![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
dzieki
![]() ![]() ![]() naughty nawet nic nie mow.. tez sie tak czuje i juz mam tego dosyc ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz muszę ić do nauki...... od rana się zabieram do tej chemii i póki co to ksišżka cišgle leży zamknięta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
czesc wam
![]() ![]() ![]() nawet nie moge zmiescic sie w moje ulubione spodnie ![]() dlatego dzisiaj 31.10.2005r uznaje za dzien rozpoczecia mojej diety! niedawno bylam na SB ale stwierdzilam ze nie daje sobie rady bez owocow itp... takze wracam na 1000kcal i jesli zjem wiecej to prosze mnie bic!! ![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze mnie przyjmniecie ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#574 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
oj
![]() mam dosyć chemii,a uczyłam się chwilę jej ![]() strasznie ospała jestem ![]() teraz piję herbatkę czerwonš. zjadłam 5 łyzeczek ryżu+łyzeczka miodu+łyżeczka twarożku (niskokalorycznego)+cynam on ![]() niech mi ten okres minie, ratunkuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Raczkowanie
|
SandraBullock---> do dietki dolanczam cwiczenia na brzuch Tamilee Webb-''Ja chcę mieć taki brzuch'',skakanke i hula-hop.
Gram w tenisa i pływam. ![]() Też mam nadzieję,że będzie git. Tylko teraz jestem cały czas głodna i napewno waże jakiś 100000kg więcej bo jestem przed okresem ![]() ![]() Wagę schowałam głęboko w szafe i zważę się za 2 tyg.Stwierdziłam,że im częściej się ważę tyym gorzej... ![]() pozdrowienia ![]()
![]() |
#578 |
Zadomowienie
|
A ja bylam 2 dni u cioci na wsi (w dodatku u chrzestnej!!!), ktora nie przyjmowala do wiadomosci, ze juz nie dam rady wiecej zjesc i wciaz dawala cos do jedzenia. Cos czuje, ze wrocilam stamtad grubsza niz przed rozpoczeciem diety... buuu Teraz musze to nadrabiac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
zjadłam dzi otręby pszenne +mleko (to już tak tradycyjnie
![]() póniej zjadłam chleb razowy+serek light+papryka+ogórek..... .........jak ja pokochałam te serki ![]() ![]() ![]() wypiłam już 4 herbatki ![]() ....a wstałam niestety póno bo koło 10 ![]() zaraz czeka mnie nauka chemii(wczoraj tez to mówiłam ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#580 |
Rozeznanie
|
Jakie to serki jadasz Naughty ? Może też spróbuje zamiast masła. Jak narazie nie potrafie go wyelimnować z mojej diety. Starałam sie na płatki przerzucić ale na dłuższą mete to nie dla mnie
![]() ![]() Trzymcie się ![]()
"Znalazłam szczęście, mocno otuliłam i ogrzałam serduszkiem..." ![]() ![]() ![]() wymiana ciuszków : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=396723 wymiana książek : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=379247 Poszukuję wszelkich przewodników i książki do anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kosztuje ponad 2 zł, nie pamiętam dokładnie ile ![]() zresztš to serek polecony przez malalkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na niego najlepiej włożyć sobie jakie warzywka....paprykę, ogórek ![]() wtedy kanapka jest pyszna ![]() sama bym go pewnie nie wynalazła ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Sunniva
![]() a może zamiast płatków spróbuj otręby pszenne z mlekiem ![]() ja je jem od niedawna na 1 niadanie, a na drugie kanapeczki z tym serkiem ![]() no albo na odwrót ![]() ![]() nie wiedzialam, że mi to tak posmakuje.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 |
Zadomowienie
|
Ja tez sie musze odchudzic bo sie zapusciłam... ale jak to zrobic jak moj TŻ pilnuje mnie na kazdym kroku? nie moge cwiczyc... no bo widzi.. nie moge nie jesc bo sie denerwuje.. impas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
no i znów dzi wczeniejszy
![]() ![]() przed szkółkš zjadłam otręby z mlekiem 0,5% ![]() ![]() a przec chwilkš ![]() ![]() na obiad dzi chyba zrobię te placuszki owsiane ![]() ![]() odmiana musi być ![]() ![]() teraz popijam sobie herbatkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
eh ja przez ten okres mam zbyt duzy apetyt.. buu.. ale dobrze ze to juz prawie koniec..
![]() od dzis zaczynam brzuszki ![]() ![]() od jutra juz sie pilnuje tak, jak to bylo prawie caly ostatni miesiac! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja włanie przed chwilkš ćwiczyłam 35 minutek na rowerku.... w takim razie od dzi brzuszki ![]() ja włanie też straszny apetyt przez ten okres mialam ![]() na słodycze ![]() ![]() to od dzi Kochana brzuszki zaczynamy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
no pewnie ze napisze ;D ale dopiero wieczorem..bo teraz niestety musze sie uczyc =(
ja ze slodkiego to kruche ciasteczko zjadlam ![]() powodzenia w cwiczeniach ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdam relację z brzuszków wieczorem ![]() etam ciasteczko ![]() ![]() ja teraz jeszcze zjem krupnik ![]() ![]() buziaki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
rozpoczynam cwiczenia
![]() od dzis regularnie stepper + brzuszki ![]() ![]() ![]() nie wiem tylko jak dlugo dam rade cwiczyc na steperze..bo nie wiem na ile mi pozwoli moje biodro ![]() ![]() ![]() no to zaczynam.. ;p ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
ja już malalko zrobiłam brzuszki
![]() ![]() 4 ćwiczenia po 3 serie w każdej 15 powtórzeń...tak jak radziła Sandra ![]() ![]() nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale tak jak zrozumialam tak wykonałam ![]() ![]() hehe ![]() w każdym bšd razie brzuszki mnie zmęczyły ![]() rower stacjonarny dzi 35 minut, a więc w tym się za bardzo nie popisałam ![]() może teraz uda mi się z 20 minutek poćwiczyć na rowerku jeszcze ![]() jutro znów brzuszki+rower stacjonarny i dołšczam jeszcze 10 minut skakania na skanance ![]() zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, hehe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam dokończyc...brzuszki zrobiłam, ale geografii to się nie uczyłam
![]() teraz się biorę za niš..ehh..jak ja nie lubię nauki ![]() ![]() a jeszcze dzi 20 minutek rowerku, mam nadzieję, że się uda ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Zakorzenienie
|
ja poki co 15minutek na steperze "pochodzilam"
![]() ![]() oki, to ide.. a co do nauki-to tez jej nie lubie..i wole juz te brzuszki robic niz sie uczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
ja jedziłam teraz 25 minutek na rowerku
![]() ![]() ![]() czyli bilans dnia dzisiejszego : 60 minutek na rowerku ![]() i brzuszki ![]() ![]() jak jutro rano nie wstane to tym lepiej ![]() ![]() ja to powinnam mocnego kopa dostać za tš naukę ![]() ![]() jutro mam zamiar godzinkę na rowerku stacjonarnym poćwiczyć (rozbije to na 2 razy ![]() ![]() ![]() a teraz może w końcu wezmę się za geografię ![]() ![]() ehh ![]() a tak poza tym to gdzie podziała się Sandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() obie z malalkš się wysilamy więc musi być efekt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale na efekt trzeba poczekać ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie..ze trzeba regularnie..
![]() ![]() dobry pomysl z ta skakanka, chyba sobie kupie jakas.. bo nie mam ;D a cio do geografii-mnie jutro czeka dzien spedzony wlasnie nad nia ;p wiec nie jestes sama naughty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
ja uważam, że jak na pierwszy dzień to bardzo dobrze
![]() starczy Ci na dzi ![]() ![]() ![]() moja skakanka to ma z 6 lat ![]() wygrzebałam jš ze swojej piwnicy ![]() ![]() hehe ![]() z tš skakankš to jak dla mnie nie jest tak prosto, bo ja po 3 minutach mam doć ![]() ![]() a tak swojš drogš..jakie 6 lat temu to skakanie na skakance nie sprawiało mi tyle trudu ![]() ![]() co mi się zdaje, że będę się o północy tej geografii uczyła jak tak dalej pójdzie...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
lepsza polnoc niz w ogole
![]() mojej skaknki nawet w piwnicy nie bedzie..bo chyba sie jej pozbylam.. :P (glupia bylam..teraz by sie przydala ![]() wiec pewnie sie przejde gdzies do sklepu z zabawkami..tam powinni miec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
ja mam zamiar malalko
![]() ![]() ...wracam do lat dzieciństwa... hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Wtajemniczenie
|
No dziewuszki-ja chora jestem.Nie pojawiałam sie kilka dni bo leżałam w łóżeczku,a poza tym zakazano mi wchodzic do neta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.