|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
A ja siedzę w pracy i głodna jestem
![]() Ale zaraz robię jedzenie więc mi lepiej będzie
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już teraz jest spory i od wczorajszego wieczoru mam jakiś napięty Zwiększyłam dawke acardu i zaczęłam brać magnez, może to pomoże, a po południu jak mąż wróci to przywiezie mi nospę i też jedną wezmę-ostatnio mi pomogła ![]() Masz takie napiecia brzucha albo pobolewanie w macicy-jakby prąd przechodził? ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- magdulec znowu Cię uduszę Kakao za mna od tygodnia chodzi a jak jestem w mieście to zapominam kupić A tu czekolada Poproszę Aguś masz kuchenkę w pracy? |
|
|
|
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
nadus to ja chyba nie przezyje w takim tempie do konca tyg
oczywiscie czekolada podana , ale juz nie bede mowila co mam w domu dla wlasnego bezpieczenswta
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i pod kominek, bo marznę od wczorajszego wieczora nienajlepiej się czuję, plecy mnie bolą i marznę...wzięłam gripexa noc i a spoko, żadnych nowych objawów grypowych nie ma... |
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
magdulec wiadomo skąd te zachcianki u ciężarnych
![]() Naczytają się i chcą wszystko To pijemy herbatkę ![]() Paula dla Ciebie herbatka z cytrynką i miodem na lepsze zdrówko |
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
magdulec dokladnie o to chodzi.
Mozesz miec jak to przyslowie mowi "nasr*ne" na srodku pokoju i kij komus w oko nie podoba sie niech nie przychodzi wiesz o co mi chodzi....robisz co chcesz a reszte masz gdzies, idziesz w odwiedziny ktos cie wkurzy czy cos wychodzisz BO MASZ GDZIE WROCIC DO SIEBIE. Ja zaraz ide do fotografa jutro i pojutrze dzien dziadkow i wlasnie z czesci tych zdjec ktora widzialyscie robimy kalendarze na 2011 rok .
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
paulinko herbatka z cytryna i miodem podana, i ciepelko z kominka przesyłam życząc duuuuuzo zdrówka
darus jasne kalendarz ze zdjeciami fajna rzecz, babcia juz dostała od jednych wnuków, którzy tylko swoje zdjecia umiescili, smolubne troche jak dla mnie, ale cóz, chyba nie miło to zabrzmiało....
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2011-01-20 o 14:19 |
|
|
|
#578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Magdulec teraz to na pewno będę zdrowa - tyle rozgrzewających herbatek i ciepełka
|
||
|
|
|
#579 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Teraz znów mam bóle i twardnienie brzucha,macica mi sie często stawia,ale to normalne organizm trenuje bo przeciez za 2,5 miesiaca będę rodzić.Weź nospę,poodpoczywaj,poleź powinno przejść.Jeśli nie to zaczniesz się martwić.Mnie osobiście -jakolwiek dziwnie by to nie zabrzmiało-ciąża boli.Moze to wynik endometriozy?Z resztą jak brzuch rośnie to mięsnie się rozciągaja i to zdecydowanie nie jest przyjemne.Teraz nawet kopniaczki,które wczesnie kochałam sprawiają mi ból Pzred emną najcięższe 2,5 miesiąca.Mała ma już ciasno,nie mogę ie na dłużej ułożyc w jednej pozycji,mam okropne skurcze w nogach i inne rewelacje No ale dam radę![]() Ciekawe co u Edzi,Pacierpka,Cherubinki ,Dry?
8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-01-20 o 14:36 |
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A generalnie jest tak, że w pracy w porze obiadowej jemy kanapki a na kolację robię ciepły posiłek. A że chodzimy spać późno to to wszystko zdąży się strawić. Ja dla babciów i dziadka z mojej strony zrobiłam kartki i poleciały już wczoraj. Mam nadzieję, że do jutra dojdą. A do babci męża idziemy jutro. Babcia leży w szpitalu i bardzo źle z nią. Mam nadzieję, że nas chociaż pozna.
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kolację mam obiad ale ja chodzę spać o 2 także wszystko ok![]()
|
|
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
cora dzięki za pocieszenie. Mnie nie często coś boli, więc jak już zaboli to mam schizę
Lekarz mi mówił, że jeszcze nie raz coś będzie mnie bolało i to będzie normalne i zawsze sobie przypominam te słowa, ale i tak zastanawia mnie czy to dobrze czy coś się dzieje. Ostatni tydzień mam takie parcie na pęcherz, że dobrze usiąść nie mogę i już lecę do ubikacji. Nawet jak na boku się położę to coś mnie uwiera i uciska, a na plecach to w ogóle nie mogę leżeć, nawet siedząc nie mogę sie odchylić i wygodnie oprzeć bo brzuch mnie ciągnie, ale to może taka moja uroda w ciąży
|
|
|
|
#583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie dostaliśmy smsa, że babcia przed chwilą zmarła
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
przykro mi Aguś
|
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, tak mi przykro
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 |
|
Zadomowienie
|
Agus tak mi przykro, az mi sie łezka w oku zakreciła, moja babcia zmarła w styczniu 26 4 lata temu i pamietam do dzis jej słowa jak odwiedziłam ja na Dzien Babci "madzia ja umieram...." a ja powiedziałam zeby tak nie mówiła i bedzie jeszcze zyła i za 5 dni jej nie było
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam po pracy iśc do kwiaciarni zamówić dla niej kwiaty. To teraz zamówię - ale wieniec
![]() Dla niej to pewnie lepiej, bo męczyła się strasznie. Do szpitala zawieźli ją na wycięcie martwicy w odleżynach. No ale same wiecie...
