|
|
#571 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice część 51 :)
Cytat:
pytasz, bo jesteś ciekawska, a jak on już odpowie, a nie daj Boże pochwali ją za coś to bierze nerwica chociaż sama chciałaś o tym rozmawiać |
|
|
|
|
#572 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strasznie był zaskoczony jak kazałam mu zawsze napisać sms albo puścić sygnał jak wróci do domu gdy mnie odprowadzał po nocy bo się martwiłam Takie głupie rzeczy na początku wychodziły No i to, że nie był z nikim w związku niestety nie oznaczało, że był prawiczkiem Mi do dzisiaj się zdarza mieć pretensje do tż-ta o pewne sytuacje ale tylko o te jak już zaczęliśmy się spotykać A tż wogóle nie był zazdrosny o mojego byłego Może dlatego, że się w nim zakochałam i tamtego dla niego zostawiłam
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aleks dziękuje za to co napisałaś, aż autentycznie się wzruszyłam ![]() muszę sobie zapisać Twój post, dajesz mi nadzieję.. Zuz, to nie temat do opisania na forum, napisze Ci pw po pracy albo jutro
|
|
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a że to były raczej gówniarskie podchody,szkolne zauroczenia, niepoważne nawet to czuje się odprężona ;D
|
|
#576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jako doświadczona histeryczka i wielka zazdrośnica może co poradzę
|
|
|
|
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie nie wiem, ile był najdłużej z dziewczyną wcześniej, ale mówił, że nic poważnego. Ja byłam z facetem 7 lat i widzę, że go to czasem męczy
|
|
|
#580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
Nana mój TŻ przede mną miał "TYLKO" małżeństwo 4-letnie, związek 2-letni i związek 4-letni. A przygód przedmałżeńskich nie jestem w stanie policzyć.
Ja miałam jednego "poważnego" faceta, potem jednego niepoważnego i jedną jednorazówkę.
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Kawuś
I znowu coś wynalazłam co bym chciała mieć
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz pisz co miałaś napisać
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj to też takie dziecko było.A teraz uważajcie najlepsze: Nie wiedział że jak go odwiedzam to powinien mi zaproponować chociażby coś do picia a jest jedynakiem i sądziłam wtedy że takie rzeczy wie każdy. Musiałam mu wyjaśnić by pisał do mnie eski na dzień dobry i na dobranoc chociaż bo na początku związku nawet słowem się poza spotkaniami nie odzywał bo nie wiedział bo nie miał nigdy dziewczyny mówię Wam Jaja jak berety
|
|
#585 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My jesteśmy razem 5 i myślę, że gdybyśmy się rozstali z jakiegoś powodu, bo różnie bywa, to nie wiem czy potrafiłabym kiedyś o nim zapomnieć na tyle, żeby mnie to wspomnienie w ogóle nie ruszało... Obym nie musiała nigdy tego przechodzić ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
ale możesz być teraz z siebie dumna, że go "wychowałaś"
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc można się nie przejmować Jednorazówka mnie rozbawiła, to słowo wybacz
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to zawsze uważam że skoro TŻ jest ze mną to znaczy że mnie Kocha i chce być tylko ze mną
|
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie. Więc nawet jakbym się chciała rozstać w najgorszych snach to musiałabym być głupia by takiego wychowanego, oszlifowanego oddać jakiejś innej
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
vicky, no łatwo nie było, były zawsze będzie zajmował swoje miejsce w moim sercu, ale już zupełnie inaczej i spokojnie
tak że nie jest źle
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Ale powiem Wam, że ja wierzę w to, że pierwszej prawdziwej miłości się nie zapomina
Ja mimo, że miałam wtedy 12 lat to strasznie przeżyłam jak mój pierwszy chłopak ze mną zerwał I do dzisiaj miło go wspominam
|
|
|
|
#592 |
|
Wtajemniczenie
|
chciałabym być pierwszą dla mojego K.
![]() ale chłopak ma już swoje lata, wiedziały gały co brały w sumie jakbym była jego pierwszą to byłoby to conajmniej dziwne ;dja poza teraźniejszym związkiem byłam w 2 poważnych - w jednym 5letnim a w drugim 3letnim. |
|
|
|
#593 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
myślałam że jest normalna i spodziewałam się normalnej reakcji. Tym bardziej że nie chodzimy od wczoraj. Było to oczywiste że to nastąpi. I teściu tak to skwitował żeby ją uspokoić. Biada tylko jak mi się potem zacznie za dużo wpierdalać. No i ja swojego odchowanego też nie oddam
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie też rozbawiła jak już napisałam
|
|
#597 |
|
Wtajemniczenie
|
nie jest.. bo np. w tym 5letnim byłam jak miałam 17-22 lata, on ze swoją "wielką miłością" jak miał 28-33 więc wg. mnie jego związek był bardziej przemyślany i dojrzalszy niż ten mój, za małolata...
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej... godzinę temu miałam do domu iść, a siedzę dalej w pracy...
|
|
|
#599 |
|
MBZ♥
|
Aleks dobrze piszesz
![]() Vicky no niestety, takie kiedyś były metody, nie wiem jak jest teraz, poszukaj na wizażu na medycynie estetycznej jest wątek o operacjach ![]() Nana a czemu Ty nie wysłałaś zdjęcia o które prosiłyśmy w wiadomosci pw od Karo? ![]() Kawka rozumiem CIę ![]() do domu łatwiej było trafić niż do mieszkania, dlatego miałam klku upierdliwców
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie sypie Śnieg buuuuu
Ze mną jest TŻ najdłużej z inną najdłużej był kilka miesięcy.Grunt,że są z nami teraz i nas kochają
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.

że jego pierwszą jakąkolwiek sympatią i nie wracamy do tego bo wiem że jeśli chciałabym zapytać, a niestety miałam długi okres pytań bo z jednej strony chciało się wiedzieć jakie były, z drugiej zaś w☠☠☠☠iałam się jak mi o nich opowiadał. Wiem że jak nie pytam to nawet nie ma ich w podświadomości 
pytasz, bo jesteś ciekawska, a jak on już odpowie, a nie daj Boże pochwali ją za coś to bierze nerwica 

więc rozstali się, musiał puknąć jakąś inną a potem chciał wrócić, a ona nie mogła sobie już z tym poradzić bo jednak dla niej to była zdrada.
Takie głupie rzeczy na początku wychodziły
Może dlatego, że się w nim zakochałam i tamtego dla niego zostawiłam![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)