|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
![]() |
![]() |
#572 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#573 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#575 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
Co do zakrętów ... do dziś przy krzyżówce przy Arkadach (taka Galeria Wrocławska) Pan na zakręcie by mnie zabił, liczy się
![]()
![]() |
#577 | ||
Raczkowanie
|
Oczywiscie,że sie tam wybiore
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-24 o 08:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Widziałam mnóstwo dziewczyn, które mają w bliznach znaczny obszar twarzy i jakoś nie zakrywają tego makijażem. Po prostu masz czas na powolne akceptowanie siebie. Cytat:
![]() (chodzi po prostu o to, że wiekszosć osób zamiast wielokropka z trzech kropek robi dwie... mój eksio pisał tak samo. Ale nie ma się czym przejmować) Niby tak, ale szczerze to ja dziękuję za takie doświadczenie... Ciężko powiedzieć, ale lepiej dla mojego eksa, żeby się nie spotkali... Ojciec zawsze był na niego cięty, a teraz tym bardziej. (w sumie to nie miałabym nic przeciwko gdyby nagadał mu tak, że aż by sie zamknął w sobie ![]() [QUOTE=Reme;28942477]Witajcie! ![]() Pojawiło się pytanie, czego bym nie tknęła z jedzenia - nie znoszę, gdy w mięsie jest dużo tłuszczu, tłustych wędlin, itd, wszystko mi się wtedy "cofa". Więc nie zjadłabym np. słoniny (a wiem, że niektórzy potrafią pogryzać sobie samą słoninę). Chociaż np. dobry boczek mogę zjeść (nie taki bardzo tłusty) i kanapkę ze smalcem (takim wiejskim od babci ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam dzisiaj zniżkę formy. Od miesiąca już jestem sama. Phi, moje posty akurat mozesz sobie przewinąć (każdy tak robi) ![]() Cytat:
masz 2 opcje: 1. Wyjazd z chłopakiem na studia za granicę (a gdzie wyjeżdża?). Niby to byłoby ciekawe doświadczenie, ale skoro wolisz zostać w kraju, to po co się tam meczyć? Tyle, że chyba nie jesteś jeszcze tak długo z tym chłopakiem, więc mozliwe, że będzie bolało mniej (nie piszę, że nie będzie bołało w ogóle, bo zależy Ci na nim). 2. Pozostanie w kraju bez chłopaka. To decyzja na rozstanie. Jednak na twoim miejscu nie robiłabym czegoś wbrew sobie. Jednak znacie się krótko, a Wasz związek jeszcze ma status "raczkowanie". Jeżeli oczekujecie czegoś innego, to potem bedzie tylko rozczarowanie, a może bedziesz czekać na niego nie wiadomo ile? Decyzja należy do Ciebie. Ciezko jest tutaj coś doradzić, bo teoretycznie sytuacja jest bez wyjścia. Ale wyjście jest zawsze. Idź za głosem serca ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | ||
Raczkowanie
|
niby tak,ale jedno jest pewne,że już nigdy wiecej takiego błedu nie popełnie.. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymaj sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Cytat:
surową, czy po jakiejś obróbce termicznej? mam nadzieję, chociaż egzamin z tego, czy zapomniałam na tyle dopiero przede mną. ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- 53 posty w jednym wątku ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem Cie,ja z rodzicami ostatnio mam zerowy kontakt doslownie,moja Mama ma taki troche trudny charakter i sie wszystkiego czepia co mnie bardzo denerwuje,a Tato z kolei nie jest niczym zainteresowany..wiec wole nie zwracac na to uwagi.. I surowa i po obróbkach ![]() Bedzie dobrze,chociaz faktycznie najgorsze przed Tobą.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Najgorsze jest to, że widzę ewidentną faworyzację mojej starszej siostry. Na nią też się drą ale nie tak, jak na mnie i później jest normalnie. Jak już jest wojna ze mną, to Ojciec się później nie odzywa do mnie jakiś czas i pokazuje wszystko, jakby to była moja wina, bo coś tam. Ale już chyba nauczyłam się nie zwracać na to uwagi, a także wiecej czasu spedzam sama niż z nimi. Chłopak był dla mnie odskocznią od tego wszystkiego, zawsze mogłam się wypłakać, kiedy w domu było źle. Z nim mogłam porozmawiać normalnie i odżyć trochę. Ale cóż, nic nie trwa wiecznie i chyba muszę to sobie powtarzać przy każdym kolejnym związku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Skoro nie byłaś nad morzem, to musisz to nadrobić ![]() Minął miesiąc od rozstania, więc najgorsze już za Tobą ![]() ![]() Aa, Twoich postów ja na pewno nie przewijam, więc proszę nie uogólniać ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-24 o 10:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
Też bym tak chciała... Chyba każda z nas nie będzie do końca przygotowana na to, żeby spotkać byłego bez emocji. Macie jakichś wspólnych znajomych, których mozesz podpytać (dyskretnie)? Chociaż mnie się wydaje, że próbuje sie jakoś odnaleźć i potrzebuje troche czasu. Cytat:
![]() Kiedys nadrobię, jednak jakby nie patrzeć, to widziałam coś większego - ocean ![]() Cytat:
![]() jak go zobaczę, to zdam relację. Dla niego lepiej, zebym nie miała niczego w ręce, np. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
