|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Galeria :)
Że tak powiem, nie ograniczajmy się kalendarzem
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#572 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
mmm, ja nie umiem wklejać fotek, napiszcie mi instrukcję obsługi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Przyczajenie
|
dorcius- chyba wiem czego sie boisz ,boisz sie utyc!!ja tez tak mam ale nie dam sie zwariowac
![]() n apocztaku po diecie mowiono mi ze jestem chuda ale mam wpasie 68 cm wiec nie jest zle hehehe ![]() ![]() tez sie boje utyc i to bardzo ale widze siebie i wiem kiedy powiedziec sobie dosc,co nie znaczy ze nie mam malych zalaman typu "chyba tyje"lub cos innego hihihi wczoraj objadlmam sie pizza a dzis mam zamiar odpokutowac i zjesc tylko 1000 kalori ![]() zsz_44 ;tylek do pozzadroszczenia naprawde,hmm,kurde chyba i ja zaczne cwiczyc<lol> hihihih narazie slowenie ale jak tak patrze na wasze cialka nabieram coraz wiekszej ochoty zeby wmowic sobie ze ,lubie cwiczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Zakorzenienie
|
Inch w grudniu? to już jutro
![]() ![]() ![]() ja mam aparat tylko w telefonie:/
![]() |
![]() |
#576 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja ćwiczyłam prawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Kwestia strachu przed przytyciem u osoby, która odchudzała się jest normalną reakcją. Trudno po prostu przestawić się na inny tok myślenia. Wiem, bo sama przez to przeszłam. Decyzję podjełam nie dlatego, że byłam przeraźliwie chuda, ale dlatego, ze stwierdziłam, że optymalniej będzie mięć mięsiste kształty
![]()
![]() |
![]() |
#578 |
Raczkowanie
|
zsz Swietne efekty !!
![]() Ja to chyba bym sie sklonila do tej daty 13 luty..coprawda w atku o sylwestrze zoobowiazalam sie do shduniecia do sylwestra...ale........le peij nie gadac...To co zrobilam od tamtego czasu jest nie do ujawninia publicznie.... No moze nie jest tragicznie ale na serio musze to zmienic. Wiec dobra do 13 lutego. Moze tym razem mi sie uda ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
Mowicie 13 luty? Tez wkleje
![]()
![]() |
#580 |
Wtajemniczenie
|
dorcius ... więc tak... Po pierwsze - gdyby to Twoje odchudzanie było aż tak zdrowe, to nie miałabyś żadnych problemow z zanikiem okresu, po drugie, taki ostry trening bez zjedzenia czegoś wcześniej, też wcale taki zdrowy nie jest. I po trzecie, tłuszcze są niezbędne. Niech to będzie choćby łyżeczka tygodniowo, ale być musi :/ Więc wcale tak zdrowo to to nie było jak Ci się wydaje. A to, że Ty sama po sobie nie widzisz, że jesteś za szczupła, to też ejst alarmujący sygnał!!! :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 |
Rozeznanie
|
gabizientek dzięki za wsparcie, widze ze mnie rozumiesz...tylko Ty chyba masz do tego zdrowe podejscie po np zjadłas pizze.a ja nawet małego cukierka nie wezme..a jak wezme to zastanawiam sie z 30min nad tym czy mi nie zaszkodzi.Np jak miałam urodziny to cały tydzien przed wyjsciem ze znajomymi do restauracji zastanawiałam sie co to bedzie z pizza...Chodziła mi cały czas po głowie:/ zamówiłam,wybrałam najmniejszy kawałek ale wczesniej w domu biegałam sobie ok 40 min wiec byłam "rozgrzeszona"
Izumi masz racje gdyby to było zdrowe to okres by był i wszytko byłoby ok.Co do tłuszczy to mam tego swiadomosc łukam Omege-3 i dodaje np do rybki oliwy z oliwek.Ale np jak ktos czestuje mnie jakims ciastkiem to odmawiam.albo jak mam w domu jakies cukierki lub ciastka to tez nie jem..Musze miec wszytko zaplanowane.Nawet jak wypije sporo soku pomaranczowego to wkurzam sie na siebie-bo lepiej było wybrac wode a nie słodzony sok.Czytam tez etykietke na herbacie;/ mam teraz taka w domu-owoce lesnie...ale nie piłam jej,tak samo z champuchino..wczesniej (czyt.rok temu) piłam chapuchino bez zastanowienia..miałam ochote to piłam..a teraz...wypije chapuchino raz na długi okres czasu. I własnie teraz mam wrazenie ze tyje;/ Wogole mam takie wrazenie jak np zjem raz na jakis czas cos poza moimi wytycznymi np kawałek ciasteczka.to zaraz mam takie mysli ze obrastam w tłuszcz;/ Teraz biore tabletki antykoncepcyjne na wyowłanie okresu.Juz ponad tydzien..i chyba teraz odczuwam skutki uboczne..mam okreopny humor..nie ciesze sie juz z zycia tak jak kiedys....chodze smutna i zamyslona...płakac mi sie chce i czuje sie beznadziejnie.... Wogole jestem taka małostkowa....wszytko u mnie kreci si eostatnio wokoł tego jak wygladam...100 raz dziennie przerchodzac obok lustra patrze sie na mojj brzuch...50 raz dziennie staje na wage...siedzac podgniam bluzke i patrze sie na brzuch mysle sobie.."kurde chyba przytyłam" Jejjj sorry ze tek smece..mam nadzieje ze to przez te tabletki i to minie Ehh Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Zakorzenienie
|
"taki ostry trening bez zjedzenia czegoś wcześniej, też wcale taki zdrowy nie jest."-->na dłuższą metę może doprowadzić organizm do wyniszczenia. Nie tylko można zakłócić własną gospodarkę hormonalną, ale i doprowadzić do spalenia mięśni. To taki super skrót
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#583 |
*sportaddict*
|
Nie, Dorcius, to nie muszą być tabletki, na 90% to Twój wyniszczony organizm. I naprawdę nie wiem, po co to piszę, bo z Twoich wpisów doskonale widać, że jesteś tego w 100% świadoma.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
Suz, 'mięsiste kształty'
![]() Ja mówiłam o grudniu, dobrze słyszałyście ![]() A 13 lutego to taki prezent na walentynki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
Inch, oj mięsiste
![]()
![]() |
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
Robię się głodna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Inch ludzkie mięsko pochłaniasz?
![]() Może być i na walentynki, może taka mała celebracja moich ferii, bo wy podejrzewam możecie mieć wtedy sesję ![]() Zwalczyłam chyba raz za zawsze wieczorne uczucie głodu ![]()
![]() |
![]() |
#588 |
Przyczajenie
|
dorcius
doskonale rozumiem o czym mowa ![]() sama mialam tak ze jak zjadlam nadprogramowo cokolwiek to wpadalam w poploch,ale zadalam sobie pytanie czy schudlam po to zeby sie bac o kazdy jeden kg?czy tez zeby sie czuc ok ![]() wiec wiem jak to jest,ale musisz aryzykowac i zobaczysz ze zwiekszajac sobie kalorie stopniowo nic nie utyjesz ne mwoie ze mozez sie bezkarnie objadac dowoli czym chcesz ale powoli proboj nie waz sie pare zray dziennie bo to oblrd!!raz na tydzien to juz moim zdaniem przesada ![]() pozdrawiam trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Wtajemniczenie
|
dorcius ... doskonale rozumiem co czujesz, gdy zjesz coś nieplanowanego. Też kiedyś miałam takie problemy... bo to jest PROBLEM! Bo przecież nie można nazwać tego racjonalnym myśleniem, że po jednym ciasteczku zaraz się w tłuszcz obrasta :/ Z resztą raz na jakiś czas dobrze jest zjeść troszkę więcej, żeby obudzić troszkę metabolizm, jak to mowi vadi (
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No... nie dawaj się takiemu myśleniu ![]() TRZYMAJ SIĘ! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Wtajemniczenie
|
czesc. jestem nowa i choc sie troche wstydze zamieszcze foty swojego brzula.. ;/ ;/ mam nadzieje ze mi pomozecie znalezc odpowiednie cwiczenia na moj problem ktorym jest odstajacy brzuch.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Przyczajenie
|
czesc coca cola
![]() ja ci z cwiczonkach nei pomoge ale przestudiowac radze watek duzo tu porad na ten temat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Raczkowanie
|
Witam nowa wizazanke
![]() ![]() ![]() Nie wiem dokladnie jak wyglada twoj brzuch czy jest raczej umiesniany, czy musisz wlasnie tluszczyk zgubic czy tylko wyrzezbic?? Bo to raczej zalezy ![]() ![]() Powodzenia i pytaj sie o co chcesz ![]()
![]() |
#593 |
Zakorzenienie
|
Też bym sie wam z chęcia pochwaliła moim brzuchem 13 lutego, bo od dzis zaczynam ostry trening brzucha Suzany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Zakorzenienie
|
cola-cola - super avatar!! i witamy
![]()
![]() |
![]() |
#595 |
Wtajemniczenie
|
nie umiem dodac zdjec..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#597 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Ooo widzę, że jest plan pokazania brzuszka 13 lutego.
To ja się z miłą checią do tego przyłączam. ![]() Ćwicze już ponad miesiąc, wiec mam nadzieję, że do lutego będzie wyglądał znośnie ![]()
![]() |
![]() |
#599 |
Raczkowanie
|
ja jeśli będę mieć swoje fotki to również wkleję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
coca cola świetny wybór na avatarze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.