem ![]()
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ray super masz avatarek i wreszcie możesz swoim brzuszkiem się pochwalić a nie szukać innych w necie ![]() ![]() a ten rok bedzie dla nas szczególny tyle się w nim wydarzy ![]() Emilka kończy 18 lat i wychodzi za mąż za ukochanego ![]() Kinia i Kasiasiar wychodza za mąż ![]() Ray rodzić będzie , gusia , Mijaela i inne dziewczyny ![]() No i liczymy na koeljne fasolinki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
Justynko, ty śpioszku
![]() ![]() Nikitko, no mój mężuś mi dzidzię obiecał w tym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
dziekuje to prawda brzuszkiem moge sie chwalic juz
![]() ![]() ![]() ![]() a spioch to prawda teraz znow spalam o 8 oczy mialam jak 5 zl razem z dzidzia bo mnie podkopywala a o 12 chlap hehe ale dzis taki smetny dzien to tez moze dlatego emi widze bedzie miala slub w wielkanoc fajna data ![]() a i zapomnialam napisac pomidorce ze ma ciekawy kolor wloskow ![]() ![]() ![]()
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Ray jak dla mnie Twoj brzusio duuuuuzo ladniejszy niz ten z poprzedniego avatarka
![]() ![]() ![]()
#583 |
Zakorzenienie
|
wyobazcie sobie, ze wczoraj znowu spedzilismy dzien na miescie...... tym razem pojechalismy do centrum, bo tam tez mnostwo sklepow... i wyobrazcie sobie, ze nic nie wybralam
![]() ![]() a wczoraj mama do mnie dzwonila... hmm i ma zamiar nam niespodzianke zrobic i wyslac troche gotowki- pomoze nam np splacic troche mieszkanie itp tylko nie chciala powiedziec ile tego bedzie hahaha ![]() ![]() ![]()
#584 |
Zakorzenienie
|
Nikitko a jak Twoj Sylwester minal?? spedzalas go z synkiem i rodzicami??
ja teraz troche zaluje, ze nie zdecydowalam sie pojechac do centrum, bo byl przepiekny pokaz sztucznych ogni- ogladalismy w telewizji!! w zyciu czegos takiego nie widzialam, bardzo ladnie bylo......... tylko, ze taki tlum ludzi, ze az odechcialo mi sie w tym uczestniczyc ![]()
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu zobaczysz bedziesz i ty mamą tylko wszytsko potrzebuje czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaaak slicznie bylo ![]()
![]() |
#588 |
Zakorzenienie
|
chcialam tylko jeszcze napisac cos odnosnie @.... moze komus to pomoze... ja jeszcze nie wiem czy to prawda, bo sprawdzilo sie dopiero w 1 cyklu, musialabym powtorzyc- podobno na obfitosc i dlugosc @ ma wplyw magnez i wit C- ja mam zawsze dlugie i obfite @ 7-9 dni trwaja czesto, a teraz wlasnie wyczytalam na stronie z naturalnym planowaniem rodziny, zeby przyjmowac mg i wit c i moja miesiaczka trwala 4 dni- hihi........ super, trzeba by bylo tez w nastepnym cyklu to wyprobowac, moze to rzeczywiscie dziala
#589 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() pomidorko dowiedziałam sie od kasienki ze twój maż to znawca aparatów cyfrowych wiec miała bym pytabko czy mógłby jakis tani polecic tak do 300zł bo na drozszy narazie nas nie stac ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
mezatka ja tez zawsze mialam dlugie bolesne miesiaczki ale jak bralam tabletki to zapomnialm co to okres hehe... a jak odstawilam tabletki to pierwszej mc po dostalam takiej ze myslalam ze normalnie jak bym rodzic miala bolalo jak cholera jak za czasow podstawowki albo i lepiej ale nospe bierz to ci pomoze troche ...
