![]() |
#571 |
BAN stały
|
Dot.: Kosmetyki w Wielkiej Brytanii
ja tam Carmex lubie
![]() ![]() Aaliyah i narobilas mi jeszcze wiekszej ochoty na tem all about ![]() co do Pop Beauty to nigdzie indziej narazie sie nie natknelam ![]() A Czarus by mnie zabil jakby sie dowiedzial, ze maluje tu Wam wizje Czarusia siedzacego na kiblu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaliyah No oczywiscie, zaopatrzylam sie w karte znizkowa, na razie mam pierwsza ale na tym na pewno sie nie skonczy ![]() A dzis odwiedzilam po raz pierwszy, nowootwarty w mej miescinie sklep LUSH z recznie robionymi kosmetykami. Wyjsc nie moglam! Pachnie pieknie, wyszlam z dwiema duzymi kulami do kapieli (jakos nie wiem jak to inaczej nazwac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |
Zakorzenienie
|
Zawsze do uslug Siostrzyczko
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
BAN stały
|
ojejuuuuuuuu.....Aaliyah uwazaj na ten krem do buzi z vit c . Kiedys dostalam miniaturki w prezecie. Na dzien i na noc. Ciezki ten krem jak cholera. Taki tresciwy ale dla mieszanej i tlustej cery to chyba przesyt. No ale zrob test
![]() born lippy - Satsuma to moj faworyt ![]() Ja niestety albo stety raczej dlugo sie nie pochwale nowymi zdobyczami ![]() ![]() jak narazie jestem bardzo zadowolona z tego serum Este Lauder o ktorym pisalam wczesniej. Naprawde super sprawa. Superdefense na dzien Clinique tez sprawuje sie wzorowo. Margo koniecznie opisz wrazenia z kapieli ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zestaw Satsumowy kupilam wczoraj kolezance na imienieny ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Raczkowanie
|
Dla zainteresowanych adres strony internetowej sklepu z recznie wykonanymi kosmetykami www.lush.co.uk ja natomiast zaraz wskakuje do wanny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
BAN stały
|
Dziewczyny....strzezcie mnie od wszystkiego zlego
![]() lezac w wannie poczulam wielki niedosyt kosmetyczny...a zlozylo sie na to kilka czynnikow: skonczyl mi sie jeden plyn do kapieli, szampon, za chwile skonczy mi sie sol do kapieli polecona przez Aaliyah a ktora zuzylam w tempie tornada, skonczyl mi sie peeling Satsumy. A tak sie sklada, ze jutro bede w niebezpiecznych okolicach ![]() ![]() No i mam jakies dziwne poczucie, ze wieki temu nic sobie nie kupilam..... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Ale tu nie chodzi o samą cenę, tylko o jakość. Mojej mamie zawsze się marzyły perfumy, które trwają i trwają. Zadne wody, ktore po 1 dniu znikają. Nic to, cos wymyślę... Moze pomadka Chanel..?
#581 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ale juz wrocilam ![]() ![]() ![]() Ale tak bardzo nie pluje sobie w brode bo moje wlosy naprawde potrzebuja jakiegos mega cudu ![]() Beekeeper ja obstawalabym przy perfumach...oczywiscie jesli znasz preferencje zapachowe mamy. Z pomadka nie ryzykowalabym koloru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
jeju, co za zastoj w temacie! No to ja moze opowiem o mojej kapieli ze wspamniana wczesniej kulka musujaca ze sklepu LUSH, wlasciwie chcialam sie wypowiedziec dopiero jak zuzyje druga, poniewaz zuzywajac pierwsza bylam po 4 kieliszkach wina wiec odczucia moga byc lekko znieksztalcone
![]() Tak wiec po nalaniu wody do wanny wrzucilam moja dosc spora kule o zapachu waniliowo-miodowo-fantastycznym i jak dzieciak mialam radosc patrzac sobie jak musuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#584 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Margo, jak Ci sie sprawuje ten krem z wit. E BS? Ja uzywam juz tydzien i jestem pozytywnie zaskoczona, bo mnie wizazanki ostrzegaly przed seria z wit. C, wiec do tej z wit. E tez bylam sceptycznie nastawiona. Wiec ten kremik na dzien szybciutko sie wchlania, nie zostawia wyraznego filmu (choc ma lanoline w skladzie). Do tego balam sie wysypu niespodzianek bo ma w skladzie na poczatku mega-zapychacz - Isopropyl Palmitate. A tu niespodzianka - swietny krem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
BAN stały
|
Margo doskonale wiem o czym piszesz, bo ja z winkiem w wannie jestem bardzo zaprzyjazniona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co do kul - nastepnym razem jak bede w centrum kupie sobie na bank, bo tez lubie moje rytualne, pachnace kapiele ![]() ![]() Co do ciszy na watku - tez mnie ona martwi!!!!!!! do roboty BABY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#586 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaliyah, ja jeszcze tego kremu nie uzywalam, mam bardzo wrazliwa buzke wiec staram sie dobierac kremy starannie, dla wrazliwcow, glownie bezzapachowe ale jak uzyje to dam znac. Natomiast bardzo podoba mi sie ten blyszczyk, ktory jest w mini zestawie, gesty, troche lepki ale mi to nie przeszkadza, dlugo sie utrzymuje na ustach, nie zjadam go tak szybko ![]() AniaWila, kule niestety nie robia piany (co ja tez bardzo lubie w mojej OLIWKOWEJ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, pamietacie po ile byla ta paleta Pop Beauty, Belle Bronze? http://www.sephora.com/browse/produc...egoryId=C12412
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 |
Rozeznanie
|
TADAM!!! Helen wrocila z USA, a tym samym ja mam: CLINIQUE!! claryfing lotion nr 2, Repeirwear Intense Night Lotion, , Turnaround Concentrate Visible Skin renewer, 15 minutes Turnaround facial mask, jajajajajaj!!!!! ale sie ciesze!
potrzebuje teraz jeszcze czegos na dzien...myslalam o czyms z Shiseido, jakis moisturizer... znacie cos fajnego na dzien? po wstepnym uzytkowaniu Turnaround Concentrate bylam bardzo zadowolona, wiec teraz zastanawiam sie jak go uzywac / kiedy itd... ile dni, caly czas czy z jakimis przerwami? Moze ktoraz z was, kochane Wizazanki, cos podpowie? Tymczasem serdecznie pozdrawiam ! AniuWila! dziekuje za rady!
#590 |
Raczkowanie
|
a czemu z usa? tam jest taniej ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Rozeznanie
|
tak, dokladnie dlatego ze jest taniej -duzo taniej - a i tak tam jechala i sama zaopatrywala sie w Clinique
![]() w ten sposob za tonik-duza butelke, lotion i serum zaplacilam niecale 75 euro! no i 10 ml 15minutes facial mask dostalam za free..<standardowo gdy sie kupuje chyba jest 30ml? nie wiem bo uznalam ze nie jest mi na starcie potrzebna ale i tak juz ja teraz mam ![]()
#592 |
Raczkowanie
|
no to rzeczywiscie tanio
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 |
Rozeznanie
|
ja do tej pory rowniez staralam sie szukac rzeczy wartych wiele a jednak tanich, ale ostatnio od kilku miesiecy chorowalam na cos "lepszego", a wiadomo - w Polsce nigdy nie moglam sobie pozwolic nawet na marke powyzej 30 zl - 50zl, a ze do rozrzutnych nie naleze to nie musze miec tez wszystkiego od Diora!
Wiec po rozpoznaniu marki Clinique i tego ze mi sluzy-postanowilam cosik zakupic ![]() do tego wczoraj pozwolilam sobie na tusz do rzes - Lancome L'extreme... i jestem zadowlona, nawet bardzo ![]() ![]()
![]() |
#594 |
Raczkowanie
|
ja uwielbiam roznego rodzaju promocje , prezenty itd. najwieksza radosc mi sprawia jak sobie znajde jakas okazje. raz wpadlam do body shopu zrobili mi metamorfoze z wrazenia wydalam 100 £, ale dostalam 2 prezenty - takie czarne torby z gratisami w srodku, torby dalam mamie i siostrze na swieta, ciagle ktos je komplementuje
![]() mowisz ze tusz jest dobry ? bo ja mam rzesy krotkie i beznadziejne i zaden tuz mi w sumie nie pomaga. raz mialam probke clinique i byl dosc dobry. ale coz musze znowu prace znalezc zeby sobie moc cos kupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
BAN stały
|
Afro gratulacje
![]() ![]() co do nawilzacza, to ja ostatnio zaopatrzylam sie w Superdefense Clinique i jestem bardzo zadowolona.Fajnie sie wchlania, ma filtry i niezle wygladza, nie pozostawia zadnego tlustego filmu i innych takich. Mysle, ze shiseido to zly pomysl. Jak juz jestes przy Clinique to lepiej zostan do konca. jezeli moge Ci zrobic maly grafik biorac pod uwage arsenal jakim dysponujesz, to ja zrobilabym tak: poniedzialek rano - tonik, turnaround, <nawilzajacy koniecznie z filtrem> wieczor - tonik, maseczka 15-minute, serum turnaround wtorek rano - tonik,serum, nawilzacz wieczor-tonik, repairwear sroda - tonik, serum, nawilzacz wieczor - tonik, serum czwartek - rano tradycyjnie wieczor- tonik, maseczka 15, repairwear piatek - rano jak zwykle wieczor - tonik, serum sobota - rano jak zwykle wieczor - tonik, maseczka,repairwear niedziela - rano wiadomo ![]() wieczor - tonik, repairwear taka mala rozpiska z mojej strony ![]() ps; a tusz Lancoma to najlepszy z mozliwych wyborow ![]() powodzenia i koniecznie podziel sie z nami efektami clinique-owej kuracji ![]() ahha - maseczka 15 minute - standardowo wystepuje w pojemnosci 50ml. I jestem pewna, ze kupisz jej wiecej ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Raczkowanie
|
a jaka wy macie cere ? bo ja tlusta . ale ten turnaround dosyc mi pasowal. mi sie strasznie skora wysusza i luszczy. to takie bledne kolo , bo kosmetyki do tlustej cery czesto wysuszaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
BAN stały
|
ja tez jestem ''szczesliwa'' posiadaczka tlustej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Raczkowanie
|
no wlasnie ja potrzebuje cos zeby mi zluszczylo skore. i ten turnaround rzeczywiscie nie wysusza, przegladalam strone clinique rany musze wracac do uk i zarabiac
![]() teraz mam krem vichy taki koncentrat na noc tez dobry |
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Rozeznanie
|
ANIAWILA kochana powiedz mi co z ta maseczka, bo wlasciwie to na opakowaniu jest napisane ze raz na tydzien..a w Twojej cudnej rozpisce- za ktora baaaaaaaaaaaardz dziekuje - widze ja kilka razy i sie zastanawiam.
daj znac prosze... ponadto wlasnie - co z tym moisturizerem? ktory?
#600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() staralam sie raczej zaopatrywac bardzo rozsadnie i tylko w to co uzywam...ale po swietach bozego narodzenia jakos mi to odeszlo i nabralam wiekszej latwosci i luzu w wydawaniu pieniazkow, przez tozaczelam buszowac po wizazu i odnalazlam dziewczeta z podobna skora jak ja - mieszana - ze strefa T , a na policzkach raczej sucha... i tak oto od porady doporady, potem tester, no i masz ![]() a zamilowania do tuszow mialam zawsze...tylko brak kasy mnie powstrzymywal ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.