Byłe tableciary plotkary II - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-01, 11:45   #571
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Dot.: Byłe tableciary plotkary II

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Dziękuję Nikitko. Wiesz, to nie moja babcia, ale koleżanki mi strasznie żal.

Z twoją babcią na pewno wszystko dobrze, może się kąpie po sylwestrowych szaleństwach
Albo się gdzieś ulotnila i nie wzieła komórki tak to już z nia czasem jest
Nikita_Wawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:37   #572
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

pomidorko to smutne ze tak wam sie sylwester zakonczył
a kasi babci pewnie nic nie jest pewnie poszła wyszalec sie znowu a tel w domu zeby nie przeszkadzał
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 12:54   #573
mezatka07
Zakorzenienie

Pomidorko super, ze sie wyszaleliscie, tylko przykra byla ta wiadomosc na koniec

hmmmm a moj Sylwester wygladal tak: lezelismy z M w lozku i ogladalismy filmy pilismy drinki i szampana a w miedzy czasie ciagle ktos dzwonil lub pisal smsy z zyczeniami baaardzo duzo tego bylo
szkoda, ze @ przypadla akurat na Sylwestra ale dzisiaj sie juz skonczy hehe Nikitka tez na Sylwka byla w "barwach wojennych" a ciekawe jak tam Kachula- czy @ przyszla czy zapomniala o naszej KAsi
Stary 2008-01-01, 12:56   #574
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Pomidorko super, ze sie wyszaleliscie, tylko przykra byla ta wiadomosc na koniec

hmmmm a moj Sylwester wygladal tak: lezelismy z M w lozku i ogladalismy filmy pilismy drinki i szampana a w miedzy czasie ciagle ktos dzwonil lub pisal smsy z zyczeniami baaardzo duzo tego bylo
szkoda, ze @ przypadla akurat na Sylwestra ale dzisiaj sie juz skonczy hehe Nikitka tez na Sylwka byla w "barwach wojennych" a ciekawe jak tam Kachula- czy @ przyszla czy zapomniala o naszej KAsi
no to nie bylyscie same bo ja tez mialam barwy wojenne ale na szczesie koncówke
Stary 2008-01-01, 13:09   #575
Pomidora
Zakorzenienie

A ja bez barw wojennych
Cały dzień w wyrku leżymy i filmy oglądamyAle już trzeba się zebrać i troszkę się ogarnąć, bo aż nieprzyzwoicie tak długo garować No i muszę lekcje na jutro zrobićZaczyna się praca, a tak dobrze mi w domku było

Asiu, ale chociaż przyjemnie spędziliście sylwka razem

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 13:12   #576
Ray
Zakorzenienie

o widze ze juz dziewczyny na necie i dopoczely

u mnie pierwszy w tym roku sylwester bea rewelacji miedzy 22 a 23 usnelam hehehe ale kobiecie w ciazy mozna wybaczyc ogladalismy film przy swieczkach i nagle chlap hehe ale na 24 sie obudzilam i kolo 1 znow chlap hehehe niestety czesto mi sie zdarza usnac doslownie w sekunde

pomidora no to przykro mi z powodu kolezanki echhh.... ale no coz smierc nie wybiera dnia ani godziny jak widac...

wkleilam nowy avatarek tym razem juz moj brzuszek to moge sie pochwalic bo wyglada jak bym polknela pilke ale mysle ze to fajnie rozstepow brak jedrny to czemu sie nie chwalic hehe

a teraz lecem zjesc slatjke z kurczakiem
Stary 2008-01-01, 13:19   #577
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość

u mnie pierwszy w tym roku sylwester bea rewelacji miedzy 22 a 23 usnelam hehehe ale kobiecie w ciazy mozna wybaczyc ogladalismy film przy swieczkach i nagle chlap hehe ale na 24 sie obudzilam i kolo 1 znow chlap hehehe niestety czesto mi sie zdarza usnac doslownie w sekunde

pomidora no to przykro mi z powodu kolezanki echhh.... ale no coz smierc nie wybiera dnia ani godziny jak widac...

wkleilam nowy avatarek tym razem juz moj brzuszek to moge sie pochwalic bo wyglada jak bym polknela pilke ale mysle ze to fajnie rozstepow brak jedrny to czemu sie nie chwalic hehe

Ray super masz avatarek i wreszcie możesz swoim brzuszkiem się pochwalić a nie szukać innych w necie masz piekny brzunio

a ten rok bedzie dla nas szczególny tyle się w nim wydarzy

Emilka kończy 18 lat i wychodzi za mąż za ukochanego
Kinia i Kasiasiar wychodza za mąż ( ja może też się załapie)
Ray rodzić będzie , gusia , Mijaela i inne dziewczyny
No i liczymy na koeljne fasolinki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 13:22   #578
Pomidora
Zakorzenienie

Justynko, ty śpioszku Awatarek śliczny bo śliczny brzusio na nim

Nikitko, no mój mężuś mi dzidzię obiecał w tym rokuMoże będzie kolejna fasolinka

28.09.2014

Stary 2008-01-01, 13:23   #579
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:

Nikitko, no mój mężuś mi dzidzię obiecał w tym rokuMoże będzie kolejna fasolinka

No to super Kasiu by było powodzonka zatem wam życze
Stary 2008-01-01, 13:27   #580
Ray
Zakorzenienie

dziekuje to prawda brzuszkiem moge sie chwalic juz duzo mi nie zostalo bo 2 mc ale wystarczy hehe ... teraz najlepszy okres bo moge kupowac dzidzi rozne ubranka najprzyjemniejsza czesc ciazy

a spioch to prawda teraz znow spalam o 8 oczy mialam jak 5 zl razem z dzidzia bo mnie podkopywala a o 12 chlap hehe ale dzis taki smetny dzien to tez moze dlatego

emi widze bedzie miala slub w wielkanoc fajna data

a i zapomnialam napisac pomidorce ze ma ciekawy kolor wloskow takiego nie widzialam ale bardzo ladnie pasuje z niebieskimi oczami
Stary 2008-01-01, 13:29   #581
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:

Pomidorko no to moze wykrakalam jakas niespodzianke po drodze
Stary 2008-01-01, 13:31   #582
mezatka07
Zakorzenienie

Ray jak dla mnie Twoj brzusio duuuuuzo ladniejszy niz ten z poprzedniego avatarka Pieknie z dzidzia wygladacie
Stary 2008-01-01, 13:38   #583
mezatka07
Zakorzenienie

wyobazcie sobie, ze wczoraj znowu spedzilismy dzien na miescie...... tym razem pojechalismy do centrum, bo tam tez mnostwo sklepow... i wyobrazcie sobie, ze nic nie wybralam idzie sie pochlastac!! jak juz znajde cos co mi sie podoba to okazuje sie, ze sa juz tylko wielkie numery a mojego nie ma.. beznadzieja

a wczoraj mama do mnie dzwonila... hmm i ma zamiar nam niespodzianke zrobic i wyslac troche gotowki- pomoze nam np splacic troche mieszkanie itp tylko nie chciala powiedziec ile tego bedzie hahaha no nic, zobaczymy.... poza tym to ciagle mysli tylko o dziecku, mojej macicy itp i zaczela cos wczoraj na temat adopcji mowic to jej powiedzialam- nie martw sie, jeszcze zostaniesz babcia i tak ja tym rozbawilam, ze sama zaczela miec nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone nie moze sie juz doczekac hehe teraz to wszyscy powariowali i z checia zobaczyliby mnie w roli mamy
Stary 2008-01-01, 13:40   #584
mezatka07
Zakorzenienie

Nikitko a jak Twoj Sylwester minal?? spedzalas go z synkiem i rodzicami??

ja teraz troche zaluje, ze nie zdecydowalam sie pojechac do centrum, bo byl przepiekny pokaz sztucznych ogni- ogladalismy w telewizji!! w zyciu czegos takiego nie widzialam, bardzo ladnie bylo......... tylko, ze taki tlum ludzi, ze az odechcialo mi sie w tym uczestniczyc
Stary 2008-01-01, 13:40   #585
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
wyobazcie sobie, ze wczoraj znowu spedzilismy dzien na miescie...... tym razem pojechalismy do centrum, bo tam tez mnostwo sklepow... i wyobrazcie sobie, ze nic nie wybralam idzie sie pochlastac!! jak juz znajde cos co mi sie podoba to okazuje sie, ze sa juz tylko wielkie numery a mojego nie ma.. beznadzieja

a wczoraj mama do mnie dzwonila... hmm i ma zamiar nam niespodzianke zrobic i wyslac troche gotowki- pomoze nam np splacic troche mieszkanie itp tylko nie chciala powiedziec ile tego bedzie hahaha no nic, zobaczymy.... poza tym to ciagle mysli tylko o dziecku, mojej macicy itp i zaczela cos wczoraj na temat adopcji mowic to jej powiedzialam- nie martw sie, jeszcze zostaniesz babcia i tak ja tym rozbawilam, ze sama zaczela miec nadzieje, ze nie wszystko jeszcze stracone nie moze sie juz doczekac hehe teraz to wszyscy powariowali i z checia zobaczyliby mnie w roli mamy

