PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko .... - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-09-29, 14:41   #571
alexa1307
BAN stały

Dot.: PRZYSZLE MATKI,ZONY I KOCHANKI rozmowy o ciazy,dzieciach i nie tylko ....

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Zebra....no najważniejsze,że zdrowy....a płeć,no cóż.Mój synek będzie w 7 niebie i to jest dla mnie też ważne.Poza tym jest też wiele innych plusów,a ja skończyłam już płodzenie dzieci na tym co mam w brzuchu .Mówi się trudno i żyje się dalej.Ciuszki różowe już wygrzebałam i spakowałam do siatki,na szczęście dużo ich nie było.
Z synka też trzeba się cieszyć

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

I to jest najważniejsze

alexa....już mi przeszło.Szok chyba minął.
Juz ochlonelas to dobrze bedziesz miala 2 lobuziakow jak ja w tej chwili bynajmniej sie dogaduja i razem sie bawia bedzie dobrze,zdrowko najwazniejsze

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
śliczny a jaka pozycję sobie wybrał hihi
Lekarz nie mogl porzadnie go lub jej ustawic do zdjecia a tym bardziej do sprawdzania bo tak fikalo raz na glowie,za chwile bokiem lekarz powiedzial,ze malenstwo sie nudzi w brzusiu ale jestem zadowolona,nawet sobie tego nie wyobrazacie
alexa1307 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 15:02   #572
olcia26
Raczkowanie

witam w ten pochmurny dzień! przynajmniej u mnie jest paskudnie a u was? a tak wogóle to mam straszną ochotę na coś słodkiego, chyba zakręcę jakieś ciasto

alexa strasznie sie cieszę, że jest lepiej, oby tak dalej a dzidzia szaleje w brzuszku! co to będzie jak trochę urośnie, dopiero da ci popalić

sensuel rozumiem że jesteś troche rozczarowana ale najważniejsze żeby było zdrowe jest jeszcze szansa że lekarz sie myli co wcale nie jest takie rzadkie

anusia przykro mi z powodu zęba, ja też cierpiałam jak rosły mi ósemki. nie wiem czy wiesz ale zęby madrości rosną na raty, co jakiś czas po trochu więc z tym usuwaniem nie będzie raczej tak prędko
olcia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:09   #573
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Rozumiem Cie kochaniutka co bym nie powiedziala to i tk Cie nie pociesze niestety a szkoda,jedyne co moge powiedziec to moze lekarz sie mylil i zamiast siuraczka zobaczyl pepowine zawinieta tak jak u mojej psiapsioly kiedys

A i co najwazniejsze to moze mnie puszcza do domciu do konca tygodnia bo mowia,ze skoro z dzidzia jest wszystko ok i jest nawet wieksza niz powinna to dadza mi leki i diete i bede dochodzic do siebie w domciu tylko,ze wizyty w szpitalu bede miala w kazda srode ale lepsze to niz szpital,wazne ,ze moje malenstwo zdrowe i cale i serduszko bije jak dzwon
bardzo sie ciesze naprawde... przykro mi było jak to wszystko czytałam co cie spotkało.. teraz juz bedzie tylko lepiej. uszy do góry
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 16:46   #574
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez olcia26 Pokaż wiadomość
witam w ten pochmurny dzień! przynajmniej u mnie jest paskudnie a u was? a tak wogóle to mam straszną ochotę na coś słodkiego, chyba zakręcę jakieś ciasto

alexa strasznie sie cieszę, że jest lepiej, oby tak dalej a dzidzia szaleje w brzuszku! co to będzie jak trochę urośnie, dopiero da ci popalić

sensuel rozumiem że jesteś troche rozczarowana ale najważniejsze żeby było zdrowe jest jeszcze szansa że lekarz sie myli co wcale nie jest takie rzadkie

anusia przykro mi z powodu zęba, ja też cierpiałam jak rosły mi ósemki. nie wiem czy wiesz ale zęby madrości rosną na raty, co jakiś czas po trochu więc z tym usuwaniem nie będzie raczej tak prędko

Oj nie wiedziałam kochana. Ale to nic,niech sobie rośnie,ale żeby tylko opuchlizna zeszła i nie bolało. Alexa śliczna (mam nadzieje)dziewuszka
A tak wogóle to u mnie deszcz leje cały dzień

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 17:22   #575
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:

Kochana nie mam co liczyć na pomyłkę,bo było widać jak na dłoni .Za nim pani od usg powiedziała co widać to ja już widziałam jajka i pindla.Co jak co,ale w tej kwestii to wzrok miałam już wytężony.

jestem mega rozczarowana a nie trochę,ale nic nie poradzę....i tak przecież kocham
Stary 2009-09-29, 18:29   #576
olcia26
Raczkowanie

anusia a dawno byłaś u dentysty? może masz stan zapalny i dlatego tak boli?
Stary 2009-09-29, 19:44   #577
atinas
Zadomowienie