RemeTo moze jesli chcesz jak najszybciej miec to juz za soba to zadzwon do niego i załatw wszystko "od ręki".Pózniej nie bedziesz juz musiała miec z nim nic wspolnego.Ja bym tak wlasnie postapila,zeby juz wiecej go nie widziec... Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-24 o 11:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |||
Zakorzenienie
|
Witam piękne Panie
![]() ![]() Postaram się coś z tym zrobić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aaa rozumiem ale to chyba nie ja tutaj tak pisze bo nie używam tego raczej ![]()
![]() |
![]() |
#587 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Pogrubione -> dokładnie. Było, minęło i nie ma co tego rozdrapywać. Swoją drogą marzy mi się jakaś nowa miłość... ![]() Cytat:
Ja jeszcze jakoś muszę przemęćzyć ten czas, w którym będę widywać byłego, a potem heja banana jak najdalej stąd ![]() jeśli o mnie chodzi to skasuj ten przymiotnik do pań ![]() Cytat:
![]() ![]() (no raczej nie, ale jakby coś to ciiii...) Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2011-08-24 o 12:24 Powód: poprawka przy cytacie |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |||
Raczkowanie
|
Mi tez sie marzy
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Zadomowienie
|
DZIEWCZYNY
![]() ... skoro już tak radzicie to może i mi poradzicie. Co zrobić w przypadku kiedy z partnerem jest się już ponad dwa lata i mieliśmy w tym czasie bycia ze sobą sporo konfliktów. Jedne udało się załagodzić, inne nadal trwają. Mieszkamy ze sobą, żyjemy ze sobą, jesteśmy już praktycznie rodziną (ale na razie nie narzeczonymi), ale ciągle jakoś te problemy wychodzą, ciągle coś powraca, czy to w kłótni czy ot tak. Niby się kochamy, jesteśmy ze sobą, ale ciągle jakiś uraz pozostał i widzę, że mamy teraz między sobą jakąś granicę. Jak ją zniwelować, jak sprawić by znów było dobrze ? Od razu napiszę, że większość konfliktów wynikała z mojej strony - nie żebym go broniła.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#590 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przekonamy się, jakby co to jakoś delikatnie dam Ci do zrozumienia,że już nie mogę wytrzymać ![]() ![]() ![]() będę cicho ! Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#591 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź ![]()
![]() |
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#593 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Czasem trzeba ją w ten sposób przywołać do porządku ![]()
Edytowane przez Reme Czas edycji: 2011-08-24 o 15:34 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje za rady ![]() ![]() Aha i za trzymanie kciuków też dziękuję, dostałam ten staż ![]() ![]() ![]() Od września zaczynam, czyli w sumie za tydzień ![]() Pamiętacie jak mówiłam że mój eks tam niedaleko pracuje, ja tak sobie tam ide i myślałam że padnę, to jego fitness jest dosłownie po drugiej stronie ulicy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie,aboslutnie zadnych,jeszcze wczoraj rano sam napisal sms,pozniej rozmawialismy przez telefon,bo był na wyjezdzie wiec sie nie widzielismy i smsy na dobranoc..a dzisiaj do tej pory cisza,a napisalam rano wiec wiecej nie chce,bo nie bede sie narzucała Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Warto sprobowac,przynajmniej nie bedziesz zalowala,ze nie sprobowalas i nie dalas Wam szansy.. Cytat:
![]() Pamietam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Wtajemniczenie
|
u mnie jutro minie miesiac od rozstania a wczoraj widzialam sie przez przypadek 4 razy z eksem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 | |
Wtajemniczenie
|
bylam umowiona z jego kuzynka i jej chlopakiem, ze na basen pojedziemy wiec ona po mnie wyszla i minelismy sie pierwszy raz z K. jak szedl do baru po piwa bo wujek przyjechal z Niemiec, pozniej jak wracalismy z basenu to jechal autem z bratem akutat z naprzeciwka i skrecalismy na te sama ulice, pozniej jak wyszlam z domu kuzynki do auta po cos to K. akurat szedl do auta brata tez po cos a jak jechala mnie zawiesc do domu to akurat sobie wyszedl z kawa i szedl do babci na krzesla usiasc
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
![]() ja tez wczoraj wstydu se narobilam ![]() ![]() Edytowane przez Lady Marmalade Czas edycji: 2011-08-24 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zadomowienie
|
To nie takie łatwe jak się wydaje ... wiem, wiem, zachowałam się idiotycznie, ale ... pfff, chora sytuacja
![]() A mój facet jak zareagował (ponieważ nie wiedział jak wyglądał mój były i właśnie się dowiedział, że to on): "Mam wyjść z auta i sobie z nim porozmawiać ?" (odnośnie tego co mi zrobił) ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mogl wyjsc i podziekowac mu, ze dzieki Niemu taka swietna dziewczyne a na koniec uscisnac dlon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.