![]() |
#571 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V
Dzień dobry
![]() Elatygrys ciastko w sam raz do mojej kawy tylko nie wiem jak połączyć je z wyobrażeniem mojego Lukasa ![]() Cytat:
Właśnie siedzę i kawkę z Lukasem pije ![]() A jak skończę to mam zamiar zabrać się za Bez przebaczenia Rinos namówiła mnie na nią zachwalała,że świetna zresztą reszta dziewczyn też pozytywnie wypowiada się o tej książce więc czas się przekonać ....
![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Paniom w ten niestety pochmurny niedzielny poranek..
Cytat:
![]() Miałam w planach trening siłowy 2 razy w tygodniu, ale na początek chyba postawię na kardio/aeroby, choć pewnie częściej w intensywniejszym interwałowym wydaniu, a siłowo raz, do czasu az nieco przyzwyczaję mięśnie.. Wtedy dołożę drugi trening i zacznę zwiększać obciążenia.. Powinno być ok ![]() Super, że masz taką osobę, która Cię motywuje i ćwiczy z Tobą.. Mi niestety nie udało się namówić nikogo z rodzinki ani znajomych na chodzenie na siłownię.. Zwłaszcza tak często jak ja to robię, czy raczej robiłam, bo teraz to dopiero początek.. Dlatego tak podoba mi się inicjatywa z motywowaniem się tutaj wzajemnie ![]() ![]() Wiedząc, że muszę się wyspowiadać z treningu zwyczajnie głupio mi czasami się lenić, więc zbieram tyłek i idę ![]() Dziękuję Wam za to moje drogie i podkreślam, że bardzo proszę o brak taryfy ulgowej i solidne kopy w tyłek, jak tylko zobaczycie, że nie ćwiczę bo mam lenia ok? ![]() Mmm.. Taki początek dnia to ja lubię ![]() Edytowane przez Yasinisi Czas edycji: 2014-04-13 o 07:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | ||
Zakorzenienie
|
No Kochana, ale żeś mnie zaskoczyła z rana
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A przy okazji dzień dobry. U mnie dziś słonecznie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() allle ciacho na sniadanko, wrrr ![]() ja do pracy na 10, więc znowu poczytam spokojnie, bo w niedziele to spokój na ogół mamy ![]() no i o 13 trzymajcie kciuki za moją jajkową palmę ![]() Aż mi szkoda, ze już wszystkie książki pani Agnieszki przeczytałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#576 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 | |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() ale zaczęłam biegać pod Waszym wpływem ![]() ![]() Cytat:
![]() teraz to się mogę przywitać... Dzień dobry moje drogie i życzę spokojnej i leniwej niedzieli aby każda z Was mogła dzisiaj wypocząć przed jutrzejszym dniem pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam masy dostępnych na siłowniach zajęć i doszłam do wniosku, że zdecydowanie najbardziej lubię combat i trening siłowy ze sztangą (ale nie taki solo, co w grupie, gdzie instruktor po kolei z nami do muzyki ćwiczy). Wbrew powszechnemu przekonaniu, to nie trening, który ma z nas zrobić kulturystki, tylko ćwiczenia pozwalające wyrzeźbić mięśnie, wzmocnić ich siłę i wytrzymałość.. Robimy tam dużo powtórzeń, ale obciążenia nie są zbyt duże (odwrotnie do rozbudowy masy gdzie ćwiczy się mniej ale z dużym obciążeniem o ile dobrze zrozumiałam). Zdziwiłybyście się ile dziewczyn chodzi na takie zajęcia.. To faceci zdarzają się sporadycznie ![]() Tłumaczono mi zawsze, że powinno się łączyć trening siłowy z aerobami właśnie, dlatego to jest podstawa treningu (oczywiście uzupełniona o stretching). Do tego dorzucam dla urozmaicenia jak mi pasuje: spinning, bieżnię, ABS. Jak tylko pogoda będzie już super, to w weekendy zacznę znów na golfa jeździć ![]() Moim zdaniem to, że biegasz jest super, ale warto pomyśleć o urozmaiceniu treningu, zwłaszcza że organizm przyzwyczaja się do danego wysiłku.. Ja w szczycie formy nie miałam żadnych zakwasów, mogłam śmiało iść na godzinny combat a zaraz po nim na godzinę ćwiczeń ze sztangą i nie czułam nawet specjalnie zmęczenia.. 3 godzinny maraton zumby też nie sprawiał mi problemów.. A poszłabym na bieżnię nieco szybciej pobiegać i mnie nie ma po kilku minutach ![]() Najważniejsze jednak żeby ćwiczenia sprawiały Ci radość.. Zobacz jak Ci się spodoba zumba, czy zajęcia fitness.. Wybierz to co jest fajne dla Ciebie, bo wiadomo że każdemu odpowiada coś innego.. Myślę, że będziesz zadowolona i szybko zauważysz rezultaty.. Uff.. Rozpisałam się, ale o ćwiczeniach to ja bym mogła dłuuuugo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#579 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ELAto jest dokładnie to co lubie ..... mrauuuu ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
Rozmawiałam z Panią Agnieszką pozytyw jest taki że Lukas jest W Przebaczeniu -ale to już za mną. Natomiast będzie w Wybaczeniu !!! i ma być go jeszcze więcej ![]() ![]() ![]() Ja na pewno też przeczytam Bez przebaczenia bo faktycznie dziewczyny mocno chwalą. Tylko nie wiem czy od razu teraz. Trochę się boję.... ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Daj znać po.