Hallo dziewczyny

Alexa bardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się u Ciebie układać

Sensuel, mimo wszystko gratuluję synka

A ja byłam dziś u gina.
Termin porodu na 15.05.2010 r. Obecnie jestem w 8 tc, w sobotę zacznę 9. Jestem przeszczęśliwa, następnym razem jak pójdę do lekarza to zobaczę już moje szczęście:lov e:
atinas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 19:55   #578
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
bardzo sie ciesze naprawde... przykro mi było jak to wszystko czytałam co cie spotkało.. teraz juz bedzie tylko lepiej. uszy do góry
Dziekuje slicznie i za wsparcie rowniez mam nadzieje,ze juz bedzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Oj nie wiedziałam kochana. Ale to nic,niech sobie rośnie,ale żeby tylko opuchlizna zeszła i nie bolało. Alexa śliczna (mam nadzieje)dziewuszka
A tak wogóle to u mnie deszcz leje cały dzień
Tez mam kochana taka nadzieje,ze to dziewuszka ale co by nie bylo byle tylko bylo zdrowiutkie
Stary 2009-09-29, 19:58   #579
zebra666
Zakorzenienie

Atinas no to super, ze wszystko ok

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-29, 20:09   #580
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Hallo dziewczyny

Alexa bardzo się cieszę, że wszystko zaczyna się u Ciebie układać

Sensuel, mimo wszystko gratuluję synka

A ja byłam dziś u gina.
Termin porodu na 15.05.2010 r. Obecnie jestem w 8 tc, w sobotę zacznę 9. Jestem przeszczęśliwa, następnym razem jak pójdę do lekarza to zobaczę już moje szczęście:lov e:
A dziekuje ,dziekuje kochaniutka
pewnie sie juz nie mozesz doczekac jak zobaczysz swoje malenstwo ja ryczalam jak dzieciak ale niestety to chyba norma u nas kobietek to juz niebawem bedziesz ogladala swoja kruszynke

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki przychodze z niedobrą wiadomościa
zawitala dziaiaj u mnie @ ojejku
Nie ma co sie dolowac tylko jak tylko ta wredna @ sobie pojdzie to od razu bierz sie za swojego TZ i do dziela w koncu musi sie udac kochana
Stary 2009-09-29, 20:20   #581
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

atinas to teraz odpoczywaj i zero stresów( wiem łatwo sie mówi) zanim się obejrzysz juz bedzie połowa
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-29, 20:43   #582
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paprotka86 Pokaż wiadomość
atinas to teraz odpoczywaj i zero stresów( wiem łatwo sie mówi) zanim się obejrzysz juz bedzie połowa
Staram się odpoczywać, z resztą męczę się o wiele szybciej niż wcześniej, więc tylko patrzę żeby się chociaż na chwilę położyć.
Ach, dziś już nie zmieściłam się w dżinsy, które są trochę wyższe w stanie. No zmieściłabym się, tylko że nie chcę dzidzi cisnąć
Stary 2009-09-30, 07:27   #583
macocha19
Raczkowanie

Napisane przez macocha19
czesc dziewuszki przychodze z niedobrą wiadomościa
zawitala dziaiaj u mnie @ ojejku

alexa1307
Cytat:
Nie ma co sie dolowac tylko jak tylko ta wredna @ sobie pojdzie to od razu bierz sie za swojego TZ i do dziela w koncu musi sie udac kochana
dzieki kochana własciwie juz mi przeszło i znowu sie uśmiecham to tylko taki smutek był spoowodowany pierwszym szokiem i takimi nerwami ze wszystkich mogłabym ale juz lepiej i za tydz znowu staranka

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

a tak w ogole to jestem pierwsza to wypadałoby napisać chciaż dzien dobry
Stary 2009-09-30, 08:12   #584
alexa1307
BAN stały

Witajcie kobietki z rana
no to nic innego kochana Ci nie pozostaje jak tylko zaraz rozpoczynac staranka ja wiem jak to jest jak sie czlowiek napali a tu ta @ przychodzila to w takim razie trzymam
Stary 2009-09-30, 08:27   #585
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alexa1307 Pokaż wiadomość
Witajcie kobietki z rana
no to nic innego kochana Ci nie pozostaje jak tylko zaraz rozpoczynac staranka ja wiem jak to jest jak sie czlowiek napali a tu ta @ przychodzila to w takim razie trzymam

Ja też mocno trzymam kciuki

A swoją drogą, co się dzieje z kicia?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 08:29   #586
macocha19
Raczkowanie

dziękuje kochana fajnie jak ma się tą świadomość ze ktoś Cie doskolane rozumie wczoraj tak leżymy z M i pytam sie jakie są jego marzenia... a on ze nie chce mówić i jak sie spełna to powie... ja oczywiśćie wkurzona no ale On zapytał mnie o moje wiec mówie ze marzy mi sie dzien w którym powiem mu ze bedziemy mieć dzidzię ze marzy mi sie dzienw którym przyjade juz do domu ze szpitala z dzidzią i patrze na niego a On taki smutny.... wziął książke i zaczął czytać no to j aw złość i pytam o co chdzi a On ze nie chce zebym tak mówila dopoki nie bede w ciąży.... nei iem czy to dobre dla nas, bo sie nie nastawiamy aż tak ale z drugije str ja zawsze myślałam ze żeby zafasolkować to trzeba duuzo o tym myślec marztć o bobasku a wtedy jakoś łatwiej przyjdzie.... sama juz neiw iem ech Ci faceci.
Stary 2009-09-30, 08:33   #587
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

witam wszystkie przyszle i obecne matki żony i kochanki... jeszcze matką ani żoną ani kochanką nie jestem no ale... mój TŻ ostatnio namiętnie gada o rozmiarze mojego palca serdecznego :P kazał mi iść i sprawdzić dokładnie
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 10:07   #588
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Witajcie dziewczynki. Jaka pogoda u Was?Bo u mnie dzisiaj słoneczko świeci,mam jakiś taki dobry humorek dzisiaj. Miłego dnia
A tak się zastanawiam gdzie dziewczyny poznikały np. Kicia,Agnieszka??

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 11:43   #589
alexa1307
BAN stały

Cytat:
Napisane przez macocha19 Pokaż wiadomość
dziękuje kochana fajnie jak ma się tą świadomość ze ktoś Cie doskolane rozumie wczoraj tak leżymy z M i pytam sie jakie są jego marzenia... a on ze nie chce mówić i jak sie spełna to powie... ja oczywiśćie wkurzona no ale On zapytał mnie o moje wiec mówie ze marzy mi sie dzien w którym powiem mu ze bedziemy mieć dzidzię ze marzy mi sie dzienw którym przyjade juz do domu ze szpitala z dzidzią i patrze na niego a On taki smutny.... wziął książke i zaczął czytać no to j aw złość i pytam o co chdzi a On ze nie chce zebym tak mówila dopoki nie bede w ciąży.... nei iem czy to dobre dla nas, bo sie nie nastawiamy aż tak ale z drugije str ja zawsze myślałam ze żeby zafasolkować to trzeba duuzo o tym myślec marztć o bobasku a wtedy jakoś łatwiej przyjdzie.... sama juz neiw iem ech Ci faceci.
Ja tez sie kochana nastawialam na poczatku nie wychodzilo i bylam zla ale w koncu wzielismy sie z M do roboty i stwierdzilismy,ze omijamy dni plodne i zaczynamy zaraz po nich wiec wyliczylam kiedy koniec i zaczelismy no i od razu zaskoczylo trzymam bedzie dobrze zobaczysz nie zawsze moze wyjsc od razu bo czasem cykle sa bezowulacyjne ale teraz sie uda zobaczysz

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki. Jaka pogoda u Was?Bo u mnie dzisiaj słoneczko świeci,mam jakiś taki dobry humorek dzisiaj. Miłego dnia
A tak się zastanawiam gdzie dziewczyny poznikały np. Kicia,Agnieszka??
Witaj a ja dzis lub jutro do domu a u mnie za to za oknem pada jak diabli ale na razie mi nie zalezy na pogodzie dopoki nie wyjde do domu

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez OriOri Pokaż wiadomość
witam wszystkie przyszle i obecne matki żony i kochanki... jeszcze matką ani żoną ani kochanką nie jestem no ale... mój TŻ ostatnio namiętnie gada o rozmiarze mojego palca serdecznego :P kazał mi iść i sprawdzić dokładnie
Witam to juz pewnie niedlugo bedziesz nosila jakas ladna blyskotke i bedziemy moglty Ci gratulowac wiec daj znac jak juz bedziesz najszczesliwsza osoba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-30, 11:59   #590
atinas
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OriOri Pokaż wiadomość
Gratuluję i witam

Anusia u mnie też dzis ładna pogoda, humor jak do tej chwili miałam dobry ale mama mi go popsuła... Udało mi się ją namówić na te kopytka, więc zrobiłam sobie skwareczki do tego (u mnie w domu nikt tego nie jada), a ona mi wszystko popsuła bo mi tam cebuli nawaliła
No aż się popłakałam biedna przez te skarki:haha ha:
Stary 2009-09-30, 12:25   #591
macocha19
Raczkowanie

alexa:
Cytat:
Ja tez sie kochana nastawialam na poczatku nie wychodzilo i bylam zla ale w koncu wzielismy sie z M do roboty i stwierdzilismy,ze omijamy dni plodne i zaczynamy zaraz po nich wiec wyliczylam kiedy koniec i zaczelismy no i od razu zaskoczylo trzymam bedzie dobrze zobaczysz nie zawsze moze wyjsc od razu bo czasem cykle sa bezowulacyjne ale teraz sie uda zobaczysz
hehe nie złym sposobem Wam sie udało i trzymam Cie za słowo!!! "ale teraz sie uda zobaczysz" bo jak nie to dziekueje kochana

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Witam Ci i OriOri no to super gratuluje pamietaj ze to sa najpieknsize chwile w życiu narzeczeństwo i w ogoole powodzonka
Stary 2009-09-30, 12:34   #592
OriOri
Raczkowanie

GG do OriOri Send a message via Skype™ to OriOri

hehehe jeszcze nie ma co gratulować jak bedzie co to na pewno sie pochwale
OriOri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 13:35   #593
macocha19
Raczkowanie

no jesczze nie ma ale skoro tak juz powiedział to napewno juz neibawem to poganiaj go, powiedz mu ze koleżanki z wizażu chcą juz zoabczyc zdjęcie pierścionka ( bo mam nadzieje ze jak juz dostaniesz to wkleisz tu jedno )
Stary 2009-09-30, 15:18   #594
olcia26
Raczkowanie

witam kobietki! u mnie dzisiaj słońce ale jest zimno. kupiłam dzisiaj test i zrobię jutro rano staram się nie nakręcać chociaż chciałabym dwie kreseczki

atinas to świetnie że wszystko dobrze, dbaj o siebie i maleństwo

witam OriOri
Stary 2009-09-30, 15:23   #595
zebra666
Zakorzenienie

OriOri no to wspaniale

Ale ładny dzisiaj dzionek:P Może umyje okna w końcu ostatni raz przed zimą już

Stary 2009-09-30, 16:27   #596
olcia26
Raczkowanie

ale tu ostatnio pusto! gdzie się wszystkie podziewacie?
Stary 2009-09-30, 16:53   #597
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

Cytat:
Napisane przez atinas Pokaż wiadomość
Gratuluję i witam

Anusia u mnie też dzis ładna pogoda, humor jak do tej chwili miałam dobry ale mama mi go popsuła... Udało mi się ją namówić na te kopytka, więc zrobiłam sobie skwareczki do tego (u mnie w domu nikt tego nie jada), a ona mi wszystko popsuła bo mi tam cebuli nawaliła
No aż się popłakałam biedna przez te skarki:haha ha:
Uwielbiam kopytka ze skwareczkami, ale cebuli mówię NIE! I nie dziwię się, ze popsuło Ci to smak. U mnie wczoraj były kopytka
Ja czekam na @ i mało jajka nie zniosę. Chyba nie mam co liczyć, że przytrafi się bo ciągle coś wypada i juz chodzę wkurzona!

Pepus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-09-30, 17:46   #598
macocha19
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
OriOri no to wspaniale

Ale ładny dzisiaj dzionek:P Może umyje okna w końcu ostatni raz przed zimą już
zebra i jak umyłas okna?? ja sie zabieram za to juz od miesiaca co dzien mówie ze będe myć i nic z mojego gadania. a teraz juz bliżej wszytskich świętych wiec w pn wpadłam na pomysł ze teraz mi sie nei opłaca i umyje tydz przed świetem, no ale wczoraj jak było zimni i dzis tez to nei wiem czy nie lepiej teraz to zrobic póki jescze zimy ostrej nie ma bo pózniej to na bank nie umyje. Takze jutro moze w koncu zbiore siły i umyje.... ale wątpie bo zawsze mam zapał do tego wieczorami jak juz ciemno jest a rano trace zapał

Cytat:
ale tu ostatnio pusto! gdzie się wszystkie podziewacie?
Olcia ja jestem bezrobotna wiec nudząc sie w domku jak mój M jest w pracy to potrafię tu wejsc nawet z 10 razy na dzień, tylko że Was nie ma ciągle
Stary 2009-09-30, 18:06   #599
olcia26
Raczkowanie

macocha mój mąż w tym tygodniu pracuje popołudniu i tez się nudzę. po ślubie jesteśmy już 2 lata i to ja przeprowadziłam sie do niego. wyobraź sobie że mam tu tylko dwoje blizszych znajonych ale oni są w Szwecji wracają 11 października z resztą jestem na "cześć, co słychać" a nie dąże do bliższych kontaktów bo siedzenie na ławce i sączenie piwa o 10 rano to nie dla mnie
Stary 2009-09-30, 18:11   #600
zebra666
Zakorzenienie

Macocha ano umyłam i anwet tapety podkleiliśmy i wymieniliśmy gdzie kotki podrpały jak małe były... Wolałam dziś umyć bo ciepło a potem nie będę ryzykowała choroby przez głupie okna

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości