|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Cytat:
. co za przeżycia . ja nie umiałam walczyć i dawno temu przegrałam na samym starcie, więc podziwiam. ale też cieszę się, że kocha Cię już ktoś inny
|
|
#572 |
|
Zadomowienie
|
Dla Yen- trzymaj się!!!
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym nasza siła!
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mafija jest z Tobą
|
|
#575 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
PS. a gdzie Twoj avatarek z kapeluszem?? chyba sie juz do niego przywiazalam
|
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#577 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#578 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
popieram wszystkimi 4 konczynami
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. nic dodać nic ująć.
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
no to skoro sie tak wszystkie uzalacie to i ja zaczne...mam jazde w domu 24 godziny na dobe, no stop sie kloce ze starymi...wczoraj sie spilam i pzymslalam zycie, doszlam do wniosku ze powiem dla kumpla(prawie chlopaka) zeby sie ******lil(sorry za wulgaryzmy) bo nie pasujemy do siebie, byc moze on to zrozumial juz nawet wczesniej..nie moge sobie poradzic z problemami i tne sie na dole brzucha przy kosci biodrowej...tyle lezy mi na sercu i nie chce mi sie zyc...
|
|
|
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zła,bo chora nie moge iść na cmentarz do tatusia!
|
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BEDZIE ZALOWAL ZE TAKI KASEK TRACI. POKAZ MU ZE KOBIETA ZMIENNA JEST KOLESIE NIE LUBIA MONOTONI A JAK NIE ZMIENI ZDANIA ...TO JEGO STRATA NIE TWOJA PRAWA???? NA KIWNIECIE PALCA MOZESZ MIEC NASTEPNEGO I TO NIE KWESTIA URODY TYLKO STYLU BYCIA![]()
|
|
#583 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzieki za mile slowa ![]() ![]() Na szczescie dzisiaj juz jest lepiej Tez bym chhciala miec przyjaciolke, ale niestety moja przyjazn skonczyla sie wraz z koncem skzoly sredniej czyli rok temu i jakos od tamatej pory nie mam nikogo bliskiego oprocz faceta, ktory mieszaka nota bene w twoim miescie Ale ciagle nad soba pracuje, wiem ze powinnam ciagle byc czyms zajeta to wtedy nie lapia mnie zadne dolki i zycie jest fajniejsze no i jeszcze powinnam doceniac to co mam a nie narzekac ze nie mam czegos wiecej
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dzisiaj angielski (terminologia biotechnologicza) i nie potrafiłam sklecić jednego sensownego zdania; jakaś zaćma czy co? Wyszłam chyba na kompletną idiotkę. Język sobie poplątałam na głupim słowie "reproduction"
Skutkiem czego cały dzień mam schrzaniony, wszystko mnie wkurza, a szczególnie Wizaż. Wrrr
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
ehhhhhhh był u mnie naprawil mi kompa gadalismy jak normalni znajomi szkoda ze nie wie jak ja sie meczeeeeee ze mialam ochote go pocalowac przytulic itd
Opowiadal mi co robil ze byl na otrzesinach itd jenyyyyyyy ja chce go spowrotemmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmm jestem samotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#587 |
|
Raczkowanie
|
no moze i tak ,ale wlasnie sobie postanowilam ze nie bede sie uzalac nad sobą jest wiele facetow na swiecie,moze kiedys bedzie zalowal swojej decyzji,ale ja juz twedy bede zajeta
ale ciesz sie ze jest miedzy nami normalna atmoswera i tak niech zostanie
|
|
|
|
#588 |
|
Zakorzenienie
|
ech, mój problem pewnie błachy ale jednak się "wyżalę"
więc: od ok 2 godzin ściągałam ze skrzynki programik, na którym bardzo mi zależało, był podzielony na 27 części, kiedy skończyłam ściągać ostatnią część [wszystkie musiałam na dysku zapiswać ręcznie :|]okazało się, że [k****. k****, k****]nie mogę go zainstalować, bo mój "kochamy" brat postanowił moje konto zmienić na "gościa" a ze swojego zrobić "administratora", założył sobie hasło i d*** zbita, nei mogę nic zrobić, z bezsilności aż mi się chce beczeć anwet kiedy mama każe mu przywrócić mi prawa na kompie on mówi "nie" i koniec gadki, teraz mama stwierdziła, że jeśli ne przywróci mi praw to jutro rozwiązujemy umowe z dostawcą netu i kurcze po raz kolejny przez niego będę "cierpieć" i ja i młodszy brat, bo ten drugi ma jakieś swoje widzi-mi-się ja nei pracuję i nei uczę się chwilowo, TŻ pracuje, a w weekendy uczy się , więc możemy się widywać tylko wieczorami, przez cały dzień najlepszym rozwiązaniem było dla mnei od czasu do czasu siąść przed netem, a teraz pewnie nie będę nawet miała co robić, poza tym w dzień mogłam też z TZ na GG porozmawiać [pracuje przy kompie] a teraz nawet nie moge głupiego programu zainstalować, 2 godziny ręcznego zapisywania załączników poszły z psem, a ja jestem bezsilna, i tak jest zawsze, brat nic nei robi oprócz przesiadywania się sprzed kompa przed tv, no i pójdzie do szkoły, jedzenie podstawia się mu pod nos, nawet naczyń po sobie nie umyje, a o jakimkolwiek posprzątaniu po sobie nie ma mowy, o sprzątaniu przez niego mieszkania mogę zapomnieć, zawsze kiedy mama mu coś mówi on odpowiada "nie" i kończy się an tym, że wszystko muszę ja robić, albo mama... już mam dość mieszkania z nim, a pewnie żeby go nie widzieć będę musiała się wyprowadzić bo wątpie w to że on się wyprowadzi, będzie pewnie męczył mamę przez jeszcze długi czas |
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zaraz zastrzele ;(
Zgubilam polska instrukcje obslugi do cyfrowki a bez niej nie moge jej sprzedać. A sprzedać musze!
|
#590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nie wiem czy przypadkiem nie wyrzucilam jej jakos podczas remontowego balaganu, bo juz dawno jej nie widzialam Zaraz naprawde sie rozrycze bo na dodatek mam pms
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
a jaki to aparat? może instrukcja znajdzie się gdzieś na necie??
|
|
|
|
#593 |
|
Rozeznanie
|
zbliza mi sie okres
nic mi sie nie udaje, codziennie na swojej buzce witam 50 nowych syfow nie wspominajac o dekolcie i plecach
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
oj to nie jest tak źle, najwyżej sprzedasz "taniej" o 9 pln, a jak dobrze zagadasz to nawet pewnie nie będziesz musiała spuszczać z ceny
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A ja dzis juz zostawiam ten problem. Jutro znow rozpoczne wielkie poszukiwania
|
|
#597 |
|
Zadomowienie
|
a ja sie objadłam jak cholera i zdycham
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
zatkany nosek, gardło jakieś beznadziejnie obolałe i oczka zamglone
. czuję się wręcz wyśmienicie .
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Przeraża mnie myśl o dzisiejszym dniu
Niezła rzeź będzie... Aż chce się żyć Nienawidzę poniedziałków |
|
|
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam jęczmienia w oku - rozpaczam się strasznie
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

W dodatku jest daleko, od roku widujemy się rzadko, jedyny nasz częsty kontakt to telefon i skype
. co za przeżycia
. ja nie umiałam walczyć i dawno temu przegrałam na samym starcie, więc podziwiam. ale też cieszę się, że kocha Cię już ktoś inny

mafija jest z Tobą

. nic dodać nic ująć. 
)....I żeby nie było, że chcę to robić na siłe...Bo ja powiedziałam, że jeśli chce odejść to niech to zrobi, to jego decyzja a ja się z tym nie zgadzam ale ją uszanuje....no i zadecydował, że jesteśmy dalej ze sobą, a potem "zobaczymy...On po prostu nie wie czego chce