Poużalajmy Się Nad Sobą.... - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-05, 22:40   #571
gonka23
Zakorzenienie

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cytat:
Napisane przez YenneferD
eh, dziewczyny, takich facetów to trzeba wykopywać na księżyc. Mnie mój ex zdradził, jak idiotka walczyłam o niego i wrócił, po czym okazało się że tamta jest w ciąży. Ożenił się z nią, urodziła im się córeczka, a ja dalej z nim byłam, nie miałam sily by zerwać, robił mi wodę z mózgu. Jedyne co mnie tłumaczy to to, ze byl moja pierwszą miłością. Jak w końcu mi sie udało, to poczułam taaakąą ulgę - byłam w końcu wolna

A teraz jestem smutna, bo moj TŻ mial dziś wypadek samochodowy, na szczęście wszystko jest ok, nic mu się nie stało. Ale się zdenerwowałam i to zdenerwowanie od czasu do czsu wraca W dodatku jest daleko, od roku widujemy się rzadko, jedyny nasz częsty kontakt to telefon i skype Ale coraz ciężej jest mi być tak daleko od niego
oj Yen . co za przeżycia . ja nie umiałam walczyć i dawno temu przegrałam na samym starcie, więc podziwiam. ale też cieszę się, że kocha Cię już ktoś inny .
Stary 2005-11-05, 22:42   #572
M@yk@20
Zadomowienie

GG do M@yk@20

Dla Yen- trzymaj się!!!
Stary 2005-11-05, 22:51   #573
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Cytat:
Napisane przez M@yk@20
Dla Yen- trzymaj się!!!
Gonka i Mayka, dzięki fajnie jest mieć przy sobie kogoś, kto potrzyma za rękę, pogłaszcze i przytuli, jak jest źle, kładzie się spać z tobą i budzi obok ciebie, dzieli z toba radosci i smutki, kto kocha... a mój Ktos od roku z hakiem jest daleko, życie jest okrutne i dletego musimy być silne, kobietki, i wspierać sie nawzajem w tym nasza siła!
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-05, 22:55   #574
Mirianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YenneferD
Gonka i Mayka, dzięki fajnie jest mieć przy sobie kogoś, kto potrzyma za rękę, pogłaszcze i przytuli, jak jest źle, kładzie się spać z tobą i budzi obok ciebie, dzieli z toba radosci i smutki, kto kocha... a mój Ktos od roku z hakiem jest daleko, życie jest okrutne i dletego musimy być silne, kobietki, i wspierać sie nawzajem w tym nasza siła!
Yenuś mafija jest z Tobą

Mirianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-05, 22:55   #575
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gonka23
czasem się cieszę, że nie mam nikogo na stałe .
ja tez

PS. a gdzie Twoj avatarek z kapeluszem?? chyba sie juz do niego przywiazalam
benito_mruffkolini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-05, 22:58   #576
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini
PS. a gdzie Twoj avatarek z kapeluszem?? chyba sie juz do niego przywiazalam
dziś eksperymentujemy .
Stary 2005-11-05, 23:00   #577
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez M@yk@20
Tak tylko na zewnątrz odwaga a w środku no właśnie- jak to określić??- bo motylki to napewno już nie są!!!- no trudno czasem tak jest ja nic na to nie poradzę- a że głupi do innej poleciał- a niech się bawią- mi jest to obojętne!!! No może nie jest ale zobaczę jutro jeszcze...
eh te samce... 3maj sie cieplutko trafisz na lepszego!!!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-11-05, 23:01   #578
benito_mruffkolini
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gonka23
dziś eksperymentujemy:rolleyes : .
za to opis o monogamii rlz popieram wszystkimi 4 konczynami
Stary 2005-11-05, 23:07   #579
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini
za to opis o monogamii rlz popieram wszystkimi 4 konczynami
. nic dodać nic ująć.
Stary 2005-11-06, 08:05   #580
MarilynManson
Raczkowanie

GG do MarilynManson

no to skoro sie tak wszystkie uzalacie to i ja zaczne...mam jazde w domu 24 godziny na dobe, no stop sie kloce ze starymi...wczoraj sie spilam i pzymslalam zycie, doszlam do wniosku ze powiem dla kumpla(prawie chlopaka) zeby sie ******lil(sorry za wulgaryzmy) bo nie pasujemy do siebie, byc moze on to zrozumial juz nawet wczesniej..nie moge sobie poradzic z problemami i tne sie na dole brzucha przy kosci biodrowej...tyle lezy mi na sercu i nie chce mi sie zyc...
MarilynManson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 09:42   #581
SandraBullock
Wtajemniczenie

A ja jestem zła,bo chora nie moge iść na cmentarz do tatusia!Tak tam wieje...
SandraBullock jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-06, 09:58   #582
olkie
Zakorzenienie