u nas brzydka pogoda buuu... deszcz i snieg okropnosc.... moj maz mnie zadziwil od rana zmywal, odkurzal szok zeby go zagonic do odkurzania to na prawde ciezka sprawa podobno jaki pierwszy dzien taki caly rok to mi sie podoba ![]() ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
Witam Was w Nowym Roku i życzę samych pomyślności
![]() My bawiliśmy się w pubie kolegi.Zresztą tak jak w poprzednim roku ![]() TZ ju ż jutro rano wyjeżdża a ja dzień po nim.Ale dość dużo spraw załatwiliśmy i to praktycznie w jeden dzień, więc jestem zadowolona.No i widziałam moje mieszkanko ![]() ![]() ![]() ![]() RayMasz prześliczny brzuszek, taki foremny. |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
Asiu, ja wiem że on tylko tak mówił z tą dzidzią. Chyba mu się roki pomyliły, bo dopiero na następnego sylwka może mi tak życzyć
![]() ![]() ![]() Emi, za 300zł raczej nie dostaniesz. A w okolicach 400zł - canon 460 i nikon L4. Możesz w necie poszukać, ale za tę cenę to raczej cyfróweczki nie dostaniesz ![]() Kasiasiarku, super że się ubawiliście ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Pomidorko do wykończenia to nam jeszcze duuużo zostanie bo mieszkanko nam oddadzą w stanie surowum, czyli my sami będziemy musieli podłogi położyć, całą armaturę i sanitarkę itp.Ale ponieważ nie mamy w planach jeszcze powrotu do Polski więc pomału jakoś to sobie bedziemy dłubać.Am potem albo wrócimy, albo wynajmiemy(choć ja nie chcę) albo mama TZ sobie tam biuro otworzy.A mieszkanko ma 82m2 więc małe nie jest będą 3 pokoje, plus salon z aneksem kuchennym i łazienko-wc i przedpokój dość duży.
Fotka robiona z salonu na dwa pokoje i tam jeszcze łazienka będzie więc na razie nieza dużo widać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 | ||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Hejjjjjjjjjjj dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie doczytałam po łebkach co popisalyscie i oooooooooo ja ale tego jest... Tak w skrocie: Kasiu i Emi gratuluje ustalenia daty slubu... Pomidorko jeszcze nie weszlam na metamorfozy, ale juz avatorku widze, ze bardzo ladnie wygladasz ![]() Zdjęcia dokladniej obejrze pozniej ![]() ![]() W tym NOWYM ROKU 2008 zycze Wam duuuuuuuuzo milosci, wytrwalosci, zdrowka, usmiechu i wszystkiego co dla Was najwazniejsze ![]() ![]() ![]() Lece szykowac kolacje bo J zaczyna sie nudzic... Ja mam PMS :/:/:/ wiec chodze naburmuszona i podnosze glosik ![]() ![]()
![]() |
#596 |
Zadomowienie
|
kasiasiar dziekuje za fotki sa przesliczne!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
kasia tez widzialam zdjecia i bardzo fajna wycieczka pozazdroscic
![]() sama bym sie na jakas wybr ale oj dlugo minie zanim sie gdzies wybierzemy bo w te wakacje dzidzia bedzie malutka a poza tym musimy odkladac pieniazki na wykonczenie naszego mieszkania za to moj maz chodz ma troche atrakcji bo go wysylaja z pracy w rozne zakatki swiata czasem ja normalnie dziewczyny nie moge przestac jesc ciagle bym jadla 2 h mina a ja znow glodna :/ nie wiem czy to moj apetyt czy dzidzia siedomaga pozywienia no ale glodzic sie nie bede skoro glod czuje tzn ze trzeba zjesc staram sie jesc malymi porcjami i wlasnie co dwie godziny mi to sie uaktywnia echhhh ![]() ja22 jak bedziesz tu miala chwile to napisz jak to po porodzie jest ![]() ![]()
![]() |
#598 |
Zadomowienie
|
ray z tego co ja pamietam to do szpitala brałam wszystko przede wszystkim wode do picia nie gazowana, pizama herbata cukier srodki do higieny intymnej jak bedziesz rodzic normalnie i z nacieciem po kazdej wizycie w ubikacji trzeba sie myc zeby zakazenia nie dostac. kapiel maluszka nie jest taka trudna jek sie wydaje wystarczy podtrzymywac dziecko zeby nie zamoczyc uszków i kikutka. po kazdej kompieli bedziesz go smarowac tym czyms fioletowym, o to ze go urwiesz pampersem sie nie martw nie zrobisz dziecku krzywdy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
dzieki emi
![]() kurde ja sie troche wystraczylam nie wiem jak wyglada czop... mam infekcje co prawda ale do tej pory nie zauwazylam az takiej ilosci... rozebralam sie a na majtkach mialam od groma takiego serkowatej wydzieliny z galaretka i do tego plame jak bym popuscila siusiu....nie duza ale na pewno nie wielkosci kropeki... nie wiem co myslec.... moze to infekcja po prostu ale galaretoatego ciagnacego sie bardzo sluzu to so tej pory nie mialam a wizyte mam dopiero 16 echh ale jak by czop to chyba by jakies plamienie bylo czy cos nie?
#600 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.