Kosmetyki w Wielkiej Brytanii - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-17, 13:56   #571
AniaWila
BAN stały

Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii

ja tam Carmex lubie co do skladu - to nie mam zielonego pojecia. Lubie to uczucie chlodu na ustach. Fajny jest

Aaliyah i narobilas mi jeszcze wiekszej ochoty na tem all about

co do Pop Beauty to nigdzie indziej narazie sie nie natknelam

A Czarus by mnie zabil jakby sie dowiedzial, ze maluje tu Wam wizje Czarusia siedzacego na kiblu swoja droga dzisiaj biedaka zaciagnelam do fryzjera tam gdzie chodzi zawsze byla dluuuuuuuga kolejka i poszlismy do innego. Wziela sie za niego taka starsza chinka. Musialybyscie widziec jego mine, zreszta ja tez mialam mieszane uczucia jak chinka zrobila Czarusiowi zaczes grzywki do przodu i zapytala jaka dlugosc nosi . Pocieszylam go, ze jakby go nie obciela to i tak bedzie wygladal lepiej niz przed obcieciem rezultat jest zadowalajacy ale dalej zrywam boki
AniaWila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:20   #572
margo2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość

Gratuluje udanych zakupow Margo! Jak tak bardzo lubisz BS to moze warto zaopatrzyc sie w karte BS, 10% znizki przy zakupach i prezent raz na jakis czas. Ja juz mam trzecia... Ale pewnie juz masz, co?

Aaliyah No oczywiscie, zaopatrzylam sie w karte znizkowa, na razie mam pierwsza ale na tym na pewno sie nie skonczy

A dzis odwiedzilam po raz pierwszy, nowootwarty w mej miescinie sklep LUSH z recznie robionymi kosmetykami. Wyjsc nie moglam! Pachnie pieknie, wyszlam z dwiema duzymi kulami do kapieli (jakos nie wiem jak to inaczej nazwac ) jedna z nich zatonie dzis w mej wannie, podziele sie wrazeniami.
margo2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:30   #573
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaWila Pokaż wiadomość
Aaliyah i narobilas mi jeszcze wiekszej ochoty na tem all about
Zawsze do uslug Siostrzyczko

Cytat:
Napisane przez margo2 Pokaż wiadomość
Aaliyah No oczywiscie, zaopatrzylam sie w karte znizkowa, na razie mam pierwsza ale na tym na pewno sie nie skonczy
No wlasnie w piatek moj TZecik zaopatrzyl mnie w nowa dawke kosmetykow z BS - zestaw z witamina E - maslo, krem do buzki (moze nie zapcha ), zel pod prysznic z myjka, maselko do ust shea i 2 born lippy - mango i satsuma, no i dostalam w prezencie kosmetyczke ze slodkimi miniaturkami i bon znizkowy Zyc nie umierac!
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-18, 17:52   #574
AniaWila
BAN stały

ojejuuuuuuuu.....Aaliyah uwazaj na ten krem do buzi z vit c . Kiedys dostalam miniaturki w prezecie. Na dzien i na noc. Ciezki ten krem jak cholera. Taki tresciwy ale dla mieszanej i tlustej cery to chyba przesyt. No ale zrob test
born lippy - Satsuma to moj faworyt

Ja niestety albo stety raczej dlugo sie nie pochwale nowymi zdobyczami mysle, ze resztki zdrowego rozsadku podpowiadaja mi, ze nic juz nie potrzebuje chyba, ze znowu dogoni mie jakis ''schiz''

jak narazie jestem bardzo zadowolona z tego serum Este Lauder o ktorym pisalam wczesniej. Naprawde super sprawa. Superdefense na dzien Clinique tez sprawuje sie wzorowo.

Margo koniecznie opisz wrazenia z kapieli na tym punkcie mam ''hopla'' i tutaj nigdy nie powiem sobie dosc jezeli chodzi o kolejne zakupy
Stary 2007-03-18, 19:08   #575
Beekeeper
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Beekeeper

Cytat:
Strony takiej nie znam . Na pewno Chanel tez ma A czemu EDP nie moze byc?
bo ja chciałabym taki najbardzie luksusowy luksus (w miare mozliwosci mojej kieszeni )
Stary 2007-03-18, 19:22   #576
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
ojejuuuuuuuu.....Aaliyah uwazaj na ten krem do buzi z vit c . Kiedys dostalam miniaturki w prezecie. Na dzien i na noc. Ciezki ten krem jak cholera. Taki tresciwy ale dla mieszanej i tlustej cery to chyba przesyt. No ale zrob test
born lippy - Satsuma to moj faworyt
To kremik z vit. E. Wersja na dzien, sprawdzilam sklad i ma zapychacze, ale na razie wysypu nie odnotowalam. I o dziwo nie jest w ogole ciezki, wchlania sie do suchosci
Zestaw Satsumowy kupilam wczoraj kolezance na imienieny

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
bo ja chciałabym taki najbardzie luksusowy luksus (w miare mozliwosci mojej kieszeni )
Tylko, ze to w duzym stopniu zaweza Ci wybor. Jest duzo EDP za 70 funtow i wiecej... Przynajmniej ceny luksusowe
Stary 2007-03-18, 20:58   #577
margo2
Raczkowanie

Dla zainteresowanych adres strony internetowej sklepu z recznie wykonanymi kosmetykami www.lush.co.uk ja natomiast zaraz wskakuje do wanny

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 00:03   #578
AniaWila
BAN stały

Dziewczyny....strzezcie mnie od wszystkiego zlego

lezac w wannie poczulam wielki niedosyt kosmetyczny...a zlozylo sie na to kilka czynnikow: skonczyl mi sie jeden plyn do kapieli, szampon, za chwile skonczy mi sie sol do kapieli polecona przez Aaliyah a ktora zuzylam w tempie tornada, skonczyl mi sie peeling Satsumy. A tak sie sklada, ze jutro bede w niebezpiecznych okolicach a dla mnie niebezpieczne to takie ktore maja w jednym miejscu : Boo'tsa, Beal'sa, Superdruga, TK Maxxa
No i mam jakies dziwne poczucie, ze wieki temu nic sobie nie kupilam..... trzymajcie za mnie kciuki,nie zartuje, to zadna kokieteria, mowie najprawdziwsza prawde - boje sie swoich odruchow bezwarunkowych
Stary 2007-03-20, 08:23   #579
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny....strzezcie mnie od wszystkiego zlego

lezac w wannie poczulam wielki niedosyt kosmetyczny...a zlozylo sie na to kilka czynnikow: skonczyl mi sie jeden plyn do kapieli, szampon, za chwile skonczy mi sie sol do kapieli polecona przez Aaliyah a ktora zuzylam w tempie tornada, skonczyl mi sie peeling Satsumy. A tak sie sklada, ze jutro bede w niebezpiecznych okolicach a dla mnie niebezpieczne to takie ktore maja w jednym miejscu : Boo'tsa, Beal'sa, Superdruga, TK Maxxa
No i mam jakies dziwne poczucie, ze wieki temu nic sobie nie kupilam..... trzymajcie za mnie kciuki,nie zartuje, to zadna kokieteria, mowie najprawdziwsza prawde - boje sie swoich odruchow bezwarunkowych
Aniu badz dzielna! Omijaj drogerie szerokim lukiem. Swoja droga to z sola sie szybko uporalas To nie bylo wieki temu . Pamietasz bezclowke w zeszlym tygodniu
Stary 2007-03-20, 10:37   #580
Beekeeper
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze t Ale tu nie w duzym stopniu zaweza Ci wybor. Jest duzo EDP za 70 funtow i wiecej... Przynajmniej ceny luksusowe
Ale tu nie chodzi o samą cenę, tylko o jakość. Mojej mamie zawsze się marzyły perfumy, które trwają i trwają. Zadne wody, ktore po 1 dniu znikają. Nic to, cos wymyślę... Moze pomadka Chanel..?
Stary 2007-03-20, 12:09   #581
AniaWila
BAN stały

Cytat:
Aniu badz dzielna! Omijaj drogerie szerokim lukiem. Swoja droga to z sola sie szybko uporalas To nie bylo wieki temu . Pamietasz bezclowke w zeszlym tygodniu
taaa...zdaje sobie sprawe, ze to bylo w zeszlym tygodniu, a po bezclowce byla jeszcze przeciez Sephora ale mimo to takie uczucie mnie ogarnelo jakby to bylo wieki temu
Ale juz wrocilam i nigdzie nie weszlam z w/w sklepow ( no oprocz TK Maxxa) ale na moje nieszczescie nie ominelam Hair Shopu A w dodatku sama jestem sobie winna, bo pojechalam w miasto spinajac niedbale wlosy i nie myjac ich rano , no i jak juz prawie mijalam ten sklep to poczulam, ze co jak co ale moje wlosy wymagaja jakiejs kuracji uderzajacej Tak wiec jestem ubozsza o 47funtow ale bogatsza o szampon Bain de Force z vita-cimentem, odzywke Ciment Anti-Usure i kuracje z piecioma tubkami Forcintense vita ciment 5000ppm.