GG do olkie

Cytat:
Napisane przez crazy-in-love
Olkie...cały w tym problem, że nie mam pojęcia...on powiedział, że tak sobie myślał, iż nasz związek nie ma szans w przyszłości...bo on to po prostu WIE...he, prosze prosze jasnowidz!! w każdym razie planuje go teraz od nowa oczarować...może wie któraś z was jak to zrobić?? sprawiłam sobie nawet feromony haha(ciekawe czy to działa w ogóle?)....I żeby nie było, że chcę to robić na siłe...Bo ja powiedziałam, że jeśli chce odejść to niech to zrobi, to jego decyzja a ja się z tym nie zgadzam ale ją uszanuje....no i zadecydował, że jesteśmy dalej ze sobą, a potem "zobaczymy...On po prostu nie wie czego chce dlatego muszę coś wykombinować by był w 100% pewny że chce mnie pomożecie?
MOZR NEW FRYZ LYB KOLOREK I CIUSZEK??? NIECH WIDFZI ZE PODOBASZ SIE KOLESIOM BEDZIE ZALOWAL ZE TAKI KASEK TRACI. POKAZ MU ZE KOBIETA ZMIENNA JEST KOLESIE NIE LUBIA MONOTONI A JAK NIE ZMIENI ZDANIA ...TO JEGO STRATA NIE TWOJA PRAWA???? NA KIWNIECIE PALCA MOZESZ MIEC NASTEPNEGO I TO NIE KWESTIA URODY TYLKO STYLU BYCIA
Stary 2005-11-06, 10:05   #583
molly_20
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Mirianka
Molly ja tez tak często mam na faceta tez tak reaguje,mimo iz jest w miescie,nigdzie nie wyjechał,nie wiem co sie ze mną dzieje,przynajmniej z przyjaciółką jest okino i poznałam tutaj sporą grupkę
będzie lepiej,uszka do góry(tak jak ja)

Dzieki za mile slowa Na szczescie dzisiaj juz jest lepiej Tez bym chhciala miec przyjaciolke, ale niestety moja przyjazn skonczyla sie wraz z koncem skzoly sredniej czyli rok temu i jakos od tamatej pory nie mam nikogo bliskiego oprocz faceta, ktory mieszaka nota bene w twoim miescie Ale ciagle nad soba pracuje, wiem ze powinnam ciagle byc czyms zajeta to wtedy nie lapia mnie zadne dolki i zycie jest fajniejsze no i jeszcze powinnam doceniac to co mam a nie narzekac ze nie mam czegos wiecej

molly_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 12:37   #584
rachela
Zakorzenienie

Miałam dzisiaj angielski (terminologia biotechnologicza) i nie potrafiłam sklecić jednego sensownego zdania; jakaś zaćma czy co? Wyszłam chyba na kompletną idiotkę. Język sobie poplątałam na głupim słowie "reproduction"
Skutkiem czego cały dzień mam schrzaniony, wszystko mnie wkurza, a szczególnie Wizaż. Wrrr

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 13:33   #585
marta_v
Raczkowanie

ehhhhhhh był u mnie naprawil mi kompa gadalismy jak normalni znajomi szkoda ze nie wie jak ja sie meczeeeeee ze mialam ochote go pocalowac przytulic itd Opowiadal mi co robil ze byl na otrzesinach itd jenyyyyyyy ja chce go spowrotemmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmm jestem samotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
marta_v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 13:52   #586
gonka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_v
ehhhhhhh był u mnie naprawil mi kompa gadalismy jak normalni znajomi szkoda ze nie wie jak ja sie meczeeeeee ze mialam ochote go pocalowac przytulic itd Opowiadal mi co robil ze byl na otrzesinach itd jenyyyyyyy ja chce go spowrotemmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmm jestem samotnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Martuchna może lepiej się nie spotykać . ja wiem, że ja nie mogłam się zakumplować z kimś na kim mi zależało, a nie chciał już być ze mną.
Stary 2005-11-06, 13:57   #587
marta_v
Raczkowanie

no moze i tak ,ale wlasnie sobie postanowilam ze nie bede sie uzalac nad sobą jest wiele facetow na swiecie,moze kiedys bedzie zalowal swojej decyzji,ale ja juz twedy bede zajeta ale ciesz sie ze jest miedzy nami normalna atmoswera i tak niech zostanie
marta_v jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 17:22   #588
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

ech, mój problem pewnie błachy ale jednak się "wyżalę"

więc: od ok 2 godzin ściągałam ze skrzynki programik, na którym bardzo mi zależało, był podzielony na 27 części, kiedy skończyłam ściągać ostatnią część [wszystkie musiałam na dysku zapiswać ręcznie :|]okazało się, że [k****. k****, k****]nie mogę go zainstalować, bo mój "kochamy" brat postanowił moje konto zmienić na "gościa" a ze swojego zrobić "administratora", założył sobie hasło i d*** zbita, nei mogę nic zrobić,

z bezsilności aż mi się chce beczeć

anwet kiedy mama każe mu przywrócić mi prawa na kompie on mówi "nie" i koniec gadki, teraz mama stwierdziła, że jeśli ne przywróci mi praw to jutro rozwiązujemy umowe z dostawcą netu i kurcze po raz kolejny przez niego będę "cierpieć" i ja i młodszy brat, bo ten drugi ma jakieś swoje widzi-mi-się

ja nei pracuję i nei uczę się chwilowo, TŻ pracuje, a w weekendy uczy się , więc możemy się widywać tylko wieczorami, przez cały dzień najlepszym rozwiązaniem było dla mnei od czasu do czasu siąść przed netem, a teraz pewnie nie będę nawet miała co robić, poza tym w dzień mogłam też z TZ na GG porozmawiać [pracuje przy kompie]

a teraz nawet nie moge głupiego programu zainstalować, 2 godziny ręcznego zapisywania załączników poszły z psem, a ja jestem bezsilna,

i tak jest zawsze, brat nic nei robi oprócz przesiadywania się sprzed kompa przed tv, no i pójdzie do szkoły, jedzenie podstawia się mu pod nos, nawet naczyń po sobie nie umyje, a o jakimkolwiek posprzątaniu po sobie nie ma mowy, o sprzątaniu przez niego mieszkania mogę zapomnieć, zawsze kiedy mama mu coś mówi on odpowiada "nie" i kończy się an tym, że wszystko muszę ja robić, albo mama...

już mam dość mieszkania z nim, a pewnie żeby go nie widzieć będę musiała się wyprowadzić bo wątpie w to że on się wyprowadzi, będzie pewnie męczył mamę przez jeszcze długi czas
KasiaKatarzynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 17:26   #589
Ines1985
Zakorzenienie

Ja sie zaraz zastrzele ;(

Zgubilam polska instrukcje obslugi do cyfrowki a bez niej nie moge jej sprzedać.
A sprzedać musze!

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-11-06, 17:28   #590
sportsmenka86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ines1985
Ja sie zaraz zastrzele ;(

Zgubilam polska instrukcje obslugi do cyfrowki a bez niej nie moge jej sprzedać.
A sprzedać musze!
Kochanie, postaraj sie na spokojnie poszukac ta nieszczesna instrukcje. Powodzenia

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-06, 17:34   #591
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sportsmenka86
Kochanie, postaraj sie na spokojnie poszukac ta nieszczesna instrukcje. Powodzenia
Ale ja przetrzepałam cały pokoj .
Nie wiem czy przypadkiem nie wyrzucilam jej jakos podczas remontowego balaganu, bo juz dawno jej nie widzialam
Zaraz naprawde sie rozrycze bo na dodatek mam pms

Stary 2005-11-06, 17:48   #592
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

a jaki to aparat? może instrukcja znajdzie się gdzieś na necie??
Stary 2005-11-06, 17:55   #593
*Ancia*
Rozeznanie

zbliza mi sie okres nic mi sie nie udaje, codziennie na swojej buzce witam 50 nowych syfow nie wspominajac o dekolcie i plecach ponadto nie mam chlopaka i czuje sie jak najwiekszy ryj na swieeeecie

*Ancia* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-06, 17:56   #594
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
a jaki to aparat? może instrukcja znajdzie się gdzieś na necie??
Jest do kupienia na allegro za 9 zł

Stary 2005-11-06, 18:01   #595
KasiaKatarzynka
Zakorzenienie

oj to nie jest tak źle, najwyżej sprzedasz "taniej" o 9 pln, a jak dobrze zagadasz to nawet pewnie nie będziesz musiała spuszczać z ceny
Stary 2005-11-06, 18:13   #596
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KasiaKatarzynka
oj to nie jest tak źle, najwyżej sprzedasz "taniej" o 9 pln, a jak dobrze zagadasz to nawet pewnie nie będziesz musiała spuszczać z ceny
Narazie potencjalnym klientem jest moj dobry znajomy. Wlasnie wzial aparat na jednodniowy test, mam nadzieje ze sobie poradzi bez instrukcji .

A ja dzis juz zostawiam ten problem. Jutro znow rozpoczne wielkie poszukiwania

Stary 2005-11-06, 19:30   #597
łobuz-Tyna
Zadomowienie

GG do łobuz-Tyna

a ja sie objadłam jak cholera i zdycham
Stary 2005-11-06, 23:05   #598
gonka23
Zakorzenienie

zatkany nosek, gardło jakieś beznadziejnie obolałe i oczka zamglone . czuję się wręcz wyśmienicie .
Stary 2005-11-07, 00:33   #599
allicjaa
Zakorzenienie

Przeraża mnie myśl o dzisiejszym dniu Niezła rzeź będzie... Aż chce się żyć

Nienawidzę poniedziałków
allicjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-07, 07:17   #600
sportsmenka86
Wtajemniczenie

A ja mam jęczmienia w oku - rozpaczam się strasznie Nie moge zrobic mojego ukochanego makijażyku

Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może.

Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu.

sportsmenka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości