![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam kochane w mroźny,ale piękny i słoneczny dzień
![]() Niedługo idę z siostrą i przyjaciółką na ploty,a potem jadę do TŻ-ta. Niestety biedak zachorował,nie wiem czy to jakaś epidemia,czy co,ale postanowiłam,że chociaż z nim trochę posiedzę,może wezmę jakiś film,przy okazji dam mu prezent spóźniony,to może mu się lepiej zrobi ![]() Ja też ostatnio przez nos mówiłam i w ogóle osłabiona byłam,ale na szczęście już mi raczej przeszło ![]() Nefre - No to trzymam kciuki,żeby Ci się wszystko ułożyło tak jak sobie tego zapragniesz ![]() Gujanko - Hmm,no cóż,nie wiem co Ci poradzić,mam jednak nadzieję,że Ci ten humorek przejdzie ![]() ![]() Phenomenko - Co się dzieje kochana ![]() Mango - Jak Ty prześlicznie malujesz oczy ![]() ![]() Miłego dnia Słoneczka ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
pogrzeb kolegi dobil mnie psychicznie.. nie jest dobrze. mam go ciagle przed oczami, nie dam rady spac...
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno z czasem już nie będzie to takie bolesne wspomnienie ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Phenomenko, nie wiem co powiedzieć... ![]() ![]() ![]() I teraz już wiecie, dlaczego ja osobiście w "Boga" nie wierzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Mango - Ja też nie używam drogiej kredki,bo szkoda by mi kasy było,ale nie wiem jak umalować te oczy,żeby uzyskać tak świetny efekt
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi tez sie podoba, jak sobie malujesz oczka. osobiscie nie potrafie, ale rozumiem ze to kwestia wprawy. ![]() ![]() pojde sobie chyba na spacerek, przy okazji zakupie jakichs jablek i innych owocow i warzywek. drapie mnie w gardle i wogole, wiec moze stad moj dzisiejszy, nazwijmy to: spadek formy ![]() albo poprostu kwestia tego, ze ferie sie koncza i trzeba pomyslec o jakiejs nauce znow ![]() ![]()
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam z zakupów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ather czy naprawdę rezygnacja z basenu po przekuciu pępka jest konieczna na aż tak długo ![]() ![]() Mango naprawdę super masz te oczy wymalowane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale biało na dworze ![]() ![]() Mango, przyłączam się do dziewczyn, fajnie oczy malujesz ja tak nie umiem ![]() ![]() Agness pomóż swojemu TŻ-towi wyzdrowieć ![]() ![]() Gujanko współczuje końca ferii, znam ten ból, miałam go tydzień temu ![]() ![]() Nefre, jeśli płaczesz ze szczęscia to płacz, płacz jak najwięcej ![]() ![]() Jabłuszko, ostatnio jestem milcząca, bo i Wy jesteście ![]() ![]() Milciu jaki podkład kupiłaś ? ![]() Phenomenko Przykro mi z powodu kolegi, naprawde... ![]() Miałam dziś wyjść z kumpelami na piwo... otóz jedna przewaliła i nie idziemy ![]() ![]() Zakładając, że w poniedziałek mam spr. z matmy, we wtorek z geografii, w środe z historii, w czwartek z fizyki, w poniedziałek z polskiego, to tydzień zapowiada się iście 'sympatyczny' ![]() ![]() ![]() Tymczasem jem późne 'śniadanie' (późno wstałam, a na dodatek miałam gości od rana ![]() ![]() Miłego dnia Słoneczka ![]()
![]() |
#580 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() tamo nie ma za co ![]() oki lecę się umyć ogarnąć i wypłakać przyjacielowi ![]()
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Witam Dziewczyny.
U mnie załamka, tak tragicznie się pokłóciłam z mamą, że po prostu brak słów żeby to opisać. Już od paru dni moja mama stosuje bardzo dziwną metodę, mianowicie cały czas mnie wyzywa, jeździ po mnie i jest wobec mnie taka chamska, że nic tylko się załamać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jezu w tym domu to mam istny cyrk ![]() Pozdrawiam, S(k) ![]()
![]() |
#582 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja wrocilam z miasta wlasnie. Kupilam sobie fantastyczna kurteczke Bench'a ![]() ![]() potem zjedlismy na miescie i wypilam pycha kawke Starbcucks'a ![]() ![]() ![]() teraz mam zamiar zrobic oko i na 7 jedziemy do Kosciola na nauki...za tydzien koniec ![]() milego popludnia ![]()
![]() |
#583 |
Wtajemniczenie
|
ale dzis tu pusto
![]() ![]() a ja dzisiaj tylko spacerowalam, wstawilam dwa pranka i zrobilam zupe wege-krupnik. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wogole to ja ubostwiam wrecz buraki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam Was sobotnio ![]()
#584 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() przeczytałam co pisałyście ale nie mam siły odpisywać Rozstaliśmy się dziś z moim TŻ-em ![]() ![]() w każdym razie jadę teraz do rodziców bo nie chcę być sama w pustym mieszkaniu (mieliśmy dziś razem spędzić wieczór...) ale nie wymagam pocieszania, chciałam tylko się zwierzyć ![]() miłego wieczorku Wam życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Superchic(k)
![]() ![]() Ewusia - dobre podejście tzn. z tym co napisałaś, że lepiej teraz niż później. Ja odkryłam to po 2 latach związku i początkach planowania wspólnego życia. Eh.. czasami tak bywa. A mnie dzisiaj mimo tego, że smutno i płaczliwie. To błogo na duszy i sercu. I nie ważne, że może nic z tego nie być cieszę się, że wogole cokolwiek jest. Dzisiejszy wypad na kawkę normalnie mnie podbudował. A jutro .... ![]() Buźka ![]()
#586 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tamo ten podkład to Mattitude. Jak narazie po pierwszym dniu jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() Ewuś ![]() ![]() ![]() Maju mam nadzieje, że dogadacie się z mamą. Żadna z Was zapewne nie chciała siebie nawzajem ranić. Czasem tak wychodzi... Zapomnieć o tym co było złego i starać się patrzeć w przyszłość ![]() Gujanko też lubie buraki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Wtajemniczenie
|
Ewusia, to przytulam Cię mocno..
![]() Milkus, ja wlasnie surowych w sumie chyba nigdy nie jadlam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja wlasnie siedze z maseczkami na twarzy i wlosach, owinieta folią ![]()
#588 |
Zakorzenienie
|
tamonita, wole nie mowic, co sie stalo..
caly dzien spedzilam z tz. odpoczelam, odstresowalam sie. tego bylo mi trzeba. ten tydzien do godnych zapamietania nie nalezal.. zrobilismy pizze, oczywiscie wyszla przepyszna ![]() ![]() tyle nauki przede mna, a ja nie mam do niczego glowy. dzisiaj juz sobie chyba odpuszcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ehhh, alez ta sobota zleciała ![]() Troszke sie pouczylam, ale i tak nic nie umiem ![]() ![]() ![]() Idę zaraz do łózka, bo jestem jakaś taka śpiąca i zmęczona... ![]() Dobranoc Aniołki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cały dzień się lenie w domu i nic nie robię,tylko jem,śpię,oglądam tv ![]() ![]() ![]()
#591 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Życzę szczęścia ^^
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale może to nie jest konieczność, nie chcę kłamać że tak musi być i koniec - po prostu tylko tyle wiem. Jakbyś się zdecydowała, zawsze możesz przecież zapytać w gabinecie ![]() Ech, a ja wczoraj miałam dzień wypełniony po brzegi i dziś szykuje się to samo... wyjątkowo rodzinny weekend, spotkanie za spotkaniem. Jeżdżenie, pieczenie ciast... ![]() ![]() Miłego dnia dziewczyny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Wtajemniczenie
|
helloł
![]() a ja dzis nie mam ochoty na nic specjalnego i jem nasniadanie ciastka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#595 |
Zakorzenienie
|
Hej witam wszystkich, którzy mnie pamiętają. Nie pisałam tu dawno - staram się ograniczać Wizaz, poza tym musiałam sobie kilka rzeczy w głowie poukładać na temat mojego odżywiania. Teraz już jest ok.
gujanko - sok marchwiowo-burakowy? To brzmi dość interesująco... |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() budzilam sie czesto w nocy i dlatego nie wyspalam sie. ciagle szarpia mna nerwy. chyba musi minac jeszcze jakis czas, zebym doszla do siebie... a tymczasem lece na drugie sniadanie. moja mama upiekla chleb ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Ja przez ostatnie 3 dni prawie nic nie jadłam - mam wirusa lub grypę zołądkową, w nocy zemdlałam i mam wielkiego guza na głowie bo uderzyłam o futrynę, karetka nie chciała przyjechać i teraz strasznie boli mnie głowa z tył i z przodu
![]() jak myslicie- co teraz jesc , żeby sie zregenerowac w 100 % a nie obciazyc brzucha bo boli? |
![]() ![]() |
![]() |
#598 | |||||||
Zadomowienie
|
cześć dziołchy
![]() zrobiłam już porządki wszędzie, ale to wszędzie, nie poznaję mojego pokoju, chyba jeszcze nigdy nie miałam w nim takiego ładu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Wiem, że teraz jest Ci ciężko więc tulę raz jeszcze ![]() ![]() Cytat:
![]() też Cię tulę ![]() Cytat:
![]() hahah, ależ to brzmi ![]() ![]() ![]() miłego sokowania i mam nadzieję, że jutrzejsze zaliczenie będzie prościutkie jak się dowitaminizujesz burakami^^ btw. ja też je uwielbiam! ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że poukładałaś sobie w główce niektóre sprawy ![]() zaglądaj częściej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() to chyba kwestia indywidualna - jedz to na co czujesz, że organizm ma ochotę. Ja w czasie grypy żołądkowej też prawie nic nie jadłam, a jak już mogłam coś zjeść to miałam straszną ochotę na winogrona - pewnie wycieńczony organizm potrzebował glukozy. więc jadłam te winogrona na tony i myślę, że pomogły mi wrócić do sił ![]() wczuj się w organizm i pomyśl na co miałabyś największą ochotę ![]() zdrówka życzę i mam nadzieję, że ból głowy minie...może poproś bliskich, żeby zawieźli Cię na pogotowanie, z głową nie ma żartów... aaaaaaahhhhh nie mogłam spać całą noc bo było mi strasznie gorąco - dopiero jak otworzyłam okno na maxa to zrobiło się lepiej, ale wiatr tak dudnił, że nie mogłam zasnąć przy takim hałasie ![]() a jutro mam na 7:30 ![]() btw. nefre, na imię mam....ehkem... nooo, tego.... yhhh... Jowita ![]() btw2. nefre i schism - byłoby śmiesznie jakbyśmy się spotkały na studiach bo jak także rozważam europeistykę na Polibudzie, jako drugi kierunek ![]() btw3. Lolciu, masz znowu jakieś śliczne zdjęcie na avie - ja chcę takie zobaczyć w dużym formacie, masz? pewnie robiłaś sobie całą sesję, więc jak masz więcej fotek to dawaj! Tymczasem zyczę miłej niedzieli, która dla mnie (o zgrozo!) jest ostatnim dniem ferii.... Buzi ![]()
![]() |
#599 |
Wtajemniczenie
|
buraki sa bardzo zdrowe, zwlaszcza dla kobiet, wiec dobrze dziewuszki ze je lubicie!
![]() Phenomenko, ja tez uwielbiam domowy chleb. Moi rodzice maja taka maszyne do pieczenia chleba, wiec zawsze jak do nich jade to sie nim zajadam ![]() no nic, po spacerku, herbatka gotowa, chyba nadszedl czas nauki... ![]() milego niedzielowania ![]()
#600 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() dziękuję za wsparcie.... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co do jedzenia to tak jak Jabłuszko pisała, lepiej sprawdź sama czego Twój organizm potrzebuje do regeneracji.. no i czego nie odrzuca Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie też już koniec ferii... jutro mam w prawdzie tylko włoski i to na 11.30 ![]() ale dziś jeszcze nie myślę o tym ![]() ![]() co ja zrobię teraz z taką ilością wolnego czasu ![]() ![]() miłej niedzieli ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.