Ale tak bardzo nie pluje sobie w brode bo moje wlosy naprawde potrzebuja jakiegos mega cudu

Beekeeper
ja obstawalabym przy perfumach...oczywiscie jesli znasz preferencje zapachowe mamy. Z pomadka nie ryzykowalabym koloru

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-20, 12:22   #582
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
na moje nieszczescie nie ominelam Hair Shopu A w dodatku sama jestem sobie winna, bo pojechalam w miasto spinajac niedbale wlosy i nie myjac ich rano , no i jak juz prawie mijalam ten sklep to poczulam, ze co jak co ale moje wlosy wymagaja jakiejs kuracji uderzajacej Tak wiec jestem ubozsza o 47funtow ale bogatsza o szampon Bain de Force z vita-cimentem, odzywke Ciment Anti-Usure i kuracje z piecioma tubkami Forcintense vita ciment 5000ppm.
za brak walki z uzaleznieniem... Kerastase sie klania... No ale z drugiej strony to i tak bylas dzielna, bo tylko produkty "wlosowe" kupilas. Ale 47 funtow... Za to bylyby jakies ladne perfumy Chanel
Stary 2007-03-23, 15:30   #583
margo2
Raczkowanie

jeju, co za zastoj w temacie! No to ja moze opowiem o mojej kapieli ze wspamniana wczesniej kulka musujaca ze sklepu LUSH, wlasciwie chcialam sie wypowiedziec dopiero jak zuzyje druga, poniewaz zuzywajac pierwsza bylam po 4 kieliszkach wina wiec odczucia moga byc lekko znieksztalcone

Tak wiec po nalaniu wody do wanny wrzucilam moja dosc spora kule o zapachu waniliowo-miodowo-fantastycznym i jak dzieciak mialam radosc patrzac sobie jak musuje Zapach sliczny, lezalam sobie w tej kapieli, wdychalam opary i tak bylo mi dobrze. Woda zafarbowala mi na zolto, u mnie akurat nie wygladalo to za ciekawie bo mam oliwkowa wanne (nie ZIELONA! Oliwkowa!) U Was tez zielone tzn. oliwkowe lazienki w modzie? No w kazym badz razie kapiel wspominam milo i pachnaco (a to dla mnie bardzo wazne, uwielbiam piekne zapachy!)a w weekend zafunduje sobie nastepna tym razem z rumiankowym aromatem.
Stary 2007-03-23, 16:27   #584
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
jeju, co za zastoj w temacie! No to ja moze opowiem o mojej kapieli ze wspamniana wczesniej kulka musujaca ze sklepu LUSH, wlasciwie chcialam sie wypowiedziec dopiero jak zuzyje druga, poniewaz zuzywajac pierwsza bylam po 4 kieliszkach wina wiec odczucia moga byc lekko znieksztalcone
Eee. co Ty Margo, znieksztalcone odczucia?

Cytat:
Tak wiec po nalaniu wody do wanny wrzucilam moja dosc spora kule o zapachu waniliowo-miodowo-fantastycznym i jak dzieciak mialam radosc patrzac sobie jak musuje Zapach sliczny, lezalam sobie w tej kapieli, wdychalam opary i tak bylo mi dobrze. Woda zafarbowala mi na zolto, u mnie akurat nie wygladalo to za ciekawie bo mam oliwkowa wanne (nie ZIELONA! Oliwkowa!) U Was tez zielone tzn. oliwkowe lazienki w modzie? No w kazym badz razie kapiel wspominam milo i pachnaco (a to dla mnie bardzo wazne, uwielbiam piekne zapachy!)a w weekend zafunduje sobie nastepna tym razem z rumiankowym aromatem.
Anglicy maja takie zboczone gusta - to a propos oliwkowej wanny Na szczescie u mnie jest biala...