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Alexa zaproszenie na Nk jest od Ciebie?
|
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś przykro mi
współczuje wam bardzoDarusia twoja córcia jest śliczna ![]() ja dzis w pracy mialam taki zapiernicz...ale dyrektora chyba jakas grypa wziela i jutro go nie ma, to moze troche sobie odsapnę ![]() paulina kuruj się nie daj sie wirusomcora wygladałaś super a misiek w ubranku to super pomysł, wogóle uwielbiam miski, moje niedzwiedzie z dziecinstwa przeprowadziły sie od rodziców razem ze mną
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
Przytulam mocno
![]() ![]() Trzymaj się, nie duś w sobie smutku
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
z zaraz bede ogladac Grey's anatomy
moj ukochany serialTacca jak tam samopoczucie? lepiej dzisiaj?widać jakies? swiatełko? |
|
|
|
#592 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja mama nie robi smalcu... Czasem któraś dziewczyna z pracy przyniesie z bocheneczkiem domowego chlebka i częstuje... Cytat:
![]() Już malutko Ci zostało! Jak ten czas leci, jeszcze moment i Lila będzie z Wami... ![]() Przykro mi strasznie... Cytat:
|
||||||
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
mezaga współczuję śmierci babci paulinko dbaj o siebie, żeby jakieś grypsko się nie przyplątało Darusia śliczna córcia i śliczna Ty ![]() Cora nawet z boku widać, że na ślubie wyglądałaś pięknie Tacca podobnie jak dziewczyny mam nadzieję, że u Ciebie już dziś lepiej Kochana mezaga zazdraszczam kominka Marzy mi się Ale będziemy mieć tylko elektryczny niestety![]() Piszecie o jedzonku, a ja też mam ostatnio duuży apetyt ![]() A ja zapraszam na kawkę
Leoś http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3th34quw.png Franio http://www.suwaczki.com/tickers/j5rb2n0a3h9hdz85.png Edytowane przez Irmusia81 Czas edycji: 2011-01-20 o 17:11 |
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
Irmusia
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
tacca, głowa do góry. Nie ma takiej sytuacji, z której nie ma wyjścia, tylko nieraz trzeba trochę więcej czasu aby wyjście znaleźć
Staram się nie akceptować słów "nie da się" (po perypetiach z grafikiem...), wszystko się da ![]() A ja mam jakąś makabrę na twarzy tyle syfów mi wylazło, że tragedia, jestem załamana!! I cały czas wychodzą nowe. Nie wiem już jak sobie radzić W dodatku pojawiają się na plecach Takiego wysypu jeszcze nie miałam. Byłam u dermatologa i co usłyszałam? "To od hormonów" i dała jakąś ekstra drogą maść.Używam już kremów Vichy, jest o tyle lepiej, że przez ponad pół roku nie wychodziło mi praktycznie nic, czasem sporadycznie przed @. Nawet rumianek nie łagodzi :/
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
Tacca
przytulam mocno i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Irmusia Danika Karolca może to faktycznie od hormonków tak masz ![]() Drugą kawkę popijam
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2011-01-20 o 17:26 |
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Oj... i mnie spryszczyło... Jaka maść Ci zapisała? Isotrexin czy coś droższego? Na mnie kiedyś Isotrexin działał. Teraz nie chodzę do dermatologa...
Jutro idę do fryzjera... Edytowane przez Tacca Czas edycji: 2011-01-20 o 17:28 |
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieję, że pochwalisz się nowym fryzem
|
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
ale bez badań to raczej na oko nie określi czy to hormony czy nie? i tak zaraz na koniec owulacji by wywalało? Bez sensu trochę...
Cytat:
Dostałam karnet na fitness do końca kwietnia, teraz tylko muszę skompletować sobie strój, bo nawet butów nie mam
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.

Już teraz jest spory i od wczorajszego wieczoru mam jakiś napięty
Zwiększyłam dawke acardu i zaczęłam brać magnez, może to pomoże, a po południu jak mąż wróci to przywiezie mi nospę i też jedną wezmę-ostatnio mi pomogła
Kakao za mna od tygodnia chodzi a jak jestem w mieście to zapominam kupić
Poproszę
oczywiscie czekolada podana
, ale juz nie bede mowila co mam w domu dla wlasnego bezpieczenswta

tyle syfów mi wylazło, że tragedia, jestem załamana!! I cały czas wychodzą nowe. Nie wiem już jak sobie radzić