![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Masumi, super wieści o Lukasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie zumba fitness jak najbardziej. Ale biegania nie znoszę..... Co do Bez Przebaczenia dokładnie takie opinie ma większość z moim dobrych duszyczek ![]() Więc lektura się szykuje. Tylko wiem już na pewno że mój budżet ucierpi...... Zakręty losu kupuje na bank i coś czuje że Bez przebaczenia też trafi na moją półkę... Mój mąz już widzi co się dzieje, głowa nie boli i wpadam w wir .... ![]()
![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
Zobaczcie, nowa ksiażka pani Agnieszki
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/21801...-wsrod-lawendy ciekawe kiedy wyjdzie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() u mnie piękna pogoda ![]() ![]() Masumi - Bez Przebaczenia to wg mnie i wielu innych numer jeden Pani Agnieszki, a Zakręty Losu są zaraz za nią, ale skoro pisałaś, ze wolisz tych "niegrzecznych" to wydaje mi się, że ZL jednak będą u Ciebie najwyżej ![]() Jola - wczoraj chyba pominęłam, ale palemka PRZEPIĘKNA ![]() ![]() Emi - jak tam się czujesz? lepiej? Ela - cud, miód i orzeszki ![]() buziaki moje Drogie ![]() ---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Odłożyłam na razie Rodzinę Casteel, biorę się za Beuty from pain...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Książki podobne do 50 Twarzy Greya - znacie jakieś? - część V [ASHER]
Cytat:
![]() Dzień dobry laleczki ![]()
![]() |
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeżeli się mylę kończy się pisać.
![]() |
![]() |
#587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz rację trylogia , każda część o innej siostrze. Ps. Widziałyście Pana Greya na Facebooku ?
![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
uuuu kochana......
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]()
![]() |
![]() |
#589 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#590 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Trochę tak, ale te zdjęcia i tak wydają mi się ok w porównaniu z większością.
![]() |
#592 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Zadomowienie
|
Ani na początku ani teraz On jako Grey do mnie nie przemówił ....
![]() Nie porwał mnie .... ![]() Cóż ja dalej twierdzę,że "mój" Ian Somerhalder ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Nie tylko Ty tam siedzisz....... ![]() kolana odmówiły posłuszeństwa.... muszę poszukać jakiejś alternatywy.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- A ja się nie mogę oderwać od Lucasa.... A tu za obiad trzeba się brać a ja jestem w czarnej dupie.......
![]() |
![]() |
#596 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak kusiłyście Borowskimi, że zaczęłam dlugo odkladana zreszta trylogie i *****#%}}% Też jestem w czarnej d*** - siedze w szlafroku od 7rano, nawet sniadania nie zjadlam jeszcZe!!! Nie mowiac o tym, ze moim "facetom domowym" tez nie zrobilam!! W lodowce pusto, nawet na zakupy nie pojechalam bo... przepadlam z Borowskimi!!! Teraz jestem na 80% 2 tomu i tak sie denerwuje przez Łukasza... mam mokre dlonie i brZuch mnie boli, czuję sie jak prEd egzaminami!!! Dorosla baba a ..... Ale dlatego uwielbiam do Was zagladac bo wiem, ze nie jestem jedyną książkową wariatką ;p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie martw się o Naszą Kikunie zostaje w dobrych rękach ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#598 |
Zadomowienie
|
Kurde pomijajac te ciasteczka tutaj to Ja chyba musze dać mojemu to forum poczytać - bo ciagle na mnie warczy że jestem stuknięta i nie normalna nic nie robiąc tylko czytając - może jak przeczyta że taki stan wiele z Nas tutaj załapuje to będzie mu lżej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle od ładnych paru dni nic nie przeczytałam.. Tak się wciągnęłam w ten piekielny serial, że oglądam odcinek za odcinkiem ![]() Na szczęście kończę drugi sezon, potem tylko trójka i znów będę mogłą się zabrać za książeczki ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
Domi, odpoczywaj, zbieraj siły na dalsze tłumaczenia. O Kikę się nie martw, każda z nas ją przypilnuje - nic kobiecie się nie stanie ![]() ![]() Jola - palemka śliczna, trzymam kciuki ![]() Hehe Zakręty losu opanowały forum ![]() ![]() A Pan Grey coraz bardziej mi się podoba! Ohh już nie mogę doczekać się filmu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.