Asiu zobaczysz bedziesz i ty mamą tylko wszytsko potrzebuje czasu
Stary 2008-01-01, 13:43   #586
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Nikitko a jak Twoj Sylwester minal?? spedzalas go z synkiem i rodzicami??

ja teraz troche zaluje, ze nie zdecydowalam sie pojechac do centrum, bo byl przepiekny pokaz sztucznych ogni- ogladalismy w telewizji!! w zyciu czegos takiego nie widzialam, bardzo ladnie bylo......... tylko, ze taki tlum ludzi, ze az odechcialo mi sie w tym uczestniczyc
ja sama z synkiem i bratem w domu byłam piłam winko przy laptopie i gadałam z Emi i Pio, potem piliśmy szampana i na balkonie patrzyliśmy na fajerwerki, rodzice byli na balu. Aha widziałam w TV jak Big Ben dzownił i pokaz sztucznych ogni w Londynie oczywiście to było
Stary 2008-01-01, 13:46   #587
mezatka07
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nikita_Wawa Pokaż wiadomość
ja sama z synkiem i bratem w domu byłam piłam winko przy laptopie i gadałam z Emi i Pio, potem piliśmy szampana i na balkonie patrzyliśmy na fajerwerki, rodzice byli na balu. Aha widziałam w TV jak Big Ben dzownił i pokaz sztucznych ogni w Londynie oczywiście to było

taaaak slicznie bylo
Stary 2008-01-01, 13:50   #588
mezatka07
Zakorzenienie

chcialam tylko jeszcze napisac cos odnosnie @.... moze komus to pomoze... ja jeszcze nie wiem czy to prawda, bo sprawdzilo sie dopiero w 1 cyklu, musialabym powtorzyc- podobno na obfitosc i dlugosc @ ma wplyw magnez i wit C- ja mam zawsze dlugie i obfite @ 7-9 dni trwaja czesto, a teraz wlasnie wyczytalam na stronie z naturalnym planowaniem rodziny, zeby przyjmowac mg i wit c i moja miesiaczka trwala 4 dni- hihi........ super, trzeba by bylo tez w nastepnym cyklu to wyprobowac, moze to rzeczywiscie dziala
Stary 2008-01-01, 14:00   #589
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:

sliczny awatorek
Cytat:
dziekuje to prawda brzuszkiem moge sie chwalic juz duzo mi nie zostalo bo 2 mc ale wystarczy hehe ... teraz najlepszy okres bo moge kupowac dzidzi rozne ubranka najprzyjemniejsza czesc ciazy

a spioch to prawda teraz znow spalam o 8 oczy mialam jak 5 zl razem z dzidzia bo mnie podkopywala a o 12 chlap hehe ale dzis taki smetny dzien to tez moze dlatego

emi widze bedzie miala slub w wielkanoc fajna data

a i zapomnialam napisac pomidorce ze ma ciekawy kolor wloskow takiego nie widzialam ale bardzo ladnie pasuje z niebieskimi oczami
kochana dzien przed wielkanoca w wielkanoc znów leczenie małego kaca hehe

pomidorko dowiedziałam sie od kasienki ze twój maż to znawca aparatów cyfrowych wiec miała bym pytabko czy mógłby jakis tani polecic tak do 300zł bo na drozszy narazie nas nie stac bede bardzo wdzieczna
Stary 2008-01-01, 14:04   #590
Ray
Zakorzenienie

mezatka ja tez zawsze mialam dlugie bolesne miesiaczki ale jak bralam tabletki to zapomnialm co to okres hehe... a jak odstawilam tabletki to pierwszej mc po dostalam takiej ze myslalam ze normalnie jak bym rodzic miala bolalo jak cholera jak za czasow podstawowki albo i lepiej ale nospe bierz to ci pomoze troche ...

u nas brzydka pogoda buuu... deszcz i snieg okropnosc....

moj maz mnie zadziwil od rana zmywal, odkurzal szok zeby go zagonic do odkurzania to na prawde ciezka sprawa podobno jaki pierwszy dzien taki caly rok to mi sie podoba
Stary 2008-01-01, 14:27   #591
kasiasiar
Zakorzenienie

Witam Was w Nowym Roku i życzę samych pomyślności

My bawiliśmy się w pubie kolegi.Zresztą tak jak w poprzednim roku Było fajnie, pogadaliśmy ze znajom,ymi, potańczyliśmy itp.Muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczona bo myślałam, że będzie nudno i nieciekawie...

TZ ju ż jutro rano wyjeżdża a ja dzień po nim.Ale dość dużo spraw załatwiliśmy i to praktycznie w jeden dzień, więc jestem zadowolona.No i widziałam moje mieszkanko Okna już wstawione , rury i elektryka już prawie skończona, teraz jeszcze będą wstawiać ścianki działowe.Planowane oddanie w okolicach początków marca. Jak zobaczyłam mieszkanko to nareszcie uwierzyłam, ze to moje

RayMasz prześliczny brzuszek, taki foremny.
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 14:35   #592
Pomidora
Zakorzenienie

Asiu, ja wiem że on tylko tak mówił z tą dzidzią. Chyba mu się roki pomyliły, bo dopiero na następnego sylwka może mi tak życzyćChociaż dziś już snuł plany, że jak zajdę w ciążę na stażu to przecież mnie nie wyrzucą i w listopadzie możemy się staraćGłuptas mój kochany

Emi, za 300zł raczej nie dostaniesz. A w okolicach 400zł - canon 460 i nikon L4. Możesz w necie poszukać, ale za tę cenę to raczej cyfróweczki nie dostaniesz

Kasiasiarku, super że się ubawiliścieZawsze lepiej się gorzej nastawić i potem miło rozczarowac Oj, zazdroszczę mieszkankaTo już będziesz się przeprowadzać w marcu, czy jeszcze trochę zaczekasz? Jakie to mieszkanko duże? Ale super, że już na wykończeniu jest

28.09.2014

Stary 2008-01-01, 15:16   #593
kasiasiar
Zakorzenienie

Pomidorko do wykończenia to nam jeszcze duuużo zostanie bo mieszkanko nam oddadzą w stanie surowum, czyli my sami będziemy musieli podłogi położyć, całą armaturę i sanitarkę itp.Ale ponieważ nie mamy w planach jeszcze powrotu do Polski więc pomału jakoś to sobie bedziemy dłubać.Am potem albo wrócimy, albo wynajmiemy(choć ja nie chcę) albo mama TZ sobie tam biuro otworzy.A mieszkanko ma 82m2 więc małe nie jest będą 3 pokoje, plus salon z aneksem kuchennym i łazienko-wc i przedpokój dość duży.
Fotka robiona z salonu na dwa pokoje i tam jeszcze łazienka będzie więc na razie nieza dużo widać
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 001.jpg (48,8 KB, 20 załadowań)
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 16:27   #594
Nikita_Wawa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiasiar Pokaż wiadomość
Pomidorko do wykończenia to nam jeszcze duuużo zostanie bo mieszkanko nam oddadzą w stanie surowum, czyli my sami będziemy musieli podłogi położyć, całą armaturę i sanitarkę itp.Ale ponieważ nie mamy w planach jeszcze powrotu do Polski więc pomału jakoś to sobie bedziemy dłubać.Am potem albo wrócimy, albo wynajmiemy(choć ja nie chcę) albo mama TZ sobie tam
biuro otworzy.A mieszkanko ma 82m2 więc małe nie jest będą 3 pokoje, plus salon z aneksem kuchennym i łazienko-wc i przedpokój dość duży.
Fotka robiona z salonu na dwa pokoje i tam jeszcze łazienka będzie więc na razie nieza dużo widać
Kasiu ładne mieszkanko będziecie mieli, a zobaczysz szybko je zrobicie. A gdzie to mieszkanko jest tzn w którym kraju?
Stary 2008-01-01, 16:58   #595
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Hejjjjjjjjjjj dziewczyny

Właśnie doczytałam po łebkach co popisalyscie i oooooooooo ja ale tego jest...

Tak w skrocie:

Kasiu i Emi gratuluje ustalenia daty slubu...
Pomidorko jeszcze nie weszlam na metamorfozy, ale juz avatorku widze, ze bardzo ladnie wygladasz

Zdjęcia dokladniej obejrze pozniej Co sie dzialo na wyjezdzie opissze pozniej

W tym NOWYM ROKU 2008 zycze Wam duuuuuuuuzo milosci, wytrwalosci, zdrowka, usmiechu i wszystkiego co dla Was najwazniejsze

Lece szykowac kolacje bo J zaczyna sie nudzic... Ja mam PMS :/:/:/ wiec chodze naburmuszona i podnosze glosik J juz sie o tym przekonal biedactwo hehehe

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-01, 18:10   #596
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

kasiasiar dziekuje za fotki sa przesliczne!! tylko ja sie musze dopytac po co miałas chustke na twarzy?? tam tak trzeba?? naprawde pozazdroscic takiej wycieczki wszystko boskie!!
Stary 2008-01-01, 18:44   #597
Ray
Zakorzenienie

kasia tez widzialam zdjecia i bardzo fajna wycieczka pozazdroscic

sama bym sie na jakas wybr ale oj dlugo minie zanim sie gdzies wybierzemy bo w te wakacje dzidzia bedzie malutka a poza tym musimy odkladac pieniazki na wykonczenie naszego mieszkania za to moj maz chodz ma troche atrakcji bo go wysylaja z pracy w rozne zakatki swiata czasem

ja normalnie dziewczyny nie moge przestac jesc ciagle bym jadla 2 h mina a ja znow glodna :/ nie wiem czy to moj apetyt czy dzidzia siedomaga pozywienia no ale glodzic sie nie bede skoro glod czuje tzn ze trzeba zjesc staram sie jesc malymi porcjami i wlasnie co dwie godziny mi to sie uaktywnia echhhh

ja22 jak bedziesz tu miala chwile to napisz jak to po porodzie jest ty mialas cesarke ale napisz jak sobie dajesz rade i czy ciezko w pierwsze dni z opieka nad dzieckiem najbardziej zastanawia mnie fakt jak kompac dziecko i ubierac jak ma ten kikutek hmmm i co ci sie przydalo do szpitala a co nie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-01, 19:16   #598
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

ray z tego co ja pamietam to do szpitala brałam wszystko przede wszystkim wode do picia nie gazowana, pizama herbata cukier srodki do higieny intymnej jak bedziesz rodzic normalnie i z nacieciem po kazdej wizycie w ubikacji trzeba sie myc zeby zakazenia nie dostac. kapiel maluszka nie jest taka trudna jek sie wydaje wystarczy podtrzymywac dziecko zeby nie zamoczyc uszków i kikutka. po kazdej kompieli bedziesz go smarowac tym czyms fioletowym, o to ze go urwiesz pampersem sie nie martw nie zrobisz dziecku krzywdy ubierasz dziecko zawsze najpierw od główki pózniej raczki i reszta dasz rade a jak cos jeszcze chcesz wiedziec to napisze
Stary 2008-01-01, 19:29   #599
Ray
Zakorzenienie

dzieki emi

kurde ja sie troche wystraczylam nie wiem jak wyglada czop... mam infekcje co prawda ale do tej pory nie zauwazylam az takiej ilosci...

rozebralam sie a na majtkach mialam od groma takiego serkowatej wydzieliny z galaretka i do tego plame jak bym popuscila siusiu....nie duza ale na pewno nie wielkosci kropeki... nie wiem co myslec.... moze to infekcja po prostu ale galaretoatego ciagnacego sie bardzo sluzu to so tej pory nie mialam a wizyte mam dopiero 16 echh

ale jak by czop to chyba by jakies plamienie bylo czy cos nie?
Stary 2008-01-01, 19:37   #600
emi22
Zadomowienie

GG do emi22

Cytat:
dzieki emi

kurde ja sie troche wystraczylam nie wiem jak wyglada czop... mam infekcje co prawda ale do tej pory nie zauwazylam az takiej ilosci...

rozebralam sie a na majtkach mialam od groma takiego serkowatej wydzieliny z galaretka i do tego plame jak bym popuscila siusiu....nie duza ale na pewno nie wielkosci kropeki... nie wiem co myslec.... moze to infekcja po prostu ale galaretoatego ciagnacego sie bardzo sluzu to so tej pory nie mialam a wizyte mam dopiero 16 echh

ale jak by czop to chyba by jakies plamienie bylo czy cos nie?
wiesz jak by czop juz "odpadł" to by sie lało ci po nogach tak jak bys miała nie kontrolowane siusiu a taka wydzieline tez czasem mam nawet teraz wiec nie wiem od czego to zalezy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości