|
|||||||
| Notka |
|
| Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak usunąć swoje konto? Odpowiedź: NIE USUWAMY KONT
|
|
|
|
#572 |
|
Przyczajenie
|
heh szkoda ale dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
#573 |
|
Przyczajenie
|
czy da sie zmienic nick lub usunąc tutaj konto? PILNE
Czy na tym portalu da się zmienić nazwe nicka? zamiast roxa43 chciałabym coś innego, czy to jest możliwe? Czy da się usunąć tu konto?
|
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: czy da sie zmienic nick lub usunąc tutaj konto? PILNE
konta podobno nie da się usunąć, tak jest napisane w FAQ. Ale ja mam w związku z tym pytanie czy można usunąć wszystkie posty danego użytkownika ? Tak, żeby było, że go teroertycznie na tym ehym... forum nie ma ?
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istniej opcja usunięcia wieszaków ?
|
|
|
|
#576 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: czy da sie zmienic nick lub usunąc tutaj konto? PILNE
Cytat:
Regulamin forum >>>> Cytat:
|
||
|
|
|
#577 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
Czy nie da się w żaden sposób usunąć starszych załączników? Z tymi nowymi nie ma problemu, obok widnieją `okienka`, które można zaznaczyć, aby powędrowały do kosza, ale przy starszych już ich nie ma.
EDIT: Dobra dobra, wiem już, w czym problem - załączniki o których piszę są w Metamorfozach, temu nie mogę ich usunąć. Aczkolwiek mam co do tego pytanie. Na wstępie od razu wyjaśniam, że się nie czepiam, nie podważam niczyjego autorytetu i tym podobne, ale trochę mnie to zastanawia. W regulaminie tego działu jest napisane, że ktoś usuwając pytania i zdjęcia niszczy wątek, który staje się bezwartościowy. Dobra, co do pytań się zgadzam, bo wtedy odpowiedzi Wizażanek niczego nie dotyczą i nie można dojść tołku, o co chodzi, ale co do zdjęć to bym polemizowała. Na swoim przykładzie - założyłam nowy wątek ze swoim zdjęciem, bo chciałam wiedzieć, jaka fryzura będzie mi pasować. No i tu jest pies pogrzebany - MI, wątek dotyczy wyglądu tylko i wyłącznie mojego, a jak powszechnie wiadomo każdy wygląda inaczej, więc moje zdjęcia, a nawet porady na nic się nikomu przydadzą. Dlaczego więc nie mogę tych zdjęć usunąć? Przypominam - ja tylko pytam
Znajdź mnie szybko. Zanim znajdzie mnie kto inny. Edytowane przez Tookie Czas edycji: 2010-11-16 o 23:28 Powód: brainwave |
|
|
|
#579 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Usuwanie załączników uznawane jest przez większość użytkowniczek za niszczenie forum. Wątek traci sens, wypowiedzi odnoszą się do nieistniejących fotek.
Redakcja się z tym zgadza i niektóre fora są zablokowane systemowo przed usuwaniem. |
|
|
|
#580 |
|
Przyczajenie
|
Jak usunąć konto??
Witam
![]() Chciała bym usunąć konto na wizaz.pl, tylko nie wiem jak. Szukałam już wszędzie... Wie ktoś może gdzie jest taka funkcja?? |
|
|
|
#581 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak usunąć konto??
Zakladajac sobie profil pamietam,ze bylo cos o tym,ze nie ma mozliwosci pozniejszego wykasowania?...czy cos w tym sensie.
|
|
|
|
#582 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
a czy można chociaż usunąć linki ze zdjęciami, który dany profil np. mój wklejał w posty? nie chce by moje zdjęcia ukazywały się po wpisaniu w google " Pynia " ;/
|
|
|
|
#584 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=zlosliwiec;23394966]Dobrze pamiętasz
[/QUOTEPozwolę sobie napisać że w polityce prywatnoowści jest zapis nastepujęcej treści: (...) Zapisanie się do Wizaż.pl jest dobrowolną decyzją użytkownika i może on w każdej chwili zrezygnować i usunąć swój profil w części zawierającej dane osobowe. (...) niestety szukałam, szukałam i nie znalazłam takiej zakładki ![]() a w edycji profilu i ustawieniach, rózwnież! jak pięknie jest napisane w polistyce poufności DAJECOIE PRAWO WYBORU, ja niestety nie znalazłam takowego, bo nie mam po prostu "usuń profil" Moim zdaniem to niedorzeczne, załozyłam profil , 2 lata temu, a dzis chce go usunąc PROSTE!
|
#585 | |
|
Mod-Śnieżynka
|
Cytat:
(owszem, ale w części zawierającej dane osobowe). Przeczytaj jeszcze raz to, co zacytowałaśPrzed założeniem profilu czyta się (powinno się przeczytać) regulamin. Tam jest wszystko napisane. |
|
|
|
|
#586 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Proszę na maila redakcja@wizaz.pl podawać linki do treści zawierających dane osobowe w rozumieniu Ustawy.
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Należało o tym pomyśleć przez zamieszczeniem zdjęć w internecie. |
|
|
|
#587 |
|
Przyczajenie
|
Ja chcę usunąć swoje konto. Nie chcę otrzymywać maili na mój adres e-mail i żadnych newsletterów i nic
|
|
|
|
#588 |
|
Konto usunięte
|
Usunac konta nie mozesz, mozesz wylaczyc wszelka korespondencje w Ustawieniach swojego konta:
http://www.wizaz.pl/forum/profile.php?do=editoptions |
|
|
|
#589 |
|
Przyczajenie
|
jak mogłabym usunoc swoje konto z tego portalu?
|
|
|
|
#590 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: jak usunoc swoje konto
zapoznać się z regulaminem, który w trakcie rejestracji razi wzrok wielkimi wołami: NIE USUWAMY KONT.
|
|
|
|
#591 |
|
Raczkowanie
|
Żałuję, że kiedyś byłam zbyt młoda i nie czytałam waszego regulaminu. Zamiast po prostu UŁATWIĆ życie kilku osobom i dać coś takeigo jak "usuń" albo "zmień nazwę"... teraz będę żyła w przekonaniu, że każdy w Internecie może się dowiedzieć o mnie rzeczy, które chciałabym żeby pozostały anonimowe... przykre.
Każdy teraz bez problemu wpisując w google athine znajdzie moje zdjęcia. Czemu widzicie problem w tym żeby coś takiego stworzyć jak usuwanie profilu? Czyli co, jak chcę żeby usunięto mój profil musze coś złego tutaj zrobić? Np. oszukać wiele osób jakimś wymyślonym problemem? Sugerowałabym zmianę tego, bo niektórzy gdy już kończą pewien wiek to myślą o tym że byli dziecinni i chcieliby pozbyć się tego wizerunku. Co wam daje że my nie możemy usunąć swojego konta? Naprawdę nie da się tego zmienić?
|
|
|
|
#592 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Usunąć konto - zablokować dostęp do niego?
Czy usunąć posty i w ten zniszczyć kilkadziesiąt wątków w których brałaś udział - bez poszanowania osób, które wypowiadały się w tych wątkach? Przykro mi - nie. |
|
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Trudno. Mam nadzieję, że doczekam się dnia kiedy to się zmieni... choć chyba się nie doczekam niestety...
A czy jakkolwiek się da usunąć zdjęcia z załączników? Bo jeśli dobrze zrozumiałam to nie. Jeśli dobrze zrozumiałam to nie trzebanawet mi odpisywać... szkoda że 4 lata temu byłam tak głupia. |
|
|
|
#594 |
|
Zadomowienie
|
Można by usuwać konta ale posty zostawić. W miejsu ikony ze zdjęciem dać pustą ikone a w miejscu nazwy uzytkownika "Konto usunięte" - tak jest na NK. Nie widze problemu. Rzeczywiście dopiero po latach człowiek moze dostrzec, co głupiego zrobił w przeszłości.
|
#595 |
|
Przyczajenie
|
Zatem skoro nie ma możliwości usunięcia konta poproszę o ban stały.
Co się da usunę ręcznie. Dzięki wizażu, że ślad po mnie zostanie na lata...
|
#596 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
Też nie wiem po co tyle problemów. Ja bym nie usuwała konta... po kilku latach mogę stwierdzić, ze jednak wizaż to fajna sprawa, a to co było kiedys- trudno, kazdy sie zmienia. Z jednej strony nie rozumiem, w czym tkwi problem, ze nie mozna usunąc konta, z drugiej nie wiem, po co to robić.
|
#598 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym się wyrejestrować z tego serwisu lecz nie znalazłam takiej opcji.
Bardzo prosiłabym Administratora o wyrejestrowanie mojego konta na tym serwisie.
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chciałabym się wyrejestrować z tego serwisu lecz nie znalazłam takiej opcji.
W tym - jak to nazywasz - serwisie - nie ma opcji "wyrejestrowania się".
Nie można usuwać postów, wątków ani kont. Wystarczyło przeczytać regulamin przy rejestracji. |
|
|
|
#600 |
|
Rozeznanie
|
Jak usunac swoje konto z Wizazu?
Niech mnie ktos prosze nakieruje co i jak. Wchodze na swoj profil, edytuje go i nie potrafie znalezs zakladki "usun konto"
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Techniczne forum
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:36.

(owszem, ale w części zawierającej dane osobowe). Przeczytaj jeszcze raz to, co zacytowałaś