Margo, jak Ci sie sprawuje ten krem z wit. E BS? Ja uzywam juz tydzien i jestem pozytywnie zaskoczona, bo mnie wizazanki ostrzegaly przed seria z wit. C, wiec do tej z wit. E tez bylam sceptycznie nastawiona. Wiec ten kremik na dzien szybciutko sie wchlania, nie zostawia wyraznego filmu (choc ma lanoline w skladzie). Do tego balam sie wysypu niespodzianek bo ma w skladzie na poczatku mega-zapychacz - Isopropyl Palmitate. A tu niespodzianka - swietny krem A jak u Ciebie sie sprawdza?
Stary 2007-03-23, 18:51   #585
AniaWila
BAN stały

Margo doskonale wiem o czym piszesz, bo ja z winkiem w wannie jestem bardzo zaprzyjazniona Nawet non stop dyzuruja w lazience dwa wielkie kielichy na ten trunek. Poza tym lubie ten krajobraz - ja, piana, wino w kielichu no i muzyczka < w lazience mam zamontowane naglosnienie z kina domowego - taka moja mala fanaberia >

A co do kul - nastepnym razem jak bede w centrum kupie sobie na bank, bo tez lubie moje rytualne, pachnace kapiele Aktualnie narkotyzuje sie Elixirem z Botanicsa. Jak dla mnie bardzo fajny. Luksusowy zapach, fajna piana, konsystencja ciezkiego olejku. Zdaje egzamin i fajnie wpisuje sie w cowieczorna, lazienkowa scenerie

Co do ciszy na watku - tez mnie ona martwi!!!!!!! do roboty BABY
Stary 2007-03-24, 08:09   #586
margo2
Raczkowanie

Cytat:
Margo, jak Ci sie sprawuje ten krem z wit. E BS? Ja uzywam juz tydzien i jestem pozytywnie zaskoczona, bo mnie wizazanki ostrzegaly przed seria z wit. C, wiec do tej z wit. E tez bylam sceptycznie nastawiona. Wiec ten kremik na dzien szybciutko sie wchlania, nie zostawia wyraznego filmu (choc ma lanoline w skladzie). Do tego balam sie wysypu niespodzianek bo ma w skladzie na poczatku mega-zapychacz - Isopropyl Palmitate. A tu niespodzianka - swietny krem A jak u Ciebie sie sprawdza?

Aaliyah, ja jeszcze tego kremu nie uzywalam, mam bardzo wrazliwa buzke wiec staram sie dobierac kremy starannie, dla wrazliwcow, glownie bezzapachowe ale jak uzyje to dam znac. Natomiast bardzo podoba mi sie ten blyszczyk, ktory jest w mini zestawie, gesty, troche lepki ale mi to nie przeszkadza, dlugo sie utrzymuje na ustach, nie zjadam go tak szybko

AniaWila, kule niestety nie robia piany (co ja tez bardzo lubie w mojej OLIWKOWEJ wannie) ale i tak sa fajne No dobra, moja wanna jest ZIELONA, lazienka w wiekszosci tez ja tylko nazywam ja oliwkowa bo lepiej brzmi
Stary 2007-03-24, 11:08   #587
Beekeeper
Zakorzenienie

dziewczyny, pamietacie po ile byla ta paleta Pop Beauty, Belle Bronze? http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C12412
Stary 2007-03-24, 11:55   #588
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Beekeeper Pokaż wiadomość
dziewczyny, pamietacie po ile byla ta paleta Pop Beauty, Belle Bronze? http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C12412
Bee, ta byla troche tansza niz te duze palety do oczu - chyba 15 funtow Kupujesz sobie?
Stary 2007-03-26, 09:25   #589
AfroJAzz
Rozeznanie

TADAM!!! Helen wrocila z USA, a tym samym ja mam: CLINIQUE!! claryfing lotion nr 2, Repeirwear Intense Night Lotion, , Turnaround Concentrate Visible Skin renewer, 15 minutes Turnaround facial mask, jajajajajaj!!!!! ale sie ciesze!
potrzebuje teraz jeszcze czegos na dzien...myslalam o czyms z Shiseido, jakis moisturizer... znacie cos fajnego na dzien?

po wstepnym uzytkowaniu Turnaround Concentrate bylam bardzo zadowolona, wiec teraz zastanawiam sie jak go uzywac / kiedy itd... ile dni, caly czas czy z jakimis przerwami?

Moze ktoraz z was, kochane Wizazanki, cos podpowie?

Tymczasem serdecznie pozdrawiam !
AniuWila! dziekuje za rady!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 11:23   #590
dominikinha
Raczkowanie

GG do dominikinha

a czemu z usa? tam jest taniej ?
dominikinha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 12:14   #591
AfroJAzz
Rozeznanie

tak, dokladnie dlatego ze jest taniej -duzo taniej - a i tak tam jechala i sama zaopatrywala sie w Clinique
w ten sposob za tonik-duza butelke, lotion i serum zaplacilam niecale 75 euro! no i 10 ml 15minutes facial mask dostalam za free..<standardowo gdy sie kupuje chyba jest 30ml? nie wiem bo uznalam ze nie jest mi na starcie potrzebna ale i tak juz ja teraz mam>
Stary 2007-03-26, 13:55   #592
dominikinha
Raczkowanie

GG do dominikinha

no to rzeczywiscie tanio ja za samo serum zaplacilam 30 £ reszty nie pamietam ale chyba z 20 £ za tonik czy cus. ten turnaround concentrate to dosyc lubie ale w sumie nie widzialam az takich efektow zeby wydawac tyle kasy. kiedys kupowalam wiele markowych rzeczy teraz tylko perfumy ale za to duzo cos mi odbilo jestem na takim etapie w zyciu ze cieszy mnie najbardzie jak kupie cos fajnego a tanio, teraz w polsce buszuje u kupilam najlepszy na swiecie tonik za 10 zl
Stary 2007-03-26, 14:06   #593
AfroJAzz
Rozeznanie

ja do tej pory rowniez staralam sie szukac rzeczy wartych wiele a jednak tanich, ale ostatnio od kilku miesiecy chorowalam na cos "lepszego", a wiadomo - w Polsce nigdy nie moglam sobie pozwolic nawet na marke powyzej 30 zl - 50zl, a ze do rozrzutnych nie naleze to nie musze miec tez wszystkiego od Diora!
Wiec po rozpoznaniu marki Clinique i tego ze mi sluzy-postanowilam cosik zakupic
do tego wczoraj pozwolilam sobie na tusz do rzes - Lancome L'extreme... i jestem zadowlona, nawet bardzo marzylo mi sie wydluzenie rzes

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 14:55   #594
dominikinha
Raczkowanie

GG do dominikinha

ja uwielbiam roznego rodzaju promocje , prezenty itd. najwieksza radosc mi sprawia jak sobie znajde jakas okazje. raz wpadlam do body shopu zrobili mi metamorfoze z wrazenia wydalam 100 £, ale dostalam 2 prezenty - takie czarne torby z gratisami w srodku, torby dalam mamie i siostrze na swieta, ciagle ktos je komplementuje
mowisz ze tusz jest dobry ? bo ja mam rzesy krotkie i beznadziejne i zaden tuz mi w sumie nie pomaga. raz mialam probke clinique i byl dosc dobry.
ale coz musze znowu prace znalezc zeby sobie moc cos kupowac w polsce tez mi wiecznie brakowalo a w uk to jak czasami wpadne do bootsa to nie moge siat uniesc. zebym jeszcze to wszystko uzywala..
Stary 2007-03-26, 15:15   #595
AniaWila
BAN stały

Afro gratulacje Widze, ze moje rady przyjelas sobie do serducha i bardzo dobrze

co do nawilzacza, to ja ostatnio zaopatrzylam sie w Superdefense Clinique i jestem bardzo zadowolona.Fajnie sie wchlania, ma filtry i niezle wygladza, nie pozostawia zadnego tlustego filmu i innych takich. Mysle, ze shiseido to zly pomysl. Jak juz jestes przy Clinique to lepiej zostan do konca.

jezeli moge Ci zrobic maly grafik biorac pod uwage arsenal jakim dysponujesz, to ja zrobilabym tak:

poniedzialek rano - tonik, turnaround, <nawilzajacy koniecznie z filtrem>
wieczor - tonik, maseczka 15-minute, serum turnaround

wtorek rano - tonik,serum, nawilzacz
wieczor-tonik, repairwear

sroda - tonik, serum, nawilzacz
wieczor - tonik, serum

czwartek - rano tradycyjnie
wieczor- tonik, maseczka 15, repairwear

piatek - rano jak zwykle
wieczor - tonik, serum

sobota - rano jak zwykle
wieczor - tonik, maseczka,repairwear

niedziela - rano wiadomo
wieczor - tonik, repairwear

taka mala rozpiska z mojej strony i pomysl nad tym superdefense!!!! skoro i tak bedziesz musiala cos kupic. Ahha - i nie boj sie - turnaround Cie nie wysuszy i nie podrazni, bez obaw.

ps; a tusz Lancoma to najlepszy z mozliwych wyborow

powodzenia i koniecznie podziel sie z nami efektami clinique-owej kuracji

ahha - maseczka 15 minute - standardowo wystepuje w pojemnosci 50ml. I jestem pewna, ze kupisz jej wiecej ;p
Stary 2007-03-26, 15:23   #596
dominikinha
Raczkowanie

GG do dominikinha

a jaka wy macie cere ? bo ja tlusta . ale ten turnaround dosyc mi pasowal. mi sie strasznie skora wysusza i luszczy. to takie bledne kolo , bo kosmetyki do tlustej cery czesto wysuszaja
Stary 2007-03-26, 15:28   #597
AniaWila
BAN stały

ja tez jestem ''szczesliwa'' posiadaczka tlustej ale turnaround nic a nic mnie nie wysuszyl. Moim zdaniem on nie ma wlasciwosci takich jak te wszystkie typowe kosmetyki do cer problematycznych. One tylko robia pogrom na buzi pobudzajac gruczoly do bardziej wytezonej pracy. Poza tym turnaround ma za zadanie dzialac na zasadzie mikrodermabrazji, zluszczyc naskorek, rozjasnic przebarwienia, odnowic skore. Maseczka mu w tym pomaga bo zawiera te same skladniki tylko jeszcze bardziej skoncentrowane. A jak jeszcze Afro ma repairwear to juz calkowita rewelacja. Po tym kremiku skora jest jak pupcia niemowlaka Nawilzona, napieta, promienna....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-03-26, 15:52   #598
dominikinha
Raczkowanie

GG do dominikinha

no wlasnie ja potrzebuje cos zeby mi zluszczylo skore. i ten turnaround rzeczywiscie nie wysusza, przegladalam strone clinique rany musze wracac do uk i zarabiac
teraz mam krem vichy taki koncentrat na noc tez dobry
Stary 2007-03-26, 16:03   #599
AfroJAzz
Rozeznanie

ANIAWILA kochana powiedz mi co z ta maseczka, bo wlasciwie to na opakowaniu jest napisane ze raz na tydzien..a w Twojej cudnej rozpisce- za ktora baaaaaaaaaaaardz dziekuje - widze ja kilka razy i sie zastanawiam.
daj znac prosze...
ponadto wlasnie - co z tym moisturizerem? ktory?
Stary 2007-03-26, 16:10   #600
AfroJAzz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dominikinha Pokaż wiadomość
ja uwielbiam roznego rodzaju promocje , prezenty itd. najwieksza radosc mi sprawia jak sobie znajde jakas okazje. raz wpadlam do body shopu zrobili mi metamorfoze z wrazenia wydalam 100 &pound;, ale dostalam 2 prezenty - takie czarne torby z gratisami w srodku, torby dalam mamie i siostrze na swieta, ciagle ktos je komplementuje
mowisz ze tusz jest dobry ? bo ja mam rzesy krotkie i beznadziejne i zaden tuz mi w sumie nie pomaga. raz mialam probke clinique i byl dosc dobry.
ale coz musze znowu prace znalezc zeby sobie moc cos kupowac w polsce tez mi wiecznie brakowalo a w uk to jak czasami wpadne do bootsa to nie moge siat uniesc. zebym jeszcze to wszystko uzywala..
no ja musze przyznac ze odkad jestem w Ireland dzielnie walczylam z soba aby nie zaczac wydawac kupy szmalu na kosmetyki, na ktorych sie nie znalam a kusily opakowaniem, nazwa, marka , zapachem, czymkolwiek
staralam sie raczej zaopatrywac bardzo rozsadnie i tylko w to co uzywam...ale po swietach bozego narodzenia jakos mi to odeszlo i nabralam wiekszej latwosci i luzu w wydawaniu pieniazkow, przez tozaczelam buszowac po wizazu i odnalazlam dziewczeta z podobna skora jak ja - mieszana - ze strefa T , a na policzkach raczej sucha...
i tak oto od porady doporady, potem tester, no i masz
a zamilowania do tuszow mialam zawsze...tylko brak kasy mnie powstrzymywal

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości