Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-16, 09:54   #571
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Witam kochane w mroźny,ale piękny i słoneczny dzień

Niedługo idę z siostrą i przyjaciółką na ploty,a potem jadę do TŻ-ta. Niestety biedak zachorował,nie wiem czy to jakaś epidemia,czy co,ale postanowiłam,że chociaż z nim trochę posiedzę,może wezmę jakiś film,przy okazji dam mu prezent spóźniony,to może mu się lepiej zrobi
Ja też ostatnio przez nos mówiłam i w ogóle osłabiona byłam,ale na szczęście już mi raczej przeszło

Nefre - No to trzymam kciuki,żeby Ci się wszystko ułożyło tak jak sobie tego zapragniesz
Gujanko - Hmm,no cóż,nie wiem co Ci poradzić,mam jednak nadzieję,że Ci ten humorek przejdzie
Phenomenko - Co się dzieje kochana ?
Mango - Jak Ty prześlicznie malujesz oczy Ja też tak chcę

Miłego dnia Słoneczka

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 10:07   #572
phenomena
Zakorzenienie

pogrzeb kolegi dobil mnie psychicznie.. nie jest dobrze. mam go ciagle przed oczami, nie dam rady spac...
phenomena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 10:09   #573
agness51
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez phenomena Pokaż wiadomość
pogrzeb kolegi dobil mnie psychicznie.. nie jest dobrze. mam go ciagle przed oczami, nie dam rady spac...
Współczuję ...
Na pewno z czasem już nie będzie to takie bolesne wspomnienie

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-02-16, 10:14   #574
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Mango - Jak Ty prześlicznie malujesz oczy Ja też tak chcę

Miłego dnia Słoneczka
Dziękuję A mnie ostatnio zdziwiło, że koleżanka chciałaby umieć malować oczy tak jak ja Nie zdawałam sobie sprawy, że może mówić prawdę A korzystam z najtańszej kredki i i trzyma mi się bardzo długo

Phenomenko, nie wiem co powiedzieć... Ale rozumiem czym jest trata bliskich osób... Może to nie jest najlepsze pocieszenie, ale mam nadzieję, że "czas ukoi ból" i będziesz mile go wspominać. Na pewno nie chciałby, żebyś płakała i cierpiała

I teraz już wiecie, dlaczego ja osobiście w "Boga" nie wierzę.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 10:16   #575
agness51
Zakorzenienie

Mango - Ja też nie używam drogiej kredki,bo szkoda by mi kasy było,ale nie wiem jak umalować te oczy,żeby uzyskać tak świetny efekt ^

Stary 2008-02-16, 10:23   #576
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Mango - Ja też nie używam drogiej kredki,bo szkoda by mi kasy było,ale nie wiem jak umalować te oczy,żeby uzyskać tak świetny efekt ^
To nie jest trudne : wystarczy "narysować" starannie wokół oczu migdała, cienkiego lub grubszego - kwestia gustu.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 10:33   #577
gujana
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
To nie jest trudne : wystarczy "narysować" starannie wokół oczu migdała, cienkiego lub grubszego - kwestia gustu.

mi tez sie podoba, jak sobie malujesz oczka. osobiscie nie potrafie, ale rozumiem ze to kwestia wprawy. mi od zawsze lzawia oczy jak probuje je pomalowac kredka wiec rzadko sie wogole za to biore.

pojde sobie chyba na spacerek, przy okazji zakupie jakichs jablek i innych owocow i warzywek. drapie mnie w gardle i wogole, wiec moze stad moj dzisiejszy, nazwijmy to: spadek formy

albo poprostu kwestia tego, ze ferie sie koncza i trzeba pomyslec o jakiejs nauce znow od razu czlowiekowi robi sie slabo....

gujana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-16, 10:44   #578
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
albo poprostu kwestia tego, ze ferie sie koncza i trzeba pomyslec o jakiejs nauce znow od razu czlowiekowi robi sie slabo....

Wróciłam z zakupów Kupiłam kuracje wzmacniającą do włosów Rzepa i nowy podkład Astora Mama, która nigdy nie używała podkładów jak zobaczyła cene to powiedziała, że oszalałam Ale jak się nim wymalowałam (bo właśnie go testuje) stwierdziła, że sama musi sobie jakiś podkład sprawić

Ather
czy naprawdę rezygnacja z basenu po przekuciu pępka jest konieczna na aż tak długo

Mango naprawdę super masz te oczy wymalowane Pochwal się co to za tania kredka
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 11:17   #579
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ale biało na dworze było juz tak wiosennie...:co ol:

Mango, przyłączam się do dziewczyn, fajnie oczy malujesz ja tak nie umiem
Agness pomóż swojemu TŻ-towi wyzdrowieć Udanego wypadu z przyjaciółką i siostra
Gujanko współczuje końca ferii, znam ten ból, miałam go tydzień temu Miłego spacerku
Nefre, jeśli płaczesz ze szczęscia to płacz, płacz jak najwięcej
Jabłuszko, ostatnio jestem milcząca, bo i Wy jesteście Co tu wchodze to moja wypowiedź ostatnia jest lub przed ostatnia
Milciu jaki podkład kupiłaś ?
Phenomenko Przykro mi z powodu kolegi, naprawde... Ale właściwie co mu się stało ?

Miałam dziś wyjść z kumpelami na piwo... otóz jedna przewaliła i nie idziemy Pójdziemy może jutro Cóż przezyje.
Zakładając, że w poniedziałek mam spr. z matmy, we wtorek z geografii, w środe z historii, w czwartek z fizyki, w poniedziałek z polskiego, to tydzień zapowiada się iście 'sympatyczny' na samą myśl, chce mi się wyć. Na dziś mam ambitne plany pouczenia się z wyżej wymienionej matmy i zrobienie notatek z innych przedmiotów, poza tym później jade na zakupy, bo pokończyły mi się moje produkty (bez których nie moge się obejść tj. serki, jogurty, płatki, tuńczyk), a jak wiadomo przeżyc bez nich się nie da

Tymczasem jem późne 'śniadanie' (późno wstałam, a na dodatek miałam gości od rana). A teraz sobie powizażuje

Miłego dnia Słoneczka
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 11:57   #580
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
malinko, trzymam kciuki za pomyślne i bezproblemowe rozwiazanie problemów mieszkaniowych i zyczę zdrówka, u mnie tez pogoda snieżna,załamać się można - ja chce wiosne!
Jabluszko no narazie problemy znikły, ale pojawiły się nowe jak na złość
Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Malinko - uuu... Kielce to daleko.. A tego tamtego co rozwiązał umowę to bym trzepnęła w czoło, tak porządnie :[
nefre trochę mu nawrzucała koleżanka z mieszkania
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Malinka ten Twój avatar jest prze zawsze chciałam mieć takiego koloru włosów jak byłam mała
Lolcia ja próbuję taki uzyskać narazie nie udaje mi się, ale czerwony na łbie mam
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Malinko dziękuje współczuje choróbska
tamo nie ma za co

oki lecę się umyć ogarnąć i wypłakać przyjacielowi

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 14:44   #581
Superchic(k)
Zakorzenienie

Witam Dziewczyny.

U mnie załamka, tak tragicznie się pokłóciłam z mamą, że po prostu brak słów żeby to opisać. Już od paru dni moja mama stosuje bardzo dziwną metodę, mianowicie cały czas mnie wyzywa, jeździ po mnie i jest wobec mnie taka chamska, że nic tylko się załamać . Teraz dopiero sobie zdaję sprawę, jak bardzo ją raniłam... ale cóż teraz to już jest nie ważne. Jeszcze godzinę temu było mi wszystko jedno, nie chciałam żyć, ale poszłam z psem pobiegać trochę i jakoś mi przeszły złe myśli . Mama pojechała właśnie do swojej siostry na urodziny (wcześniej zapowiadając mi, że może już nie wrócić ), a ja oczywiście czarna owca zostałam w domu. Ajj, już się nie mogę doczekać kiedy tata wróci, przynajmniej będzie trochę normalniej . Strasznie tęsknię, tym bardziej teraz, kiedy jestem taka rozbita .

Jezu w tym domu to mam istny cyrk . Cały dzień przepłakany.

Pozdrawiam, S(k) .

Superchic(k) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-16, 15:27   #582
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Superchic(k) Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny.

U mnie załamka, tak tragicznie się pokłóciłam z mamą, że po prostu brak słów żeby to opisać. Już od paru dni moja mama stosuje bardzo dziwną metodę, mianowicie cały czas mnie wyzywa, jeździ po mnie i jest wobec mnie taka chamska, że nic tylko się załamać . Teraz dopiero sobie zdaję sprawę, jak bardzo ją raniłam... ale cóż teraz to już jest nie ważne. Jeszcze godzinę temu było mi wszystko jedno, nie chciałam żyć, ale poszłam z psem pobiegać trochę i jakoś mi przeszły złe myśli . Mama pojechała właśnie do swojej siostry na urodziny (wcześniej zapowiadając mi, że może już nie wrócić ), a ja oczywiście czarna owca zostałam w domu. Ajj, już się nie mogę doczekać kiedy tata wróci, przynajmniej będzie trochę normalniej . Strasznie tęsknię, tym bardziej teraz, kiedy jestem taka rozbita .

Pozdrawiam, S(k) .
tule cie mocno kochana, bo tylko tyle moge.. Mam nadzieje,ze sytuacja wkrotce sie zalagodzi. Ludzie w nerwach i przyplywie emocji mowia rzeczy, ktorych naprawde nie mysla i potem tego zaluja.. Poczekaj az troche obie sie uspokoicie i porozmawiajcie.

ja wrocilam z miasta wlasnie. Kupilam sobie fantastyczna kurteczke Bench'ataka zielono-szara(khaki?) i ma podpiety bezrekawnik z kapturem. Swietna

potem zjedlismy na miescie i wypilam pycha kawke Starbcucks'a skinny latte + hazelnut sugarfree syropek piekna a pogoda rewelacja! slonko i zadnej chmurki.

teraz mam zamiar zrobic oko i na 7 jedziemy do Kosciola na nauki...za tydzien koniec

milego popludnia
Stary 2008-02-16, 16:49   #583
gujana
Wtajemniczenie

ale dzis tu pusto widac ze weekend i wszystkie babeczki zajęte odpoczywaniem.
a ja dzisiaj tylko spacerowalam, wstawilam dwa pranka i zrobilam zupe wege-krupnik. poza tym soczek z marchewek, buraków i selera.. Jak ja moglam nie uzywac tyle czasu sokowirowki?! grzech! to przez ta emigracje, bo tam nie mialam i sie odzwyczaiłam

Wogole to ja ubostwiam wrecz buraki w kazdej postaci . wszelkie barszczyki, a najbardziej to taką botwinkę z nowalijek (juz za kilka miesiecy ). a teraz rozkochalam sie w soku z surowych buraczkow, poprostu cudo...

pozdrawiam Was sobotnio

Stary 2008-02-16, 18:33   #584
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki

przeczytałam co pisałyście ale nie mam siły odpisywać

Rozstaliśmy się dziś z moim TŻ-em jednak różnica w charakterach była nie do pogodzenia... szkoda zę odkryliśmy to dopiero dzień przed naszą pierwszą rocznicą... ale lepiej teraz niż po ślubie
w każdym razie jadę teraz do rodziców bo nie chcę być sama w pustym mieszkaniu (mieliśmy dziś razem spędzić wieczór...)

ale nie wymagam pocieszania, chciałam tylko się zwierzyć

miłego wieczorku Wam życzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 19:04   #585
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Superchic(k)

Ewusia - dobre podejście tzn. z tym co napisałaś, że lepiej teraz niż później. Ja odkryłam to po 2 latach związku i początkach planowania wspólnego życia. Eh.. czasami tak bywa.

A mnie dzisiaj mimo tego, że smutno i płaczliwie. To błogo na duszy i sercu. I nie ważne, że może nic z tego nie być cieszę się, że wogole cokolwiek jest. Dzisiejszy wypad na kawkę normalnie mnie podbudował. A jutro .... zobaczymy jak będzie

Buźka

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 19:07   #586
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Tamo ten podkład to Mattitude. Jak narazie po pierwszym dniu jestem zadowolona Nareście nie mam podkładu ciemniejszego niż mój naturalny odcień skóry No może troszeczke, ale mi bardzo trudno jest dobrać idealny podkład biorąc pod uwagę, że naprawdę jasnych podkładów na naszym rynku jest tyle co kot napłakał

Ewuś Lepiej późno niż wcale Mam nadzieje, że mimo wszystko pozostaniecie w kontakcie i będziecie od czasu do czasu spędzać razem czas poprostu jako przyjaciele

Maju mam nadzieje, że dogadacie się z mamą. Żadna z Was zapewne nie chciała siebie nawzajem ranić. Czasem tak wychodzi... Zapomnieć o tym co było złego i starać się patrzeć w przyszłość

Gujanko też lubie buraki - najlepiej surowe z marchewką i jabłkiem Soczków nigdy nie piłam
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 19:47   #587
gujana
Wtajemniczenie

Ewusia, to przytulam Cię mocno..

Milkus, ja wlasnie surowych w sumie chyba nigdy nie jadlam pomijajac takie wlasnie wycisniete na sok ale musze sobie zrobic jakas surowke z burakow. jutro zamierzam zaopatrzyc sie w te warzywka, bo dzis wszystkie zuzylam a sok jest naprawde pyszny! tylko nie wiem czy to mozliwe ze jestem po nim senna podobno buraki obnizaja cisnienie

a ja wlasnie siedze z maseczkami na twarzy i wlosach, owinieta folią troche niewygodnie w tym cokolwiek robic, no ale im dluzej to potrzymam na sobie tym lepiej hihihi

Stary 2008-02-16, 19:51   #588
phenomena
Zakorzenienie

tamonita, wole nie mowic, co sie stalo..

caly dzien spedzilam z tz. odpoczelam, odstresowalam sie.
tego bylo mi trzeba. ten tydzien do godnych zapamietania nie nalezal..

zrobilismy pizze, oczywiscie wyszla przepyszna w koncu ja ugniatalam ciasto polezelismy, obejrzelismy 'milionerow', powyglupialismy sie i udalo mi sie dzieki temu odbiec myslami od niemilych wydarzen.
tyle nauki przede mna, a ja nie mam do niczego glowy. dzisiaj juz sobie chyba odpuszcze.
Stary 2008-02-16, 22:02   #589
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Tamo ten podkład to Mattitude. Jak narazie po pierwszym dniu jestem zadowolona Nareście nie mam podkładu ciemniejszego niż mój naturalny odcień skóry No może troszeczke, ale mi bardzo trudno jest dobrać idealny podkład biorąc pod uwagę, że naprawdę jasnych podkładów na naszym rynku jest tyle co kot napłakał
Milciu podkład zawsze powinien być o ton ciemniejszy od karnacji Mi również cięzko dobrac odpowiedni kolor do karnacji

Cytat:
tamonita, wole nie mowic, co sie stalo..

zrobilismy pizze, oczywiscie wyszla przepyszna w koncu ja ugniatalam ciasto polezelismy, obejrzelismy 'milionerow', powyglupialismy sie i udalo mi sie dzieki temu odbiec myslami od niemilych wydarzen.
tyle nauki przede mna, a ja nie mam do niczego glowy. dzisiaj juz sobie chyba odpuszcze.
Moge się jedynie domyślać, ale jesli nie chcesz o tym pisać to jak najbardziej szanuje to. Ciesze się, ze udało Ci sie dzis choc troche zapomniec o tym

Cytat:
Witam Dziewczyny.

Pozdrawiam, S(k) .
S(k) współczuje ogromnie tych złych relacji z mama, ja z moja ostatnio ciągle się kłoce Tzn. moze nie ciągle ale jednak sie kłóce, bo niestety, ale ona kompletnie nic nie rozumie... Mam nadzieje, ze u Ciebie sie poprawi jak najszybciej

Ehhh, alez ta sobota zleciała
Troszke sie pouczylam, ale i tak nic nie umiem Wiedziałam, ze tak bedzie
Idę zaraz do łózka, bo jestem jakaś taka śpiąca i zmęczona...

Dobranoc Aniołki
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-16, 22:12   #590
LoLcIa123
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cały dzień się lenie w domu i nic nie robię,tylko jem,śpię,oglądam tv no chociaż zrobiłam zadanie z technologii i ekonomii no i próbuję wymienić ten krem nuxe,który zakupiłam,na moją cerę nie działa ani negatywnie,ani pozytywnie,więc może utarguję za niego coś lepszego

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 07:00   #591
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

przeczytałam co pisałyście ale nie mam siły odpisywać

Rozstaliśmy się dziś z moim TŻ-em jednak różnica w charakterach była nie do pogodzenia... szkoda zę odkryliśmy to dopiero dzień przed naszą pierwszą rocznicą... ale lepiej teraz niż po ślubie
w każdym razie jadę teraz do rodziców bo nie chcę być sama w pustym mieszkaniu (mieliśmy dziś razem spędzić wieczór...)

miłego wieczorku Wam życzę
Kochana życze Ci wszystkiego co najlepsze. Zrobiliście to, co uważacie za słuszne i prawidłowo ;*
Życzę szczęścia ^^

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 07:47   #592
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Ewusiu,to na pewno była słuszna decyzja,teraz jest Ci przykro,bo spędzałaś z nim dużo czasu,to oczywiste,ale kiedy znowu kogoś poznasz,to spojrzysz na to inaczej,nie ma sensu się ze sobą męczyć i zazdroszczę Ci trochę tego,bo między mną a moim Tż-etem co prawda jest lepiej,ale nadal nie jest tak jakbym tego chciała,nie będę już tutaj o tym nadawała,bo to nie ma sensu,wiem że najlepiej byłoby gdybym coś z tym zrobiła,ale jak widać jak wolę biernie siedzieć wiem,że to żadne pocieszenie,ale nie jestem najlepsze w pocieszeniu ściskam Cię mocno

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 07:50   #593
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

Ather
czy naprawdę rezygnacja z basenu po przekuciu pępka jest konieczna na aż tak długo
Hm... mi kosmetyczka mówiła że najlepiej 2 - 3 miesiące, do wygojenia.
Ale może to nie jest konieczność, nie chcę kłamać że tak musi być i koniec - po prostu tylko tyle wiem.
Jakbyś się zdecydowała, zawsze możesz przecież zapytać w gabinecie

Ech, a ja wczoraj miałam dzień wypełniony po brzegi i dziś szykuje się to samo... wyjątkowo rodzinny weekend, spotkanie za spotkaniem. Jeżdżenie, pieczenie ciast... Właśnie muszę iść zrobić jakieś dla babki i jej męża, bo oni nie mogą jeść z cukrem. Trzeba będzie pokombinować ze słodzikiem

Miłego dnia dziewczyny
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-17, 09:15   #594
gujana
Wtajemniczenie

helloł

a ja dzis nie mam ochoty na nic specjalnego i jem nasniadanie ciastka ale pyszne sa, zbozowe iebawem wyruszam na spacerek w kierynku ryneczu, na ktorym zakupie buraki i marchew na sok dzis TŻ wpadnie do mnie ibedziemy sokować no ale zanim wadnie powinnam nauczyc sie na jutrzejsze zaliczenie

Stary 2008-02-17, 09:27   #595
Rosalyn
Zakorzenienie

Hej witam wszystkich, którzy mnie pamiętają. Nie pisałam tu dawno - staram się ograniczać Wizaz, poza tym musiałam sobie kilka rzeczy w głowie poukładać na temat mojego odżywiania. Teraz już jest ok.
gujanko - sok marchwiowo-burakowy? To brzmi dość interesująco...

Rosalyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 09:28   #596
phenomena
Zakorzenienie

witam

budzilam sie czesto w nocy i dlatego nie wyspalam sie. ciagle szarpia mna nerwy. chyba musi minac jeszcze jakis czas, zebym doszla do siebie...

a tymczasem lece na drugie sniadanie. moja mama upiekla chleb uwielbiam! XD
Stary 2008-02-17, 10:53   #597
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Ja przez ostatnie 3 dni prawie nic nie jadłam - mam wirusa lub grypę zołądkową, w nocy zemdlałam i mam wielkiego guza na głowie bo uderzyłam o futrynę, karetka nie chciała przyjechać i teraz strasznie boli mnie głowa z tył i z przodu

jak myslicie- co teraz jesc , żeby sie zregenerowac w 100 % a nie obciazyc brzucha bo boli?
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:44   #598
madame_apple
Zadomowienie

cześć dziołchy wczoraj nie pisałam bo nie miałam siły totalnie, a jak już miałam siłę to wizaż zastrajkował :/
zrobiłam już porządki wszędzie, ale to wszędzie, nie poznaję mojego pokoju, chyba jeszcze nigdy nie miałam w nim takiego ładu
Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Jabluszko no narazie problemy znikły, ale pojawiły się nowe jak na złość
a co się stało
Cytat:

Pozdrawiam, S(k) .
ściskam Cię mocno kochana też nie raz miewałam takie sytuacje podbramkowe z mamą i z tatą także, ale myślę, że wszystko się ułoży, na pewno! porozmawiajcie szczerze kiedy nerwy opadną, na spokojnie. Możecie się wkurzać na siebie, dokuczać sobie, być niemiłymi - to całkowicie normalne. Ale zapewne mimo wszystko się kochacie i prędzej czy później dojdziecie do porozumienia...
Wiem, że teraz jest Ci ciężko więc tulę raz jeszcze

Cytat:

ech... byłam w lekkim szoku jak to przeczytałam, ale gratuluję decyzji - lepiej się rozstać niż być ze sobą na siłę. podobnie jak Milka mam nadzieję, że pozostaniecie w przyjacielskich układach, choć pewnie nie od razu tak będzie...
też Cię tulę

Cytat:

Twój teżecik to skarb
Cytat:
dzis TŻ wpadnie do mnie ibedziemy sokować
hahah, ależ to brzmi
miłego sokowania i mam nadzieję, że jutrzejsze zaliczenie będzie prościutkie jak się dowitaminizujesz burakami^^
btw. ja też je uwielbiam!

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
Hej witam wszystkich, którzy mnie pamiętają. Nie pisałam tu dawno - staram się ograniczać Wizaz, poza tym musiałam sobie kilka rzeczy w głowie poukładać na temat mojego odżywiania. Teraz już jest ok.
gujanko - sok marchwiowo-burakowy? To brzmi dość interesująco...
hej, ja Cię pamiętam
cieszę się, że poukładałaś sobie w główce niektóre sprawy
zaglądaj częściej

Cytat:
a tymczasem lece na drugie sniadanie. moja mama upiekla chleb uwielbiam! XD
ależ masz kochaną mamę!
Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Ja przez ostatnie 3 dni prawie nic nie jadłam - mam wirusa lub grypę zołądkową, w nocy zemdlałam i mam wielkiego guza na głowie bo uderzyłam o futrynę, karetka nie chciała przyjechać i teraz strasznie boli mnie głowa z tył i z przodu

jak myslicie- co teraz jesc , żeby sie zregenerowac w 100 % a nie obciazyc brzucha bo boli?

to chyba kwestia indywidualna - jedz to na co czujesz, że organizm ma ochotę. Ja w czasie grypy żołądkowej też prawie nic nie jadłam, a jak już mogłam coś zjeść to miałam straszną ochotę na winogrona - pewnie wycieńczony organizm potrzebował glukozy. więc jadłam te winogrona na tony i myślę, że pomogły mi wrócić do sił
wczuj się w organizm i pomyśl na co miałabyś największą ochotę
zdrówka życzę i mam nadzieję, że ból głowy minie...może poproś bliskich, żeby zawieźli Cię na pogotowanie, z głową nie ma żartów...

aaaaaaahhhhh nie mogłam spać całą noc bo było mi strasznie gorąco - dopiero jak otworzyłam okno na maxa to zrobiło się lepiej, ale wiatr tak dudnił, że nie mogłam zasnąć przy takim hałasie
a jutro mam na 7:30 i muszę jechać na zajęcia na drugi koniec Trójmiasta, umrę chyba :/
btw. nefre, na imię mam....ehkem... nooo, tego.... yhhh... Jowita
btw2. nefre i schism - byłoby śmiesznie jakbyśmy się spotkały na studiach bo jak także rozważam europeistykę na Polibudzie, jako drugi kierunek
btw3. Lolciu, masz znowu jakieś śliczne zdjęcie na avie - ja chcę takie zobaczyć w dużym formacie, masz? pewnie robiłaś sobie całą sesję, więc jak masz więcej fotek to dawaj!
Tymczasem zyczę miłej niedzieli, która dla mnie (o zgrozo!) jest ostatnim dniem ferii....

Buzi

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-17, 11:51   #599
gujana
Wtajemniczenie

buraki sa bardzo zdrowe, zwlaszcza dla kobiet, wiec dobrze dziewuszki ze je lubicie!

Phenomenko, ja tez uwielbiam domowy chleb. Moi rodzice maja taka maszyne do pieczenia chleba, wiec zawsze jak do nich jade to sie nim zajadam .

no nic, po spacerku, herbatka gotowa, chyba nadszedl czas nauki...

milego niedzielowania

Stary 2008-02-17, 12:13   #600
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

dziękuję za wsparcie.... jest lepiej niż wczoraj, ale myślę za dużo zdecydowanie.... Może uda nam się utrzymać kontakt koleżeński, ale na razie jedynie chyba przez smsy bo boję się co by było jakbyśmy się spotkali to za świeża sprawa jeszcze

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Ewusiu,to na pewno była słuszna decyzja,teraz jest Ci przykro,bo spędzałaś z nim dużo czasu,to oczywiste,ale kiedy znowu kogoś poznasz,to spojrzysz na to inaczej,nie ma sensu się ze sobą męczyć i zazdroszczę Ci trochę tego,bo między mną a moim Tż-etem co prawda jest lepiej,ale nadal nie jest tak jakbym tego chciała,nie będę już tutaj o tym nadawała,bo to nie ma sensu,wiem że najlepiej byłoby gdybym coś z tym zrobiła,ale jak widać jak wolę biernie siedzieć wiem,że to żadne pocieszenie,ale nie jestem najlepsze w pocieszeniu ściskam Cię mocno
Mam nadzieję ze u Ciebie jednak będzie się układać i nie będziesz musiała podejmować takich kroków... u mnie było o tyle prościej że to była naprawdę nasza wspólna decyzja, po prostu uznaliśmy że mamy skrajnie różne charaktery i żadne z nas nie jest w stanie tak diametralnie się zmienić dla ratowanie związku to chyba nie byłoby dobre z resztą

Cytat:
Napisane przez Ather Pokaż wiadomość

Ech, a ja wczoraj miałam dzień wypełniony po brzegi i dziś szykuje się to samo... wyjątkowo rodzinny weekend, spotkanie za spotkaniem. Jeżdżenie, pieczenie ciast... Właśnie muszę iść zrobić jakieś dla babki i jej męża, bo oni nie mogą jeść z cukrem. Trzeba będzie pokombinować ze słodzikiem
udanego rodzinkowania może nie będzie tak źle

Cytat:
dzis TŻ wpadnie do mnie ibedziemy sokować no ale zanim wadnie powinnam nauczyc sie na jutrzejsze zaliczenie
miłego sokowania i nauki trzymam kciuki jutro

Cytat:
Napisane przez Rosalyn Pokaż wiadomość
witaj super że u Ciebie lepiej mam nadzieję ze będziesz teraz częściej wpadać

Cytat:

budzilam sie czesto w nocy i dlatego nie wyspalam sie. ciagle szarpia mna nerwy. chyba musi minac jeszcze jakis czas, zebym doszla do siebie...
musisz dać sobie trochę czasu na pogodzenie się z tym co się stało... na pewno jesteś jeszcze w szoku i to dlatego

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość

myślę ze przede wszystkim to powinnaś udać się do lekarza, bo z głową nie ma żartów...
a co do jedzenia to tak jak Jabłuszko pisała, lepiej sprawdź sama czego Twój organizm potrzebuje do regeneracji.. no i czego nie odrzuca

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość

aaaaaaahhhhh nie mogłam spać całą noc bo było mi strasznie gorąco - dopiero jak otworzyłam okno na maxa to zrobiło się lepiej, ale wiatr tak dudnił, że nie mogłam zasnąć przy takim hałasie
a jutro mam na 7:30 i muszę jechać na zajęcia na drugi koniec Trójmiasta, umrę chyba :/
btw. nefre, na imię mam....ehkem... nooo, tego.... yhhh... Jowita

teraz sobie przypominam że chyba już kiedyś pisałaś jak masz na imię uważam ze ślicznie bardzo oryginalnie

u mnie też już koniec ferii... jutro mam w prawdzie tylko włoski i to na 11.30 ale prawdopodobnie się dowiem też kiedy mogę pozaliczać resztę rzeczy które mi zostały i zacznie się nauka... a mi się nie chceeeeee

ale dziś jeszcze nie myślę o tym idę pomóc mamie robić obiad, a do Katowic wrócę dopiero wieczorem

co ja zrobię teraz z taką ilością wolnego czasu chyba sobie znajdę jakąś pracę, albo hobby, bo nowego faceta znaleźć nie chcę... przynajmniej na razie

miłej niedzieli

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości