![]() |
#571 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie ciąży cz. 2
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sie zastanawiam, czy rydygier czy madurowicz. ktory ma lepsza opinie?
![]() ![]() |
![]() |
#573 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#575 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny... Nie odzywałam sie przez weekend, jakoś czasu brak... Ciągle gdzieś wychodzimy jak to na wyjeździe... Więłam urlop jesszcze na dziś i dopiero po nartach wrócamy do domu... U mnie znów będzie lipa ciągle chodzę z wkładkami brudny śluz jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Rozeznanie
|
Ja tez nie potrafię się wyluzowac , jeszcze w pracy mam takiego stresa , ciągła nagonka
Straszny okres teraz mam
#577 |
Rozeznanie
|
Kasik, tez bedziesz takiego miala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
ja też już po wypadzie. połazikowaliśmy po górach. ze względu na pokryte lodem szlaki przyjmowałam różne pozycje w celu wejścia i zejścia ze szlaku, stąd dziś odczuwam bóle w dziwnych miejscach
![]() na wyjeździe na szczęście dużo na temat ciąży nie myślałam. chociaż była tam moja koleżanka w 6 miesiącu i trochę mi się smutno zrobiło jak jej zaokrąglony brzuszek widziałam. choć nie ukrywam też, że jej ciąża była jedną z niewielu, która mnie ostatnio ucieszyła, bo oni też kilka miesięcy się męczyli, by się w końcu udało. teraz mam kilka dni wolnego i jak już się ogarnę z robotą w domu zamierzam trochę poczytać a potem wdrożyć w życie zmiany w diecie. |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Raczkowanie
|
Heeeej
Ja miałam teraz sajgon - praktycznie nie wychodziłam z samochodu, wiecznie w trasie. Na dodatek mama dostała krwotoku (akurat jechałyśmy do mnie) i zamiast do domu, na pogotowie. Okazało się, że zrobiły jej się zakrzepy i miała łyżeczkowanie ![]() Za to ja 35 dc, 10 dzień po odstawieniu luteiny i okresu brak. Test negatywny (robiłam w walentynki), ale z każdym dniem dziwię się, że okresu nie ma. Wkurza mnie ten okres. W tym cyklu sporadyczne bóle podbrzusza - praktycznie żadnych mmmm dziwne to wszystko. Nie czuję się na 'ciążę', nawet nie myślę o niej. Jak mówiłam z mężem tylko RAZ się kochaliśmy w tym cyklu, więc.... Zawsze przed 'czerwonym potokiem' miałam straszne bóle - takie ściągające w dół (tak je określam ![]()
#580 |
Rozeznanie
|
Malosympatyczna, chociaz troche odpoczelas a taki relaksik laduje baterie i dostarcza sporo energii i pozytywnych mysli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Raczkowanie
|
Hej, wróciłam już z Wrocławia
![]() ![]() Obecnie starania odłożone, muszę wyleczyć tego paskudnego wirusa, a twarz mam w masakrycznym stanie, zaczerwieniona, mam jakiś wysyp i swędzi jak cholera! ![]() Mi na szczęście na chwile udało się o ciążach i dzieciach zapomnieć, ale to chyba tylko przez whisky...
#582 | ||||
Zakorzenienie
|
nie wiem jak ale cieszę się jesli pomogłam
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() Kasik jesteś strasznie nakręcona, ale nie dziwie się, prawda jest taka że sama musisz znalesc na siebie sposób aby się nie zadręczać... widok dzieci powinien byc czymś miły a nie sprawiac przykrość. ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn mierzących tempke. Zdarzyło Wam się mieć pozytywny test owu a temperatura stała w miejscu tzn nie było skoku temp? Bo wyszły mi testy owu pozytywne w 7 i 8 dniu a wykres mam dalej płaski, nie drgnął o 0,2 (chyba że był bezowulacyjny?)
Pierwszy raz mierze temp, więc jeszcze muszę się nauczyć wszystko ogarnąć co i jak oznacza...
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dodatnie testy wyjdą też mimo braku owu u pcowiczek. Edytowane przez simonee Czas edycji: 2014-02-17 o 17:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
i nastała cisza...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
A ja własnie po ostatnim monitoringu. Pękło dziewczyny i wszystko okej . Teraz zobaczymy co dalej, może za 2 tygodni coś się dowiem.
Tylko humor nie dopisuje , bo teściowa nagadała że gruba jestem niby w trosce o zdrowie. No cóż ma rację ale i tak przykro. Czasem to się odechciewa wszystkiego po czymś takim nawet dziecka. Jak tu zajść w ciąże jak człowiek ciągle się stresuje i wszystko przeżywa. A zresztą mąż też potrafi zdołować. Lekarz dzisiaj też kazał się starać... A ja mam doła bo jak tu się kochać jak on ciągle zły.
#587 |
Rozeznanie
|
Cisza straszna jak nigdy
Wszyscy śpią ? ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- A dziewczyny jak się dowiedziały o ciąży to znikły ![]()
#588 |
Raczkowanie
|
bylam na drugim monicie(7dc) i nie ma nic, jeszcze mam sie zglosic w 10dc, ale juz nie licze na dobre wiesci....
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
starania sa. umowilam sie do kilku przychodni przyszpitalnych,moze jakies badania bede miec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#590 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Raczkowanie
|
Ja też już wróciłam... plamienia są, czekam na @ koło piątku pewnie się pojawi...
Muszę jakoś wyluzować z tym wszystkim, ale jak... Wczoraj jak wróciliśmy to jeszcze o mojego kota się pokłóciliśmy i gdyby nie to że w środę zepsuł mi się samochód to bym go zabrała i pojechała do rodziców... Czasami nie chce mi się męczyć z facetem i mam ochotę sobie wszystko odpuścić!!! Ciekawe czy jeszcze któraś w tym miesiącu pochwali się dwoma kreskami??? |
![]() ![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
ja wczoraj wymyśliłam sobie aktywny dzień. wywaliłam wczoraj wszystko z szafy i... jeździłam z nią po pokoju, zastanawiając się gdzie by ją wcisnąć. w końcu wróciła na swoje stare miejsce
![]() wczoraj nie wytrzymałam i zrobiłam sobie test owulacyjny. oczywiście negatywny. z resztą... jeśli wcześniej wychodził negatywny mimo stwierdzonej owu, dlaczego teraz miałoby być inaczej? |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Fakt, wyrosłam, ale niestety tkanki tłuszczowe 'uśpione' czekają na moje chwile słabości :P Nie martw się wagą - staraj się, dziecko ważniejsze, a na diety przyjdzie czas. Cytat:
![]() Sama wzięłam się za porządki jakieś ![]() Okresu nie ma, ale będzie. Znając życie pojawi się w przeciągu tych 3 dni :P Wczoraj mnie brzuch trochę pobolewał. Krew z nosa leciała....ech ten pieprzony okres, chcę żeby już był i było z głowy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- Cytat:
Przykro że masz taką sytuację ![]() Ja z moim M kiedys gadałam i doszliśmy do wniosku że oboje nie lubimy kłótni od tamtej pory bardzo sie staramy aby było miło i załatwiać wszystkie sprawy na spokojnie, ale to tez zalezy od tego jaki kto ma temperament... ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
..dzisiaj powiedzialam mężowi w chwili zalamania żeby sobie znalazl kobiete ktora mu da dziecko bo ja nie mogę.....zrypal mnie za to Caroline olej tesciowa, ja takie komentarze puszczalam mimo uszu, nie ich życie nie ich problem....myslalam,ze jak schudnę to szybko zajdę, schudlam 16kg a ciąży jak nie bylo tak nie ma Edytowane przez ana985 Czas edycji: 2014-02-18 o 10:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
A ja mam jakieś perypetie !
![]() Póki co luzuję, a za miesiąc to tak wezmę mojego w obroty... ![]()
#598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak czytam i czytam.. i mam wrażenie, że tylko ja z tych co to niby wszystko ok, a dziecka nie ma... cykle równe, owulacje ok, pęcherzyki rosną i pękają, chłop zdrowy.... no nie kumam :-/ chyba czas się ziół chwycić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie też wszystko niby ok, cykle regularne, chociaż ostatnio były małe ceregiele (w poprzednim cyklu okres trwał mi ledwie 2 dni, cykl skrócił się z 27 do 25 dni, teraz okres ciągnął mi się 6 dni), śluz jest, owulacja jest, wszystko pęka... jeszcze tylko chłop do przebadania został, ale pracuję nad tym |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i mam do daleko i szeroko a teściowa to krowa i nią się nie przejmuj ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.