![]() |
#571 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#572 |
Raczkowanie
|
jednak wycofuja te podklady jak pokaze katalog klientce to za przeproszeniem w twarz mi nim rzuci, mam klientki co co 2 katalogi zamawiaja mi te podklady wale ten avon!
Mam pytanie w tej promocji ze zamow w katalogu 9 dziesiec pomadek pro to go a w 10 zamow 20 zeli pod prysznic oferta poldlega wielokrotnnosci i w ktorym katalogu powinnienem to dostac w 10 czy 11?? Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2008-07-15 o 20:23 Powód: prosze nie pisac postu pod postem tylko korzystac z funkcji edytuj! |
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
![]() ![]() A jeśli chodzi o upominek za sprzedaż pr-to-go i sensens to dostaje sie w trakcie trwania k12 i raczej nie podlega wielokrotności bo by to napisali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
ja też własnie czekam
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Doncia
|
Cytat:
.... jak już wcześniej pisałam, podkłady zmieniają nazwę i opakowanie, "zawartość" prawdopodobnie zostanie ta sama. teraz mamy: PERSONAL MATCH - LIQUID FUNDATION - w tubce a będziemy miały: IDEAL SHADE - LIQUID FUNDATION - w słoiczku bez pompki zmienia sie też nazwy kolorów, szkoda ze nie mam skanera bo wrzuciłabym wam materiały które mam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis składam zamówienie z K10 - niestety ledwo 150 zł uzbierałam ![]() ![]()
![]() |
#578 | |
Doncia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Rozeznanie
|
A ja juz myślałam,że opuszczę regularne zamowienia w k10,a tu dostalam zamówienie od jednej (!) koleżanki na 150 zl
![]() cały czas myślę nad portwelem beatrice dla mamy,tylko nie jestem pewna czy nie jest badziewiem. słyszałyście coś na temat tego,żeby się rozwalał???
#580 |
Raczkowanie
|
braki k10 - pasta modelująca do włosów AT
z netto nie przyjdzie woda little black dress 30 ml faktura wystawiona przed chwilką |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
cały czas myślę nad portwelem beatrice dla mamy,tylko nie jestem pewna czy nie jest badziewiem. słyszałyście coś na temat tego,żeby się rozwalał???[/QUOTE]
..mam portfel Beatrice od paru miesięcy i jestem z niego zadowolona. Kupiłam go kiedyś w promocji z torebką Beatrice, i o ile torebka jest błyszcząca i "sztywna", to portfel mięciutki, matowy i zgrabny. Jeszcze nie pruje (i mam nadzieję,że to nie nastąpi),czasem noszę w nim dużo drobnych i jeszcze to przetrwał ;-) Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona, z torebki Beatrice już nie. Odebrałam dziś paczkę z katalogu 10. Zamówiłam dla siebie komplet Bridget i .. katalog katalogiem a rzeczywistość inna nieco. Uprzedzali,że masa perłowa może wyglądać nieco inaczej niż na zdjęciu ale i tak liczyłam na odrobinę zieleni... a u mnie kolczyki mam "szare" praktycznie z delikatną poświatą perłową i minimalną zielenią (dopiero jak są oświetlone to widać tą lekką zieleń).. Naszyjnik już ciut lepiej w zieleni, pewnie przez to,że ma większą powierzchnię i wtedy ta masa perłowa jest lepiej "widoczna". Ogólnie jestem zadowolona, bo szukałam czegoś małego i zgrabnego (a takie są kolczyki).. mimo nie tego kolorku. I tak się rozbija wszystko o oświetlenie i to, kto na jaki wycinek masy perłowej pewnie trafi. ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#582 |
Przyczajenie
|
Portfel Beatrice jest super, bo moja siostra go ma i naprawdę dobrze się nosi. Jest mięciutki.
Ja składam zamówienie dopiero w 3 terminie i się zastanawiam nad Regenerującą maseczką do włosów z minerałami z morza martwego z oferty netto, co o niej sądzicie ???? Korci mnie też kredka do oczu Big Colour odcień mint breeze. Dzięki wielkie za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
w ostatnim katalogu poczyniłam kilka zakupów i czas na wrażenia
![]() nowe Senses: zakupiłam żel oraz mydełko w płynie Lagoon - śliczny świeży zapach. Mydełko nie wysusza. Żelu jeszcze nie używałam. Żel Tropics - też ładnie, świeżo pachnie. wąchałam też Jardin, chyba będzie w następnym katalogu. Zapach identyko jak poprzedniego zielonego Senses (nie pamiętam starej nazwy). Serum Solutions Hyrda-Radiance: fajne, przyjemnie się nakłada, skóra następnego dnia jakby nieco się mniej przetłuszcza. Na buzi żadne niespodzianki nie wyskakują. Bardzo fajnie pachnie, owocowo ![]() Podwójny satynowy cień do powiek Chocolate Cherry - w rzeczywistości niewiele ma wspólnego ze zdjęciem z katalogu 10. Realnie przedstawiony jest w kat. 11. Nie jest to czekoladka z kremem, tylko dudy + różowozłoty. Ładny, ale nie tego oczekiwałam ![]() Planet Spa: hawajska maska do stóp i skarpetki - dzisiaj zamierzam przetestwać ![]() oglądałam też balsamiczne szminki i spodobał mi sie kolorek Pink Sizzle. Bardzo delikatny, niezbyt nachalnie połyskujący. Ktoś go ma? Tylko ta mała wielkość szminki (tylko 1,8g.) trochę mnie odstrasza... Aa i wąchałam błyszczyki galaretkowe - super zapachy, ale błyszczyki dość lepkie i nie lubię takicg, w których trzeba grzebać paluchami. A no i nowe wody (Smile, Fire, Wonder): żółta i fioletowa bardzo ladne. Czerwona trochę zbyt słodka i ulepkowa jak na mój gust. Wezmę chyba fioletową. Teraz pytanka: czy ktoś używał już tego termoochronnego sprayu do włosów Advance?? Czy nie obciąża włosów, czy po użyciu błyszczą? Prosze również o opinie na temat kredki 3w1. Jaką ma konsystencję, trawłość i czy kolory sa delikatne, czy intensywne? |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny mam do Was dwa pytania.
właśnie zarejestrowałam się na stronie avonu i wyskoczyło tam że w stanie konta mam-8.36zł. Czy to możliwe,ze jak spóźniłam się z opłatą 2 dni to już naliczyli mi jakieś odsetki??? a jeszcze chciałam się zapytać jak to jest z tym składaniem zamówień na stronce. czy mogę np. wpisać tam tyle ile mam na ta chwilę a jeżeli ktoś coś jescze domówi to po prostu dopisać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
Mam suche i dość zniszczone włosy i ta maseczka jest jedną z najlepszych jakich w życiu używałam. Tylko żeby był "pełny efekt" trzeba ja faktycznie trzymać na włosach tyle czasu, ile jest napisane na opakowaniu (a to długo, bodajże 10minut).
#587 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A nie robiłaś żadnych zwrotów na tą kwotę? Jak z minusem to moim zdaniem nadwyżka - czyli tyle odejmą od wartości kolejnej faktury. Co do składania zamówień to ja bym poczekała na Twoim miejscu i złożyła od razu cale zamówienie - bo nigdy nie wiadomo kiedy Ci pobiorą do realizacji i możesz więcej stracić niż zyskać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Konto usunięte
|
ehhh a mi klientka dzis pur blance zadzwonila ze odda, bo to mial byc preent imieninowy dla corki i ona juz ta ma, za to amowi w k10 celebre, tylko tak mysle ze nie oplaca mi sie jej odsylac, bo wiecej na tym strace jak zyskam, do COKu daleko, wiec wezme dla siebie ta pur blance...
pojde na reke bo to moja stala klientka i do tego znajoma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#590 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, i jak te cienie satynowe? Czy na sucho da się nimi zrobić mocniejszy makijaż, czy jednak taki bladziutki? Bardzo mi zależy na odpowiedzi..... Z góry dzieki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
A ja wczoraj złożyłam zamówienie, a dziś już mam kosmetyki: żel wyszczuplający antycellulitowy, nawilżający balsam do ust z jojobą i tusz do rzęs Super Shock
![]()
#592 |
Raczkowanie
|
Demo katalog 13/2008
Koncentrat rewitalizujący do twarzy (41,90), Przeciwzmarszczkowy krem rewitalizujący na noc (35,90), Woda toaletowa U by Angaro dla Niego (75,00), Wyjatkowy zestaw Anew (64,90), Anew Luksusowa szminka przeciw oznakom starzenia ( 24,00). http://www.avon-forum.ru/4images/det...?image_id=6774 |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Doncia
|
Cytat:
1. jeśli masz saldo na minusie tzn ze masz nadpłate, odsetki naliczaja po ok. 1 mca jak nie płacisz, przynajmniej ja tak miałam 2. zamówienie wpisujesz jak masz je gotowe, bo zostaje ono najczęściej tego samego dnia pobrane do realizacji a w tedy dopuki nie masz wystawionej fvat mozesz telefonicznie domówić coś, ale szkoda kasy na telefon, lepiej poczekać i złożyć odrazu całość |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
kolejna szybka odpowiedz - najwyrazniej nie uważają za możliwe wystąpienie błędu w produkcji..
W odpowiedzi na Pani zapytanie informujemy, że w ciągu ostatnich kilku miesięcy unowocześniane była seria kosmetyków kolorowych w tym również podkładów i odcienie mogą różnić się od obecnie oferowanych. Jednocześnie przypominamy , że w przypadku podkładów wraz ze zużyciem produktu ( dostęp powietrza) właściwości podkładu i koloryt mogą się zmianiać. W razie dodatkowych pyta prosimy o kontakt. |
![]() ![]() |
![]() |
#595 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A gdzie dostępność Nowych unowocześnionych próbek ? Powtórka sytuacji z nieszczęsnym programem liftingującym okolice oczu... Ten avon coś ostatnio często zawodzi...i te ich śmieszne i zupełnie czasami nie na temat odpowiedzi na Nasze maile ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
Otrzymałam własnie paczke z 1 terminu i potwierdzam brak produktów ze stron wyprzedażowych;
19976 szminka Soul Mate za 6,90 30601 komplet Biżuterii PETAL za 24,90 też dostałam biżuterie SYCYLIA i nie ma takich żywych kolorów jak w katalogu. W rzeczywistości zdecydowanie traci na uroku. Chyba będę zwracać bo nie sądzę ze będę nosić coś co wygląda na wyblakłe ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
ja również potwierdzam brak biżu ROSE PETAL. nie będę ukrywać, że bardzo mi to na rękę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.